#پاستیل_ماستی
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم.
نکات:
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.
میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.
قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.
از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک دورنگ شكلاتي😋
مواد لازم:
تخم مرغ:٤عدد
وانيل:نوك ق چ
پودر كاكائو:يك قاشق سوپخوري
آرد :۲ پیمانه
نشاسته ذرت:۲ ق غ
بیکینگ پودر:۲ ق چ
شکر :۱ پیمانه
روغن:۳/۴ پیمانه
شیر:۳/۴ پیمانه
طرز تهیه:
قالب ۲۵ سانت میان تهی رو با روغن جامد یاکره چرب کنید،آرد پاشی واضافه ی آرد رو خالی کنید وبزارین داخل یخچال.
فر ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ،
شیر ،تخم مرغ هم دمای محیط
چهار تا سفیده رو با نصف پیمانه شکر بزنید تا کاملا پفکی بشه واز ظرف نریزه،بزارین داخل یخچال
چهار تا زرده رو با نصف پیمانه دیگه شکر بزنید تا کرم رنگ بشه وشکر حل بشه،روغن، شیر رو اضافه کنید وهم بزنید،
دو ق غ از آرد کم کنید و دو ق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید،
مخلوط آرد و سفیده رو به ترتیب و توسه مرحله اضافه کنید وبه صورت دورانی هم بزنید،مايع رو دوقسمت كنيد و تو يك قسمت پودر كاكائو روالك كنيد،اول از مايع سفيد و بعد كاكائويي بريزين و به همين ترتيب لايه لايه و در آخر با سيخ چوبي مايع رو مخلوط كنيد...
داخل قالب بریزین چند تا ضربه بزنید و بزارید داخل فر...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیزکیک پرتقال
برای پایه چیزکیک دوبسته بیسکوییت پتی بور کاکائویی آسیاب شده روبا200 گرم کره آب شده مخلوط کرده خوب بادست ورزمیدیم توی قالب کمربندی کفش روکیسه فریزر انداخته بیسکوییت رومیریزی وخوب باپشت قاشق یادست فشارمیدی میزاری یخچال بعد 2پاکت خامه صبحانه رو با1بسته پنیرماسکارپونه ودوقاشق عسل وکمی وانیل ونصف لیوان پودرقند و2قاشق پودرژلاتین که بن ماری کردیم وچند قطره اسانس پرتقال و نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم ..خوب باهمزن میزنیم میریزیم روی بیسکوییت وصاف میکنیم میزاریم یخچال تاببنده بعد 2بسته ژله پرتقال روبا2ونیم لیوان آبجوش حل کرده ومیزاریم سرد بشه وقتی لایه وسط بست پرتقال حلقه بریده شده رو چیدم روش وژله روآرام ریختم وگذاشتم ببنده بعد از دوساعت آماده س نوش جان 👌👌👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
#غذای_تونسی
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
پ ن:من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ_سبزیجات
موادلازم
#گوشت مرغ چرخ شده و یا پخته و ریش ریش شده 3 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
ماست چکیده یا سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
آرد 1/2 پیمانه
گوجه 1 عدد
پیازچه 2 عدد
سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری
روغن سرخکردنی 2-3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
کوکوی مرغ و سبزیجات
کوکوی مرغ و سبزیجات علاوه بر این که خیلی راحت وآسان تهیه میشود و خوشمزه هم هست، یک فرصت عالی برای استفاده ازمرغ اضافی باقی مانده در یخچال است. در ضمن مهم نیست از چه بخشی از مرغ استفاده کنید. بنابراین برای تهیه مرغ و سبزیجات لزومی ندارد حتمآ مرغ بپزید بلکه میتوانید به راحتی از باقی مانده غذاهایی مثل مرغ گریل شده، خورش مرغ یاخوراک ران مرغ استفاده کنید.
در تهیه این غذا میتوانید از سبزیجات مختلفی استفاده کنید. من از گوجه و پیازچه و جعفری استفاده کردم اما شما میتوانید بسته به سلیقه و این که چه سبزیجاتی در یخچال دارید این ترکیب را تغییر دهید.
طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ زده شده رو کنار بگذارید مرغ را در کاسهای بریزید. گوجه را نیز به شکل خیلی ریز خرد و یا رنده کنید و به مرغ اضافه نمایید. پیازچه ها را حلقه حلقه کنید و همراه بقیه مواد روی مرغ بریزید. حال هم بزنید و در صورت لزوم مقدار آرد را تنظیم کنید (مقدار آرد بستگی به میزان آب گوجهای دارد که استفاده میکنید) تا مخلوط به اندازه کافی غلیظ شود.روغن را داخل تابهای بریزید و بگذارید روی شعله داغ شود. حال یک قاشق بزرگ از مخلوط مرغ بردارید و آران داخل روغن بریزید. با پشت قاشق آن را به شکل گرد درآورید این کار را برای بقیه مایه تکرار کنید. اگه مرغ از قبل پخته شده است ۲_ ۳ کافی است هر ظرف سرخ شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ایده
تزیین با شکلات🍫🍫
می توانید شکلات قهوه ای و سفید را با روش بن ماری ذوب کنید و بعد در شکلات سفید رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید بعد آن ها را با سلیقه به شکل طرح مورد علاقه تان با قلم مو ته بادکنکی که باد کرده اید بمالید و بگذارید شکلات در یخچال خود را بگیرد بعد بادکنک را بترکانید تا شکلات جدا شود. یا با کیسه و ماسوره طرحی توری مانند را ته بادکنک درست کنید و بعد از گرفتن شکلات بادکنک را بترکانید و توری را برگردانده روی کاپ کیک یا بستنی بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم.
چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ بستنی زمستانی 😋
✍مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 4عدد
پودر قند 1لیوان
وانیل
پودر ژلاتین 1و1/2ق غ
آب 3ق غ
ورق میکادو به مقدار لازم
ویفر قیفی شکلاتی
ویفرکاسه ای
شکلات تلخ به مقدار لازم
🍜 طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب پاشیده وقتی که حالت اسفنجی پیدا کرد، روی حرارت کتری میذاریم تا حل شده و شفاف شود ، سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا پف کند و ظرف رو که برمیگردونیم از ظرف نریزد.حالا یک قابلمه بزرگتر از کاسه همزن را آب کرده و روی حرارت گذاشته تا به جوش بیایدظرف سفیده را داخل قابلمه میگذاریم و پودر قند را به تدریج اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم در حدی که پودر قند در سفیده حل شود.ظرف را از روی حرارت بر میداریم و وانیل و ژلاتین آب شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
نان میکادو رو با کاتر گرد قالب میزنیم،مخلوط سفیده را داخل قیف ریخته و روی نانها میریزیم .من ایندفعه از ویفر شکلاتی و ویفر کاسه ای (که معمولا برای حلوا استفاده میشه)استفاده کردم .قبل از اینکه مایه بستنی رو داخل ویفرها بریزم با برس داخل ویفرها رو شکلات آب شده زدم و گذاشتم که ببنده، برای اینکه وقتی مایه بستنی رو داخل اونها میریزم خیس نشه و ویفرها تردیشون رو از دست ندن حالا با قیف مخلوط سفیده و پودر قند رو داخل قیف و ویفر کاسه ای میریزیم، داخل یخچال میگذاریم تا ببندد.(یک ساعت) بستنی ها را از یخچال درآورده،قسمت بستنی رو یکی یکی داخل شکلات تلخی که به صورت بن ماری ذوب کرده ایم می زنیم اجازه میدیم که شکلات اضافه اش بریزه، دوباره داخل یخچال گذاشته تا روکش شکلاتی هم بسته شود.
#بستنی_زمستانی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_آلمانی
مواد لازم • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
• باگت : حدود 10 سانتی متر
• خردل : 1 قاشق چایخوری
• نمک و فلفل : به میزان لازم
• تخم مرغ : 1 عدد
• پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
• پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
• سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )
طرز تهیه : ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیل%:8.9!سفت و خشک شود پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#كتلت_شكم_پر
مواد لازم:
سيب زميني پخته و رنده شده ٤ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
نمك فلفل ادويه به مقدار لازم
گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم
زرشك يك سوم ليوان
پياز ١ عدد
جعفري خرد شده ٢ ق غ
روغن براي سرخ كردن
طرز تهيه:
پياز را نگيني ريز خرد ميكنيم و تفت ميدهيم تا طلايي شود.
گوشت نمك فلفل ادويه را اضافه ميكنيم.
خوب گوشت تفت خورد زرشك شسته شده را ميريزيم و تفت مي دهيم و در آخر جعفري را اضافه ميكنيم و حرارت را خاموش ميكنيم.
زرده هاي تخم مرغ را با سيب زميني مخلوط ميكنيم . نمك و فلفل ميزنيم و خوب مخلوط ميكنيم.
از مواد به اندازه نارنگي بر ميداريم كف دست باز ميكنيم از مواد گوشتي داخلش ميريزيم و جمع ميكنيم و در دست فرم ميدهيم.
در سفيده تخم مرغ ميغلتونيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
حرارت متوسط رو به بالا باشد چون مواد پخته است وفقط بايد سرخ شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_كيك_خاگينه_قالبي
مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
ماست 2ق س
آرد 4ق غ
بكينگ پودر 1ق م
روغن مايع 4ق غ
براي شربت:
شكر 1/4پيمانه
آب 1پيمانه
زعفران 2ق غ
گلاب نصف پيمانه
✍طرزتهیه:
ابتدا شربت را اماده ميكنيم شكر را با اب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش ك زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زيرشو خاموش كرده ميزاريم خنك بشه.
تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع را اضافه كرده و آرد را ب همراه بكينگ پودر الك كرده و اضافه كرده و هم ميزنيم قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ريخته توي فر ك از قبل با درجه حرارت180گرم كرديم ريخته بمدت 30دقيقه قرار داد بعداز فر در اورده و شربت ك خنك شده روي خاگينه ريخته و توي يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#يومور_تا_كوفته_سي
لپه ١پيمانه
برنج ١/٢پيمانه
سبزي معطر خرد شده١پيمانه(تره ، گشنیز، جعفری، کمی ترخون و مرزه)
تخم مرغ ٢عدد
پياز ١عدد متوسط
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا لپه را آبپز كنيد
برنج را بدون روغن كته كنيد
حالا لپه را از چرخ گوشت رد كنيد
پياز را رنده كنيد
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد اگه مواد شُل بود كمي آرد نخودچي اضافه كنيد
با دست به مراد شكل دهيد و در روغن سرخ كنيد
براي تهيه سس
١عدد پياز را سرخ كنيد و بد يدونه گوجه فرنگي توش رنده كنيد كمي رب بزنيدو نصف ليوان بهش آب اضافه كنيد
سس را روي كوكوها بريزيد و بگذاريد ي ٥دقيقه بجوشه تا نرم بشن
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_موساکا_یونانی_با_گوشت_و_پنیر
موادلازم:
6 عدد متوسط بادمجان
500 گرم گوشت چرخکرده
500 گرم سیب زمینی
1 عدد بزرگ سیر (حبه)
1 عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز
3 ق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/3 فنجان آرد
2 فنجان شیر
75 گرم کره
به میزان لازم پنیر پیتزا
✍طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید.در تابه ای سیر له شده به همراه کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.کف ظرف پیرکس را چرب کرده و کمی سس سفید ریخته و بمالید. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید.مخلوط گوشت را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید. فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید. (از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید. )برای تهیه سس سفید، کره را داخل تابه ای با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود و به جوش آید. هم زدن را ادامه دهید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛