eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید  ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید  توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودرنارگیل چرب .........1کیلو. شکر .......................... 2کیلو. سفیده تخم مرغ..............1کیلو. روغن مایع ..............900گرم وانیل مقداری آبلیمو.............................50گرم. طرز تهیه: تمام موادغیراز ابلیمو را با هم مخلوط کنید با دست یا کفگیر بعد داخل ظرفی ریخته و روی شعله ی خیلی کم بگذاریدومدام هم بزنید تا ته نگیرد تندتند هم زدن دلیل نیست درست هم زدن مهمه .یکم که داغ شد ابلیمو را اضافه کنید.کفگیرتون را زیاد بیرون نیارید که هوا داخل خمیر برود ودرنتیجه دیر داغ شود. شکر شما باید کاملا آب شود و نارگیل به خوبی روغن انداخته شود اما دست را نباید بسوزاند انگشتتان راداخل خمیر فرو کرده وبچرخانید تا 7 ثانیه بشمارید اگه دستتون درین مدت سوزش را حس کرد کافیه بعد از داغ زدن تا سرد شدن کامل صبر کنید. بعضیا بکینگ پودر هم استفاده میکنند. سپس داخل قیف ریخته وبا ماسوره ساده بزنید تو دیس کاغذ دار بعد داخل فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قراردهید. نارگیل خشک روغن مایع بیشتر میبره . اگه بعد از پخته شدن دیدین زیر شیرینیتون گود افتاده دوتاعلت عمده دارد .1 یازیادداغ خورده یعنی خمیرتون پخته شده سفیده خاصیتشو از دست داده .2. یا شکرش خیلی زیاد شده که باید باافزودن پودر نارگیل وسفیده این مشکل راحل کرد . نکته ها: 1)مرحله داغ زدن نارگیلی خیلی مهم و حساس است حتما با شعله کم داغ بزنید باید کمی حوصله بخرج دهید. 2)نارگیلی بیش از حد داغ نباید شود. 3)موقع خرید نارگیل حتما بگویید نارگیل چرب ودونه ریز میخام. 4)قبل از اینکه نارگیلی را داخل فر بگذارید به دلیل حساس بودن این شیرینی بهتر است اول یک عدد به صورت نمونه داخل فر قراردهید. 5)نمونه بیرون آمده اگر پهن شد 2 دلیل دارد اول اینکه شل شده دوم اینکه پرشیرین .یا کمی نارگیل به ان اضافه کنید یا ارد برنج در نظر داشته باشید ارد برنج از نظر جمع کردن نارگیلی بهتر است اما باعث زود خشک شدن نارگیلی نیز میشود. 6)اگر نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک بود به آن سفیده بزنید در نظر داشته باشید که بعد از زدن سفیده باید به خمیرتان خاکه قند بزنید برای جبران شیرینیش. 7)با تمام این اوصاف نگران نباشید شما با نمونه ی اول بهترین نوع نارگیلی را پخت میکنید . 8برای سهولت درداغ خوردن میتوانیدنصف روغن مایع راجداگانه داغش کنین بعد به بقیه مواد بیفزایید. 9.اگر نارگیلتان دانه درشت هست باید چرخ کنید یعنی نصف سفیده وهمه روغن مایع را نگه دارید وبقیه را چرخ کنید بعدش نصف دیگه سفیده وروغن مایع رااضافه کنید. 10 .شیرینی پخته شده راداخل یخچال نگه داری کنید .اگه از خمیرتون اضافه اومد هیچ نگران نباشید خراب نمیشه داخل یخچال باشه .فقط بعدا خواستین استفاده کنین دوباره یکم حرارت بدهید . 11)بجای ابلیمو میتوانید از جوهر لیمو استفاده کنید واسه این دستور یک قاشق مربا خوری. 12)واسه تنوع از زعفران وپودر کاکاعو هم میشه استفاده کرد. نوش جانتان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نارگیلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_لایی_پلویی این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید برنج را دانه تر ابکش کنید کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید دم کردن....... شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادنجان 1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسبزی مواد لازم: سبزی_کوکویی : ۲۰۰ گرم تخم_مرغ : ۵ عدد پیاز : ۱ عدد متوسط زرشک : ۲ قاشق غذاخوری گردو : ۲ قاشق غذاخوری آردگندم : ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل_سیاه ، زردچوبه و گردغوره : به مقدار لازم طرز تهیه: تمام مواد بالا را با هم به خوبی مخلوط می کنیم. داخل ماهیتابه روغن ریخته صبر می کنیم روغن کامل داغ شود مواد کوکوسبزی را اضافه کرده و سطح آن را صاف می کنیم برای پخت کوکو هر طرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با شعله متوسط سرخ می کنیم. کوکوسبزی را همراه با سبزی_پلو و یا به تنهایی می توانید سرو کنید. نوش جان 😄😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ۲.۵ تا ۳ پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا ۱۰ دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد ۲.۵ پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_مرغ_قارچ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد کلم قرمز 1عددکلم بنفش متوسط 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 کاسه ماست 1تا2حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن نمک برای تزئین روغن زیتون واقعی و گردو طرزتهیه برای درست کردن این سالاد خوشمزه اول کلم راشسته وخوب خرد کنید. کلم خرد شده در تابه ریخته و 2 قاشق غذاخوری روغن رااضافه کرده ومیزاریم تا کلم با بخار پخته ونرم شود. کلم پخته شده رادر ظرف دیگری ریخته و اجازه بدین تا سرد شود. ماست ، سس مایونز، نمک و سیر رنده شده را در یک کاسه ریخته مخلوط کنید. (میتونید اندازه ماست را کم یا زیاد کنید). مخلوط آماده شده را به کلم پخته و خنک شده اضافه و به خوبی مخلوط کنید. سالاد کلم بنفش با ماست رادر ظرف سرو کشیده وبا روغن زیتون(کمی فلفل شیرین،) وگردو تزیین کنید. سالاد را 1 ساعت دریخچال گذاشته تا سالاد به اصطلاح جا بیفتد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم_قرمز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه های خوشمزه😍😍 مواد لازم : خمیر پیتزا یا پیراشکی سس کچاب یا رب چهار قاشق گوجه دو عدد _فلفل ۱۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم ذرت ۱۰۰ گرم سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) . پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید 😉 پ.ن : برای تهیه ی این غذا می تونید از دستور خمیر جادویی که قبلا آموزش دادیم یا خمیر های آماده پیتزا و پیراشکی و یا خمیر نون های فانتزی استفاده کنید 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیاری. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استکان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه کرفس ۱ عدد هویج کاهو ۱ عدد کوچک خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیکه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریکا ابتدا من مرغ رو با کمی نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار کردم (آویشن ی گزینه عالی برای گریل و کبابی کردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میکنیم برای سس دو حبه سیر رو له میکنیم (من استفاده نکردم) نصف استکان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری نعنا خشک، مقداری نمک و دو قاشق روغن زیتون ترکیب میکنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه کاهو رو برش های متوسط خورد میکنیم و کف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته کن یا رنده، رشته میکنیم، گوجه و خیار و کرفس رو برش های منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلی مهمه. باعث میشه ک طعم یکی بر دیگری غالب نشه). توی تابه گریلمون خیلی کم روغن زیتون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتی مرغ رو اضافه میکنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش کاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه های مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میکنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر کم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوی تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیکه تیکه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_سالاد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج ، دیروز هم توی پست عکسش در مورد این غذا و اینکه کجاها درست میشه توضیح دادم . اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. . برای ۴ نفر بادمجان به تعداد افراد ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه رب گوجه ۲ ق غ بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 . برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم . داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم . توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم . حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی ترش شامی ترش بسی خوشمزه😋 گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم پیاز رنده واب گرفته شده یک عدد بزرگ جعفری وگشنیز تازه ویاوخشک کمی ابغوره نصف استکان رب یک قاشق پر گوجه فرنگی سه عدد نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم همه مواد جز رب و آبغوره وروغن وگوجه باهم مخلوط کنید حدود ده دقیقه ورز بدید به اندازه نارنگی کوچک بردارید وبا دست شکل بدید و سرخ کنید یک عدد پیاز رو رنده درشت ویا ریز خرد وسرخ کنید رب وادویه هم باهاش تفت بدید پوره گوجه فرنگی رواضافه گرده ومیزاریم گوجه فرنگی کاملا سرخ بشه یک الی دو لیوان اب بریزد وبزارید سس به جوش بیاد شامی سرخ شده رو بزارید توش ،,آبغوره بریزید ودرشو بزاری تا سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی زدم به جای آبغوره ،آب نارنج بریزید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❄️🌸یک سلام قشنگ و یک دعای ناب ❄️ســــــــــلام 🌸صبحتون بخیروشادی ❄️لبتون خندون 🌸رزقتون زیاد ❄️دلتان به پاکی صبح 🌸افکار بلندتان سبز ❄️جمعه تون پر از اتفاقات قشنگ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مراتب راحت تر و خوشمزه تر هستش . طرز تهیه کره (نرم) ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم ( حدودا ۲/۳ لیوان) وانیل مقداری تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت ۴ الی ۵ دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد . داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا ۴ میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید . در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ الی ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه . وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید . با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم . برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم . بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه . میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکو_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ شده و رب گوجه و کمی سیر رو خوب تفت میدیم بعد بهش هویج و فلفل دلمه خورد شده اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم,میتونین قارچ هم استفاده کنین بعد یه پیاله کوچیک گوجه ی رنده شده اضافه میکنیم و وقتی کمی جا افتاد ماکارونی های نپخته میریزیم توش,ماکارونی شکلی باشه بهتره در حدی آب جوش اضافه میکنیم که روی مواد رو بگیره,نه بیشتر و میذاریم با شعله متوسط بپزه تا ماکارونی ها و مواد به حالت دمی باهم بپزن,اینجوری طعمشون کاملا به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه اگه آب زود بخار شد و ماکارونی ها هنوز نرم نشده بودن نگران نباشین میتونین بازم آب اضافه کنین وقتی آب کاملا بخار شد روش پنیر بریزین و درش رو ببندین تا پنیر آب شه,و زیر ماکارونیتون کمی برشته شه مزش نزدیک به لازانیا میشه 😋 بعد برش بزنین و با کف گیر بلندش کنین و توی بشقاب بذارین😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافين تخم مرغ و سبزیجات 😋 👈يه شورينی لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: تخم مرغ هفت عدد فلفل دلمه اي (رنگي) دو عدد هويج (نگيني خرد شده) يك عدد پياز (نگيني خرد شده) يك عدد شبت تازه (خرد شده) به مقدار لازم سوسيس (نگيني خرد شده) چهار عدد روغن پنجاه ميلي ليتر بيكينگ پودر يك دوم قاشق چاي خوري پنير چدار (رنده شده) صد گرم نمك و فلفل سياه به مقدار لازم طرز تهيه: سوسيس، فلفل دلمه اي، هويج و پياز نگيني خرد شده را در روغن تفت دهيد. تخم مرغ ها را در ظرفي جداگانه با نمك، فلفل و بيكينگ پودر مخلوط كنيد. كاپ هاي قالب مافين از قبل چرب شده را با مخلوط فلفل دلمه اي پر كرده و سپس تخم مرغ را اضافه كنيد. در آخر پنير چدار رنده شده را اضافه كنيد. قالب را حدود ۲۰ الي ۲۵ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا مافين ها بپزند و طلايي و برشته شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_تخم_مرغ_و_سبزیجات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی فوق العاده خوشمزه مخصوص عید اندازه ای که میدم مقدار شیرینیه تو سینی برای اندازه گیری حتما از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید میتونید مواد رو دوبرابر کنید این شیرینی هم با فر وهم بدون فر درست میشه فقط به این نکته توجه کنید شیرینی سری اول‌رو که قیف زدید سری دوم حتما یک دقیقه دوباره با همزن دستی یا قاشق دوباره بزنید تا دوباره پوک بشه جای که خمیر میزارید زیاد گرم نباشه بجای روغن قنادی از کره اسنفاده نکنید بوی کره تو شیرینی خشک زیاد خوشایند نیست میتونید بجای روغن صاف قنادی از روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی درست میشه ولی هزینه ش خیلی بالا میره😄 آرد برنج ۲۵۰ گرم آرد سفید قنادی ۱۲۵ گرم روغن جامد صاف ۱۳۰ گرم شیر ویا آب ۱۵۰ گرم گلاب ۳۰ گرم پودر شکر ۱۲۵ گرم پودر هل نصف قاشق چایی خوری تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری آرد برنج و آرد سفید رو با هم مخلوط کرده نصفشو میریزیم داخل کاسه همزن روغن قنادی هم میریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم قاشق قاشق مابقی آرد رو اضافه کرده یک قاشق روغن مایع هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا پوک وسفید بشه تو فیلم مشخصه نشون دادم (حدود شش الی هفت دقیقه) سپس پودر قند، شیر ،تخم مرغ ،پودر هل ،گلاب رو اضافه کرده دوباره همزن رو روشن کرده در حد مخلوط کردن میزنیم خواستید دو رنگ باشه نصفشو جدا کرده به نصف دیگه ژعفران میزنیم شیرینی رو میریزیم تو قیف وبا ماسوره ساده میزنیم مهر مخصوص شیرینی برنجی هست لوازم قنادیا دارن من نداشتم از ماسوره استفاده کردم طبق فیلم عزیزانی که تو فر درست میکنن دمای فر ۲۰۰ درجه حدود ده الی ۱۵ دقیقه زیر ودور شیرینی طلای بشه کافیه نباید تغییر رنگ بده اگه فرتون زود داغ میشه ۱۸۰ درجه کافیه قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود ۱۵ الی۲۰ زیر شیرینی طلای میشه اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد من نزاشتم من از سینی پیتزا استفاده کردم فرقی نداره هر جنسی که باشه فقط نسوز باشه مهر رو ابتدا به آرد بزنید بعد روی شیرینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_برنجی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول یه نوع پیراشکی هست که با خمیر نازک مثل خمیر یوفکا درست میشه و فیلینگش یا مایه میانیش میتونه هر چیزی باشه مثل گوشت ، مرغ ، سبزیجات و .... و در آخر تو روغن سرخ میشه اسپرینگ رول برای مهمونیا و میز فینگر فود و پیش غذا انتخاب خیلی خوبیه چون هم سرد سرو میشه هم گرم خب بریم سراغ مدل پیتزاییش😍 خمیر یوفکا که بسته بندیش تو بازار موجوده هم ترکیش هست هم ایرانیش که از جفتش میتونین استفاده کنین ایرانیشم کاملا برای این کار مناسبه سوسیس به میزان دلخواه کره سس دلخواه پنیر پیتزا روغن برای سرخ کردن خب این پیراشکی چندتا نکته داره که حتما باید رعایت کنین اول از همه راجب خمیرش دوستان خمیر یوفکا رو اگر بخواین طولانی مدت نگه دارین حتما باید تو فریزر نگهش دارین و یک شب قبل از مصرف بزارینش تو یخچال تا کم کم نرم شه و روزی که میخواین استفادش کنین 1 ساعت قبل از یخچال خارجش کنین تا کم کم با دمای محیط نرم شه به هیچ عنوان خمیر رو تو مکروفر و از این قبیل دستگاها ذوبش نکنین وگرنه لطافتش از بین میره و خیلی زود خشک میشه و میشکنه اگر خمیر یوفکای تازه خریدین که میتونین همون موقع تشریف بیارین منزل و ازش استفاده کنین خب پس مشکل خمیر حل شد اول از همه مواد میانی رو حاضر کنین سوسیس رو با کمی کره تفت میدین میتونین با روغن هم تفتش بدین کره برای خوش طعم تر شدنشه حالا خمیر نرم و تازه رو مربعی با قیچی برش میدین و تو ظرف در بسته قرار میدین که خشک نشه توی ظرف یک لیوان کوچیک رو تا نصفه آب کنین و کنار خمیر ها بزارین تا رطوبت خمیرتون حفظ شه و هر بار که یک لایه برمیدارین زود در ظرف رو بزارین تا خشک نشه مربع هارو به اندازه مناسب برش بدین که مواد راحت جا شن و بشه پیچیدشون و در ضمن مواد میانی رو کم روغن درست کنین که روغن تو خمیر پس نده چون مانع چسبیدن لایه های خمیر میشه حالا روی خمیر سوسیس و سس دلخواه و پنیر رو قرار بدین و مثل شکل لبه هارو تا کنین و لایه ی آخر رو با کمی آب خیس کنین تا خوب به لایه ها بچسبه و لایه ها رو فیکس نگهداره به همین ترتیب پیراشکی های بعدی رو درست کنین وقتی همه پیراشکی ها حاضر شدن مقدار مناسبی روغن تو تابه نچسب بریزین با حرارت ملایم اجازه بدین روغن داغ شه وقتی روغن داغ شد اسپرینگ رول هارو چند دقیقه داخل روغن سرخ کنین که رنگشون طلایی شه و به دلخواه تزئین کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛