پیراشکی فوری
مواد لازم
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سر صاف بیکینگ پودر
1/2 پیمانه ماست
2 لیوان آرد
سس شکلات:
2 قاشق پودر شکلات
1/2 لیوان دسته دار شکر
2 قاشق آب
تخم مرغ و ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه میکنیم تا دیگر به دست نچسبه. بعد قالب میزنیم و سرخ میکنیم. میتوانید داخلش رو از مواد پیراشکی یا سس شکلات پر کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه_گوجه_فرنگی🍅
👩🍳مواد لازم
گوجه فرنگی درشت ۶ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری ۱۵۰ گرم
برنج یک فنجان
لپه یک فنجان
روغن یا کره۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی
آب گوجه فرنگی یک فنجان
#طرز_پخت
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگی ها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی_سالمون
👩🍳مواد لازم
برگ تازه گشنیز: یک دوم پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: قاشق چایخوری
سس قرمز تند: به میزان دلخواه
آب: یک چهارم پیمانه
استیک سالمون: دو تکه
فلفل دلمه ای زرد رنگ: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز رنگ: یک عدد، خرد شده
#طرز_تهیه:
برگ های گشنیز، زیره، نمک ، سس فلفل، و آب را مخلوط کرده تا به شکل پوره درآید. آن را در ظرف دار یا در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ریخته و سالمون را به آن اضافه کنید. کیسه را بسته و هوای داخل آن را خارج کرده و آن را زیرو رو کرده تا مواد روی سالمون را بپوشاند. آن را در یخچال گذاشته، و گهگاه کیسه را برگردانید، یک ساعت. فر را تا دمای چهار صد درجه فارنهایت گرم کنید؛ در ظرف مخصوص فر ، کمی روغن را اسپری نموده و برشهای فلفل دلمه ای را در یک لایه روی ظرف بچینید، اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بپزند. مواد طعم دهنده را از روی ماهی کنار زده و سالمون را روی فلفل دلمه ای ها قرار دهید. آن را تا زمان مغر پخت شدن بپزید، حدود شش تا هشت دقیقه برای هر طرف.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرينگ_رول
مواد اوليه👇
مرغ نواري پخته شده ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا. ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰گرم
کلم برگ سفید ۵۰ گرم کلم برگ بنفش. ۵۰ گرم
خمیر یوفکا. یک بسته
بادمجان ۱عدد
کدو مسمایی. ۱عدد
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای سبز. ۱عدد
فلفل دلمه ای رنگی. ۱عدد
جعفری ساطوری شده. ۳قاشق غذاخوری
سويا سس ١ قاشق غذاخوري
جوانه ماش. مقداری آرد. ۵۰ گرم آب به میزان لازم روغن کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا مرغ را تفت میدهیم
پیاز را اضافه نموده تا سبک شود
تمامی سبزیجات را اضافه كرده و تفت میدهیم سويا سس را اضافه نموده و سپس پنیر پارمسان و پیتزا را اضافه نموده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم تا خنک شوند
در آخر مواد را داخل خمیر یوفکا میپیچیم و آرد و آب را مخلوط کرده تا خمیری بدست آید برای چسباندن گوشه های دست پیچ و در روغن کنجد سرخ می کنیم و سپس روغن اضافه آن را میگیریم
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهيه_املت_پنير_پنج_دقيقه_اي
#نان_حلزونی
از نمونه نونهای حجیم و لطیفه که واسه صبحونه خیلی عالیه
یک لیوان شیر رو توی ظرف گرم کردم .
یک قاشق مایه خمیر و یک قاشق شکر و کمی از شیر گرم شده رو تو یه کاسه ریختم تا عمل بیاد و پف کنه...
یک قاشق شکر و پنجاه گرم کره رو تو بقیه شیر ریختم تا کره ذوب بشه.
تو یه کاسه دو تا تخم مرغ رو هم زدم و با مایه خمیر عمل اومده و مایه شیر و کره مخلوط کردن و حدود نیم کیلو آرد رو بهش اصافه کردم تا به دست نچسبید و حسابی ورز دادم..
دوساعت جای گرم گذاشتم تا حجیم شد.
بعد به 16 قسمت تقسیم کردم.
و هر چونه رو با وردنه باز کردم و رول کردم و حلزونی پیچیدم و تو ظرف کنار هم گذاشتم.
نیمساعت موند تا دوباره پف کرد.
و با شیر و خامه و زعفرون وکنجد رومال کردم و در فر داغ نیمساعت پختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس
که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
پ ن:من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبز_فسنجون_گیلانی
یه غذای گیلانی واقعا بینظیر که تو هر محلی یه جور درست میکنن حتما درست کنین لذت ببرین.
گوشت بوقلمون ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغ گردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرم
رب انار ترش ۱ ق غ سر خالی
سبزی معطر مخصوص این غذا. ۱تا ۱ونیم لیوان خرد شده جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه. خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشت رب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنین
پیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنار گوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛