eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بیدار شو زندگی کوچه ی سبزی ست🌷 میانِ دل‌ و دشت که در آن عشق است‌ و گذشت زندگی مزرعه ی خوبيهاست🌷 زندگی راه رسیدن به خداست سلام صبح پنج شنبہ تون بخیر ☕️ آخر هفتہ تون پر نشاط و دلچسپ🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
  برنج ۳ پیمانه…عدس پلویی ۱ پیمانه…گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم…پیاز ۱ عدد متوسط…کشمش ۱ پیمانه…نمک،فلفل سیاه،دارچین،زعفران دم کرده برنج رو با ۱/۵لیوان اب و یک ق نمک و ۴ قاشق روغن گذاشتم رو حرارت متوسط تا ابش جمع شه سه ق زعفران دم کرده بهش اضافه کردم.عدس رو هم نیم پز میکنم و بهش اضافه میکنم و همونجوری میذارم دم بکشه پیاز رو نگینی ریز یا رنده میکنم و کمی تفت میدم سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب که سرخ شد ادویه ها رو به همراه کمی زعفران دم کرده بهش اضافه میکنم.کشمش رو هم جدا،کمی تفت میدم و موقع سرو روی پلو میزیزم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه و نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره . اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم و دو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو ریختم و اینقد همش زدم تا به جوش اومد و یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ_خوشمزه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: آرد 10 قاشق غذاخوری  شکر 6 قاشق غذاخوری  کره 50 گرم  تخم مرغ 2 عدد  شیر ولرم 3 قاشق غذاخوری  بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  وانیل کمی  پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری  شکلات 50 گرم  آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و چند بار الک کنید، کره و شکر رو چند دقیقه هم میزنیم، تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و هرکدوم رو یک دقیقه میزنیم، وانیل و شیر ولرم رو اضافه میکنیم، شکلات آب شده رو هم اضافه میکنیم و کمی مواد رو هم میزنیم، مخلوط آرد رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم در حدی که یکدست بشن،داخل قالب رو چرب میکنیم و مایه رو داخلش میریزیم و میزاریم داخل فر به مدت 30 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد، برای تزیین هم میتونید از سس شکلات یا گاناش استفاده کنید که مخلوطی از شکلات، کره و خامه هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه 🔸اول چند تیکه مرغ رو با آب و پیاز و نمک و زعفران گذاشتم تا بپزه و در اواسط پخت دو عدد هویج رو حلقه حلقه کردم و داخل آب گوشت در حال پخت ریختم تا هویجها هم بپزن وقتی هویج و گوشت پختن و آب گوشت کم شد دوقاشق رب گوجه رو با نصف استکان آب مخلوط کردم و به مخلوط گوشت و هویج اضافه کردم دوقاشق روغن هم اضافه کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا سس غلیظی بدست بیاد. 🔸چند پیمانه برنج رو هم دم کردم ،مقداری زرشک رو ده دقیقه در آب گرم گذاشتم تا کمی نرم شد بعد با کمی کره تفت دادم و یه قاشق چایخوری شکر رو در چند قاشق آب زعفران حل کردم و به زرشک اضافه کردم تا سرخ بشه و آبش تموم بشه،موقع سرو مقداری از برنج رو زعفرانی کردم و زرشک رو با برنج زعفرانی مخلوط کردم و برای تزئین ازش استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت گوشت مواد داخل رولت کاملا سلیقه ای است اما اگر میخواهید یک غذای کامل باشد پیشنهاد من این است که هویج آبپز، تخم مرغ آبپز یا نیمرو، زرشک، گردو و سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری،شنبلیله...) درون آن قرار دهید و گوشت را رول کنید. برای تهیه رولت کافیست گوشت و پیاز رنده شده و ادویه جات را باهم ترکیب کنید سپس پشت سینی صافی، پلاستیک باز کرده و آرد سوخاری زده و گوشت را روی آن پهن کنید. حال مواد داخل رولت را از لبه و به عرض بدون فاصله قرار دهید و پلاستیک را در دست گرفته و گوشت را رول کنید. آنگاه در ظرف پیرکس یا تاوه نسوز که مقداری آب زعفران، رب گوجه و فلفل تهیه کرده اید قرار دهید و بگذارید تا در فر یا روی گاز با حرارت کم بپزد. برای محاسبه کالری رولت خود، برش مورد نظر را وزن کنید هر 100 گرم رولت کامل طبق دستور فوق، 300 کالری دارد. به شرط آنکه واقعا ذره ای روغن یا چربی در رولت خود استفاده نکرده باشید و گوشتتان بی چربی باشد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
  شیر نارگیل ۳لیوان شکر ۸ ق غ  نشاسته ذرت ۳ق غ  آرد سفید ۳ق غ گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ  هل نصف ق م  تو یه قابلمه ای همه‌مواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید  بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_خامه_ای مواد اولیه : خامه 100 گرم عرق هل 2 قاشق سوپخوری آب 1 لیتر نشاسته 200 گرم شکر 200 گرم گلاب نصف پیمانه پودر پسته 4 قاشق غداخوری نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.👆👆 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛