eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#کیک_پاستاگوشت مواد این غذا با بقیه پاستا ها یکی هست فقط خلاقیت و سلیقه اون و زیباتر و خوشمزه تر کرده😋😋😍😍 ابتدا گوشت چرخکرده گوساله رو با جعفری ریزکرده و نمک و فلفل بخوبی مخلوط می کنیم و کف قالب شبیه فیلم بصورت استوانه می ریزیم حال #پاستا پخته آبکشی شده رو با سس گوجه مخلوط کرده و با پنیرموزارلا داخل مخلوط #گوشت به صورت طبقه ای می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه نیم ساعت می پزیم در آخر با پیازچه تزئین و نوش جان می کنیم 😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.باقلوا کادایف😋😋 مواد لازم برای شربت : یک لیوان شکر یک لیوان آب پودر هل یکمی زعفران نصف ق چ گلاب تقریبا نصف لیوان طرز تهیه برای شربت : آب رو بزارین جوش بیاد،شکر و هل رو اضافه کنین و بعدش گلاب و زعفران،شربت که آماده شد بزارین سرد بشه. مواد لازم برای باقلوا : یک بسته رشته کادایف پنیر موزورلا توپی(مارک کاله)داخل آبکش بزارین تا آبش حسابی بره کره ۲۵۰ گرم پودر پسته ، پرک بادوم و گل خشک و خلال بادوم برای تزیین. طرز تهیه : کره رو ذوب میکنیم و با کادایف ها حسابی ترکیب میکنیم ، بعد یه لایه از رشته های آغشته شده به کره رو توی ظرف مورد نظر میچینیم و لایه ی بعد رو پنیر های ورقه شده ی موزورلا میزاریم و لایه بعد دوباره رشته هارو میچینیم،حالا فر رو ده دقیقه گرم میکنیم ، باقلوا رو میزاریم داخل فر ، من تایم ۲۵ دقیقه روی ۱۸۰ گذاشتم تا پنیرهاش آب شد و روی رشته ها یکم طلایی شد ، بعد روشو با پودر پسته و دیگر مغز آجیل تزیین میکنیم 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰🍰🍰نکات پخت کیک دلیل گنبدی شدن کیک؟ چرب کردن قالب خیلی مهمه قالب نباید زیاد چرب بشه فقط کمی با برس کل سطح قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید اگه روغن زیاد بریزین روغن اضافی قالب روی کیک جمع میشه و باعث ترک خوردن و گنبدی شدن کیک میشه چرا کیکتون خمیری میشه؟ اولا که تعداد تخم مرغ زیاد بوده دمای فر بیشتر از حد لازم بوده مواد کیک خوب مخلوط نشده چرا کیکتون خشک میشه؟ مقدار روغن و شکرتون کم بوده مقدار آردتون نسبت به روغن و شکر زیاد بوده و مایه ی کیک بیش از حد مخلوط شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ اين سالاد از مرغ تكه شده سيب زميني نگيني آبپز شده جعفري خرد شده هويج آبپز وخيارشور آبليمو تازه و نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل ذرت ومقداري ماست شيرين وسس مايونز تشكيل شده .‌ ‌ #سالاد_سیب_زمینی_شوید سيب زميني پخته مكعبي خردشده+ پيازچه خردشده+ خيارشورساطوري ريز+ شويد+ ماست پرچربي+ كمي سس مايونز+ نمك+ فلفل سياه و كمي ابليمو همه باهم مخلوط كنيد ودر يخچال بزاريد تا جابيفتد نووش جان ‌ ‌ نكته١: راز خوشمزه تر بودنشون در اينه كه هرچي بيشتر در يخچال بمونيد خوشمزه تره نكته ٢:ميتونيد بصورت فينگرفود براي تولد يا مهموني توي ظرف كوچك مثل ليوان خوشگل و شيك سرو كنيد.
مواد لازم 📝 آرد ۳ پیمانه روغن ، شکر و شیر هر یک ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پودر هل از ( ۱.۲ تا ۱ ق مرباخوری ) مقدار بدلخواه بیکینگ پودر ۱.۵ ق مرباخوری جوش شیرین ۱ ق مرباخوری ( قابل حذف ، جایگزین بیکینگ پودر یا نمک میوه ) گلاب ۵ ق غذاخوری . ✍طرز تهیه: تخم مرغ همراه با شکر و هل با همزن برقی بزنید بعد به ترتیب روغن ، شیر و گلاب اضافه کنید و در نهایت مخلوط الک شده ی آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را بریزید و با لیسک فولد کنید ، کپسول های کاغذی را تا ۲.۳ پر کنید و ۱.۳ جا بگذارید برای پف کیک بعد روی کیک ها بدلخواه کنجد بپاشید و توی فر گرم با درجه ۱۷۵ بمدت ۲۰ دقیقه ، ۵ دقیقه هم گریل روشن کنید تا برشته شود ... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کله گنجشکی یه غذای تنبلونه ی خیلی خوشمزه😋 اول یه پیاز کوچیک رو تفت دادم و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم بعد رب گوجه زدم صبر کردم تا رنگش رو پس بده بعد دو تا لیوان اب اضافه کردم وقتی جوش اومد یه سیب زمینی بزرگ رو خورد کردم و بهش اضافه کردم درش رو گذاشتم و تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ریز رنده شده نمک و فلفل یه کمی مرزه و ترخون خشک خوب ورز دادم و بعد قلقلی کردم (اندازه سر گنجشک) قلقلی ها رو هم آروم داخل قابلمه ریختم و صبر کردم تا حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته شاید نیم ساعتم نشه در آخر نمک اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍مواد لازم ▫️شیر یک لیوان سرخالی  ▫️تخم مرغ یک عدد  ▫️روغن نصف استکان  ▫️مایه خمیر نصف ق غ  ▫️بگینگ پودر نصف ق م ▫️شکر دو ق غ  ▫️نمک نصف ق م  ▫️وانیل کمی ▫️رنگ زرد به دلخواه  ▫️آرد به میزان لازم ▫️پیاز رنده شده یک عدد کوچک  ▫️تره خرد شده به میزان لازم  طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و شکر ، وانیل رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشه بعد مایه خمیر و نمک بگینگ پودر و شیر ولرم رو اضافه کنید بعد از اینکه مخلوط شد آرد و روغن رو کم کم بریزین تا خمیر نرمی بدست بیاد  حالا خمیر رو به مدت دو ساعت استراحت میدیم بعد ته قالب ۲۵×۳۵ رو با کره کاملا چرب کنید و یه عدد پیاز کوچک رو رنده کرده و به خمیرمون اضافه میکنیم دوباره ورز بدین تا کاملا مخلوط بشه حالا خمیر رو تو قالب پهن کنید ( دستتون رو کمی تو روغن بزنین تا خمیر بدست نچسپه ) بعد تره رو ریز ریز کنید و روی خمیر بریزین دوباره نیم ساعت استراحت بدین حالا تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بزارین تا نون پخته بشه و در آخر شعله بالا رو روشن کنید تا نون طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم کتلت سویا و جعفری خوشمزه خیلی عالی بود 😊👍 موادلازم: سویای ریز :400 گرم سیب زمینی آب پز شده :600 گرم تخم مرغ :3 عدد جعفری خرد شده :100 گرم گشنیز :30 گرم پودر سیر :در صورت دلخواه آرد سوخاری :به میزان لازم پیاز :1 عدد روغن و ادویه :به مقدار لازم ✍️طرز تهیه : سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید ❤️تازه عروسها و کدبانوها این کانال رو از دست ندید و شیک میزبانی کنید ❤️ برای دعوت دوستانتان بفرستید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ باسلوق 😋 ✍مواد لازم: نشاسته گل ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱.۵ لیوان آب سرد نصف لیوان کره ۲۰ گرم پودر نارگیل به مقدار لازم رنگ خوراکی سبز و قرمز و سفید 🍜طرز تهیه: ابتدا نشاسته و شکر و گلاب و آب را مخلوط کرده خوب هم میزنیم بعد توی قابلمه نسوز روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم چون سریع به غلظت میرسه اونقدر ادامه میدهیم که مانند فرنی یا حلوا وسط قابلمه جمع بشه کره را در این مرحله اضافه کنید حدودا نیم ساعت طول میکشه. بعد شعله رو خاموش کرده و خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم که یکی سفید است و دو خمیر باقی مانده را به رنگ سبز و رنگ قرمز میزنیم دستهامون رو چرب کرده و ورز داده تا خوب رنگ بگیره داخل یه ظرف مستطیلی یه پلاستیک فریزر پهن میکنیم روی پلاستیک فریزر پودرنارگیل ریخته اول خمیر سبز رو پهن کرده به قطر نیم سانت بعد خمیر سفید را روش پهن کرد و بعد خمیر قرمز و میریزیم و توی یخچال چند ساعتی استراحت میدیم تا سفت بشه . بعد از یخچال بیرون میاریم و اول برش های عمودی میزنیم و بعد روی هرکدوم ، برش های افقی ‌ در انتها دوباره توی پودر نارگیل میغلتونیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍑 😋 🔸برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر 🌿هر طلوعی تولدی دوباره است 🌿و هرتولدی شروعی دوباره!!! 🌿کوله بار امروزتون پراز خبرهای عالی 🌿پراز خوشبختی پراز برکت 🌿پراز موفقیت و پراز شادی و آرامش باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
پنیر 🍴 ‌ یکبارو امتحان کنین 😉😋‌ ‌ مواد لازم :👇 یک و نیم پیمانه شیر یک و نیم پیمانه آرد دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذا خوری روغن یه قاشق چایخوری نمک ‌ مواد پرکردنی :👇 پنیر(نوعش سلیقه ایه) ‌ طرز تهیه:👇 تخم مرغ ها رو با شیر و روغن و نمک خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس تابه رو روی حرارت قرار میدیم و اون رو با روغن چرب می کنیم سپس مخلوط رو داخلش می ریزیم و میذاریم تا از دو طرف بپزه و سپس با پنیر داخلشون رو پر می کنیم و داخل ماهیتابه اونها رو سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم .‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_پنیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر سه چهارم پیمانه ▫️روغن یک دوم پیمانه ▫️مربای بهار نارنج یک دوم پیمانه ▫️عرق بهار نارنج یک هشتم پیمانه ▫️شیر یک پیمانه سرخالی ▫️آرد دو نیم پیمانه ▫️بکینگ پودر دو ق چ ✍ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم بعد تخم مرغ رو با شکر با دور تند همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد مربای بهار نارنج و عرق بخار نارنج رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ترکیب آردو بکینگ پودر که الک شده رو به همراه شیر متناوبا به مواد فوق اضافه کرده و با لیسک زیرو رو میکنیم بعد مواد داخل قالب ریخته و در پنجره وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بهار_نارنج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گلابی یک کیلو شکر یک کیلو آب سه لیوان آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری زعفران به میزان کافی طرز تهیه: آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_گلابی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان تخم مرغ : 1 عدد پیاز : 1/2 فنجان ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان پودر سوخاری : 1/2 فنجان پنیر پارمزان : 3/4 فنجان ذرت پخته شده در صورت دلخواه نمک فلفل پاپریکا زرد چوبه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید و 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید. نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید. پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید. از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید و توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سوخاری_سیب_زمینی_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛