فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فنجانی_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوهان عسلی دارچینی"
شکر 1 پیمانه
کره 30 گرم میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد یا کره گیاهی استفاده کنین
عسل 1 قاشق غذاخوری کامل
کاغذ روغنی
بعضی ها زعفران هم اضافه میکنین که من به شخصه توی این شیرینی هیچوقت نمیریزم و به نظرم طعم خودش خوشایند تره ولی اگر خواستین بریزین
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری میتونین برای این مقدار مواد استفاده کنین
دارچین و یا مغزیجات خلالی دلخواه به میزانی که تمایل دارین
اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه
خب حالا یه تابه با لبه های بلند بردارین شکر و روغن و عسل و اگر خواستین زعفران را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه بهتره تا آب نشده زیاد همش نزنین فقط تابه را تکان بدین
برای هم زدنش بهتره از لیسک سیلیکونی نسوز استفاده کنین یا قاشق چوبی استفاده کنین
وقتی رنگش کاراملی روشن شد دارچین و یا مغزیجات رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین همه جاش یکنواخت پخش شه و مغزیجات هم کمی طلایی شن اولش کمی سفت میشه و مجدد دوباره روون میشه ولی اگر فقط دارچین اضافه کنین این سختی هارو نداره
تو این شیرینی سرعت عمل خیلی مهمه پس اگر بار اولتونه
شعله کاملا ملایم باشه چون زود میسوزه و درضمن چون مواد مذابه مواظب باشین نسوزین
دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه
یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر قطره حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی
اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد
میتونین سریعا از رو حرارت برش دارین
و روی یک کاغذ روغنی با قاشق بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
میتونین یکم پودر قند پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه و در ظرف در بسته نگهش دارین نیاز به یخچال نداره فقط نور و رطوبت و گرما نبینه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_عسلی_دارچینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش كله گنجشكي با پلو شويد .
يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين خورش هايي هست كه ميشناسم ،ميتونيد اندازه ي گوشت رو كوچك تر بگيريد و به جاي پودر غوره از آب ليمو استفاده كنيد .
مواد لازم (٥ نفر )
گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم
پياز ٢ عدد
سيب زميني ١ عدد
رب ٢ قاشق غ خ
نمك و فلفل سياه و زرد چوبه
پودر غوره ١ قاشق چ خ
مواد برنج 👇
برنج ٥ پيمانه
شويد
نخود ٢٠٠ گرم
نمك
روغن .
اين تركيب رو حتما امتحان كنيد ،برنج ايراني رو ٢ الي ٣ ساعت خيس كني كافيه بعد ١٠ دقيقه داخل اب جوش بپزيد و آب كش كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_کله_گنجشکی_با_پلو_شوید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. #ژله_قلبی💕💕💕
برای درست کردن این ژله می تونید از پاناکوتا و یا ژله شیر استفاده کنید. این دستور با پاناکوتا س
1.برای قلب ها یک بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب صاف یا ظرف پیرکس بریزید(کف ظرف یا قالب رو مشما بندازید. مشما رو هم چرب کنید). ضخامت ژله حدود یک و نیم سانت باشه. 2.وقتی که کامل بست با کاتر قلب قالب بزنید. کف قالب رو چرب کنید و قلب ها رو کف قالب بچنید.3. روی قلب ها را پاناکوتا بریزید. و بذارید نیم بند بشه.4. بعد از نیم بند شدن پاناکوتا اول 5. از قلب ها به جداره قالب بچسبانید طوری که روی پاناکوتا قرار بگیرند، تا کنده نشن. 6.دوباره روی قلب ها پاناکوتا بریزید(تا نصف قلبها بریزید تا کنده نشن) و وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا را تا آخر بریزید.
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_قلبی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تره فرنگی را درون خمیر کیک قرار میدیم. برای خمیر کیک:
3 تخم مرغ
3 فنجان شیر
2 فنجان آرد
نمک نیمی ازبرگهای تره فرنگی را به صورت کرپ های نازک خرد کرده و درون خمیر کرپ مخلوط میکنیم.
500 گرم گوشت گاو چرخ شده
مقداری تره فرنگی مایع غذا:
1 رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز ، پودر فلفل قرمز
نمک و ادویه تره فرنگی خرد شده را با کمی روغن به خمیر اضافه کرده و ادویه جات ترشی جات و رب اضافه کرده ومخلوط میکنیم. 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده و تا 1.5 گرم نان و کمی ارد و1.5 فنجان شیر و نمک اضافه کنید.
باید مواد غذایی را مانند فیلم بپزیم و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزیم ، سپس پنیر پیتزا کننده را اضافه کنید. اجازه دهید پنیر پیتزا با دمای 180 درجه جا بیفته.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_تره_فرنگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
مواد لازم :
سينه كامل مرغ ١عدد
٢ عدد تخم مرغ
١/٢پ ارد
١ق چ رزماري
١/٤پ جعفري خرد شده
١پ بيكن
١ق چ پودر سير
١ق چ پودر پياز
پنيرموزارلا ١پ
١ق غ سس مكزيكي
١ ق چ نم
طرز تهيه :
سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت ٢٥-٣٠ دقيقه قرار ميدهيم.
تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، ١ ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋
🌸🍃صبح پنجشنبه تون بخیـر☕️😊🌸
امروزتون پر از موفقیت 🌸
🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕
زندگیتون سرشـار از نیکی🌸
الهی🙏
🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام
دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞
💖و قلبتـون مثـل
آسمان آبی، پهناور و مهربان💖
شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏
سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_مرغ_بدون_فر
بریم سراغ دستور 👇🏻
مواد لازم برای نون پیتزا :
پودر خمیر مایه فوری یک ق غ
شکر یک ق غ
آب حتما ولرم یک سوم لیوان
آرد سفید گندم ۲ لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع ۵ ق غ
طرز تهیه نون پیتزا :
اول از همه آب ولرم و شکر رو ترکیب میکنیم،شکر که حل شد توش،پودر خمیر مایه رو اضافه و با قاشق چوبی(حتما چوبی) یه کوچولو هم زده،درشو میزاریم یک ربع تایم میدیم تا اسفنجی شه،اگه اسفنجی نشد و بالا نیومد پودرتون خرابه.
بعد که اسفنجی شد داخل یه کاسه ریخته و بهش روغن و آب رو اضافه و آرد رو توش الک کرده و حسابی هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف دست بیاد ، بعد درشو گذاشته نیم ساعت توی فضای خونه تا خمیر پف کنه.
مواد لازم برای مواد پیتزا : (مواد پیتزا کاملاااا دلخواهی هست،هرچی میتونه باشه طبق سلیقتون)
مرغ یا گوشت پخته شده
فلفل دلمه ، ذرت
سس قرمز یا سفید
یک ق غ رب گوجه یا پوره گوجه
پیاز نگینی شده
نمک و فلفل و زردچوبه به مقداری که خودتون دوس دارین
طرز تهیه :
اول پیاز رو داخل تابه با زردچوبه تفت میدیم بعد فلفل دلمه و ذرت رو اضافه میکنیم،نمک و فلفل هم بزنین بعد رب و حسابی تفت بدین و بعدش مرغ رو ، مواد که حاضر شد خمیر پیتزا رو توی سینی پهن کرده و با چنگال میزنیم رو سطحشو و بعد سس و پنیر و مواد پیتزا و در آخر پنیر به ترتیب اضافه و روی گاز با شعله کم گذاشته و درشو با یه ظرف نسوز و نشکن میزاریم تا بپزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_مرغ_بدون_فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
آرد یه پیمانه
۱/۵پیمانه شیره انگور
یه قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق مربا خوری دارچین
۲ تا پیمانه آب سرد
اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماكاروني سبزيجات
تو پخت ماكاروني ايراني چند تا نكته وجود داره كه مهمه ،اول اين كه تو مايع ماكاروني از آب استفاده نكنيد چون باعث خمير شدن ماكاروني ميشه،حتما مقدار ادويه هارو زياد كنيد چون خود اسپاگتي بي مزه ست ،از زعفرون و زردچوبه غافل نشيد
مواد لازم 👨🏻🍳
اسپاگتي ٤٠٠ گرم
رب ٢ قاشق
پياز ١ عدد
هويج ١ عدد
فلفل دلمه ١ عدد
ذرت پخته ٢٠٠ گرم
قارچ ٢٥٠ گرم
سيب زميني ١ عدد
كنسرو نخود فرنگي ١٠٠ گرم
ريحون تازه ١ دسته
زعفران ٣ قاشق
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
آويشن نصف قاشق چ خ
زرد چوبه نصف قاشق چ خ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_سبزیجات
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_پیاز_شکم پر😄😋😋
.
مواد لازم
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک
1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان کوچک رب انار
و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.
این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگر_مرغ
نکته..... دوستای گلم مواد داخل برگر کاملا سلیقه ایه میتونید فلفل دلمه رنگی نریزید بجاش قارچ خیلی ریز خوردشده وتفت داده بدون روغن را بریزید با اینکه هردو باشه میتونید از جعفری هم استفاده کنید ولی من این روش درست می کنم هم خوشرنگه هم هم خوش طعم
مواد لازم ...... مرغ که میتونه هم سینه هم ترکیب با ران باشه 500گرم
دنبه اندازه ای که چربی لازم را برگر بده تا موقع سرخ کردن خشک نشه
پیاز بزرگ یه عدد
سیرپنج حبه می شه کمتر یا بیشتربشه
فلفل دلمه رنگی از هرکدوم نصف فلفل اگر فلفل بزرگ بود یک سوم باشه
گرانول فلفل سیاه یعنی فلفل نیمکوب نه پودراگر نبود ازپودرفلفل سیاه باشه
فلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا به میزان دلخواه
پودرانبه نصف قاشق چایخوری عطاریها دارن
پودرسوخاری از دوتا پنج قاشق غذاخوری که انسجام لازم را بهتون بده
طرز تهیه.....
مرغ وپیاز وفلفل دلمه ها وسیر ودنبه را با هم چرخ کنید ادویه جات را اضافه ونمک واردسوخاری خوب ورز داده تا بکدست بشه حداقل یکساعت توی یخچال استراحت داده بعد اندلزه صدتا صدوبیست گرم یا یه مشت بسته از مواد را برداشته بین دوتا نایلکس باز کنیدوبا دست فرم گرد بهش بدین اگر هم قالب دارین که قالب بزنید
تابه حتما نچسب باشه کمی روغن بریزید وبرگرها را از دوطرف سرخ کنید تا طلایی بشه بعد درصورت تمایل پنیر ورقه ای روش بذارید با هر طعمی دوست دارین من با طعم چدار گذاشتم کمی که اب شد کافیه
نان گرد را نصف کمی توی تابه تست کنید از سس دلخواه بریزید من سس کنجد تند ریختم بعد سیب زمینی سرخ شده که عالیه حذفش نکنید بعد کاهو وگوجه وپیاز حلقه شده گذاشتم میتونید ازخیار شور هم استفاده کنید ودراخر برگر وپنیر را بذارید ونوش جان واقعا خوشمزه واینکه میدونید چقد سالمه وبا اطمینان مصرف می کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوق العاده خوشمزه
مواد لازم
گوشت مرغ
2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست
1 رب گوجه فرنگی
نصف فنجان روغن
فلفل قرمز
فلفل سیاه و سفید
زیره
نمک
دستور پخت:📖📖🔖📖📖
ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید🕯🕯
حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.😙😙
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزی
گوشت گوسفندی همراه با چربی ۳۵۰ گرم
نخود به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری
گوجه دو عدد
پیاز دو عدد ریز
سیب زمینی یک عدد درشت
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری پر
نمک
فلفل
زردچوبه
دارچین
طرز تهیه هم که توی فیلم هست 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کرپ؛
2 تخم مرغ
1 فنجان آرد
1.5 فنجان شیر
نمک پودر سیر
همه مواد رو مخلوط کرده کف تابه رو کمی با برس چرب میکنید یک ملاقه کوچک از مواد میریزیم توی تابه پخش میکنیم و برمیگردونیم
برای داخل:
سوسیس
کالباس
پنیر
سس کچاپ
فلفل سبز
پنیر موتزارلا (می توانید از هر موادی که دوست دارین برای داخل لایه ها استفاده کنید )
و به مدت 10 دقیقه در فر ۱۸۰ بزارین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛