قرابیه کشمشی
مواد لازم:(حدود 18 عدد)
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم)
نصف لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی، حدود 50 گرم)
1عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد (حدود 2 الی 2.5 لیوان)
نصف لیوان کشمش (کشمش ها را با چاقو در اندازه های کوچک ببرید)
نصف لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، تخم مرغ و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با قاشق ، یا همزن دستی یا با دست خوب هم بزنید سپس وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کشمش و گردو را به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا با خمیر مخلوط شود(مقدار کشمش و گردو را میتوانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید) داخل مخروط آب مرکبات گیر سلفون یا کیسه فریزر بذارید و مقداری از خمیر را داخل آن بذارید و خوب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد و سپس برگردانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. میتوانید هر شکلی دوست دارید بدید مثلا تکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و چون بکینگ پودر ندارد و موقع پخت شکلش تغییر نمیکند میتوانید روی میز با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ دهد بپزید.(حدود 30_25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید که خیلی در فر نماند چون قرابیه خشک و سفت میشود) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان
.
میتونید با دو برابر مواد درست کنید تمام مواد را دو برابر کنید برای دو برابر مواد تخم مرغ یه دونه کافی هست (در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 10 روز و در فریزر به مدت زیاد میشه نگه داشت).
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرابیه_کشمشی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس پرتقالی فندقی
مواد لازم:
لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شکر
1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
برای سس:
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند با همزن برقی خوب هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و باز در حد مخلوط شدن هم بزنید. فندق و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده(سایز 20) بریزید. یک دو بار قالب را روی زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شود.در فر 180 درجه از قبل گرم شده 45 دقیقه بپزید. زمان پخت در فرهای مختلف میتوانید تغییر کند(پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید)
25_20 دقیقه بعد از اینکه کیک را در فر گذاشتید سس را بپزید.مواد سس را داخل ظرف کوچکی بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کند بپزید و از روی اجاق بردارید. وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید و 7_6 دقیقه بعد که کیک سرد شد سس را روی کیک بریزید(سس باید ولرم نزدیک به گرم باشد.) ابتدا مقداری از سس را روی کیک بریزید وقتی سس را جذب کرد بقیه سس را بریزید. هر چقدر بیشتر بماند خوشمزه تر میشود اگر وقت دارید کمی صبر کنید بعد سرو کنید حتی روز بعد خوشمزه تر میشود.وقتی سس را جذب کرد کمر قالب را باز کنید و کیک را برش بزنید و تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_پرتقالی_فندقی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه
گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست
گردوی دوبار چرخ شده ۳۰۰ الی ۳۵۰گرم
سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه
رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم
روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید
آب سرد چهار تا پنج لیوان
شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید
گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید )
یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن
تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم
رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه
تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم
من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید
مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه،
بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید
شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید
گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فسنجون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#پاناکوتا_پرتقالی
مواد لازم
آب پرتقال دو پيمانه
ژلاتين چهار بسته كوچك
شير دو پيمانه
پودر شكر يك پيمانه
وانيل و نمك كمي
خامه نصف پيمانه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞سلام به دوستان💞
که بودنشان
💞نور امیدی ست در دل💞
دوستان مهـربانم
💞امروزتان پراز مـهربانی 💞
شادیهاتون بی پایان
💞لبتون پراز خنده شیرین💞
قلبتون پراز مهر
💞و زندگیتون پراز عشق💞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_دیگی
کباب دیگی اگه مهمون داشتید میخواید دو نوع خورش درست کنید گزینه خوبیه امتحان کنید طعمش عالیه بخصوص با کته نرم و سبزی خوردن 😉
عزیزان مقداری که میگم واسه پنچ نفره
گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله وگوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسطه رنده شده واب گرفته شده(رنده ریز )
نمک +فلفل سیاه+فلفل قرمز+زردچوبه
همه رو با هم مخلوط میکنیم وبا دست حسابی ورز میدیم چند دفعه بلند کرده ومحکم میکوبیم تو کاسه تا انسجام پیدا کنه ومیزاریم یخچال تا خودشو بگیره(یک الی دو ساعت )
یک قاشق روغن تو ماهی تابه نچسپ بریزید ودو طرف کبابها رو سرخ کنید
مواد لازم برای سس
پیاز یک عدد
سیر دوسه حبه(اختیاریه)
گوجه فرنگی پنج عدد
نمک وفلفل وکمی زردچوبه گوجه فرنگی رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخمای گوجه فرنگی وارد غذا نشه اختیاریه دوست دارید فقط رنده کنید
یک عدد پیاز رو ریز خرد وتفت میدهیم دوسه حبه سیر رنده شده (این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)وگوجه فرنگی رو اضافه میکنیم تا سرخ بشه وقتی سرخ شد یک قاشق رب فلفل و زردچوبه اضافه کرده وتفت میدیم ،آب جوش یا ولرم می ریزیم تا سس رقیقی بدست بیاد وقتی سس جوش اومد کبابها وچند قاچ وگوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزارم با شعله ملایم بپره حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان میخواید البته بستگی داره شما چقدر آب میریزید نباید سسش زیاد رقیق وابکی باشه
عزیزان آگه گوجه فرنگی رنده شده، رو از صافی رد کنید رنگ وروش عالی میشه
میشه گوجه فرنگی رو حذف کنید فقط رب بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_دیگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییت رولی با هویج
مواد لازم:
500 گرم هویج
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان آب (50 میلی)
3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان شیر
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم)
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بیسکویت_رولی_با_هویج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینی کباب سیب زمینی :
برای این خوراک فوق العاده خوشمزه ومعطر وسالم احتیاج داریم به
گوشت ..... گوشت چرخ کرده را با نمک وفلفل سیاه و زردچوبه وکمی دارچین وپودر زیره وگرد لیمو عمانی وپیاز رنده شده خوب مخلوط وبشکل کتلت در بیارید .
سیب زمینی وپیاز را هم حلقه کنید چون از هرنوع سبزیجانی که دوست دارید میتونید توی این سینی استفاده کنیدمثل هویج یا کدو یا بادمجون اماده کنید کنار دستتون باشه.
سس سینی...... دوتا سه قاشق گشنیز تازه ریز ریز خرد شده با پوره یک تا دوحبه سیر و پودر پاپریکا وپودر زیره و زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز یا هر کدوم مایلید ودوقاشق سرکه سفید حتما استفاده کتید اصلا طعمش احساس نمی شه وروغن که بهتره زیتون باشه همه این مواد را مخلوط کنید ونصف کنید
نصف این سس را با سیب زمینی ویک قاشق را بردارید وبقیه را با گوجه وپیاز وفلفل دلمه خلالی مخلوط کنید
توی ظرف مناسب فر پوره یا رنده گوجه بریزید و سبزیجات و گوشت را به ردیف در کنار هم قرار دهید طبق فیلم 👆مثلا یه سیب زمینی بعد گوجه بعد گوشت بعد پیاز وهمینطور تا اخر وفلفل دلمه را هم در وسط واطراف بچینید بعد یک قاشق از سس را بانصف لیوان اب مخلوط و در گوشه ظرف بریزید وفویل بکشید وسوراخ کنید یا اگر ظرفتون سردار هست سرش را بذارید ودر فر 200درجه بمدت تقریبی دوساعت تا کاملا مواد پخته بشه نذارید کاملا ابش بخار بشه کمی ابدار باشه خیلی خوشمزه است ودراخر روشو بردارید کمی با برس روغن مال کنید وگریل کنید تا کمی سطح گوشت وسبزیجات طلایی بشه با چلوی زعفرانی حرف نداره بانان هم عالیه ما را هم از دعای خیرتون فراموش نکنید
نکته ..... گوشت را که گرد کردیم خام است که بین سبزیجات میزاریم نیازی به سرخ کردن نداره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
مرغ
گوجه فرنگی
پنیر
بادمجان
پودر فلفل قرمز و سیاه
روغن زیتون
دستور پخت
اول از همه مرغ رو برش بزنید و نمک ،فلفل قرمز ،فلفل سیاه و روغن زیتون رو به مرغ اظافه کنید🐛😇
سپس پنیر،گوجه و بادمجان رو برش داده و به مرغ اظافه کنید.حالا مرغ رو داخل فر با دمای 190 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه نگه داری.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷 #لقمه_بادمجان
بادمجان های بلند را برای درست کردن این جان جان ها انتخاب کنید..و انها را برش های طولی به قطر یک سانت بزنید.. با مقدار کمی روغن ورقه های بادمجان را تابه یا فر سرخ کنید.. برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ایی و قارچ و نمک و فلفل و اویشن استفاده کنید.. برای سس چهار حبه سیر و چهار عدد گوجه فرنگی متوسط را پوره کنید و با مقدار لازم روغن تفت دهید تا به روغن بیفتد.. حالا یک قاشق غ خ رب گوجه اضافه کنید و تفت دهید.. برای پیچیدن جان جان ها دو بادمجان را بصورت + روی هم قرار داده و در مرکز ان از مواد گوشتی ریخته و ادامه بادمجان ها را روی هم بیاورید.. حالا توی تابه یا ظرف مخصوص فر روی سس گوجه بقچه جان ها را بچینید و با شعله کم زمان کمی بدهید تا بقچه ها گرم و کمی نرم شوند.. در داخل یا روی بقچه جان ها میتوانید از کمی پنیر موزارلا هم استفاده کنید 👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخود_چی_بدون_فر
مواد لازم
آرد نخود چی 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
روغن صاف قنادی نصف لیوان(برای تهیه روغن صاف قنادی در منزل روغن جامد معمولی رو روی حرارت کم بزارید تا روغن به حالت مایع بشه بعد از روی حرارت برداشته اجازه بدید خنک شه در ظرف در بسته برای انواع شیرینی استفاده کنید)
هل آسیاب شده 1 ق م
♨️طرز تهیه
ابتدا آرد نخود چی رو بزارید روی حرارت ملایم با قاشق چوبی مرتب هم بزنید
خوب هم زده تا بوی آرد و حس کنید و رنگ آرد طلایی شده و تغییر کنه
بعد از روی حرارت برداشته اجازه داده تا کاملا خنک شه
بعد پودر قند و هل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید
در نهایت روغن جامد آب شده خنک رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد
از خمیر گلوله های کوچک برداشته تو دستتون فرم بدید من قالبم زدم مشکلی پیش نیومد
همه شیرینی هارو به همین شکل آماده کنید از خلال پسته هم برا تزیین استفاده کنید بزارید چند ساعت تو دمای اتاق یا یخچال تا شیرینی ها خودشون و بگیرن به همین راحتی مزه و طعم این شیرینی ها عالی بود و اصلا با نوع آماده و بازاری قابل مقایسه نیست حتما امتحان کنید
نکته مهم این شیرینی ****
فقط در تفت دادن آرد نخودچی هست که به مقدار کافی تفت داده بشه تا شیرینی بی نقص داشته باشید.
اگه با قالب زدن شیرینی مشکل داشتید اصلا نگران نباشید اندازه فندق از خمیر شیرینی برداشته تو دستتون گرد کنید به همین راحتی از این شیرینی خوشمزه و خونگی لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همبرگر
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده (سینه گوساله)
1 عدد پیاز سرخ شده
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری و یا 1 استکان خمیر داخل نان باگت(بعد از خشک شدن پودر کنید)
1 قاشق غذاخوری شیره انگور
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق مرباخوری سس کچاپ
1 قاشق مرباخوری سس مایونز
1 قاشق مرباخوری نمک
فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، آویشن از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نصف شیشه سودا(آب معدنی گاز دار 100 میلی، اگه ندارید آب معمولی بریزید)
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید. گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید. سپس پیاز تفت داده شده ، خردل، کچاپ، مایونز، شیره انگور را اضافه کنید.
ادویه ها را بریزید آب معدنی اضافه کنید. درآخر پودر نان باگت را هم اضافه کرده ورز بدید. وسیله گرد مثل در ظرف شیشه ای را بردارید. روی آن سلفون بندازید. یک قاشق از مواد گوشتی داخل آن بذارید و با دست شکل بدید. درآخر با سلفون بپوشانید و کنار بذارید تمام مواد را به این شکل آماده کنید.
مقداری را که استفاده خواهد شد داخل یک سینی گذاشته و در یخچال بذارید. 1 ساعت استراحت بدید سپس همبرگرها را از یخچال خارج کرده داخل روغن داغ سرخ کنید.
همبرگرهای اضافه را داخل فریزر بذارید. میتوانید1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده استفاده کنید.
و یا اگر برای استفاده فوری نیاز باشد. داخل ماهیتابه تفلون که کمی روغن ریخته اید بذارید و روی کوچکترین شعله اجاق با حرارت کم با چند بار برگرداندن میتوانید بصورت یخ زده هم سرخ کنید.
نکته: اگر آرد سوخاری نداشتید میتوانید آرد معمولی هم استفاده کنید. اما آرد سوخاری بهتر جمع میکند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه با پوست باشه بهتره
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا طلا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/رب انار دو قاشق من اینجا چند قاشق هم انار خشک شده زدم، زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزم البته هرچه دنبال سوزنگشتم پیداش نکردم از خلال دندان برای فیکسش استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد🤗مایعی که ازش مونده روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود رو میزاریم رو گاز از همون روغن کف قابلمه که مرغ گذاشتیم توش میریزیم تو ماهی تابه ومرغ رو باهاش سرخ میکنیم سپس تو قابلمه نسوز پیاز خلال شده و هویج پاک کرده و حلقه ای برش زده رو میچینیم میتونید از قارچ وسیب زمینی هم استفاده کنید یک لیوان آب میریزیم ومرغ سرخ شده رو میزاریم رو پیاز و هویج درشو میزاریم تا آب بجوش بیاد آب که جوش اومد شعله رو کم کنید تا پیاز ومرغ آب بندازن وبا حرارت کم بپزه یکساعت که گذشت مرغ رو به آرومی برگردونید طرف دیگه گاه گاهی با ملاقه از آب مرغ بریزید رو مرغ تا مرغ خشک نشده نیم ساعت اخر هم کمی زعفران دم کرده روش بریزید تا قشنگ رنگ بگیره وروش طلای بشه اینجا باید حرارت خیلی کم باشه پیاز که داره سرخ وکاراملی میشه زود ته میگره من تا مرحله سرخ کردن پیاز وهویج پیش رفتم شما میخواید سس داشته باشد مرغ و هویج رو به آرومی خارج کرده و از آب مرغ بعنوان سس استفاده کنید میتونید به آبش هم کمی رب بزنید
عزیزان اواسط پخت من به آب مرغ کمی نمک واب لیمو اضافه کردم حتما امتحان کنید این روش عالیه زمان پخت دو الی سه ساعته
میخواید تو فر بپزید همین روشه
دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت نصف لیوان آب بریزید وقتی میخواید بزارید فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موزی2
این کرم یه دسر فرش و سبکه، چون توش جای خامه ماست استفاده کردم و به نظرم خیلی واسه دسر بعد از یه غذای سنگین گزینه ی خوبیه
مواد لازم:
موز پوره شده ٢٠٠ گرم ( تقریبا ٢ تا موز بزرگ )
٢٠٠ گرم ماست
١ بسته پودر ژله ی موز
۴/ ٣ پیمانه آب جوش
٣ قاشق شکر
اول پودر ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم ب روش بن ماری تا شفاف و یکدست بشه
آماده که شد میذاریم توی محیط آشپزخونه خنک شه
ماست و موز و شکر رو خوب میکس میکنیم تا کرمی بشه و شکر حل شه
بعد مایه ی ژله رو توش میریزیم و میکس میکنیم
توی قالبمون رو آب سرد میچرخونیم و خالی میکنیم
مایه رو توش میریزیم و 3 تا 4 ساعت میذاریم تا خوب بگیره
هم آسونه و هم خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛