eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅باقلوای گل رز😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ1عدد ماست1استکان روغن مایع1استکان سرکه1ق غ بکینگ پودر1ق م نمک1پنس ارد به میزان لازم 🍜طرزتهیه: همه مواد به جز ارد رو باهم مخلوط کرده و بعد ارد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبد به دست اید خمیر به 12قسمت مساوی تقسیم کرده و روی ان را پوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم . ✍مواد داخل باقلوا گردو100گرم پودر قند 100گرم هل به مقدار لازم کره برای روی باقلوا100گرم 🍜طرزتهیه گردو را ریزخورد کرده با پودر قند و هل مخلوط کرده و کنار میگزاریم ✍شربت باقلوا: شکر1پیمانه اب1پیمانه اب لیموترش تازه1ق م گلاب1/4پ 🍜طرزتهیه : همه ی مواد رو روی حرارت گذاشته و وقتی شکر در اب هل شد بعد 5دقیقه خاموش کرده و میگزاریم شربت خنک شود. ✍طرز باز کردن خمیر باقلوا: چانه هایی که از خمیر اماده شده گرفته بودیم رو با نشاسته ذرت انقدر باز میکنیم تا نازک شود و تبدیل به یک دایره بزرگ شود و وقتی کف دستمون رو زیر خمیر میگیریم ازروی خمیر دیده شود و مطابق شکل برش زده و میپیچیم و روی اون کره اب شده ریخته ودر فر 200درجه به مدت 40دقیقه قرار داده و بعد از بیرون اوردن از فر شربت خنک رو روی باقلوای داغ میریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_گل_رز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. اول اینکه هضمش راحتتره ومنم خیلی دوس دارم دوم اینکه تک نفرس میتونید برای تولد بچه هاتونم ایده بگیرید مواد پیتزا سلیقه ایه اما خُب دستورشو میذارم طرزتهیه: پیازوگوشت چرخ کرده تفت میدم حسابی گوشتش سرخ شه نمک وفلفل..ادویه هم به دلخواه یه قاشق رب هم میزنم من هربار قارچاروخرد میکنم با گوشت تفت میدم پخته تروبهترمیچسبه اما خو اینبار عجله ای بود وکلا فراموشم کردم مواد من گوشت چرخ کرده قارچ وفلفل دلمه بود نکته: برای اینکه مواد پیتزاتون منسجم بشه وازهم وا نره وموقع خوردنش هم هی پنیرش کِششش بیادوحالشو ببرید قبل ریختن مواد روی نون کمی پنیر پیتزا بریزید بعد ماده گوشتی دوباره یه ذره پنیر بازقارچ وباقی مخلفات ودوباره لایه آخر پنیر بیشتری بریزید وبا کمک دست جمع وجوروسفتش کنید ایجوری پیتزاتون تپل مپل وخوشگلم میشه😍😍😍 اوناییکه فر دردسترس ندارن میتونن توتابه هم درست کنن به این صورت که تابه رو کمی چربش کنید بستگی به اندازه ی تابه هرچن تا نون جا میگیره قراربدید شعله پایین ودرب تابه رو ببندید بذارید پنیرش کاااملا آب بشه نونشم برشتههه من عاااشق نون برشته ام😋😋 تو فرو وتوستر هم تا زمانیکه پنیرتون آب شه و گریل اما برای سولاردوم که پرسیدید اگر موادتون کاملا پخته هست ونمیخوایید نون برشه باشه وهمینجوری نرم بمونه فقط ازگریل یک روی توری پایه بلند به مدت پنج شش دقیقه استفاده کنید که بازم میتونید چک کنید وسرخ شدن پنیر به دلخواهتون باشه اما گه دوس دارید ازپایینم حرارت ببینه وبرشته شه روی سینی خود سولار که چربش کردید بذارید گریل سه رو روشن کنید ومدت چهارالی پنج دیقه کافیه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_با_نون_همبرگر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴 مواد لازم: 🔺لوبیا چیتی دو لیوان 🔺قارچ دو عدد 🔺پیاز یک عدد 🔺رب گوجه فرنگی دو ق غ 🔺سیب زمینی یک عدد متوسط 🔺آب قلم 🔺نمک فلفل ادویه زیره وابلیمو به مقدار لازم طرز تهیه: لوبیا رو چند ساعت توی آب خیس کنید و یکی دوبار ابشو عوض کنید به این ترتیب سبک تر میشه.پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت دهید ادویه و رب رو اضافه کنید وسرخ کنید سپس لوبیا را بریزید داخل قابلمه و اب بریزید زیرش رو کم کنید نیم پز که شد بهش نمک بزنید اگه از اول نمک بزنید دیر پز میشه نمک که زدیدآب قلم و سیب زمینی رو که نگینی خورد کردید رو اضافه کنید یک ربع مانده به آخر پخت قارچ هارو خرد کنید و تفت دهید به خوراک اضافه کنید. موقع سرو می تونید از فلفل سیاه آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: بیسکوییت پتی بور: 1 بسته، کره : 50 گرم، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، خامه: 100 گرم، ژله انار : 1بسته، پودر ژلاتین: 1 ق غ، پودر قند: 2 ق غ طرز تهیه: بیسکوییت پتی بور رو توی میکسر ریخته تا کاملا پودر بشه، بعد با کره ی به دمای محیط رسیده و آب شده ، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری مانند بشه. (به جای این میتونید از کیک اسفنجی هم استفاده کنید.) کف قالب کمربندی رو کیسه فریزر میندازیم، بیسکوییت ها رو توش میریزیم و خوب فشردش میکنیم تا صاف و یکدست بشه و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. اگر عجله داشتید نیم ساعت داخل فریزر بزارید. در این فاصله ، ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کرده و کنار میزاریم تا خنک بشه. روی ژلاتین هم دو قاشق آب سرد میریزیم ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا حل و شفاف بشه. پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم . سپس ژله ای که کاملا خنک شده رو، همراه ژلاتین اضافه کرده و باز یک دقیقه دیگه میزنیم تا کاملا مواد مخلوط بشن. بعد این مایه رو روی بیسکوییت ها ریخته و روش رو صاف میکنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم. میشه نصف از ژله رو نگه داشت و وقتی مواد پنیری بست ، انارها رو روی اون بریزیم و ژله رو روی انارها بریزیم. همچنین میشه ژله انار رو حذف کرد و به جای اون یک لیوان آب انار همراه یک قاشق دیگه پودر ژلاتین اضافه کرد. از هر نوع ژله و میوه ای که خواستید میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیزکیک_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله__بادکنکی_انار طرز تهیه: انار را دانه کرده وداخل یک بادکنک رو خوب شسته،، بعد انار‌ها را داخلش بریزید وسپس ژله به رنگ قرمز تهیه کرده و وقتی خوب خنک شد، در بادکنک ریخته وبه شکل دایره فرم داده وبادکنک را گره زده داخل کاسه و در یخچال بگذارید. پس از چند ساعت که ژله خوب سفت شد و خودش را گرفت خیلی آرام با نوک کارد، بادکنک را پاره کرده وژله رو بیرون بیاورید و در ظرف پیرکس بگذارید. البته دقت کنید که دانه‌های انار باید زیاد باشد و در آخر هم از کاکل سر انار برای تزیین انار استفاده کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشید شو و طلوع را باور ڪن🌹 هر صبح شرابِ نور در ساغر ڪن🍃 اے دوست! هوایِ شهرِ دل ها را باز🌹 سرشارِ سرور و خندہ اے دیگر ڪن🍃 درود_ســــلام صبح چهارشنبه تـ ❤ـون گلبارون
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس من از خانه شیرین شده قنادی استفاده کردم پستای پایین نحوه فرم گرفتن خامه بصورت ویدئو گذاشتم استوری هم هایلات میکنم جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید .اواخر کار چند قطره رنگ خوراکی قرمز زدم کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم بعد از خیس کردن لایه نازک خانه وکمی شکلات چیپسی وصاف کنید هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید.دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید.با قلم مو خطوط سبز رنگ از طول بکشید .سپس ژل بریلو سبز رنگ تو قیف بریزید و طبق فیلم بریزید رو کیک یکی دوساعت بزارید یخچال سپس انتفال بدید به سینی مورد نظر. بریلو لوازم قنادیا دارن برای کیک هندوانه برش کیک کیک اسفنجی هر چه نازکتر باشه قشنگتره مابین لایه ها لایه نازک خامه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_کشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت. ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود. این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغ دار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روش های پخت این ماهی محسوب می شوند. این ماهی به دلیل طعم عالی ای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویه ای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزی پلو است. هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفال های کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد. این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روش های پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است. سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژه ای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمی شود. این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویه ای سرخ کرد. سرخ کردن و تهیه خوراک های چینی، به این طریق که سبزی های تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده می شود، بهترین روش های پخت ماهی سرخو است. سالمون را می توان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد. ماهی آزاد به روش شکم پر یا سرخ شده برای خوردن آماده می شود. این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت ۸۰۰ و به مدت ۵ دقیقه) و حتی به روش گریل کردن برای خوردن آماده کرد. این ماهی تیغ ندارد و می توان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید. تیلاپیا این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی می توان آن را آماده خوردن کرد. البته بهتر است انتخاب شما تیلاپیا با خطوط صورتی باشد زیرا از نظر طعم و مزه به نوع با خطوط سیاه ارجحیت دارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد پیاز نمک.فلفل.به میزان لازم ✍️طرزتهیه: پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید.سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را رنده ریز کنید.ادویه جات، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید.تخم مرغ ها را در مخلوط شکسته و خوب مخلوط کنید.روغن را در تابه بریزید تا داغ شود.سپس از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دستتان پهن کنید و در آرد سوخاری بزنید. در روغن داغ شده سرخ کنید. یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.سیب زمینی هارا برای تزیین سرخ کنید سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا : شکر قهوه ای 60 gr شکر سفید. 60 gr آب 60 ml کره. 125 gr آرد 125 gr وانیل 1 ق چ نمک. 1 پینچ ب پ 1/2 ق چ زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها رو جدا میکنیم شکر سفید و شکر قهوه ای و آب و کره را رو حرارت میزاریم تا اینکه فقط ذوب شوند سفیده های تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از طرف نریزد زرده های تخم مرغ را هم در ظرف دیگری خوب هم میزنیم تا تغییر رنگ و حجم دهد موادی که ذوب شده بودند به زرده ها اضافه میکنیم آرد و ب پ و نمک را در طرفی ویسک میکنیم آرد و سفیده های تخم مرغ را در دو مرحله به مخلوط زرده ها با لیسک اضافه میکنیم در قالب مورد نظر ریخته و در فر 180 درجه قرار میدهیم اگه تو خونه شکر قهوه ای سفت شده داشته باشید به درد این کیک میخوره مواد لازم برای : آب انار. 500 ml شکر 250 gr خامه فرم گرفته 250 gr نشاسته ذرت 1 ق س وانیل. 1 ق چ پودر ژلاتین 2 ق س زرده تخم مرغ 4 عدد رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم آب انار و شکر و نشاسته و پودر ژلاتین را خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشد روی گاز قرار میدهیم تا نیمه گرم شوند زرده های تخم مرغ را با همزن خوب هم میزنیم بعد به موس اضافه میکنیم و روی گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسند بعد از روی گاز بر میداریم خامه فرم گرفته و وانیل و در صورت نیاز رنگ خوراکی را اضافه میکنیم وقتی موس دماشو از دست داد روی کیک میریزیم و بعد درون یخچال میذاریم میتونید روش ژله انار بریزید و یا با دونه های انار تزئین کنید این موس کیک رو در قالب کمربندی درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ 🥣🥣🥣 برای هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید. برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی و قارچ ابتدا لوبیا چیتی را شستم و برای اینکه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض کردم. عده ای از دوستان برای لعاب انداختن از سیب زمینی یا آرد استفاده می کنند ولی وقتی لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه کردن آرد یا سیب زمینی نیست. من از قبل لوبیا رو پخته و فریز کرده بودم.. موادلازم : 3 لیوان لوبیا چیتی پخته شده 2عدد پیاز خلال یا خرد شده 1 قاشق چای خوری از هر کدام (نمک وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه) 2 قاشق غذاخوری رب گوجه 5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده 1تا 2عدد آب لیمو تازه آب جوش به میزان لازم طرزتهیه : در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک که شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگی را یه تفت کوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ کشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو کم کردم وگذاشتم که خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه کردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_چیتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‎ ‌‎ اول مایه گوشتی رو اماده کردم. دو تا پیاز متوسط رو نگینی ریز کردم و تفت دادم. بعد گوشت چرخکرده اضافه کردم. بعدش قارچ و کمی هم فلفل دلمه ای ریختم توش. نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و پودر سیر و از ادویه توی بسته لازانیا هم توش ریختم. بعد که کمی با هم تفت گرفتن دو قاشق پر رب گوجه زدم و وقتی خوب رنگشو پس داد زیرشو خاموش کردم. بعد سس سفید مخصوص لازانیا رو آماده کردم. لازانیا یا آرد: دو ق غ کره: ۵۰ گرم(من ۲۵ گرم ریختم) شیر: دو لیوان نمک: به مقدار لازم اول آرد رو ریختم توی تابه و کمی تفت دادم تا بوی خامی اش گرفته بشه. بعد نمک و کره رو ریختم و وقتی خوب با هم مخلوط شدن شیر رو کم کم اضافه کردم و کاملا هم زدم تا یکنواخت بشه. گذاشتم باهم بجوشه تا کمی غلیظ بشه مثل فرنی. بعد آماده است. ورقه های لازانیا رو هم طبق دستور روی جعبه آماده کردم. این بار از لازانیای پیش پخت استفاده کردم که فقط باید چند دقیقه توی اب میذاشتم تا نرم بشه. .بعد اول کف ظرف پیرکس یه قاشق سس سفید ریختم و پخش کردم. بعد ورقه لازانیا رو توش گذاشتم. روش سس سفید زدم. بعد مایه گوشتی و بعد روش کمی پنیر پیتزا ریختم. دوباره روش ورقه لازانیا، سس سفید، مایه گوشتی و پنیر پیتزا ... به همین ترتیب ادامه دادم. لایه آخر هم روی ورقه لازانیا سس سفید زدم و روش رو با پنیر پوشوندم. بعد گذاشتم توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده بود. برای حدود نیم ساعت، پنج دقیقه هم گریل رو زدم روش طلایی بشه.پ ن:۱. میتونید روی ظرفتون فویل هم بکشید اما من دوست داشتم روش برشته تر بشه، نذاشتم. ۲. اندازه های ورقه های لازانیا متفاوته. چون این بسته که جدیدا خریده بودم به ابعاد ظرفم نمیخورد با چاقو برش میزدم اندازه بشه. ولی اونایی که طولش بیشتره بهترن😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک هویج😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ : ۳ عدد آرد : ۱/۵ لیوان شکر : سه چهارم لیوان شیر : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری هویج رنده شده ریز : ۱ لیوان گردو خورد شده : نصف فنجان دارچین : یک قاشق مرباخوری وانیل : مقداری 🍜 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست بشه. آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم. در آخر هویج که آبشو گرفته و گردو را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم بعد مایه کیک را داخلش میریزیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت یکساعت میزاریم تا کیک بپزه کیک رو از فر خارج کرده میزاریم کمی خنک بشه بعد از قالب در میاریم. روی کیک را با نوتلا رزت زدم. ✔️اندازه ی قالب ۲۱ بود. ✔️منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_ماهی🐟🐟🐟 سبزی پلو با ماهی شیر یه جور عجیبی میچسبه که با هیچ ماهی دیگه‌ای نمیچسبه شاید چون تیغ نداره من آرد سفید رو با کمی فلفل و گرانول سیر( سیر خشک که آسیاب شده اما دونه‌هاش درشته ) جعفری خشک و پاپریکا طعم دار کردم . به ماهی آب لیموترش تازه زدم و بعد توی آرد غلتوندم و با شعله ملایم و روغن کم سرخ کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_ماهی_و_کوکو_سبزی(فانتزی)😍 مینی مالیستی برای وقتهایی خوبه که ماهی کم داریدمن از ماهی قزل‌آلا استفاده کردم تیغش رو در آوردم و مربع مربع بریدم ، توی پودر سوخاری مخصوص ماهی ریختم و غلتوندم ( تخم مرغ نیاز نداره ) و بعد توی روغن داغ سرخ کردم ، انقدر ترد و کرانچی میشه که مشتری پر و پاقرصش میشیدکوکو سبزی رو هم بعد اینکه درستش کردم روی تخت گذاشتم و با چاقوی تیز به سایز ماهی هابرش زدم برای قالب زدن برنج به این شکل کافیه بعدازپخت توی قالب سیلیکونی بریزیدش با پشت قاشق فشرده کنید تا شکل بگیره و آروم توی بشقاب برگردونید . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛