eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_ماگما #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده جالب برای پیچیدن خمیر 😻 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر 8قاشق سوپخوری شیر 1/2 پیمانه آب ولرم 1/2 پیمانه روغن مایع 2قاشق غدا خوری خمیر مایع 2قاشق غذاخوری کره 1/3پیمانه نمک خیلی کم تخم مرغ 2عدد آرد درحدی که بدست نچسبه مواد کرم شکر 1پیمانه سرخالی شیر 1و1/2پیمانه وانیل شکری 1قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1/4پیمانه کره 2قاشق غذاخوری ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم. کرم شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_کرم_دار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷🍅 مواد لازم گوجه گیلاسی سیصد گرم سیر یک بوته ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب به میزان لازم  فلفل سبز 😋طرز تهیه  گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سیر ها را خلالی خرد کنید. سر گوجه ها را چاک کوچک دهید و یک خلال سیر داخل گوجه بگذارید. گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و یک قاشق چایخوری نمک، ترخون خشک و فلفل سبز را اضافه کنید. بعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید. سر شیشه را محکم بسته و داخل یخچال بگذارید. ترشی گوجه گیلاسی دو یا سه هفته بعد آماده استفاده می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه_گیاسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با دستور این کیک خوشمزه و خوش بافت حتما درستش کنید   خوشمزه خونگی 😍😋 مواد لازم : 3 عدد تخم مرغ 2 لیوان آرد نصف لیوان روغن یک لیوان سرخالی ماست 2 عدد سیب کمی وانیل یک لیوان شکر نصف ق چ بیکینگ پودر دارچین 3 ق غ طرز تهیه :  تخم مرغ شکر وانیل حدود 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد روغن رو ریختم و یک دقیقه هم زدم بعدم ماست رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم آرد و بیکینگ پودر و یک ق غ از دارچین رو که 3 بار الک کرده بودم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا کامل مخلوط شه سیب های اسلایس شده رو با بقیه پودر دارچین مخلوط کردم نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب روش سیب چیدم بعد بقیه مواد رو ریختم و دوباره روش سیب گذاشتم.قالب رو 3 بار به سطح کار کوبیدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه . پیمانم لیوان دسته دار فرانسویه . از ماست شیرین و بدون اب استفاده کنید . دستور اون یکی کیک هم تو پست جداگونه براتون میذارم عشقا 😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍  موادلازم تخم مرغ 3 عدد ماست 1 لیوان شکر یک استکان آرد سمولینا 500 گرم پکینگ پودر1ق چ وانیل نصف ق چ آرد 3 ق غ موادلازم بالا را با هم مخلوط کنید و قالب مستطیلی را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و با کارد ببرید (حدود مشخص بشه) بادامهارو بچینید و در فر ازقبل گرم شده داغ 175 درجه تا زمانی که روی آن طلایی بشه بپزید موادلازم شربت شکر 4 لیوان آب 4 لیوان یک برش لیموی تازه بزرگ شکر و آب را روی حرارت بجوش بیارید تا شکر حل بشه ( حدود 15 دقیقه) آب لیموی تازه را بگیرید و خود لیمو هم داخلش بندازید پنج دقیقه بعد خاموش کنید کیک را که از فر خارج کردید بازهم برش بزنید -نکته - هم کیک هم شربت هردو باید داغ باشند شربت داغ رو روی کیک داغ بریزید و 2_3 ساعت بگذارید بمونه تا شربت بخورد کیک بره بعد با پودر پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۴ نفر: روغن به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری ماست‏ ۴ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری سس قرمز به مقدار لازم نمک ۱ قاشق چای خوری سس فرانسوی به مقدار لازم سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری پودر سیر نصف قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان آب ۱ لیوان سینه‌ مرغ (بدون استخوان) ۲ عدد سس تند ۶ قاشق غذا خوری طرز تهیه: ۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند. ۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید. ۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. ۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید. ۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید. ✅ نکات ♦️در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید. ♦️توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند. ♦️اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود. ♦️به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپ_کورن_مرغی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بادمجان مواد؛ 1 کیلوگرم گوشت خرد شده مکعبی (ریز) 3 بادمجان 2 فلفل تند 1پیاز 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 گوجه فرنگی نمک برای سس؛ 1 فنجان چای آب گرم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آماده سازی؛ گوشت را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید در ظرف رو ببندید تا آب آن گرفته شود. بادمجانهای خود را سرخ کرده در حالی که گوشت ما پخته شد. مقداری روغن روی گوشتی که آب آن گرفته شده بریزید و پیاز و فلفل را که خرد کردید اضافه کرده و مخلوط می کنید شعله اجاق گاز را کوتاه کنید و بگذارید دوباره بپزد تا پیازها نرم شوند. بعد از پختن پیازها ، یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. گوجه فرنگی را روی گوشت پخته شده اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده بعد از چند دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. مواد را روی بادمجان های سرخ شده که در سینه چیده اید ریخته و در اخر برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای گذاشته سس را ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 طبخ کنید تا زمانی که بپزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سرخ_شده روش های مختلفی برای پخت مرغ وجود داره و هرکسی با یه شیوه ای مرغ رو طبخ میکنه این مرغ سرخکرده یکی از روش های خوشمزه پخت مرغ هست، که خیلی اسان و سریع پخته میشه مرغ رو با مقدار خیلی کم اب همراه با چند تا برگ بو ، یه چوب دارچین ، کمی نمک ، پودر زنجبیل و پیاز ،زردچوبه و یا زعفران، چند تکه فلفل دلمه ای بزارید بپزه ، حین پخت کفی که روی مرغ جمع میشه رو بردارید، وقتی اب قابلمه خشک شد مرغ رو به یه قابلمه پر از روغن منتقل کنید تا فقط مرغ سرخ و برشته بشه . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـلام 🌷 صبح زیباتون بخیر🌷 امـیدوارم دراین روز زیبـا 🌷 روزگارتون پراز عشق و امیـد.. دنیاتون پر از محبت و دوستی🌷  رزقتون پر از خیر و برکـت  لحظه هاتون پراز شور و شادی عـشق هاتـون پـراز صفا و  پاکی 🌷 و زندگیتون پراز آرامش و موففیت باشه ان شاءالله سه شنبه تون پراز خیر و خوبی 🌷 عیدتون مبااااارک🌸🌷🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
گوشت چرخ كرده را به همراه يك پياز متوسط كه رنده ريز كرديم با نمك و فلفل سياه ،خوب ورز ميدهيم و به شكل قلقلي هاي كوچك درمي آوريم و روي حرارت با كمي روغن ميگذاريم و زمان ميدهيم تا با آب خودش پخته و سرخ شود . در ظرف ديگر دو الي سه عدد گوجه فرنگي متوسط را رنده درشت كرده و با كمي روغن و يك قاشق غذاخوري رب پخته ، تا به روغن بيفتد و در اين زمان سس را بروي گوشت قلقلي هاميريزيم و با حرارت بسيار كم زمان ميدهيم تا سس به خورد قلقلي ها برود . در كنار ديگر تعدادي هويج را پوست كنده و آبپز ميكنيم و بعد از آبكش رد كرده و خلال كرده و سرخ ميكنيم . تعدادي سيب زميني را هم به همين شكل خلال كرده و سرخ ميكنيم و در ظرف مورد نظر همه را كنار هم سرو ميكنيم و با هر چيزي كه مد نظر باشه تزيين ميكنيد براي مزه بهتر كمي آبليموي تازه هم اضافه ميكنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_گوشت_قلقلي_با_هويج_و_سيب_زميني #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 📝 گوشت_چرخکرده : یک کیلوگرم پیاز : دو عدد تخم_مرغ : دو عدد گوجه_فرنگی : یک عدد پیازچه : ده شاخه تره_فرنگی : یک شاخه رب_گوجه_فرنگی : دو قاشق غذاخوری خامه_ترش : دو قاشق غذاخوری سیب_زمینی : یک کیلوگرم نمک و فلفل_سیاه : به مقدار لازم ✍طرز تهیه : ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و گوجه له شده و پیازچه و تره فرنگی ریزشده و تخم مرغ ها و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. کتلت های خود را درست می کنیم. سیب زمینی ها را در ظرف فر آغشته به یک قاشق خامه ترش و نمک و فلفل می کنیم و کتلت ها را قرار می دهیم. رب گوجه را با نمک و فلفل سیاه و یک قاشق خامه ترش مخلوط کرده ، روی کتلت ها و سیب زمینی ها می ریزیم. ظرف را با فویل پوشانده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم ، فویل را برداشته بیست دقیقه دیگر می پزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_فری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2لیوان شیر نارگیل(یا شیر پر چرب)(شیر نارگیل باعث لطیفتر شدن دسر میشه) 150 میلی لیتر آب 70 گرم شکر(یا شکر قهوه ای) یک ذره نمک  45 گرم پودر کاکائو (۴ تا ۵ قاشق غذاخوری) 120 گرم شکلات تلخ(البته طبق ذائقه تون میتونید کمتر کنید) 1 تا 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ابتدا شیر آب شکر و نمک را در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.سپس در یک کاسه پودر کاکائو را با 4 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید تا کامل یکدست شود و در مخلوط شیر ریخته و هم بزنید.سپس شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. پودر ژلاتین را در یک ظرف قرار دهید وچند قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیرد ، هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل حل شود و به مخلوط شکلات اضافه کنید، مخلوط را به جوش آورده و به مدت 1-2 دقیقه بجوشانیدقالب مورد نظر رو کمی چرب کنید و سپس مخلوط که کمی خنک شده را درون قالب بریزید و بگذارید 3-4 ساعت در یخچال بماند تا کامل خودش را بگیرد،سپس از قالب در آورده و با پودر کاکائو تزیین که ظاهری مخملی بگیره پ.ن:اگه شیرتون کم چرب هست یا دوست دارید یه طعم خامه ای داشته باشه میتونید 2ت۳قاشق خامه صبحانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_شکلاتی تخم مرغ 1 عدد. شیر 2 لیوان. آرد سفید 1و نیم لیوان. شکر 2 قاشق غذاخوری. نمک 1پنس. وانیل 1/4قاشق چایخوری. ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا پوک شوند، بعد شیر، آرد الک شده و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم. حالا تابه رو روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شه بعد با کمی کره یا روغن کف تابه رو چرب میکنیم و یک ملاقه از مواد داخل تابه میریزیم، وقتی یک طرف کرپ طلایی شد بر می‌گردانیم تا طرف دیگه شم آماده شه، سپس میذاریم کرپ ها خنک شوند بعد روشون شکلات یا کرم فندق میمالبم و رول میکنیم. این کرپ رو میتونین با نوتلا، عسل و انواع مربا نوش جان کنین. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛