eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم 📌 آرد ٢/٥ليوان تخم مرغ ٤عدد شكر يك ليوان شير نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر ٢ق م وانيل يك ق چ پودر نارگيل نصف ليوان كشمش نصف ليوان طرزتهيه؛ تخم مرغ را داخل ظرف گودي ريخته هم ميزنيم بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كنه بعد ب ترتيب شير،روغن مايع،وانيل،پودر نارگيل را اضافه كرده هم ميزنيم ارد را به همراه بكينگ پودر الك كرده و توي چند مرحله ب مايه كيك اضافه ميكنيم و با ليسك بطور دوراني هم ميزنيم در اخر كشمش هاى آغشته به آردرا داخل مايه كيك ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشي ميكنيم و مايه كيك را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد٢٠*٣٠ريخته و توي فر با درجه 180بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم. ✅من وانيل نداشتم كمي زعفرون زدم ✅كشمش هم نداشتم يه كم ريختم ب ما بپیوندید👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی زمستانی خانگی مواد اولیه : برای 2 نفر شكلات 1فنجان (تخته ای شیرین و آب شده) خرما 1فنجان (خرد شده و بدون پوست) آناناس 1فنجان (خرد شده) شیرشیر 200گرم عسل 2قاشق غذاخوری بستنی زمستانی خانگی طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم. آناناس و خرما را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم.قالب را آماده كرده و كمی شكلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند. بعد از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج می‌کنیم و با یك قیف بقیه شكلات را به داخل بستنی تزریق كرده و آن را سرو ته مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شكلات سفت شود و بعد آن را سرو میكنیم. نكات: 1- میتوانید از سایر میوه ها هم برای تهیه بستنی استفاده كنید. 2- میتوانید به موادتان خامه هم اضافه كنید تا بستنی شما خوشمزه تر شود. 3- تهیه این بستنی با پوره موز بسیار لذیذ است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_زمستانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان از هر میوه ای بجای توت فرنگی واز هرژله ای به ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید دوبسته ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش حل کنید وکنار بزارید تا سرد بشه اما نبنده ببخشید‌رو فیلم اشتباهی نوشتم یک ونیم لیوان آب جوش باید باشه نصف ژله آلورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش حل کرده قالب مورد نظر را با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم وکج میزاریم ژله آلورا که خنک شده میریزیم وبه ارومی میزاریم یخچال تا نیم بند بشه از یخچال بیرون آورده وتوت فرنگیها که شستیم وخشک کردیم روش می چینیم ودوباره چند دقیقه میزاریم یخچال حال ژله خنک شده یک لیوان ونیم بستنی که تو دمای محیط شل شده بهش اضافه وخوب مخلوط میکنیم وبه آرومی میریزیم رو توت فرنگی ها بزارید یخچال به مدت ۶ الی ۸ ساعت تا ببنده من از ژله توت فرنگی وبستنی وانیلی استفاده کرده از هر قالبی میتونید استفاده کنید بهترین قالب رویی وپلاستیکی هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی_ویترینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 شیر ولرم ۱ لیوان خمیر مایه ۱ ق س شکر ۱۰ ق س کره پاستوریزه ۵۰ گرم روغن مایع ۱/۲ لیوان نمک ۱ پنسه پودر کاکائو ۲ ق س تخم مرغ ۲ عدد آرد حدود ۳ لیوان اول شیر ولرم و خمیر مایه فوری رو مخلوط میکنیم بعد تخم مرغها و کره آب شده و روغن مایع و نمک و شکر رو اضافه میکنیم بعد نوبت اضافه کردن آرد میرسه که کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر نرمی بدست بیاد . یکساعت در جای گرم استراحت میدیم بعد فر رو روشن میکنیم و قالب لوف رو چرب میکنیم حالا مقدار ۱/۳ خمیر رو برمیداریم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر سفید رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم هر قسمت رو باز میکنیم و از خمیر قهوه ای یک رول درست میکنیم و روی خمیر سفید میزاریم و رول میکنیم و داخل قالب لوف میزاریم و همینطور تا آخرین خمیر بعد دوباره ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و به یه پارچه روشو میپوشونیم بعد داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_پلنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥠 😋 برای لایه اول 85 گرم کره 50 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 120 گرم آرد یک پنس نمک برای لایه دوم 50 گرم کره 100 گرم شکر قهوه ای (8 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری خامه 1 پنس نمک کمی بیشتر از 1 لیوان گردو 🔸برای لایه اول، کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و 3 دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بزارید و فشار بدین و یکنواخت کنین.در مایکروفر گرم شده 180 درجه بپزین. 🔸برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، 1 دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه). روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بریزید و 15 دقیقه بزارین تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_پای_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرموز_شکلات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 🌹 اولین صبح پنجشنبه☀️ در تقویم میلادی امسال رسید🌹 از خدابراتون آغازی پرشکوهی رو در سال جدید میلادی خواهانم🙏 دلتون سبز 💚 لبتون خندان 😊 تنتون سالم ....🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#‍فطایر_پنیر 2/5پیمانه. ارد 1/5قاشق چایخوری مایه خمیر 1 ق غ شکر نصف ق چ نمک 1پیمانه شیر پرچرب ولرم 1/3پیمانه روغن زیتون ارد را وسط یک کاسه جمع میکنیم مایه خمیر و شکر نمک رو اضافه میکنیم مواد خشک رو خوب به هم میزنیم البته قبلا ارد را الک کنید شیر ولرم را به مواد خشک اضافه میکنیم و پنج دقیقه ورز میدهیم روشو میپوشونیم و خمیر برای مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت میکنه مواد لازم برای داخل فطایر 225 گرم پنیر فتا 80 گرم جعفری تازه خرد شده 40 گرم برگ نعنا تازه خرد شده 1 ق غ سیاه دانه 1 تخم مرغ درشت پنیر رو قطعه قطعه میکنیم میذاریم توی اب برای 10 تا 15 دقیقه بمونه دوباره ابشو عوض میکنیم و توی دست پرزش میکنیم همه موادمون رو توی کاسه میریزیم خوب مخلوط میکنیم خمیر را به 24 چانه مساوی تقسیم میکنیم به شکل بیضی حالت میدهیم حالا 1/5 قاشق چ روی مرکز هر کدوم میذاریم و خوب پخش میکنیم حالا نوک خمیر رو با دو انگشت میگیریم و به هم اتصالش میدیم تا نوکش جمع بشه طبق تصویر در طبقه وسط فر دمای 200 درجه سانتیگراد مدت 15 دقیقه باز به دمای فرتون بستگی داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر_پنیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر_پنیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. کیا دوست دارن بامیه هاشون ترد بشه و ترد بمونه ؟؟؟؟ _این دستور و نکاتشو دقیق اجرا کنید دیگه هیچ دستوری رو امتحان نمیکنید عاشقش میشید دربست👌 مواد لازم: ارد.... یک پیمانه ،🔴یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن 🔴 اب......یک پیمانه تخم مرغ.....دو عدد متوسط شربت بار یا عسل رقیق یا شکر.....یک ق غ وانیل....نوک ق چ کره یا روغن جامد......پنجاه گرم اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید) ،بعد بزارید کمی خنک شه سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید، و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره) خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید. 🔴🔴 بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره 🔴🔴 ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه 🔴🔴 همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین 🔴برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین 🔴هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت 🔴تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه_عربی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ سه عدد شكر نصف پيمانه كره ٨٠ گرم (يا روغن مايع نصف پيمانه) وانيل يك قاشق چایخوری آرد يك و نيم پيمانه نشاسته ذرت نصف پيمانه بيكينگ پودر دو قاشق چايخوری شير دو سوم پيمانه زرده و سفيده رو جدا كنيدسفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر و كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه زرده رو با وانيل و باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه بعد روغن و اضافه كنيدبعد شير ولرم رو اضافه کنید با همزن هم بزنيدآرد و نشاسته ذرت و بيكينگ پودر و الک كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن دستي هم بزنيدبعد سفيده رو تو دو مرحله اضافه کنید و با ليسک دورانی هم بزنيد.تابه كوچك انتخاب كنيدروي شعله، شعله پخش كن بذاريدكمي كه تابه گرم شد از موادتون بريزيد در تابه رو ببنديد شعله ملايم باشه تا خودش و بگيره برای تشخیص اینکه کی برش گردونیم دست به سطح پنكيک كه ميزنيد نباید به دست بچسبه. یک طرفش که پخت بعد برگردونيد و كمی كه اون سمت طلايی شد پخته و آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_پفکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 500 گرم سینه مرغ بدون پوست 2 تخم مرغ متوسط 1استکان آرد 1استکان پنیر پیتزا 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع 🔸سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنیدیا (میتونید چرخ کنید)، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط ​رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ_و_پنیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كتلت سيب زميني و بلغور سيب زميني پخته و رنده شده متوسط : ٣ عدد بلغور ريز : ١/٢ پيمانه تخم مرغ : ١ عدد جعفري خرد شده : ٣ ق غذاخوري پنير موزارلاي رنده شده : ١/٢ پيمانه نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير روي بلغور ، كمي آبجوش مي ريزيم و در ظرفو مي بنديم تا آب به خورد بلغور بره ، بعد همه مواد رو با هم مخلوط مي كنيم و خوب ورز ميديم ... سپس به شكل دلخواه فرم ميديم و سرخ مي كنيم ... *بلغور ريز نيازي به پخت نداره ، همون آب جوش براش كافيه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_شیروارده😋 حلوایی فوق العاده خوشمزه 2قاشق کره نصف استکان روغن یک لیوان آرد یک لیوان شکر نصف لیوان ارده دولیوان شیر زعفران(اختیاری) طبق فیلم به ترتیب اضافه کنید آماده که شدبه دلخواه تزیین کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_با_پنیر #فست_فود سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین. بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین. وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه و نوش جانتون کنین. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای فوق العاده خوشمزه مواد لازم گوشت مرغ 2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست  1 رب گوجه فرنگی نصف فنجان روغن  فلفل  قرمز  فلفل سیاه و سفید زیره  نمک دستور پخت:📖📖🔖📖📖 ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید🕯🕯 حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.😙😙 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی رو به سلیقه خود برش بزنید برشها نه زیاد کلفت ونه نازک باشه نیم سانت خوبه سیب رو بعد از اینکه برش زدی یکساعتی تو آب سرد بزارید تا نشاسته موجود در سیب زمینی خارج بشه بعدا آبکش کنید وبا پارچه تمیز اشپزخانه خشک کنید کمی روغن بزارید رو گاز تا گرم بشه یک طرف سیب زمینی رو سرخ کنید توووووه کنید کاملا سرخ نشه کمی طلای بشه کافیه کمی زردچوبه بزنید(زیاد نه) با قاشق روغن بریزید رو طرف بالای بریزید تا چرب بشه(توجه کنید فقط یک طرف رو سرخ کنید)طرف سرخ شده میشه طرفی که برنج میریزید روش حال برنج رو که آبکش کردید قابلمه رو بشورید وبزارید رو شعله گاز تا داغ بشه یکی دو قاشق روغن بریزید وکنجد دم دستتون باشه طرفی که سرخ نشده به کنجد بزنید وبچینید تو کف قابلمه وبرنج رو روش بریزید به مدت۴۵ الی ۵۰دقیقه رو گاز با شعله کم باشه عزیزان قبل از اینکه ته دیگ رو بزارید هر ته دیگی که باشه حتما قابلمه رو بدون روغن داغ کنید تا ته دیگ به راحتی ازش جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: ۵۰۰ گرم گوشت ۱ عدد پیاز ۳ عدد فلفل سبز ۲ عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه‌ای قرمز بزرگ ) ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱ عدد سیب زمینی ۶ عدد خمیر میل فوی نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن زرده تخم مرغ برای رویش طرز تهیه: گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویه‌های گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید . خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید. داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید داخل سینی ۲ لیوان اب گرم بریزید ودر فر ۱۸۰-۱۹۰ درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید. پ.ن ۱: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉) پ.ن۲:داخل سینی فر حتما ۲ لیوان آب بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لیوانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛