یه پیش غذا یا میان وعده خوشمزه برای پذیرایی میهمانی هاتون😋😋
مواد لازم:
1،5 فنجان آب گرم
1 فنجان ماست
نصف استکان روغن
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شکر
6-6.5 لیوان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
برای تهیه خمیر ، مایه خمیر را در آب گرم بریزید کمی استراحت بدید و روغن، ماست تخم مرغ و شکر و نمک رو بهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید و در ادامه آرد رو به مرور اضافه و ورز بدید تا خمیر یکدستی ایجاد بشه... روی خمیر نایلون بکشید یا در ظرف درب دار قرلر بدید و حداقل نیم ساعت بهش مهلت استراحت بدید.
بعد از اینکه خمیر به اصطلاح پف کرد دوباره اون رو ورز بدید و به دوازده چونه تقسیم کنید. چونه ها رو در مایع (بسته به سلیقه خودتون) مثل آب, آب و مقداری شیره خرما و در ظرف کنجد بزنید تا روی چونه ها به کنجد آغشته بشه.. چونه ها رو در سینی فر قرار بدید و با کف لیوان اوندروفرم بدید
از قبل
گوجه فرنگی
فلفل سبز
ذرت پخته شده
زیتون سیاه
سوسیس
پنیر چدار
اگر دوست داشتید آویشن رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بگذارید.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه پیش گرم کرده و سینی رو برای مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار بدید... نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیش_غذا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_سیب
یه کمپوت راحت و خوشمزه . به همین روش می تونید هر نوع میوه ای رو کمپوت درست کنید . ماندگاری این کمپوت چون مواد نگه دارنده نداره یک هفته هستش .
میزان شکر هم کلا بستگی به ذایقه خودتون هست می تونید کم و زیاد کنید☺ .
سیب ۶ عدد (یک کیلو)
شکر ۶ ق غ
آب ۲ لیوان
زعفران و گلاب و آب لیمو به میزان لازم .
سیب ها رو پوست کندم و دونه هاش رو بیرون آوردم و به دلخواه خرد کردم .
برای اینکه توی این مدت سیاه نشه داخل ظرفی حدودا دو لیوان آب و یکی دو قاشق سرکه ریختم و سیب ها رو داخلش قرار دادم تا سیاه نشه .
توی یه قابلمه ۲ لیوان آب و شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . زعفران و کمی گلاب و یه کم آب لیمو هم ریختم شروع کرد به جوشیدن سیب ها رو اضافه کردم .
(سیب ها رو از آب و سرکه خارج بشه و ریخته بشه )
بعد گذاشتم ۲۰ دقیقه روی حرارت تا بپزه . حواستون باشه زیاد نمونه و الا له میشه .
از حرارت برداشتم و یه کم دماش که افتاد گذاشتم یخچال و بعد آماده سرو.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_سیب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سرکه_سیب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام
🌷صبح شما بخیر ونیکی
🌸الهـی در پناه پروردگار
🌷امروزتون پر خیر و برکت
🌸حال دلتون خوب خوب
🌷وجودتون سلامت
🌸امیدوارم شروع هفته ی
🌷بسیار خوبی داشته باشید
🌈صبح سه شنبهتون بخیر و زیبا🌈
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوآچا پنبه ای شکلاتی
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
نصف استکان شکر(استکان کمر باریک ترک،35 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد سفیده تخم مرغ
حدود 1 قاشق چای خوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری پر کره نرم شده
برای داخل پوآچا:
شکلات صبحانه
برای روی پوآچا:
1 عدد زرده تخم مرغ و1 قاشق مرباخوری شیر را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه:
شیر ولرم ، شکر ، وانیل ، خمیر مایه خشک و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.(اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا شیر ولرم ، یک قاشق شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود سپس بقیه مواد را اضافه کنید)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید ابتدا با همزن دستی هم بزنید سپس با دست ورز بدید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.وقتی که کار اضافه کردن آرد تمام شد یک قاشق غذاخوری پر کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید.حدود 5 دقیقه ورز بدید تا کره کاملا به خورد خمیر برود. روی خمیر سلفون بکشید و تا وقتیکه حجمش دو برابر شود استراحت بدید(حدود یک ساعت)سپس کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید یا میتوانید به اندازه های کوچکتر تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و با وردنه کمی باز کنید. وسط خمیر یک قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه بذارید(میتوانید کمتر بذارید)و کمی روی خمیر بمالید.سپس مثل فیلم خمیر را جمع کنید و با دست گرد کنید و مواظب باشد خمیر پاره نشود.خمیرها را با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید.قسمتی که خمیر بسته شده رو به پایین باشد.حدود نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید.مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را با فرچه روی پوآچا ها بزنید.سپس در فر 180درجه از قبل گرم شده بذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچا_پنبه_ای_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
⠀
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_توتفرنگی_بیسکویتی
.
🔷مواد لازم برای آماده سازی 1 کیلو بستنی
🔹1 بسته شیر کندانسه شیرین (397 گرم)
🔹2 و نیم پیمانه خامه غلیظ (600 میلیلیتر
🔹1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
🔹1 پیمانه مربا توتفرنگی
🔹200 گرم بیسکویت لیدی فینگر (حدود 12 عدد)
.
♨️طرز تهیه
1. خامه غلیظ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن هم میزنیم تا به مرحله استیف پیک برسد. (Stiff peaks مرحلهای است که اگر همزن را در مخلوط بکنیم و از آن خارج کنیم، مخلوطی که روی همزن مانده فرم مخروط( قله) داشته باشد و زمانی که سر همزن را رو به بالا میگیریم راس آن همچنان فرم خود را حفظ کند).
2. شیر کندانسه شیرین و عصاره وانیل را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر هم میزنیم.
3. بیسکویت لیدی فینگر را در کاسه جداگانهای خرد میکنیم.
4. یک لایه از مخلوط خامه را به مخلوط بیسکویت اضافه کرده و هم میزنیم.
5. مربا توتفرنگی را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا فقط رنگ مخلوط تغییر کند. این مراحل را برای باقیمانده مخلوط خامه تکرار میکنیم.
6. مخلوط را در یک ظرف بزرگ درب بسته یا دو ظرف کوچک درب بسته ریخته و شب تا صبح یا حداقل 4 ساعت در فریزر میگذاریم تا سفت شود.
7. بستنی توتفرنگی بیسکویتی آماده است.
8. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توتفرنگی_بیسکویتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوای صدفی
150 گرم کره .1 قاشق غذا خوری ماست.1 قاشق غذا خوری آرد سمولینا.2 قاشق غذا خوری پودر شکر.پودر نارگیل 1 قاشق غدا خوری.تخم مرغ 2 عدد که یک و نصف استفاده میشه وزرده برای رومال.p.k پودر1 قاشق مربا خوری.وانیل 1 قاشق چایخوری.آرد 2.نیم لیوان.گردو خرد شده برای داخل باقلوا.بادوم چند عدد برای رو شیرینی.پودر پسته به دلخواه
شربت باقلوا.1لیوان پر شکر با نصف لیوان آب و 1 قاشق آب لیمو تازه داخلش ریخته و میزاریم قوام آمد کمی گلاب و هل اگه دوست داشتیم میریزم و میزاریم سرد بشه تا شیرینی رو از فر در آوردیم روش بریزیم.
طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ و پودر شکر را با کره مخلوط و بعد ماست و در آخر پودر نارگیل و آرد خمیر لطیفی بدست میاد بعد از 10 دقیقه استراحت خمیر.چونه های 30گرمی اگه کوچکتر هم خواستین میشه.اینجا به یک شونه سر تمیز احتیاج داریم اگه دارین که بشورین و مثل شکل خمیر را روی شانه پهن کرده و وسطش گرده خرد شده ریخته و میبندیم و از روی شانه بر میداریم ودو طرف رو بهم میبندیم وتوی ظرف مخصوص چیده وروش طرده مالیده و 1 عد بادوم گذشته و با فاصله گذاشته ودر فر 180 درجه مدت 40 میپزیم بستگی به فرتون داره بعد از فر بلافاصله روش شربت میریزم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
البته اگه نازکتر خمیر رو روی شانه پهن کنید قشنگ تر در میاد که من چون برای اولین بار درست میکردم شاید شکلش زیاد جالب نشد ولی کاملا شبیه صدف در میاد.
ولی این باقلوا بسیار خوش طعم و ترد هستش
نوش جان🌺🌺
آشپزی خاص امورش انلاین
#باقلوا_صدفی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
150 گرم کره یا مارگارین
2 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان پودر قند
1 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق چایخوری دارچین
1 لیوان چای خوری شکلات
1 فنجان گردو خرد شده
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو لیوان آرد .
.
.
طرز تهیه: زرده تخم مرغ و مارگارینرا مخلوط کرده و پودر قند و آب اضافه می شود. تمام مواد به جز شکلات را با هم مخلوط و خمیر ورز داده شود .آخر کار شکلات اضافه شده و مخلوط می شود. سلفون بکشید و رول کنید و به مدت 15-20 دقییقه در یخچال بزارید. خارج کنید 2-3 سانتی متر عرض بریده شده و روی سینی فر با فاصله بچینید. درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت (15-20 دقیقه) بزارید تا سرخ بشن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کشک_بادمجان👆🎥
دوستان یه توضیحی در مورد کشک بدم که من از کشک پاستوریزه که تو شیشه هستش استفاده میکنم که کاملا سفت هست طوریکه از قاشق به سختی جدا میشه خیلی کم آب اضافه میکنم ومیجوشونم تا آبش تبخیر بشه و سفت بشه بعد خنک شدن ماسوره میزنم
وکشک بادمجون یه پیش غذا هستش که نیاز نیست گرم سرو بشه میتونید چند ساعت قبل تزیین کنید وسرو کنید
حلقه های بادمجون برا گل رو هم زیاد سرخ نکردم که خشک بشه چون پیچیدنش سخت میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_رنگین_کمان
مناسب برای 4 نفر
.
🔷مواد لازم برای آماده کردن سبزیجات
🔹1 عدد پیاز قرمز خرد شده
🔹2 پیمانه گل کلم بروکلی
🔹1 عدد فلفل دلمهای زرد خرد شده
🔹2 پیمانه هویج کوچک
🔹1 و نیم پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
🔹3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹8 تا 10 شاخه آویشن
🔹چند حبه سیر
.
🔷مواد لازم برای آماده سازی مرغ
🔹4 تکه سینه مرغ
🔹روغن زیتون
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹کمی فلفل پاپریکا
🔹4 شاخه آویشن
🔹4 حبه سیر
.
🔷لوازم آشپزی مورد نیاز
🔹2 سینی فر
🔹فویل آلومینیومی
.
♨️طرز تهیه
1. دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد( 400 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. پیاز، کلم بروکلی، فلفل دلمهای، هویج و گوجهفرنگی گیلاسی را به طور مساوی روی سینی فر میچینیم. (مراقب باشید که سبزیجات روی هم نیفتند تا درست برشته شوند).
3. روغن زیتون، نمک و فلفل را به مقدار لازم روی سبزیجات میریزیم.
4. چند شاخه آویشن و چند حبه سیر نصف شده را روی سبزیجات میگذاریم.
5. چند تکه فویل آلومینیومی (تقریبا در ابعاد 30x30 سانتی) جدا کرده و باز میکنیم. سپس، هر کدام از تکههای مرغ را وسط فویلها میگذاریم.
6. هر دو سمت مرغ را به روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا آغشته میکنیم. (برای خوش طعم شدن مرغ)
7. چند شاخه آویشن و حبه سیر را روی هر کدام از تکههای مرغ میگذاریم.
8. کاغذ فویل را طوری تا میکنیم که به طور کاملا مرغ داخل آن قرار بگیرد.
9. هر 4 تکه سینه مرغ پیچیده شده به فویل را روی سینی فر میگذاریم.
10. هر دو سینی فر را به مدت 30 دقیقه در فر میپزیم.
11. خوراک مرغ و سبزیجات آماده است. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_رنگین_کمان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛