#كيك_وانيلي
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2/5 ليوان
شکر 1 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 ق م يا هم اسانس وانيل
تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_شعریه
#شیرینی_مجلسی رسپی رویا
باقلوای شعریه یه دسر عربی که خیلی خوشمزه است ومقدار شیرینیش زیاد نیست که دل بزن
در مدت زمان کوتاه میتونین اماده کنین و از خوردنش لذت ببرین
رشته شعریه 1بسته
شیر عسلی نصف قوطی
کره 50 گرم
پسته و گردو به مقدار لازم
زعفران هر چه بیشتر خوشمزه تر😉
ابتدارشته ها خرد میکنیم اندازه بند انگشت
کره را داخل ماهیتابه گرم میکنیم رشته هارو خرد شده را اضافه و با کره تفت میدیم با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بعد شیر عسلی و زعفران اضافه میکنیم کامل مخلوط میکنیم تا مواد کامل وسط ماهی تابه جمع شی
سپس قالب ها را اورده مقداری از مواد داخلشون میزاریم یه کم گردوی خرد شده اضافه میکنیم و دوباره از موادمون میریزیم تا قالب پر شی
بهتر قالبتون سیلیکونی باش.اگر قالب سیلکونی نبود
برای اینکه به قالب نچسبه باید روی قالب کیسه فریزر بکشید بعد قالبم بزنید و با پسته تزیین کنید سپس باید یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ خیارشور خونگی😋
✍ مواد لازم:
▫️سه کیلو خیار (خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید )
▫️دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
▫️چند عدد فلفل تند
▫️چند حبه سیر
▫️آب ده لیوان دسته دار فرانسه
▫️نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
▫️سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
🍜 طرز تهیه:
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
خیار و سبزی و فلفل و سیر رو درظرف مورد نظر بچینید و آب نمک و سرکه رو بهش اضافه کنید.درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه ست.
#خیارشور
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه _هویج _مغزدار
هویج متوسط چهارعدد
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
آرد سه ق غذاخوری
هل، دارچین، گردوی خرد شده
موادلازم برای شربت :
شکر دوپیمانه، آب یک پیمانه،زعفران دم کرده دو ق غ
ابتدا شکر و آب رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا حل بشه سپس زعفرون آبکرده رو اضافه میکنیم من مقداری هل هم به شربت اضافه میکنیم سپس غلیظ که شد از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود.
برای تهیه خاگینه اول هویجها رو شسته پوست میکنیم سپس رنده ریز میکنیم و با دست خوب فشار میدهیم تا آبش گرفته بشه.سپس تخم مرغهارو با همزن خوب هم میزنیم بعد هویج رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم درآخر هم آرد رو که با بکینگ پودر الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس هل و دارچین رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.حالا نصف مواد رو توی قالب چرب شده میریزیم و مقداری گردوی خرد شده میریزیم سپس باقی مواد رو روش میریزیم و به مدت بیست دقیقه تو فری که از قبل به دمای ۱۷۰ گرم شده قرار میدهیم تا زمانیکه پخته بشه .بعد که از فر خاگینه هارو دراوردیم همانطور داغ شربت سرد شده رو روش میریزیم و میگذاریم تا کاملا به خوردش بره.
#_کوکو_سیب_زمینی
✍طرزتهیه:
من کوکو سیب زمینی رو اینجوری درست می کنم👇👇👇👇👇👇 سیب زمینی رو نیم پز می کنم ، می زارم خنک بشه ، پوست می گیرم و رنده میکنم . یه دونه تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه بهش می زنم و چیزی که خیلی طعمش رو متفاوت میکنه شنبلیله خشک هست ، اونم اضافه می کنم . خوب مخلوط می کنم و داخل روغن سرخ می کنم .
یه کاسه آب کنار دستتون باشه و دستتون رو قبل شکل دادن کوکوها خیس کنید چون به دست می چسبه .
نوش جااااان😊😊😊😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه برگ کلم .
کلم برگ ۱ عدد
برنج ۱ لیوان
گوشت ۲۵۰ گرم
کشمش نصف لیوان
لپه نصف لیوان
سبزی ۲۵۰ گرم
.
لپه را جدا میپزیم و برنج رو پخته وکمی دون برداشته و آبکش میکنیم
گوشت رو با پیاز زرد چوبه و فلفل سرخ کرده و سبزی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
لپه و کشمش و برنج رو هم اضافه میکنیم و لای برگ کلم می پیچیم
دلمه ها رو که پیچیدیم روی آن سسی میریزیم که از ۲ ق رب گوجه و ۲ ق رب انار و ۱ لیوان آب درست شده
در آخر ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار میدیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_پیراشکی_بقچه_ای
مواد لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۴-۳ عدد
نان لواش یا نان تیری
روغن: ۱/۲ فنجان
آب: ۱/۲ لیوان
بیکن
پنیر پیتزا
آویشن
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه
گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو با فلفل های سبز خرد شده به مدت ۲-۱ دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید.
نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید.
بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود.
از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید
#سمبوسه پیتزا
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200گرم
قارچ 500گرم
پیاز 1عددمتوسط
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 1عددمتوسط
پنیر پیتزا 1بسته
پودرآویشن وزردچوبه ونمک به مقدارلازم
طرز تهیه:
برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بهتر اینه که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم باهم تفت بخورن تا آب گوشت گرفته بشه و پخته هم بشه. قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه رو در گوشه ای از تابه کمی تفت میدیم و با کل مواد مخلوط میکنیم. نمک و آویشن رو هم اضافه میکنیم. فقط دقت داشته باشین که آویشن رو زیاد استفاده نکنین، چون مقدار بیش از حدش توی غذا تو ذوق میزنه.
طرز پیچیدن سمبوسه
مواد رو که آماده کردیم، نان لواش رو به دو قسمت طولی تقسیم میکنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست میاد. مواد رو در انتهای نان مستطیل شکل میریزیم
و پنیر پیتزا رو روی مواد میپاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه میکنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغ میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم
نوش جان. این غذا یه عصرانه خوب برای مهمونیا و هم برای بچه های بدغذا که ازاینجورفست فودا خوششون میاد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب و بادام
مواد لازم:
کره 120 گرم
شکر 80 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهام قاشق چای خوری
آرد 130 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر بادام 2 قاشق سوپ خوری
آب پرتقال 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
سیب خرد شده 3 عدد
خلال بادام 20 گرم
طرز تهیه:
کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به تناوب به همراه آب پرتقال به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر پودر بادام را بیافزایید. مواد آماده را در قالب گرد 20 سانتیمتری چرب شده و با کاغذ روغنی پوشانده شده، ریخته و سیب های نگینی خرد شده را روی مواد کیک ریخته و خلال بادام را روی آن بپاشید. قالب در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا رویه کیک طلایی شود.
پس از پخت، کیک را حدود 10 دقیقه در قالب خنک کرده و سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی 🍲 😋
ماکارونی فرمدار 1 بسته
کالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده 250 گرم
خیار شورخرد شده 300 گرم
ذرت پخته (کنسرو ذرت) 300 گرم
سس سفیدبه مقدار لازم
زیتون خرد شده 300 گرم
هویج رنده شده 100 گرم
نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
🔸ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس، نمک، فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_کاکائویی
موادلازم📝
پودرکاکائو ۴ق غ خوری
پودر قند نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد ۱ونیم پیمانه
وانیل نوک قاشق چ خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
✍طرزتهیه:
اول پودرکاکائو و روغن رو با هم مخلوط کردم. سپس پودر قند و وانیل رو اضافه کردم و خوب با هم مخلوط شدن نیاز به همزن نیست.
بعد آرد و بکینگ پودر به مواد الک کردم و خوب ورز دادم تا خمیر آماده بشه. زیاد ورز ندین که خمیر به روغن میوفته وبعد پخت ترک برمیداره از مواد اندازه گردو برداشتم و تو دستم گرد کردم وبا پشت کارد میوه خوری شکل دادم. کف ظرف رو کاغذ روغنی بزارین به مدت ۱۵دقیقه در دمای ۱۶۰درجه تو فر گذاشتم تا پخته بشه
نوش جانتون..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نوتلا 🍰🍫
آرد ۴قاشق غذاخوری
شکر ۴قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱عدد
پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری
نوتلا ۳قاشق غذاخوری
شیر ۳قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳قاشق غذاخوری
💢همه مواد و توی یه ماگ مخلوط کنین. بعد از اینکه خوب هم زدین، ماگ رو حدود ۲ تا ۳ دقیقه بذارین توی مایکروفر تا بپزه. بعد که سرد شد میتونین روی اون خامه یا بستنی وانیلی بذارین و سرو کنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـــــــــلام
در پنـــاه پروردگــار
صـــبحتون بـــــخیر
زندگيتـــــون شیرین
روزتون غرق آرامـش
و نگاهِ مـهـربانِ خـدا
همراه لــحظه هاتون
آدینه تون شاد و زیبا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_دانمارکی
مواد لازم:
آرد 800گرم
تخم مرغ 3عدد
مایه خمیر1/5قاشق سوپخوری
شکر100گرم
روغن مایع100گرم
شیر200گرم
نمک1/2قاشق چایخوری
آبلیمو1قاشق چایخوری
وانیل1/4قاشق چایخوری
کیک شکلاتی
مواد لازم کرم:
آرد 6قاشق غذاخوری
شکر 1/2پیمانه
شیر1 پیمانه
وانیل کمی
طرزتهیه:
یک کیک شکلاتی 6تخم مرغی در قالب 30×40 درست میکنیم و کنار میذاریم.
مایه خمیر، یک قاشق شکر و 3قاشق سوپخوری آب ولرم را در ظرفی ریخته و روی ظرف را میپوشانیم ده دقیقه در جای گرم بماند تا عمل بیاید.
بقیه مواد را با هم مخلوط کرده،مایه خمیر عمل آمده را هم داخل مواد میریزیم حالا آرد را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.روی ظرف خمیر را میپوشانیم و در جای گرم یک ساعت استراحت میدهیم.
تو این فاصله کرم را درست میکنیم .آرد و شکر و شیر را مخلوط کرده و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شود وقتی که از روی حرارت برداشتیم وانیل را اضافه میکنیم.
برای این مقدار خمیر من کیک را 8برش با عرض 5و طول 30تقسیم کردم.برای هر کیک دانمارکی دو برش کیک استفاده میکنیم به این صورت که روی لایه اول کرم میریزیم و لایه دوم کیک را روی آن بر میگردانیم.
سپس پف خمیر را گرفته،خمیر را 4 قسمت میکنیم.زیر کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به صورت مستطیل به اندازه دور تا دور کیک با قطر 3میل پهن میکنیم, دو طرف خمیر را به صورت نواری برش میزنیم
زیر و روی کیک هم از کرم ریخته و نوارها را ضربدری روی هم میآوریم.سینی فر را کمی چرب میکنیم و خمیر را داخل سینی گذاشته،روی خمیر را پوشانده و 20 دقیقه استراحت میدهیم .روی خمیر را زرده مخلوط با زعفران زده و به مدت 30دقیقه داخل فر 180 درجه میذاریم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_استراگانف
مواد لازم برای پنج نفر👌
سینه مرغ کامل 1 عدد
قارچ 200 گرم
چیپس خلال 50 گرم
سس بشامل 1 پیمانه
پیاز خام متوسط 1 عدد
کره 50 گرم
روغن مایع به مقدار کم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستورتهیه
✏️✏️✏️✏️
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته و پس
از خنک شدن ، آنرا خرد کرده و با کره و فلفل سیاه تفت میدهیم .
قارچ را اسلایس کرده و در ظرف جدا با دو قاشق روغن تفت داده و آب آنرا گرفته و به مرغ اضافه میکنیم .
سس بشامل را که از قبل آماده کردیم را به مرغ و قارچ اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت گذاشته تا مزه سس به خورد مواد برود و سپس شعله را خاموش کرده و چیکن استراگانف را در ظرف مورد نظر سرو ریخته و با چیپس خلال سرو میکنیم
اشپزی خاص
مواد لازم برای تهیه 2 پیمانه سس بشامل
کره 30 گرم
شیر 1/5 پیمانه
خامه 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخروی سر پر
نمک و فلفل به ميزان لازم
دستور تهيه😍
کره را در ظرف تفلون روی حرارت گذاشته تا ذوب شده ، سپس آرد را اضافه کرده و تفت داده تا سرخ شود و حرارت را ملایم کرده و شیر را به تدریج به مایه سس اضافه کرده و در این حین ، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش امده و یکدست شود و در آخر خامه را اضافه کرده و هم ميزنيم تا غلیظ شده و شعله را خاموش میکنیم
نکته ...دقت كنيم خامه به هيچ عنوان نبايد بجوشد ، چون در دماي بالا ميبرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛