#رنگینڪ
رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊 مقدار مواد لازم
رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره
آرد دو لیوان فرقے نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینے پزی
روغن دو سوم لیوان میتونید هم مایع استفاده ڪنید وهم مخلوط جامد ومایع من مخلوط هر دو استفاده ڪردم(میتونےد نصف روغن مایع ونصف ڪره هم استفاده ڪنید ولے اصلش با ڪره نیست با روغنه)
دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر ڪدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبےل اختیاریه)
گردو به میزان لازم
آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت ڪم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک ڪنید
هستههاے خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نے بیرون آوردم وبچینید تو ظرف ڪمے گود.
روغن رو داغ ڪرده وارد تفت داده شده بهش اضافه ڪنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادے تفت ندید ڪه ارد بسوزه وطعم تلخے بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا ڪمے ڪمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه ڪنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روے خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو ڪمے نرم ڪنه و به سلیقه خود ڪنجد ویا پودر گردو روش بپاشید.
بسیارے از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم.
میتونید قالبے هم دربیارید از قالب سیلیڪونے ڪوچک استفاده ڪنید
یڪے دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف ڪنید بزارید ڪنار تا سرد بشه سپس به راحتے درمیاد.
عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوش_فیل
تخم مرغ ۱ عدد
ڪره یا روغن جامد ۵۰ گرم (حدودا ۲ ق غ)
ماست ۵۰ گرم ( حدودا ۲ ق غ)
آرد سفید تقریبا ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان)
بیڪینگ پودر ۴ گرم ( ۱ تا ۱.۵ ق چ)
شربت بار ۲۰ گرم ( ۱ تا ۲ ق غ)
برای شهد : شڪر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب یک چهارم لیوان،
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ( یا آب لیمو ۱ ق م)
زعفران به میزان لازم
گلوڪز ( گلوڪز در لوازم قنادے فروشے ها هست باعث شفافیت شهد و خوب قوام اومدنش میشه و همچنین باعث ترد شدن زولبیا و بامیه و گوش فیل و ... میشه) ۱ ق م
براے تهیه شهد(شربت) : شڪر و آب رو داخل ظرفے ریختم و گذاشتم روے حرارت ملایم . اصلا قاشق بهش نزدم تا شڪر بجوشه و بعد بهش جوهر لیمو و گلوڪز ( گلوڪز بودنے خیلے خوبه اگر ندارید میشه ولے واقعا ڪیفیت با گلوڪز یک چیز دیگه است )رو اضافه ڪردم . حدودا ۱۰ الے ۱۵ دقیقه موند ، دیواره هاے قابلمه هم ڪه شڪرک مے زد رو با قلمو ڪه آغشته به اب لیمو بود پاک ڪردم و در اواخر بهش زعفران و گلاب رو اضافه ڪردم . شربت قوام ڪافے داشت از حرارت برداشتم.
برای خمیر: مواد به دماے محیط برسه .تخم مرغ و شربت بار ( همون شربتے ڪه اولش درست ڪردم)و ڪره نرم رو داخل طرفے ریختم . داخل ماست بیڪینگ پودر ریختم و حالت ڪفے میشه این نشان دهنده سالم بودن بیڪینگ پودر هستش و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد الک شده رو هم ڪم ڪم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبے هستش . خمیر نرمے به دست میاد . داخل ڪیسه فریزر در محیط نزدیک دو ساعت استراحت قرار دادم .
بعد خمیر رو با وردنه باز ڪردم . قطر خمیر نه خیلے نازک و نه خیلے ڪلفت باشه . هر طرح و شڪلے مے تونید برش بدبد . من به شول لوزے برش دادم .
داخل ظرفے روغن ریختم و ردے حرارت ملایم قرار دادم تا داغ بشه و از خمیر داخلش انداختم و سرخ ڪردن ڪامل و خوب سرخ بشه . بعد گوش فیل ها رو ڪه همون طور گرم هست از روغن بیرون آوردم و بلافاصله داخل شربتے ڪه خنک هست انداختم . اینڪه چه قدر توے شربت بمونه بستگے به خودتون داره چه قدر شیرین دوست داشته باشید و بعد از شربت خارج ڪردم .
حدودا هم نزدیک ۶۰۰ ، ۷۰۰ گرم گوش فیل داریم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ"
ماڪارونے شڪل دار 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده
فلفل دلمه اے سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد
رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے
روغن براے سرخ ڪردن
نمک و فلفل
جعفرے تازه 1 دسته
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین
ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه
سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد
فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین
وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین
خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته
حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه
وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪراڪت سیب زمینے به شڪل زولبیا"
سیب زمینے پخته و رنده شده 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
خامه یک چهارم پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
پنیر رنده شده نصف پیمانه
میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده ڪنین
نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه
سیب زمینے ها رو رنده ڪنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط ڪنین
در آخر پنیر را اضافه ڪرده و مخلوط ڪنین
تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه
وقتے روغن گرم شد حرارت را ملایم ڪنین
مواد سیب زمینے رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شڪل دلخواه شڪوفه بزنین
از قیف محڪم براے شڪوفه زدن استفاده ڪنین ڪه قیف پاره نشه
بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو ڪنین
نوش جان☺️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ته چین مرغ شیک و مجلسے
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸صبح شد پنجره هاخندیدند
🍃شــاخههـا رقصیدند
🌸همه جا بوے شڪفتن جاریست
🍃فرصت بیدارے ست
🌸صبح یعنے آغــاز
🍃فڪر رفتن باشیم
🌸چه ڪسے مے گوید
🍃پشت این ثانیهها تاریڪست
🌸گــام اگــر بــرداریــم
🍃روشنے نزدیک است
🌸 صبح چهارشنبهتون گلبــارون 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشڪے سبزیجات و گوشت!!🌯🥕
غذاے مقوے ساده و سریع باب میل ڪوچیک و بزرگ...
وهمچنین یک پیراشڪے سبک و ڪمخمیر چونڪه به جاے خمیر پیراشڪے از خمیر یوفڪا استفاده شده!😊✅
مواد لازم:
٢ ورق خمير يوفكا
۲ عدد هویج
۱ عدد فلفل قرمز دلمهای
۱ عدد تره فرنگے یا ۴-۳ عدد پیازچه
۵۰۰ گرم ڪلم سفید
۲۵۰ گرم گوشت چرخڪرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!!
۲ قاشق غذا خورے سس سویا (نبود هم میشه!😊)
۱ قاشق غذا خورے نشاسته ذرت
نمک و فلفل
روغن مایع یا زیتون
براے سرخ ڪردن:
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری
روغن براے سرخ ڪردن
اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگے یا پیازچه شروع ڪنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه ڪرده و تفت بدین
ورق هاے یوفڪا رو به شڪل مثلث ڪوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین
رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو ڪرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ ڪنین🔥😍
نوش جونتون!❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛