eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم‌مرغ ۳ عدد آرد 2 پیمانه سرخالی شکر 1 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم) روغن مایع 3 چهارم پیمانه شیر نصف پیمانه موز 2 عدد بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 چهارم ق چ گردو نصف پیمانه پودر کاکائو ۲ ق‌غ طرز تهیه: شکر و وانیل و روغن مایع را دو دقیقه با همزن میزنیم... یکی از تخم مرغ ها را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه و تخم مرغ سوم و سی ثانیه... حتما این زمان ها را رعایت کنید موزها را رنده کرده اضافه و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم... آرد و شیر را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم حالا مواد رو در قالب مافین ریخته و رو گردو‌میریزیم... (البته دوستان میتونید گردو رو به نایه اضافه کنید و در یک قالب بزرگ بریزید) درفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به حرارت فرها فرق داره وقتی از فر درآوردید گرم گرم روش سس کارامل میریزیم‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_شکلاتی_با_موز_و_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول شربتشو اماده کنین بزارین سرد شه 1 لیوان شکر با یک لیوان آب مخلوط کنین وبزاربن رو گاز تا شکر کامل حل شه و جوش بیادکمی زعفرون و گلاب اصافه کنین و بزارین 10دقیقه با شعله ی کم قوام بیاد بعد خاموش کنین و بزارین کنار سرد بشه 2عدد تخم مرغو با دو قاشق ماست همزدم و بعد چهارقاشق آرد و 1قاشق مرباخوری پکینگ پودر وانیل الک کنین و مخلوط کنید و بعد روغنو بزارین داغ بشه بهتره که ظرفی که سرخ میکنین کوچیک باشه و روغن زیاد بریزین و بزارین داغ بشه خمیرخاگینه هارو با قاشق غذاخوری بریزین تو روغن و سرخ کنین و بعد بندازین داخل شربت و نوش جان حتما باید شربت خنک باشه خاگینه داغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قاشقی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا.. . نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم. یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره. بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم. بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو. به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم. 🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مواد لازم : گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم پیاز 1عدد متوسط سیر2_3حبه تخم مرغ 1عدد اردسوخاری 2ق غ نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت : این مواد سلیقه ای و به دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا وحتی تخم مرغ ابپزشده و... استفاده کرد. من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم، دستور تهیه : گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیازوسیررنده شده آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه_تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه زعفران و آردسوخاری مخلوط کنیدوخوب خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند، به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیز درون گوشت استفاده کنید، سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل آردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هرباردستتان رادرآب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد یا باوردنه پهن کنید رولت راصاف ویکنواخت کنید. بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیری رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کار یکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید، سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن،پس از سرخ شدن داخل سس بگذارید وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس پخته وطعم دار شود، سس رولت مرغ : یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای وهویج خرد شده اضافه کنید سپس یکی دوقاشق رب،خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزیدمی توانید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان بگذارید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود. سس آماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد. من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم ولطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_ترشی_قرمه #ترشی_قرمه ترشی قرمه یه غذای اردبیلی هست و خیلی خوشمزس 😋 یه دونه پیاز بزرگو نگینی خورد کرده و تفت دادم بعد اینکه کمی طلایی و سبگ شده گوشتو اضافه کردم و تفت دادم 2لیوان اب اضافه کردم و گذاشتم تاخوب بپزه لوبیا چشم بلبلی رو 3ساعت خیسش کردم و 2بار آبشو عوض کردم و جدا پختم بعد به گوشت پخته شده اضافه کردم نمک و زردچوبه و کمی دارچین اضافه کرده و دوقاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت دادم و به خورشت اضافه کردم و زیرشو کم کردم تا آبش غلیظ بشه و جابیفته اواخر پخت زعفرون و یک قاشق آبلیمو یا آبعوره اضافه کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🍃طلوعِ صبحت زیبا 🌸آوای دلت شاد 🍃طعم لحظه هایت عسل 🌸قوری چایت گرم 🍃چایِ عشقت خوشرنگ 🌸زندگیت هر لحظه به کام ‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6 عدد سیب زمینی متوسط(کمی کوچکتر از متوسط) ۱ ق غ آرد ۱ ق غ آرد ذرت ۱ ق غ نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_ترکیه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای_مجلسی بسیار_خوشمزه حلوای_هویج_سروه_پز ارد یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه شکر دو پیمانه هویج نیم کیلو به ازای هر نیم کیلو هویج یک لیوان اب زعفران اب کرده به مقدار لازم منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست ابتدا هویج رو پوست کنده حلقه حلقه کنید ویک لیوان اب رو بهش اضافه کرده وهویج ها رو ابپز کرده تا کاملا نرم بشه بعد پوره کنید(من با دستگاه مخلوط کن کاملا هویج پوره وله ویک دست بشه ) 📢📢برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه وجلوه ی خوبی نخواهد داشت ارد رو داخل یک ظرف تفلون الک کرده وروی حرارت ملایم بزارید تا مقداری بوی خامی ارد از بین بره 📢📢رنگ ارد به هیچ عنوان عوض نشه بس زیر گاز رو زیاد نکنید بعد روغن رو اضافه کنید،هم میزنیم تا مایه ی حلوا کاملا یک دست بشه بعد پوره ی هویج،شکر،گلاب ،زعفران دم کرده، رو همزمان به ارد اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا مایه ی حلوای کاملا یک دست وشلی به دست بیاد وحلوا رو مرتب هم میزنیم تا از دیواره ی ظرف جدا بشه در این زمان حلوا اماده است این حلوا نسبت به حلوا های دیگه خیلی چسپنده تر هستش وبرای قیف زدن خیلی مناسب هستش، وقتی که از داغی افتاد راحت میتونید داخل قیف بریزید وماسوره بزنیدوبه سلیقه ی خودتون تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3عدد آرد دو و نيم پيمانه شكر يكونيم پيمانه وانيل نصف ق چ پكينك پودر ي ق غ پودر كاكاوو سه ق م شير 1پيمانه روغن مايع نصف پيمانه ابتدا شكر و وانيل و تخم مرغ رو با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كشدار بشه بعد شير و روغن مايع رو اضافه كرده حالا همزن رو كنار گزاشته ارد را با پكينك پودر ك سه بار الك كرديم اروماروم توي سه مرحله ب مواد اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني همم ميزنيم يك پيمانه از مواد رو برداشته بهش پودر كاكاوو اضافه ميكنيم حالا قالب رو چرب كرده از مواد سفيدمون داخل قالب ريخته و مايع كاكاوويي رو وسط كيك ريخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم بعد اد قر در اورده و ب دلخواه تزيين كرده و سرو مينماييم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماسبانی_دو_رنگ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاناش شکلاتی ترکیبی از شکلات و خامه هست . حالا این ترکیب و میزانش در شل و سفتی گاناش شما موثره ، اگر میزان شکلات بیشتر باشه گاناش شما سفت تر هست . اگر شکلات مقدارش کمتر از خامه باشه گاناش شما شل تر و بیشتر به عنوان سس (سس شکلاتی) کاربرد داره . به نسبت مساوی هم یه نسبت نرمال . به این روش شما بعد از اینکه کمی دمای گاناش پایین اومد رویه کیکتون رو تزیین کنین و این کاربرد کرم رو براتون داره . الزامی به استفاده کره در گاناش نیست . خیلی وقت ها گاناش بدون کره استفاده میشه کرد.کره فقط کمی رویه کیکتون رو براق می کنه . حالا اگر بخوایم که گاناش فرم گرفته داشته باشیم .... . شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم کره ۲۵ گرم (یک قاشق) وانیل ۱/۴ ق چ شکلات رو خرد و تکه کردم . من از شکلات تلخ استفاده کردم . در صد تلخی و شیرینیش بستگی به علاقه خودتون داره. خامه رو داخل ظرفی ریختم روی حرارت خیلی کم قرار دادم ، کره و وانیل رو اضافه کردم .مدام هم زدم ، وقتی که شروع کرد به جوش ریز شکلات رو داخلش ریختم و مرتب هم زدم تا خوب مخلوط بشه و دیگه زیاد نمونه ، به محض اینکه شکلات با خامه مخلوط شد از حرارت بردارین . یه کم که از دما افتاد داخل یخچال یه ساعتی قرار دادم و بعد با همزن پنج دقیقه زدم تا فرم بگیره طوری که رد پره های همزن روش بمونه ، و دیگه می تونبن برای کاور کردن کیک و همچنین از قیف و ماسوره هم برای این کار استفاده کنیم. وقتی که گاناش در حال فرم گرفتن هست رنگش کم رنگ تر میشه . پ.ن : این گاناش فرم گرفته رو در تزیین کیک یخچالی استفاده کردم و رویه و دور کیک رو کاور کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش_فرم_گرفته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه فرنگی یک کیلو فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو فلفل تند ۲۵۰ گرم پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید پ:ن: حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید از این رب برای انواع پلو و خورشت که داخلش رب گوجه و قرمز داره میتونین استفاده کنین یا تهیه انواع سس برای سس پاستا یا پیتزا بخاطر وجود پاپریکای کبابی بسیااار خوشعطره حتما امتحان کنید 😋👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رب_فلفل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_فلفل 3روز فلفلها راداخل آب نمک ریخته تا تلخی وتندی گرفته شود.هرروز آب را عوض میکنیم. سپس برای10دقیقه میجوشونیم وآبکش کرده.تو افتاب میزاریم ابش بره.بهمراه سرکه داخل بطری میریزیم😍
#ادویه_ترشی سیاه دانه را قبل از استفاده در تابه روي حرارت در مدت زمان کوتاه تفت دهید. و هنگامي كه بوي معطر سياه دانه به مشام رسيد از روي حرارت برداريد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان تست ۴ عدد ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید) پیازچه ۳ عدد پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم شیر ۱/۳ لیوان طرز تهیه نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید. در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛