هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مینی_پیتزا
خمیرشیر:۲لیوان روغن مایع:۱/۲ لیوان شکر :۲ق غ خمیر مایه:۱ق س نمک: کمی آرد: به میزان لازم پودر سیر: ۱/۳ق غ برای پیتزا کوکتل یا ژامبون به میزان لازم فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان شیرولرم ونمک وشکروخمیر مایه رومخلوط کنید تا شکرحل شه.بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید . میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر روحدودیک ساعت استراحت بدید تاوربیادبعد این زمان سطح کارروکمی آردپاشی کنیدوازخمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزاریدوبعدکمی پهنش کنید ومرکزش روباکمک ته استکان یا هر چیزدیگه ای حفره ایجادکنید.کمی سس گوجه فرنگی وآویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر روبرش های کوکتل و قارچ وفلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدیدو توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مربای_لیموترش
شکر یک کیلو
آب سه پیمانه
آبلیمو یک قاشق
به کمک چاقو لیموها رو برش داده اب لیمو رو کاملا با دست گرفته
در یه قابلمه آب ریخته وجوشوندم لیموهای برش خورده رو داخل آبجوش ریختم و پنج دقیقه جوشوندم ولیموهارو آبکش کردم و ۳ بار اینکار رو انجام دادم ولیموهارو آبکش کردم وروش آب سرد ریختم (دقت کنید که لیموها اگه زیاد پخته بشه له میشن واگه کم پخته بشه در اوردن هسته ودونه سخته )ولیموهارو که نرم شده بصورت عمودی بین دو انگشتم قرار دادم تفاله وتخم های لیمو به راحتی خارج شدند تفاله هارو کاملا تمیز کردم ولیموهارو ۱۲ ساعت داخل اب سرد نگه داشتم دوسه بار ابشو عوض کردم تا تلخی لیمو بره
بعد شکر واب رو مخلوط کردم رو حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه ولیموهارو داخل شهد انداختم وبا حرارت ملایم تا بجوشه حدود نیم ساعت ویک قاشق ابلیمو اضافه کردم گذاشتم قوام بیادولیموها رنگشون شفاف بشه (که یکی از نشانه های حاضر شدن مربا شفاف شدن رنگشه)
وبعد آماده شدن مربا، روش دمکنی گذاشتم تا وقتی که سرد بشه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#برگر_مرغ_رژیمی
غذایی برای جلوگیری از اضافه وزن
مواد لازم برای 12 نفر :
مرغ بدون استخوان و بدون پوست 900 گرم پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری پیاز یک عدد پودر سوخاری 60 گرم آب ۴-۶ قاشق چای خورینمک و فلفلبه میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا چربی های مرغ را بگیرید و آن را تا اندازه ای که زیاد خرد نشود، چرخ کنید.
سپس مرغ ریز چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و سپس به آن نمک، نان خرد شده یا پودر سوخاری، فلفل، پیازهای ریز شده، پودر سیر و آب اضافه کنید آن را با دستان خود با هم خوب مخلوط کنید.
این مخلوط در این مرحله حالت چسبندگی ندارد، به همین دلیل آن را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید.
بعد از یک ساعت، مخلوط را به قطعات ضخیم در اندازه های یک همبرگز به تعداد ۱۰ الی 12 تایی تقسیم کنید.
حالا مقدار کمی روغن درون ماهی تابه بریزید و دمای آن را بر روی متوسط و یا کم تنظیم کنید.
سپس هر همبرگر مرغ را به مدت ۶-۴ دقیقه در هر طرف و یا تازمانی که پخته شود درون ماهی تابه سرخ کنید.
همبرگر شما آماده است و می توانید موادی را که دوست دارید و یا احساس میکنید که غذای شما را خوش طعم می کند به آن بیافزایید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_حلوا_سیاه_اردبیل
موادلازم:
آرد نان سنگك...... 400 گرم
آرد گندم..... 100 گرم
آب.... 1پیمانه
كره ....180 گرم
ادویهی مخصوص.... (هل، زنجبیل، پودر گل سرخ، فلفل قرمز، فلفلسیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخك)..... 1 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب كرده ..........100 گرم
كنجد....... 50 گرم
شیرهی خرما.......5پیمانه
✍طرزتهیه:
هر دو آرد را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند
آنگاه آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود.
سپس كره را كمكم به آن اضافه كنید و مایه را مرتب هم بزنید تا صاف و یكدست شود و آرد طلائیرنگ شود.
سپس ادویهها، گردو و كنجد را بیفزائید و در اواخر پخت، شیرهی خرما را درون حلوا بریزید.
پس از 15 دقیقه، حلوا را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كپسولهای كاغذی كوچك بریزید و با پودر بادام و پودر پسته تزیین کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#تهدیگ_رنگارنگ😋
طرز تهیه برنج رو که آبکش کردم تو سه تا کاسه جداگانه زعفران و شوید و رنگ خوراکی قرمز ریختم بعد به هر کدومشون چهار پنج قاشق از برنج آب کش شده اضافه کردم بعد ته قابلمه یذره روغن ریختم و گذاشتم داغ بشه بعد برنج های رنگی رو به شکل ضربدری و منظم ریختم تو قابلمه و دوباره یک دقیقه گذاشتم رو حرارت تا ثابت بشه بعد بقیه برنج سفید رو ریختم و یخورده با پشت کفگیر فشارش دادم و گذاشتم دم بکشه.
🌟میتونید برای رنگ قرمز از آب لبو هم استفاده کنید..
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_وانيلی
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 ق م يا هم اسانس وانيل
تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پاناکوتا_رنگی #ژله #پاناکوتا #وانیلی
دستورشو بزارم یا خودتون بلدید؟ خودم که عاشقش شدم.😉
دستور پاناکوتا رو تو پستای قبلیم هست.اگه عضو کانال هستید ، سرچ بزنید پاناکوتا براتون میاره.
خب اول پاناکوتا را درست کنید.بریزید داخل قالب.بزارید کامل سفت بشه.بعد به صورت عمودی برش بدید.البته بازم بستگی به مدل قالب داره.ژله رو درست کنید.حتما حتما بزارید کامل سرد بشه.بعد داخل هر خونه رو یه رنگ ژله بریزد.مجدد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.باقی مانده پاناکوتا رو روی بخار کتری بزارید تا آب بشه.بزارید خنک بشه.مجدد روی سطح ژله بریزد بزارید کامل خودشو بگیره.بعد داخل ظزف مورد نظر برگردونید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله_معلق_مجلسی
ژله الوورا یه بسته
ژله بلوبری یه بسته
ژله تمشک یه بسته
آب جوش
آب سرد
شیر
اول ژله هاروطبق معمول که رسپی (دستور) تو کانال هست اول با یه لیوان آب جوش حل کردم به روش بن ماری بعد از دما افتاد نصف لیوان شیر اضافه کردم هر کدوم رو جدا تو ظرف ریختم گذاشتم یخچال ببنده وبعد با قالب قلب کات زدم.
بعد ژله آلوورا رو درست کردم دیگه بجای شیر آب سرد ریختم تو جام ریختم گذاشتم یخچال نیم بند بشه قلب هارو ریختم توش دوباره گذاشتم یخچال یه کمی بسته شد بقیه آلوورا رو ریختم روش ودوباره گذاشتم ببنده.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پاستيل خانگى
ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ:
ﺷﮑﺮ: ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺁﺏ: ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ
آﺏ ﻣﯿﻮﻩ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﭘﻮﺩ ﮊﻻﺗﯿﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ورقه ژلاتين ١ عدد
ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﭘﻮﺩﺭ ژﻻﺗﯿﻦ و ورق ژلاتين ﺭا ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ میگذﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﻔﺎﻑ ﺑﺸود،ﺷﮑﺮ ﻭ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﺪ ،ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺍﺳﺎﻧﺲ میزﻧﯿﻢ ﻭ ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ، ﺣﺎﻝ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺷﮑﻼﺕ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺪﺕ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﭘﺎﺳﺘﯿﻠﻬﺎ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﻢ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﻟﺒﻬﺎ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﻢ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻠﻢ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﯽ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮند ...ﻧﻮﺵ ﺟﺎن
از شهد مربای آلبالو وآب پرتقال هم ميتونيد براى رنگ دادن پاستيل استفاده كنيد ..
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅کباب تابه ای مرغ 😋
🍜طرز تهیه:
اول یک عدد سینه ی مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید .بعد یک عدد پیاز متوسط رو داخلش رنده کنید .سپس یک ق غ خ آرد سفید وکمی ادویه ونمک وفلفل بهش اضافه کنید در اخر کمی زعفران اضافه کرده وخوب مخلوط کنید بعد داخل دست گرد کرده وداخل روغن سرخ کنید .
اولش کمی آب میندازه ولی بعد که آبش جمع شد توی روغن سرخ میشه .سعی کنید حرارت رو کم کنید تا آرام آرام بپزه .اگر هم خواستید قالب بزنید روی یک کیسه فریزر کمی از گوشت رو پهن کنید وبا دست کمی چرب شده پهنش کنید تا صاف بشه .
سعی کنید گوشت خیلی قطور نباشه .بعد قالب مورد نظر رو زده وبعد با نوک چاقو دورش رو جدا کنیدبعد خیلی آرام به ماهی تابه منتقلش کنید وبزارید تا بپزه .خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱