#مربای_هلو 🍑 😋
🔸برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر
🌿هر طلوعی تولدی
دوباره است
🌿و هرتولدی شروعی
دوباره!!!
🌿کوله بار امروزتون
پراز خبرهای عالی
🌿پراز خوشبختی
پراز برکت
🌿پراز موفقیت و
پراز شادی و آرامش باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
#کرپ پنیر 🍴
یکبارو امتحان کنین 😉😋
مواد لازم :👇
یک و نیم پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه آرد
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری روغن
یه قاشق چایخوری نمک
مواد پرکردنی :👇
پنیر(نوعش سلیقه ایه)
طرز تهیه:👇
تخم مرغ ها رو با شیر و روغن و نمک خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد رو اضافه کرده
و خوب هم می زنیم
سپس تابه رو روی حرارت قرار میدیم و اون رو با روغن چرب می کنیم سپس مخلوط رو داخلش می ریزیم و میذاریم تا از دو طرف بپزه و سپس با پنیر داخلشون رو پر می کنیم و داخل ماهیتابه اونها رو سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_بهار_نارنج
🔻مواد لازم : 📝
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️شکر سه چهارم پیمانه
▫️روغن یک دوم پیمانه
▫️مربای بهار نارنج یک دوم پیمانه
▫️عرق بهار نارنج یک هشتم پیمانه
▫️شیر یک پیمانه سرخالی
▫️آرد دو نیم پیمانه
▫️بکینگ پودر دو ق چ
✍ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم بعد تخم مرغ رو با شکر با دور تند همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد مربای بهار نارنج و عرق بخار نارنج رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ترکیب آردو بکینگ پودر که الک شده رو به همراه شیر متناوبا به مواد فوق اضافه کرده و با لیسک زیرو رو میکنیم بعد مواد داخل قالب ریخته و در پنجره وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_گلابی
مواد لازم:
گلابی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب سه لیوان
آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری
زعفران به میزان کافی
طرز تهیه:
آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سوخاری_سیب_زمینی_پنیری
سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1/2 فنجان
ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سوخاری : 1/2 فنجان
پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
ذرت پخته شده در صورت دلخواه
نمک فلفل پاپریکا زرد چوبه
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید و 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.
پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.
از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید و توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_بادورچین_ناردون_بادمجون
خوشمزه امروزمون👇
پیاز وسیر وفلفل قرمز تند چرخ شده وسیر وفلفل دلمه ای خلالی شده روتفت دادم وکمی اوجی ساطوری بهش اضافه کردم ودونه انارامو👈 نمکشو میزون کردم ازآب مرغمم ریختم توش نه طوری که دریاچه بشه توتصویر 👆کاملا مشخصه وبادمجونامو که ازقبل سرخ کردم هم گذاشتم داخلش ومرغمو هم زدم تنگش مزه ها یه چند دقیقه ای تلفیق شدن خورشت دلچسبمون دیگه آماده سرو می باشد😋 .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#مرغ_مجلسی
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز خیلی ریز رنده شده و آب گرفته و کمی نمک و زردچوبه و سماق و زعفرون مخلوط کردم و حسابی ورز میدم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال میزارم بعد کف یه تابه نچسب گوشت رو پهن میکنم و روش شیارهایی که برای برش نیازه میندازم و درب تابه رو میزارم .گوشت خودش آب میندازه و با همون آب با شعله آروم میپزه بعد درب تابه رو برمیدارم برشها رو کاملا جدا کرده و دو ق غ روغن اضافه میکنم یه سمتش که سرخ شد برمیگردونیم تا سمت بعدیش هم سرخ بشه.
#کباب_تابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_لانه_زنبوری
مواد لازم📝
ارد ۲ لیوان کمی بیشتر
کره ۴۰گرم اب شده
شکر ۳ ق غ
خمیر مایه ۲ ق م
شکر ۱ ق غ
ب پ ۱/۲ ق چ
شیر ولرم ۳/۴لیوان
مواد شیره
ارد ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۳ ق غ
زعفران کمی
✍طرز تهیه:
اول شیره را درست کنید بگزارید روی حرارت تا اماده شود وبگزارید کنار تاخنک بشه
حالا خمیر مایه و۱ ق غ شکر وشیر ولرم رو باهم مخلوط کنید درب ظرفتون رو بزارید تا عمل بیاید تاخیالتون از بابت خمیر مایه راحت بشه
ارد وب پ را ۲بار الک کنید
کره و۳ ق غ شکر را باهم مخلوط کنید وخمیر مایه که به عمل امده را اضافه کنید وارد را کم کم اضافه کنید مخلوط کنید اول باقاشق بعد بادست اگر به دست جسبید ۲تا ۳ ق غ ارد اضافه کنید خوب ورز بدهید
داخل ظرفی راچرب کنید وخمیر را بگزارید داخلش وروی ظرف را بپوشانید وبگزارید جای گرم تا حجمش ۲برابر بشه
از خمیر به اندازه های کوچک بردارید ولای خمیر را خرما یاپنیر خامه باگردو یامارمالاد میتونید بزارید ته قالبتان را چرب کنید کاغذ روغنی بزارید وگوله های خمیر را کنار هم بچینید واخر سر روی گوله ها را مخلوط زرده تخم مرغ وکمی زعفران با ۱ ق غ شیر با فرچه بمالیدودر فرازقبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید داخل فرهم کاسه اب بزارید وقتی پخته شد شیره سرد را اروم به همه جای ان بریزید اگرازخرما لای خمیر ها استفاده کرده اید شیره را کمتر بریزید وبعد هم بایک لیوان چای داغ نوش جان کنید❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گیلاس
1 کیلو گیلاس سالم و مرغوب
1 لیوان دسته دار شکر
آب به میزان لازم
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کنید و بزارین روی گاز تا بجوشه. حالا زیرشو خاموش کنید و بزارین از داغی بیفته ،چون اگه داغ باشه گیلاسا ترک میخوره ،حالا گیلاسها رو بریزین توش و زیرشو روشن کنید. شعله زیاد نباشه که گیلاسها ترک نخورن ،با شعله کم حدود 40 دقیقه شاید طول بکشه، حالا بچشید و ببینید اگه گیلاس کااااملا پخته و موقع خوردن هسته اش به گوشت گیلاس چسبید نیس حرارت را خاموش کنید و تو همون ظرف بزارین به دمای محیط برسه،بریزید داخل شیشه بزارید یخچال...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشنائی با نوع ومیزان مناسب سبزیجات برای آشپزی
🍔
#انواع_سبزیجات_هر_غذا
#سبزی_قورمه_سبزی
سبزیجات لازم برای تهیه قورمه سبزی (برای 5 نفر):
تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (400 گرم پاک شده )
شنبلیله (250 گرم پاک شده)
اسفناج 200 گرم پاک شده)(بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
گشنیز (250 گرم پاک شده) (بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
#سبزی_پلو
#کوکو
#آش
سبزیجات لازم برای تهیه سبزی پلو یا کوکو سبزی یا آش های مختلف (برای 5 نفر):
تره (200 گرم پاک شده)
جعفری (150 گرم پاک شده )
شوید (75 گرم پاک شده )
گشنیز (75 گرم پاک شده)
شنبلیله (25 گرم پاک شده)
سیر پلویی (50 گرم پاک شده) (بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
🍔
#سبزی_آش_رشته
سبزیجات لازم برای تهیه آش رشته (برای 5 نفر):
تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (250 گرم پاک شده)
اسفناج یا برگ چغندر (300 گرم پاک شده)
🍔
#سبزی_کوفته_برنجی
سبزیجات لازم برای تهیه کوفته برنجی (برای 5 نفر):
تره (100 گرم پاک شده)
جعفری (150 گرم پاک شده )
ترخون (50 گرم پاک شده ) (یا 25 گرم خشک شده)
مرزه(50 گرم پاک شده) (یا 25 گرم خشک شده)
🍔
l
#سبزی_شله_قلمکار
سبزیجات لازم برای تهیه آش شله قلمکار (برای 5 نفر):
تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (300 گرم پاک شده)
ترخون (50 گرم پاک شده ) (یا 25 گرم خشک شده)
مرزه (50 گرم پاک شده) (یا 25 گرم خشک شده)
🍔
#سبزی_نرگسی
سبزیجات لازم برای تهیه برانی یا نرگسی یا خورشت اسفناج آلو (برای 5 نفر):
برگ اسفناج (یک کیلو پاک شده)
🍔
l
#سبزی_خورشت_نعنا
سبزیجات لازم برای تهیه خورشت نعناع جعفری (برای 5 نفر):
جعفری (400 گرم پاک شده)
نعناع (100 گرم
#سبزی_خورشت_کرفس
سبزیجات لازم برای تهیه خورشت کرفس (برای 5 نفر):
جعفری (300 گرم پاک شده)
نعناع (75 گرم
#سبزی_آبگوشت
سبزیجات لازم برای تهیه آبگوشت بز باش (برای 5 نفر):
جعفری (300 گرم پاک شده)
تره (200 گرم پاک شده)
شنبلیله (50 گرم پاک شده)
#سبزی_هر_غذا
🎀 🌟نکات ریز خانه داری🌟 🎀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅كرم شكلات 😋
✍ مواد لازم:
زرده تخم مرغ ٣عدد
شكر ١٢ ق غ
شير سه ليوان
پودر ژلاتين ٣ق غ (سرخالي)
پودر كاكائو ٣ ق غ
آب سرد نصف ليوان
خامه صبحانه يا خامه فرم داده يك ليوان
🍜 طرز تهیه:
پودر ژلاتين و آب رو روي بخار كتري بذاريد تا شفاف و حل بشه
زرده تخم مرغ ،وانيل و شكر را با همزن زده تا كرم رنگ و كشدار بشن بعد پودر كاكائو رو اضافه
يك ليوان از شير رو جوشونده،به مواد زرده اضافه كرده و تندتند هم ميزنيم تا تخم مرغ سفت نشه و دانه هاي شكر كامل حل بشن
بعد باقي شير رو اضافه،سپس ژلاتين
در اخر خامه رو اضافه كرده،داخل قالب مورد نظر ريخته ،بذاريد داخل يخچال براي ٥الي ٦ساعت تا ببنده بعد دسرتون رو براي چند لحظه داخل ظرف اب ولرم نگهداشته،بلافاصله برگردونيد
و تزيين كنيد.
✔️من براي دسرهاي شكلاتي معمولا اگر نياز ببينم ،(چشمي)ميزان كاكائو رو بيشتر ميريزم. .
✔️و براي قالبهاي سيليكوني اصلا نياز به چرب كردن قالب نداريد.
#کرم_شکلات
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ سالاد شوید سیب زمینی😋
✍مواد لازم :
یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون)
سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
خیارشور ٣٠٠ گرم
شوید تازه
برگ و ساقه مغز کرفس و كمى جعفرى تازه
🍜 طرز تهیه:
همه مواد را نگینی خردکنید.
✍ سس :
ماست خامه ایی یا چکیده يك پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود.
تزئين :
تربچه اسلايس شده بوسيله رنده چيپس و پنير خامه اى زده شده كه در قيف و ماسوره نقش داده شده + مخلوط پنير و زعفران
#سالاد_شوید_و_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاپوچینو
🍚 مواد لازم:
تخم مرغ.......4عدد
شکر.............1پیمانه
آرد...............2پیمانه
روغن............نصف پیمانه
شیر..............1 پیمانه
پکین پودر.....2قاشق چای خوری
پودر کاکائو....2قاشق مربا خوری
کاپوچینو.......2بسته
پودر نسکافه..1قاشق چای خوری
وانیل............نصف قاشق چای خوری
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن می کنیم.قالب را چرب می کنیم.یا روغن جدا کنده می زنیم.
سفیده و زرده را جدا کرده.سفیده را با نصفی از شکر خوب می زنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.
زرده را با مابقی شکر و وانیل حدود 4 تا 5 دقیقه می زنیم.تا کرم رنگ و کشدار شود.
بعد روغن را اضافه می کنیم .به مدت یک دقیقه می زنیم.بعد شیر را اضافه می کنیم.پودر کاپوچینو و نسکافه را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.همزن را کنار گذاشته،آرد و پکین پودر و پودر کاکائو را سه بار الک می کنیم.در آخر سفیده تخم مرغ را می ریزیم.بهتر است بعد از اضافه کردن سفیده به صورت دورانی هم بزنیم تا پف سفیده نخوابد.در فر به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.
این کیک به خاطر وجود کاکائو و نسکافه کمی تلخ مزه هست.ولی اگر دوست نداشتید، می تونید مقدار شکر را اضافه کنید.یا می تونید مانند من از گاناش استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_بوقلمون
طرز تهیه:🍲🍲
اول گوشت بوقلمون رو(هر قسمتى از بوقلمون كه دوست داشتين) رو به مدت یک ساعت با يدونه پياز خرد شده و مقدارى زعفرون قرا ميديم و ميزاريم داخل يخچال. بعد گوشت رو به يك عدد پیاز خرد شده و 3 قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم بزاريد و تفت بديد، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بزاريد به مدت 45 دقیقه بپزه تا گوشت نرم بشه.بعد يدونه سیب زمینی و دو قاشق تخم آفتابگردان و دو قاشق جعفرى خرد شده رو اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی اون بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛