eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سوپ عدس و شوید مواد لازم 🍵👇🏻 عدس یک لیوان جو پرک یک سوم لیوان پیاز یه عدد سیر یک تا دوحبه رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری شوید خشک یک ق غذاخوری قارچ۳.۲ عدد طرز تهیه 🍲 🍵جوپرک و عدس رو با آب میذاریم رو حرارت تا خوب بپزه. در این زمان پیاز داغ درست می کنیم، سیر له شده رو هم به پیاز اضافه می کنیم، به محض اینکه بوی سیر بلند شد، رب گوجه رو اضافه می کنیم و خوب تو‌مواد سرخش میکنیم بعد شوید رو هم اضافه میکنیم. 🍵وقتی عدس پخت مواد فوق رو بهش اضافه می کنیم و تو این مرحله قارچ هم اضافه می کنیم بعد با گوشت کوب برقی اگه دوست داشتین چند پالس میزنیم تا یکمی مواد یکدست بشه دوباره میزاریم روی حرارت تا جا بیفته. ✅موقع سرو هم می تونیم روش رو با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_عدس_و_شوید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ مواد لازم مرغ : ۲ کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : ۳۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم. داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته ۱۰ دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم. نوش جان ❤️ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیش_غذای_فوق_العاده_با_گوشت_و_پنیر ✏️✏️✏️✏️ ۳عدد پیاز رو ورق کرده مثل شکل پنیر موزارلا ورقه ای ورق لازانیا مواد داخلی مواد ماکارونی میباشد سس بشامل مثل شکل انجام داده بعد که تموم شده بزارین فریز بشه نیم ساعت بعدش پیازارو داخل آرد بزنید بعد زرده تخم مرغ بزنید دوباره تو پدر نون سوخاریبزنید و سپس تو روغن فراوان سرخ کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای #نون شیرمال یا نون ساده.👆👆👆 شکل دادن به خمیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: گوشت فيله گوساله راباريك ونازك خرد كردم وبا روغن تفت دادم.پياز را خرد كردم وسرخ كردم وگوشتها را به آن اضافه كردم .مقداري قارچ سرخ شده به آن اضافه كردم بعد يك عدد كدو را برشهاي نازك زدم تفت دادم وبعد ازكمي تفت دادن فلفل دلمه زرد وقرمز را كه برشهاي هاي نازك زده بودم اضافه كردم تفت دادم وپس از نرم شدن به بقيه مواد اضافه كردم كردم ودر آخر زردجوبه فلفل دارچين وادويه كاري وهر ادويه ايي كه دوست داريد ميتوان اضافه كرد و با يه تفت كوچولو فاهيتا آماده ميشود.برنج هم كته گذاشتم وزمان سرو فرم دادم.ولوبيا خيس شده رو هم پختم و رب گوجه فرنگي روبا پياز سرخ شده باهم تفت دادم نمك وزردجوبه وفلفل قرمز زدم وروي حرارت كم گذاشتم تا آب لوبيا كم شود.نوني كه فاهيتا روي آن ريخته شده نان پيتا ميباشد كه در روغن سرخ كردم وبعد كمي در توستر گذاشتم تا برشته شود. لوبيا رو تند كردم چون با فاهيتا خوشمزه ميشه حتما درست كنيد ولذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاهيتا_با_برنج_و_لوبیا_اسپایسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ابتدا یک لیوان روغن رو با یک لیوان شکر میزنیم چهار عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده و هر تخم مرغ رو دو دقیقه میزنیم در کل هشت دقیقه. نصف ق چ وانیل و یک لیوان ماست یا شیر میریزیم من ماست ریختم در اخر دو و نیم لیوان ارد با دو ق م بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی میزنیم مواد رو تو قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت 45 دقیقه میگذاریم.( من نیمی از مواد رو کاکائو زدم) طرز تهیه خیلی اسونی داره و سریع اماده میشه ارد گندم 1 پ(با ارد سفید هم میشه) شیره انگور 1/5 پ روغن مایع نصف پ زعفران حل شده و پودر هل و دارچین و زنجبیل به میزان لازم گلاب 1/3 پ اول ارد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن یا اگه دوست دارین کره رو اضافه کنید و باز تفت بدین. چون شیره انگور استفاده میکنیم زیاد اردو سرخ نکنید که رنگ حلوا خیلی تیره نشه بعد شیره انگور رو اضافه کنید اگه خیلی غلیظ بود با کمی اب حل کنید بعد به حلوا اضافه کنید و خوب هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره میزان شیرینیش هم سلیقه ایه میتونید شیره کمتر یا بیشتری بریزید و دراخر گلاب و زعفران که توی نصف لیوان ابجوش حل شده و پودر هل و دارچین و زنجبیل میریزیم اگه هر کدوم از اینارو دوست ندارید میتونید حذفش کنید. زیاد حلوا رو روی حرارت نذارید که سفت بشه هر چی عسلی باشد خوشمزه تره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_با_شیره_انگور #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای میلک شیک نوتلا: بستنی وانیل 4 اسکوپ  خامه یک قاشق غذاخوری  کارامل یک قاشق غذاخوری  شکلات نوتلا یک قاشق غذاخوری شیریک فنجان   روش تهیه میلک شیک نوتلا : مواد گفته شده را درون پارچ میکسر ریخته و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. از شکلات نوتلا و توت فرنگی برای تزئین آن استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ملیک_شیک_نوتلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم📝 تخم مرغ 5 عدد شکر : 1/5پیمانه روغن مایع : 1 پیمانه شیر : 1 پیمانه آرد : 2/5پیمانه وانیل : 1/4ق چ بکینگ پودر : 1ق غ خ گردو ،کشمش،کنجدو کاکایو در صورت تمایل ✍️طرز تهیه: زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده رو خوب با همزن میزنیم که با برگردوندن ظرف ازش نریزه،زرده +وانیل+شکر باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شه،روغن رو اضافه و دوباره با همزن میزنیم،شیر و آرد رو طی دو مرحله به مواد اضافه و هم میزنیم+ مواد دلخواه مثه گردو و .... در آخر سفیده های زده شده رو به موا د اضافه و هم زده،قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو داخل صالب ریخته ،بهتره قالب گرد باشه،در فر 175درجه به مدت 50تا 60 دقیقه داخل فر قرار میدیم، پیمانه ها بر اساس لیوان دسته دار فرانسویه،اگه کاکایو خواستی بزنی میتونی چنتا قاشق از آرد رو آخر با کاکایو مخلوط و روی مایع کیک بریزی ،آرد رو هم با بکینگ پودر الک میکنی دو بار بجای یه لیوان شیر هم چون نداشتم یه لیوان ماست ریختم پ.ن ؛ من دو ق س خ زعفران ابکرده و یک قاشق پودر هل هم بهش اضافه کردم که زعفرانی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_صخره_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلن دسری سوئدی و بسیار خوشمزه است که حالتش بعد از پخت بین پودینگ و کاستار است و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت به عنوان فلن کیک شناخته می‌شود. یک لقمه ازین کیک احساس خوردن کیک و پودینک و کاستارد در کنار هم را به شما میدهد یک طعم بی نظیر و جادویی. اگر تمایل به پخت کیک نداشتید میتوانید دسر فلن را به تنهایی بپزید و نوش جان کنید.گرچه پخت این کیک به قدری ساده است که وقت زیادی از شما نخواهد گرفت در ضمن به یاد داشته باشید که  این کیک رو بهتره روز قبل از مهمانی موردنظر بپزید چون باید بعد از پخت 8 ساعت تا یک شب در یخچال نگهش دارید تا کاملا خنک بشه  و لایه فلن کاملا سفت شده و خودش رو بگیره   طرز تهیه : پودر کرم کارامل ۲بسته خامه ۴ق غ آرد سفید یک ویک چهارم پیمانه شیر یک دوم پیمانه روغن مایع یک دوم پیمانه تخم مرغ۲عدد بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری شکر سه چهارم پیمانه پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری   طرز تهیه: من این کیک رو با قالب گرد میان تهی درست کردم.قالب رو با کره چرب کرده وشکر کاراملیزه که مایع قهوه ای رنگه وداخل بسته پودر  کرم کارامل هستش رو ته قالب بریزید وبزارید تو یخچال وحالا پودر داخل بسته رو با ۴لیوان شیر مخلوط کرده ورو حرارت بزارید وهم بزنید وبزارید چند جوش بخوره واز رو حرارت برداشته وکمی که سرد شد خامه رو اضافه کرده وهم بزنید واونو داخل قالبی که تو یخچاله بریزید بزارید تا موقعی که کیک رو درست میکنید داخل یخچال بمونه. اما کیک شکلاتی: فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزارید. مواد خشک رو با هم مخلوط و۳بار الک کنید. تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن هم زده تا کرم رنگ شود وروغن رو اضافه کنید وکمی هم بزنید حالا شیر رو هم اضافه وباز خوب هم بزنید ودر آخر آرد رو به مواد اضافه میکنیم وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید کافیه.مایه کیک رو تو قالبی که کرم کارامل رو ریختیم میریزیم طوری که روی کارامل رو به صورت یکنواخت بگیره (نگران نباشید مخلوط نمیشن بعد از پخت کارامل ته قرار میگیره وکیک بالا). یک قالب بزرگتر از قالب اصلی رو بردارید وظرف کیک رو تو اون قالب بزارید وبا پارچ آب جوش توی قالب بزرگتر بریزید تا جایی که نصف قالب کیک رو آب بگیره وداخل فر بزارید به مدت یک ساعت .بعد از فر خارج کرده وتو دمای محیط بزارید خنک شه وبعد از خنک شدن تو یخچال بزارید تا هفت ساعت بمونه و لبه های کیک رو با کارد آزاد کرده وته ظرف رو تو آب جوش گذاشته وفورا بردارید زیاد نمونه که آب شه وداخل ظرف برگردونده و نوش جان کنید ولذت ببرید.  ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘🥘شنیسل مرغ خانگی سینه مرغ فیله شده: ۲۵۰ گرم آرد سفید: یک پیمانه تخم مرغ: دو عدد شیر پر چرب: سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری: یک پیمانه پنیر پارمزان رنده شده: یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری سیر تازه: یک حبه رنده شده نمک و فلفل: به مقدار کافی روغن: به مقدار لازم ✍برای تهیه شنیسل مرغ خانگی باید قبل از اقدام به هرکاری، سینه مرغ را آماده کنید. سینه مرغ فیله شده باید به صورت یک ورقه نازک دربیاید. برای این‌کار گوشت فیله را به قطعات مختلف تقسیم کنید (قطعات ۵۰گرمی). حالا این تکه‌ها را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید و به کمک یک بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید، آن‌ها را حسابی بکوبید. فقط حواستان باشد ورقه‌های فیله آنقدر نازک نشود که به مرز پارگی برسد. بعد از آماده سازی فیله‌ها، به مرحله دوم تهیه شنیسل مرغ خانگی می‌رسیم. آرد را در یک ظرف سینی‌طور بریزید. تخم مرغ‌ها را با سه قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و حسابی هم بزنید. پودر سوخاری را در یک ظرف بزرگ بریزید. اگر از پودر سوخاری معمولی استفاده می‌کنید، لازم است تا به اندازه کافی، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اما اگر پودر سوخاری شما طعم‌دار است، نیازی به این کار نیست. پنیر رنده شده، سیر تازه و جعفری تازه را به پودر سوخاری اضافه کرده و خوب هم بزنید به مرحله پایانی تهیه شنیسل مرغ خانگی رسیدیم. کافیست، فیله‌های ورقه‌ای را ابتدا در آرد سفید، سپس در مخلوط تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید که فیله‌ها باید کاملا به مواد گفته شده آغشته شوند. داغ بودن روغن هم در تهیه این غذا اهمیت ویژه‌ای دارد. ✔️برای اینکه شنیسل سالم‌تری داشته باشید، می‌تولنید از روغن گیاهی استفاده کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، طرف دیگر را هم سرخ کنید. شنیسل را از روغن خارج کرده و روی دستمال جاذب قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شنیسل خانگی شما آماده سرو است. نوش جان!😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینه‌ی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس رو‌به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه شانزدهم آذر ماه سلام به روز و زیبایی🌺 سلام به آفتاب زندگی سلام به دوستان عزیزم امروزتان زیبا و پر از رنگهای قشنگ همین لحظه چهار چیـز براتون آرزو میکنـم 💐 ١-نگاه خدا ٢-سلامتی ٣-آرامش ٤-شــــادی🌺💫 صبح قشنگتون بخیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: پودر قند 150 گرم، کره 150 گرم، آرد 200 گرم، تخم مرغ 2 عدد، وانيل نصف ق چ، پودر هل نصف ق چ، بیکینگ پودر 1 ق م، کشمش 100 گرم طرز تهیه : ابتدا 150 گرم کره رو داخل ظرفی ریخته و پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به شکل کرمی رنگ در بیاد و بعد تخم مرغ ها رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم و بعد آرد و بيكينگ پودر رو الک میکنیم و بهش اضافه می کنیم و در آخر کشمش ها رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم حالا ی تابه رو چربش می کنیم و با قاشق مواد رو با فاصله میریزیم (چون پف می کنن) و درشو میزاریم زیرشم شعله پخش کن میزاریم و اگر دیدین زیرش طلایی شد و راحت از تابه جدا شد آمادس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی_تابه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سرو‌غذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمک‌و فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دو‌سوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با کمی خلاقیت یلدای مدرن داشته باشین😍 🍉مواد مورد نیاز ۱/۴ عدد هندوانه ۴ عدد نان تست ۱ دسته برگ نعنا ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم نمک و فلفل 🍉پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید. برگ های نعنا را ریز خرد کنید و به پنیر اضافه کنید. کمی پنیر را بچشید و اگر لازم بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید نان های تست را از وسط برش بزنید تا برش های مثلثی داشته باشید. روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. نان های تست را چند دقیقه تست کنید( با تستر، فر، مایکروفر، ساندویچ ساز…) تا برشته و ترد شوند. اجازه دهید نان ها کمی خنک شوند، سپس ترکیب پنیر و نعنا را روی نان ها بمالید. هندوانه را درست به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید. یک برش هندوانه روی هر نان تست قرار دهید. برش های هندوانه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید. نیازی به قرار دادن این دسر در یخچال نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛