#_موساکا_یونانی_با_گوشت_و_پنیر
موادلازم:
6 عدد متوسط بادمجان
500 گرم گوشت چرخکرده
500 گرم سیب زمینی
1 عدد بزرگ سیر (حبه)
1 عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز
3 ق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/3 فنجان آرد
2 فنجان شیر
75 گرم کره
به میزان لازم پنیر پیتزا
✍طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید.در تابه ای سیر له شده به همراه کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.کف ظرف پیرکس را چرب کرده و کمی سس سفید ریخته و بمالید. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید.مخلوط گوشت را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید. فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید. (از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید. )برای تهیه سس سفید، کره را داخل تابه ای با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود و به جوش آید. هم زدن را ادامه دهید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_ژامبون_سوخاری👌
😍👈یک بسته نون تست/ژامبون/پنیر ورقه ای/۲تا تخم مرغ/نصف فنجان شیر/پودر سوخاری
👈دور نون رو برش میزنیم با وردنه نازکش میکنیم ی تیکه ژامبون و پنیر (ژامبون و پنیر رو نواری برش میزنیم)میذاریم لبه ی نون و خیلی آروم رول میکنیم میزنیم داخل مخلوط شیر و تخم مرغ ک خیلی خوب هم زدیم و بعد تو ارد سوخاری میغلطونیم.میذاریم نیم ساعت توی فریز می مونه و بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_رنگارنگ😋
🍜طرز تهیه
برنج رو که آبکش کردم تو د سه تا کاسه جداگانه زعفران و شوید و رنگ خوراکی قرمز ریختم بعد به هر کدومشون چهار پنج قاشق از برنج آب کش شده اضافه کردم بعد ته قابلمه یذره روغن ریختم و گذاشتم داغ بشه بعد برنج های رنگی رو به شکل ضربدری و منظم ریختم تو قابلمه و دوباره یک دقیقه گذاشتم رو حرارت تا ثابت بشه بعد بقیه برنج سفید رو ریختم و یخورده با پشت کفگیر فشارش دادم و گذاشتم دم بکشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ســــلام
⛄️صبح زیباتون بخیر
❄️ان شالله امروز پراز
⛄️خیروبرکت
❄️تنتون سلامت
⛄️کسب وکارتون موفق
❄️و زندگیتون
⛄️غرق درخوشبختی
❄️وامروز یکی از
⛄️بهترین روزای
❄️زندگیتون باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_تک_نفره_مجلسی
بسیار مناسب برای مهمانیها و مراسم شیک
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
ماست ۲/۵ ملاقه کوچک
روغن مایع ۱ لیوان
کره برای چرب کردن قالب ۲۰ گرم
زعفران مقداری
پیاز داغ مقداری
سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
زرشک مقداری
دارچین مقداری (در صورت تمایل )
و اما روش تهیه👇
اول برنج را آبکش کردم
و توی ظرفی تخم مرغ ها ، ماست و زعفران دم کرده و کمی نمک و دارچین و روغن مایع رو اضافه کردم و کامل با همزن دستی مخلوط کردم .
بعد برنج رو بهش اضافه کردم و خوب به مواد آغشته کردم .
برای مواد میانی 👇👇👇
قبل از آبکش کردن برنج سینه مرغ رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و ..... پختم و ریش ریش کردم
کمی پیاز داغ درست کردم و مرغ ها رو اضافه کردم مقداری زرشک هم اضافه کردم و نمک و فلفل زدم و زعفران هم زدم تا تکمیل بشه
قالب رو با کره چرب کردم بعد تقریبا تا نصفه از مخلوط برنج و ..توی قالب ریختم و مقداری از مواد میانی ریختم روی برنج و بعد روی مواد رو با برنج کامل پوشوندم و با قاشق فشار دادم تا منسجم بشه
روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیدم چند سوراخ با سیخ چوبی زدم روش و توی فر از قبل گرم شده قرار دادم
من روی درجه ۱۷۵ درجه به مدت یک ساعت و نیم پختم
شما اگر دوست دارین میتونین درجه رو ۱۸۰ و مدت ۴۰ دقیقه یا یک ساعت بزارین
با این مقدار ۱۰ عدد از این اندازه ته چین در میاد
دوستان عزیزی که فر ندارن همین مراحل رو میتونن توی قابلمه یا تابه مناسب انجام بدن و روی اجاق گاز دم بزارن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا گل رز
2 تا زرىده تخم مرغ
2 قاشق غذا خورى کره آب شده
2 قاشق غذا خورى شير
4-5 قاشق غذا خورى آرد
خاک قند و بادام آسياب شده هر کدوم 2 قاشق غذا خورى
هل 1 قاشق چاى خورى
براى شيره باقلوا
1/2 پيمانه شکر
1/2 پيمانه آب
1/4 پيمانه گلاب
زرده تخم مرغ و با هم قاطى کنيد..احتياجى به همزن ندارين..شير و کره آب شده رو اضافه کنيد...توى دستور اصلى وانيل نبود اما من 1/8 قاشق چاى خورى زدم...بعد آرد و اضافه کنيد..و با دست قاطى کنيد..ممکنه آرد کمى بيشتر يا کمتر بخواد..به حدى که خمير سفت بشه و به دست نچسبه..
فرتون و روى دماى 300 روشن کنيد..خمير و اگر احساس ميکنيد کمى شله توى يخچال بزاريد چون نبايد نرم باشه خيلى..بعد خمير و به توپهاى اندازه گردو يا کمى بزرگتر در بياريد...هر توپ خمير و با ورزنه پهن کنيد. اينقدر که خمير نازک نازک بشه...توى عکسى که ميزارم شما ميتونيد نازک بودن خمير و ببينيد ...خميرو با يک لئوان يا قالب گرد بزنيد ....بعد خمير طبق عکس کناره هم طورى که لبه ها روى هم قرار بگيره بزاريد...بادام و خاک قندتون و که با هل مخلوط کرديد و بريزيد وسطش و لبه پايينى و کمى به داخل تا کنيد و شروعکنيد به رول کردن..در آخر ميتونيد لبه هاى گل رو به. بديد که گلتون بازتر بشه...توى سينى بزاريد و کمى از کره آب شده روش بريزيد...به مدته 40-50 دقيق روى وسط فر بزاريد. هواستون باشهکه خميرتون بايد خيلى خيلى نازک در بياد..چون وقتى رول ميکنيد اگر ضخامت داشته باشه درست پخته نميشه...
براى شيره هم موادى و که گفتم و با هم قاطى کنيد و روى حرارت بزاريد...باقلوا که از توى فر در آوورديد شيره رو روش بريزيد...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت_و_سیب_زمینی 😋
🔸تقریبا ۳۰۰ گرم گوشت ۳ تا سیب زمینی متوسط رنده کردم خوب آبشو گرفتم یه پیاز کوچیک رنده کردم ۲ تا تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه دارچین زدم خوب ورز دادم و تو دست حالت دادم تو روعن گذاشتم درشو گذاشتم با شعله ی متوسط وقتی یه طرف سرخ شد برگردوندم ولی دیگه در نذاشتم.(وقتی یه طرف سرخ شد دیگه در نذارید چون هم طعمش بد میشه هم از تردی در میاد کتلتتون)
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛