eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پای البالو🍒 طرز تهیه آرد 250 گرم پودرقند 3 قاشق غذاخوری کره (خنک و تکه تکه شده) 150گرم آب (آب یخ) 4 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: آرد الک شده و پودر قند و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره خورد شده را اضافه کنید وبا بلندر دوبار پالس رو زده درحدی که مواد بصورت پودر دربیاد(میتونید بجای بلندر با نوک انگشتاتون ماساژ دهید) حالا اب یخ رو اضافه میکنیم اگر خمیر خشک بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید. مواد رو به سطح کارتون انتقال بدید، اول به شکل خرده نونه، مواد رو جمع کنید و ورز بدید تا شکل خمیر بگیره، حواستون باشه زیادی ورز ندید. فقط در حدی که منسجم شه و فرم خمیری بگیره ورز بدید. وگرنه به روغن میوفته. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت بزرگتر باشه برای زیر پای و یک قسمت خمیر کوچیک تر برای روی پای. هر قسمت از خمیر رو توی یک کیسه فریزر بذارید. خمیرها به مدت حداقل یک ساعت باید توی یخچال استراحت کنن و خنک شن. خمیر بین یک ساعت تا دو روز قبل از پخت توی یخچال قابل نگهداریه. اگر به هر دلیلی توی این مدت وقت نکردید پای رو درست کنید، خمیر رو توی فریزر بذارید. تا خمیر خنک شه مواد درونی پای رو آماده می کنیم. موادمیانی (فیلینگ) آلبالو: 600 گرم (نیم کیلو هسته گرفته) شکر: یک پیمانه نشاسته ی ذرت: دو و یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری اول از همه آلبالو رو بشورید، خشک کنید و هسته ش رو دربیارید. اگر هسته گیر ندارید به راحتی با وسایل تو خونه مثلا باچاقو آلبالو رو به دو قسمت تقسیم کنید و بعد هسته رو دربیارید ویابا استفاده از سیخ چوبی خیلی راحت پشت سیخ (قسمت ضخیم تر) رو ته آلبالو فرو کنید، وقتی سیخ به هسته برخورد می کنه، هسته رو به سمت بیرون فشار بدید. به راحتی هسته خارج می شه و آلبالو هم درسته می مونه ویا هر روش دیگه ای که خودتون مایلید، برای خارج کردن هسته استفاده کنیدفقط به هیچ وجه آب آلبالویی که ازش خارج می شه رو دور نریزید. خوشمزگی پای آلبالو به همون طعمیه که آب آلبالوی طبیعی ایجاد می کنه. آلبالو های هسته گرفته رو توی یک کاسه ی بزرگ تمیز بریزید. نشاسته ی ذرت رو روی آلبالوها بریزید( نقش نشاسته غلیظ کردن آب آلبالوئه) نشاسته در مقابل حرارت آب میوه ها رو ژلاتینی می کنه و باعث می شه رطوبت میوه به خورد خمیر نره و خمیر رو خراب نکنه. نکته:(این میزان شکر برای آلبالوهایی که ترشی متوسط دارن و کمی درشتن مناسبه اگر آلبالوتون از نوع ریز و جنگلی و خیلی ترشه، خودتون شکر رو زیاد کنید.) ادامه در پست بعد👈👈 دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 ❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پای البالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد اولیه : خامه (زده شده) به مقدار لازم آب سیب 1پ سس سیب یک تا 2 قاشق چایخوری (بصورت آماده فروخته میشود) سس كارامل 2 ق س پودر دارچين ١/٤ ق س طرز تهیه: آب سیب را با سس سیب و کارامل- دارچین مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بعد اجازه دهید چنددقیقه خنک شود. زمانی که خنک شد، یک قاشق از سس را داخل کیسه بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید. حالا روی نوشیدنی روباخامه زده شده تزیین کنید. وباسس کارامل روی خامه روتزیین کنید. نوشیدنی شماآماده شد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نوشیدنی سیب کاراملی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#اسموتی_آلبالو مواد لازم و تهیه: 1پیمانه آلبالوی فریز شده 4/5پیمانه سیب 4ریز شده 2/3 شیر سویا یخ به دلخواه عسل همه مواد را در مخلوط کن ،مخلوط کنید برای رویه خامه فرم گرفته و آلبالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اول در یک قابلمه مقداری آب میریزیم تقریبا نصف قابلمه آب خوبه . البته بستگی به این داره که قصد پخت چه مقدار مرغابی یا اردک رو دارید .من در اینجا نصف یک اردک رو درست کردم. اردک رو درون قابلمه میگذارید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل و تقریبا دو سوم استکان آب غوره درونش میریزید . پنج یا شش عدد پیاز کوچک هم پوست میگیریم و داخلش میریزیم. عزیزان پیاز رو میتونیم هم خرد کنیم هم درسته اضافه کنیم .در قابلمه رو میگذاریم و اجازه میدیم خوراک ما به مدت دو ونیم تا سه ساعت بپزه .میتونید چنگال رو داخل گوشت فرو کنید و متوجه میشید که وقت خاموش کردنشه یا نه . بعد از پخت ، اردک رو از آبش خارج میکنیم و سرخش میکنیم.عزیزان من کلا در این غذا برای سرخ کردن از کره محلی استفاده کردم که طعم بسیار لذیذی به خوراکمون میده. حالا وقتشه بریم سراغ آب مرغابیمون.آب این خورشت رو به دو صورت میشه سرو کرد .یا میتونیم به همون صورت زرد مصرف کنیم یا به روشی که میگم قرمزش کنیم. اگر پیازها رو درسته داخل خوراک ریخته بودید اونها رو از خورش خارج کنید و با گوشت کوب کامل له کنید بعد داخل روغن یا کره ( که من در اینجا از کره محلی استفاده کردم ) کمی تفتش بدید .من برای خوش طعم کردن آب خورش نصف قاشق رب آلوچه قرمز به همراه یک و نیم قاشق رب گوجه فرنگی و کمی نمک به پیاز اضافه کردم بعد آب مرغابی رو از صافی رد میکنیم و داخل سسی که درست کردیم میریزیم و حدود پنج دقیقه میذاریم جوش بخوره.( البته شما میتونید این سس رو به دلخواه خودتون درست کنید یعنی مثلا فقط رب گوجه بزنید یا مثلا به جای رب آلوچه قرمز از رب انار استفاده کنید .) اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پخت گوشت اردک و مرغابی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 #ایده روزانه آب 2 لیمو رو بامقداری آب گرم بنوشید وودرمدت کوتاهی تاثیرشگفت انگیزآنراروی بدنتون ببینین ،ليمو بطرزشگفت انگيزى باعث چربى سوزى دربدن ميشود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بستنى_تابستونه پاستیل ها رو با ژله آلوئه ورا مخلوط میکنید و درقالب آلاسگا میریزید یا داخل ماءالشعیر ژلاتین حل شده بریزید و پاستیل ها رو هم داخلش بریزیدبعد داخل قالب بریزیدتا ببند اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ١كيلوهويج ١/٥ليوان شكر ٤ق غ نشاسته ذرت وانيل كمي زعفران اب ليمو١ق چ بيسكويت پتي بور ✍طرزتهیه: هويج روبايك مقداراب ميپزيم بعد هويج و پوره ميكنيم من ريختم توي غذا ساز،نشاسته روبايك ليوان اب هم زدم ريختم روي هويج ها گذاشتم روي شعله وشكر هم ريختم روش زعفرون هم اضافه كردم وقتي قوام اومد وانيل و اب ليمو رواضافه كردم واز روي شعله برداشتم در ظرف مورد نظربيسكويت پتي بورچيدم وروش رواز موادم ريختم ودوباره بيسكويت و بعد مواد اين كارو در چند مرحله تكرار كردم وگذاشتم تو ي يخچال يك روز موند موقع سرو هم تزیین کنید به سلیقه خودتون اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موزاییک هویج اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱