هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_کیک_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی : 700 گرمتخم مرغ : دو عددگوجه فرنگی ریز شده : 3 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده : 3 قاشق سوپ خوری فلفل سبز خرد شده : یک عددشیر : 3 قاشق سوپ خوری آرد سفید : مقداری آرد سوخاری : 40 گرمنمک و فلفل : به میزان لازمروغن : به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید.
بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی ، پیازچه ، فلفل خرد شده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
مقداری از مواد را برداشته ، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید ، تا طلایی شود
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #پیراشکی_شوید_پنیری
بدون نیاز به استراحت خمیر
مواد لازم
1 سفیده تخم مرغ بزرگ
150 گرم سرشیر
1/2 پیمانه ماست
1 قاشق چ نمک
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه آرد
١/٤ پيمانه جعفری ریز خرد شده
١/٤ پبمانه شوید ریز خرد شده
طرز تهیه
برای داخل خمير، پنیر سفید و پنیر کاشار یا موتزارلا تخم مرغ، ماست و سرشیر رو با چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا مخلوط شودمقداری از آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنید و بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید ،تا خمیر نرمی به دست ايد که به دست نچسبد .اگه خیلی شله، مقداری دیگه آرد اضافه کنید بعد جعفری ها و شوید هارو اضافه کنیند و ورز بدید خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنید ، با دست هرکدومو باز کنید و داخلشون مخلوط پنیرهارو ویا هرچیز دلخواه دیگه بزارید و ببندید و گوشه هاشو با چنگار فشار بدید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینیند و روي انها زرده تخم مرغ بزنيد و کنجد بپاشید و در فر گرم شده 170 درجه بپزید تا روي انها طلايي شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مرغ_سوخاری
من از فیله مرغ استفاده کردم
فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.
داخل یکظرف یک عدد تخم مرغ با دو قاشق شیر با چنگال خوب میزنیم.داخل یکظرفم آرد معمولی و داخل یک ظرفم پودر سوخاری(من هم از پودر سوخاری معمولی استفاده کردم هم پودر سوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتا دارن) آماده کردم.
اول فیله مرغ داخل آرد سفید،بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن شناور سرخ مکنیم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آش دوغ اردبیلی
بچه ها آش دوغ طرز تهیه های مختلفی داره ، اردبیل و تبریز و هشتپر و کرمانشاه و خیلی جاهای دیگه
این طرز تهیه برای اردبیل هست، البته شاید بدون سیر داغ و نعناع داغ
مواد لازم :👇
دوغ کیسه ای ۲ عدد
نخود آبگوشتی ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
آب نصف استکان
برنج خیس خورده نصف پیمانه پلوپزی
اسفناج ، تره ، جعفری ، نعناع هرکدوم به مقدار لازم (سبزی هاش سلیقه ای حذف و اضافه میشه)
دستور تهیه :👇
اول از همه نخود رو از شب قبل داخل آب میریزیم و خیس میکنیم(میتونین چندبار هم آبش رو عوض کنین ، من از نخود بسته بندی فامیلا استفاده کردم که یکدست هستند یعنی در پخت دچار مشکل نمیشن سنگ و مواد اضافی ندارن و کاملا پاک کرده هستند و با خیال راحت میشه مصرف کرد.
بعد تخم مرغ رو با آرد و آب قشنگ ترکیب میکنیم و به دوغ اضافه میکنیم(این کار باعث میشه دوغ هنگام پخت بریده بریده نشه) خوب هم بزنین و بزارین رو گاز تا جوش کنه ، مراقب باشین که سرریز نشه،بعد که جوش کرد برنج رو اضافه کنین و هم بزنین،توی این فاصله که برنج بپزه،سبزی هارو بصورت تقریبا درشت خرد میکنیم،ریز خورد نکنین چون امکان داره آش رو سبز کنه ، بعد که برنج پخت داخل آش،سبزی هارو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد سیر رو اضافه میکنیم،و در آخر پخت نخود هارو هم اضافه میکنیم و نیم الی یک ساعت زمان میدیم که جا بیوفته.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ اردبیلی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_پاناکوتای_شکلات_تلخ_و_کارامل
موادلازم:
کره 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
شیره ذرت یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری
آب 1.5 قاشق غذاخوری
خامه پرچرب 1.5 پیمانه
شکر دانه درشت 1/4 پیمانه
شکلات تلخ 60 درصد رنده شده یک پیمانه
پودر شکر یک قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
در یک قابلمه متوسط، 1/4 پیمانه خامه پرچرب، کره، شکر قهوه ای و شیره ذرت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم اجازه دهید بجوشد. به طور مدام اطراف آن را پاک کنید تا به دیواره قابلمه نچسبند و نسوزند اجازه دهید دو دقیقه قل بزندآن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید ظرف را کنار بگذارید و به سراغ شکلات بروید.
آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید. ژلاتین را داخل آن بریزید و 5 دقیقه مهلت دهید تا نرم شود.برای تهیه مخلوط شکلات، در یک قابلمه کوچک، یک پیمانه خامه پرچرب و شکر دانه درشت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم آن را حرارت دهید تا بجوشد از روی حرارت بردارید ژلاتین نرم شده را اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا حل شودشکلات 60 درصد را اضافه کنیداجازه دهید 5 دقیقه بماندآن را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با خامه هم بزنیدلیوان های پایه بلند یا پیاله های مخصوص دسر را با مخلوط شکلات پر کنید20 دقیقه اجازه دهید تا سرد شود کارامل را اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید تا سرد شود بقیه مخلوط شکلات را روی آن بریزید و دوباره به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوددر یک کاسه کوچک، 1/4 پیمانه خامه پرچرب و پودر شکر را با هم هم بزنید تا کف نرم و سفیدی به دست بیاید هنگام سرو هر پاناکوتا، مقداری از این خامه شیرین شده را روی هر ظرف بریزیددر صورت تمایل می توانید تکه هایی از شکلات تلخ را نیز روی آن بگذارید یا رنده کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله_آلبالو
ابتدا قالبمو با روغن مایع خیلی کم چرب کردم.بعد خیسش کردم و داخل فریزر گذاشتم.
نصف بسته ژله آلبالو رو با نصف کمتر لیوان آبجوش بنماری حل کردم و نصف کمتر لیوان آب سرد ریختم و داخل قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند شه. یه بسته ژله آلبالو رو با سه چهارم لیوان آبجوش بن ماری کردم و گذاشتم حسابی خنک شه میتونین از یخچال کمک بگیرین
بعد با سه چهارم لیوان شیر که با ژله هم دما شده مخلوط کردم و روی ژله قبلی ریختم و گذاشتم یخچال خودشو بگیره.هر چی بیشتر داخل یخچال بمونه راحت تر از قالب جدا میشه.
با آلبالو و ترافل رنگی و مروارید خوراکی تزیین کردم.
❣
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شربت_گل_بنفشه_یا_پنیرک🍹
شربت گل بنفشه یا پنیرک یه شربت خیلیییی خوشرنگ هستش که خواص بسیار زیادی داره.برای مهمانیهای خاص میتونین از این شربت خوشگل و خوشرنگ استفاده کنین این شربت
برای رفع عطش واقعا مناسبه. تب بر قوی هستش و یه داروی ضد سرفه هم محسوب میشه ...علاوه بر اینها برای کبد خیلی خوبه و خون رو هم تصفیه میکنه. کلا معروف ِ که خوردن این شربت سیستم دفاعی بدن رو تقویت میکنه.
برای درست کردن این شربت به ازای هر یک لیوان بزرگ آب سرد تقریبا یک قاشق غذاخوری سرخالی گل بنفشه و دو سه قاشق غذاخوری شکر رو خوب آسیاب کنین و توی آب سرد بریزین (مقدارشکر رو بنا به ذائقه ی خودتون کم یا زیاد کنین). با چنگال خوب هم بزنین تاگلها کاملا رنگ بدن .حالا با استفاده از یه پارچه ی نخی ِ تمیز شربتتون رو صاف کنین. میبینین که رنگ آبی لاجوردی خیلیییی قشنگی داره. ولی رنگش فرّار هست و به مرور زمان کمرنگ میشه به خاطر حفظ رنگ زیباش اونو تازه به تازه درست کنین.برای اینکه طعم شربتتون خوب باشه میتونین یه مقدار گلاب یا عرق بیدمشک بهش اضافه کنین.
اگر خواستین میتونین به رنگ ارغوانی هم درشون بیارین به این صورت که چند قطره آبلیمو یا سرکه داخل شربتتون بریزین ولی فقط چند قطره چون اگر زیاد باشه شربت رنگشو کاملا از دست میده.
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😊
نکته: اگر از آب گرم استفاده کنین رنگ گلها خیلی خیلی سریع از بین میره.😐
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅ ژله رنگين كمان 😋
چندرنگ ژله روانتخاب كنين ،هررنگ ژله روبا ١/٥ ليوان اب جوش مخلوط وحل كنين ودوق بستني براي مات شدن رنگ ژله زدم ،مابين ژله هاروالوورا بابستني بزنين ،من بلوبري بابستني زدم تالايه هامعلوم بشن ،پس هررنگ روبذارين ببنده وبعدژله بلوبري زدم وبعدرنگ بعدي وتاظرف پربشه ادامه بدين ،روي ظرف روميوه ي دلخواه بچينين وبعدروي ميوه هاروباژله الوورا بپوشونين اول كمي بريزين تاميوه ها بچسبن وبعدبقيه الوورا روبريزين روي ميوه ها
🚦نكته : اگرژله روداخل ظرف درست مي كنين ،چون نيازبه خارج كردن ژله ازظرف نيست ميتونين هرژله روبادوليوان اب حل كنين .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بال_سوخاری_اسپایسی
بال را 30دقیقه تو مخلوط سس تند ،سویا سس،روغن هسته انگور، نمک،فلفل،پودر سیر بذارید.بال ها را تو تخم مرغ زده شده،پودر سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅شیرینی دانمارکی😋
✍مواد لازم
آرد حدودا 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد متوسط یا 2 عدد بزرگ
شیر 1 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم و کنجد برای رومال
✍مواد لازم کرم :
آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد نصف پیمانه
وانیل کمی
گلاب در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
🍜طرز تهیه
ابتدا 2 قاشق خمیر مایه رو با دو قاشق از شکر مخلوط میکنیم و داخل 1 پیمانه شیر ولرممون میریزیم و روشو میپوشونیم حدودا ده دقیقه میزاریم جای نسبتا گرم تا عمل بیاد( محرک خمیر مایه شکر هست نمک به هیچ وجه عمل نمیاره سوال دوستان ). تو این فاصله کرم رو آماده میکنیم تا کاملا خنک بشه به این ترتیب که آب و شیر و آرد و شکر رو روی حرارت ملایم میزاریم هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه لحظات آخر وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا خنک بشه(میتونید فقط از 1 پیمانه آب یا شیر به تنهایی استفاده کنید ). تخم مرغ، خمیر مایه عمل اومده ، روغن و زعفران رو باهم مخلوط میکنیم، آرد و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و کم کم به مایمون اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد اگه چسبنده بود کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ولی خیلی آرد اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشه .ورز بدید خمیر رو چند دقیقه بعد به چند قسمت تقسیم کنید و مرحله ی پیچیدن رو شروع کنید. سطح کار رو آرد پاشی کنید و از خمیر بردارید با وردنه باز کنید نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم من نوارهایی با عرض 5 سانت باز کردم و از کرم لبه ی خمیر گذاشتم رول کردم و برش زدم اندازه هاش بستگی به سلیقه ی خودتون داره . بعد از اینکه همه رو رول کردید داخل سینی فر رو کاغذروغنی بندازید و شیرینی هارو روش بچینید با کمی فاصله و روشو بپوشونید و بزارید یک الی دو ساعت استراحت کنه. بعد از استراحت با برس مخصوص زرده تخم مرغ رو رومال میکنیم و برای تزیین از کنجد، پودر شکر، انواع مغزها میتونید استفاده کنید. فر رو از قبل گرم میکنیم با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه. دمای فر های مختلف باهم متفاوته پس باید مراقب باشید زیرش نسوزه. بعد از اینکه خنک شد از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف بچینید. با این دستور 50 عدد دانمارکی متوسط خواهید داشت. داخل یخچال نگه داری کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_کوکوی_مرغ
مواد لازم📝
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
✍️طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱