#ڪلانه
سبزے این نون پیازچه هستش در برخے مناطق تره هم میریزین. فصل بهار از یه سبزے ڪوهے به نام ڪنیوال استفاده میڪنن. چون ساج به وفور پیدا میشه امروز رو ساج درست ڪردم .میتونےد تو فر هم درست ڪنید فر رو با دماے 200 درجه گرم ڪنید دقیقه نمیخواد چشم ازش بردارید یه طرفش ڪه پخت برگردونید طرف دیگه ابن نون با روغن محلے چرب میشه اونم بشرطے ڪه ڪلانه چرب وچیلے باشه 😉با روغن حیوانے چرب ڪنید محشره
اگه روغن همراه حیوانے نباشه با هر روغن دیگرے ڪه دوست دارید میتونید چرب ڪنید با دوغ ترش خونگی وماست خونگے دیگه نگو ومپرس😉
خمیر این نون هر چه نازک بشه نونش خوشمزه تره
ڪولیره پنجه ڪشے هم طبق فیلم باز ڪرده ورو ساج بپزید
این خمیر خمیر نون لواشه
ڪلانه و ڪولیره
نون خانگے بدون خمیر مایه وبیڪینگ پودر عزیزان براے درست ڪردن این نان احتیاج به خمیر مایه ترش داریم ابتدا از نانوایے نون لواش یک چونه خمیر بگیرید فقط دفعه اول از نانوایے این چونه بگیرید دفعات بعدے از خمیر ڪه خودتون درست ڪردید یک چونه ڪنار بزارید .
اےن چونه براے دو ڪیلو آرد ڪافیه
از آرد سبوس دار استفاده ڪنید ڪه سالمتره میتونید از آرد شیرینے پزے هم استفاده ڪنید .وبا مخلوط هر دو
چونه خمیر رو با یک چهارم لیوان آب ولرم ڪمے باز ڪنید دو الے سه قاشق آرد بهش بزنید وخوب مخلوط ڪنید روشو بپوشونید وبزارید حدود دوازده الے بیست وچهار ساعت
آرد رو تو ڪاسه بریزید خمیر مایه ترش ویک قاشق مرباخورے نمک بریزید و حدود دو لیوان آب سرد بریزید وارد رو ڪم ڪم به خورد خمیر مایه و آب بدید وخوب هم بزنید اگه دیدید زیر خمیر هنوز آرد مونده قاشق قاشق آب بریزید ودوباره هم بزنید آب رو یڪدفعه نریزید ڪه خمیر شل بشه با دو دوست خمیر رو به خوبے مخلوط میڪنیم حدود ده الے یک ربع طول میڪشه در آخر خمیر صاف ویڪدستے بدست بیاد مرحله آخر ڪمے دست رو خیس ڪرده وبا پشت دست طبق فیلم خمیر رو ورز بدید خمیر آماده شده رو بپوشانید حدود دو الے سه ساعت در جاے گرم تا خمیر عمل بیاد توجه ڪنید خمیر نون لواش ویا تا حال با بیڪینگ پودر درست نڪردم 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت پتے بور و خامه"
بیسڪوییت پتے بور شڪلاتے 2 بسته
ڪره آب شده 2 قاشق غذاخوری
شڪر 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه حدودا
پودر ڪاڪائو 2 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته به میزان دلخواه
شڪلات آب شده حدودا 100 گرم
خب حالا بیسڪوییت هارو حسابے خرد خرد ڪنین پودر ڪاڪائو و شڪر را در شیر حسابے حل ڪنین و ڪره را اضافه ڪنین وقتے خوب مواد یڪدست حل شد ڪم ڪم به بیسڪوییت ها اضافه ڪنین تا خمیر شه و منسجم باشه نباید زیادے شل بشه و وا بره
حالا روے سطح ڪار سلیفون پهن ڪنین و خمیر را روے سلیفون به ڪمک وردنه قشنگ و یڪدست پهنش ڪنین میتونین براے راحتے بیشتر روے خمیر یه ڪاغذ روغنے بزارین و روش وردنه بڪشین ڪه خمیر به وردنه نچسبه وقتے یڪدست پهن شد خامه ڪشے ڪنین
به ارامے سلیفون زیرے را بلند ڪنین و سعے ڪنین خمیر را رول ڪنین دقیقا مثل رولت
وقتے رول ڪردنش ڪامل شد همونجورے با سلیفون بزارین تو یخچال تا خنک شه و در ضمن سلیفون ڪمک میڪنه ڪه خشک نشه
بعد از یڪساعت ڪه از یخچال دراوردین سلیفون دورش را باز ڪنین با شڪلات اب شده شڪلات ڪشیش ڪنین و تزیین ڪنین مجددا براے 2 تا 3 ساعت بزارین یخچال تا خوب خنک شه و جا بیفته و نوش جان ڪنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ساندی_شڪلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمے هست ڪه از لوازم قنادے میتونید تهیه ڪنید
پودر ڪاڪائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شڪر 2/3 پیمانه(من ڪمتر ریختم)
شڪلات تخته اے 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسڪوئیت(ویفر یا پتے بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل ڪرده سپس بقیه شیر را اضافه ڪنید.
پودر ڪاڪائو +شڪر و نمک را هم اضافه و روے حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنے برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را ڪاملا ڪم ڪرده و شڪلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شڪلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روے حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شڪلاتے پر ڪنید.
روی آن میوه تڪه شده و بیسڪوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شڪلاتے بپوشانید.
لیوانها را حداقل براے 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانےد روے لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو ڪنید.
به جاے بیسڪوییت از ڪیک تڪه تڪه میتوانید استفاده ڪنید.
به جاے توت فرنگے از موز یا آناناس میتوان استفاده ڪرد البته در نظر داشته باشید ڪه موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
اےن میزان براے 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه دسر پاناڪوتا 👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼سلام دوستان
چهارم اردیبهشت ماه
صبح پنجشنبه تون بخیر
از خدا براتون
یک روز زیبا و
سرشاراز عشق به
خانواده و ڪار
🌷🌼همراه با دنیا دنیا آرامش
سبد سبد خیر و برڪت
بغل بغل خوشبختے
و یک عمر سرافرازے خواهانم
🍃🌼روزتون زیبا و در پناه خدا 🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود گوشت و بادمجان"
بادمجان شیرین و بدون تخم 3 تا 4 عدد
بشورین ورقه ورقه ڪنین نمک بپاشین بزارین 15 دقیقه بمونه و زهرابش گرفته بشه
بعد بشورینش و بزارین رو حوله اشپزخونه تا ابش گرفته بشه
بعد
مایع گوشت قلقلے رو حاضر میڪنیم
گوشت چرخڪرده 500 گرم
میتونین از مخلوط گوشت و سویاے خیس ڪرده هم استفاده ڪنین
پیاز بزرگ 2 عدد
رنده ریز ڪنین و ابش رو حسابے تو تورے بگیرین و خود تفاله ے پیاز رو به گوشت اضافه ڪنین
نمک فلفل زردچوبه اضافه ڪنین
و اگر موادتون شل بود 1 عدد تخم مرغ هم اضافه ڪنین ڪه وا نره
حالا مواد گوشت رو حسابے باهم مخلوط ڪنین ورز بدین و بزارین تو یخچال 1 ساعت استراحت ڪنه و جا بیفته
بعد از یڪساعت گوشتهارو قلقلے ڪنین و سرخشون ڪنین
ورقه هاے بادمجان رو هم سرخ ڪنین
حالا گوشت و بادمجان رو مثل شڪل بقچه پیچ ڪنین و براے نگهداریش از خلال دندون یا سیخ چوبے استفاده ڪنین
میتونین روش گوجه گیلاسے ، قارچ ، فلف دلمه اے و هرچیز دیگه اے ڪه دوست دارین استفاده ڪنین
اگر خواستین با برنج سروش ڪنین حتما سس براش تهیه ڪنین به اینصورت
1 تا 2 عدد گوجه فرنگے رو پوست بگیرین رنده ڪنین سرخش ڪنین تا ابش ڪشیده شه یڪم رب گوجه و ادویه اضافه ڪنین تفتش بدین وقتے سرخ شد ڪمے اب اضافه ڪنین بزارین رو حرارت ملایم تا سس درست جا بیفته و بعد روے بقچه ها اضافه ڪنین و 15 دقیقه بزارینش تو فر با دماے 180 درجه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور فوق العاده خوشمزه ڪه طعم واقعے ڪباب را داره وخیلے راحته
طرز تهیه.
اولےن ڪار اینه ڪه یه تڪه ذغال را روے گاز بذارید تا افروخته بشه
من نیم ڪیلو مخلوط گوسفندے و گوساله را با دوتا پیاز رنده شده و ڪمے ابش را گرفتم و جعفرے ریز خرد شده به مقدارے ڪه دوست دارید ساقه جعفرے را خرد نڪنید با نمک و فلفل سیاه و ادویه مخلوط یا خورشتے و یک قاشق غذا خورے رب خوب مخلوط ڪنید بعد وسط گوشت را حفره اے ایجاد ڪنید ویه تڪه فویل را مثل ڪاسه درست ڪنید ووسط حفره قرار دهید وذغال افروخته را قرار دهید و یه قاشق روغن روش بریزید و سریع در ظرف را ببندید تا دودے ڪه ایجاد مے شه ڪم بشه اینطورے گوشت دودے مے شه وطعم واقعے ڪباب ڪوبیده را مے گیره
ادامه ڪار ..... ڪف ظرفتون را ڪمے چرب وسیب زمینے حلقه شده بچنید وگوشت را ڪاملا روے سطح سیب زمینے باز ویڪدست پهن ڪنید وگوجه حلقه شده را طبق فیلم روے گوشت بچینید وڪمے نمک بزنید وسطح ظرف را فویل بڪشید چند تا سوراخ ایجاد ڪنید روے فویل ودر طبقه دوم فرداز پایین منظورم است با دماے ۲۰۰درجه سانتے گراد بمدت تقریبے یک ونیم ساعت گوشت اولش ڪلے اب مے اندازه وبه خورد سیب زمینے میره ڪه طعمش را بے نظیر مے ڪنه واجازه دهید ابش بخار بشه نه اینڪه خشک بشه ودر اخر فویل رادبردارید وحدود ده دقیقه شعله بالا را روشن ڪنید تا ڪمے سطح گوشت طلایے بشه زیاددبزاریددخشک مے شه حواستون باشه این ڪباب باید نرم ولطیف باشه نه خشک واین میزان واسه چهار تا شش نفر مناسبه با چلوے زعفرانے مطمئنم ڪباب بیرون را میزارید ڪنار چون هم خیلے سالمه وهم مطمئن هستید از چه گوشتے استفاده ڪردید
نڪته..... با مرغ هم میتونید درست ڪنید فقط باید ڪمے دنبه با گوشت مرغ چرخ ڪنیم وزعفران هم برنید واز ترڪیب ران وسینه با هم استفاده ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه😋
🍴مواد مورد نیاز🍴
.
5 عدد سینه مرغ
1 قاشق غذاخورے نمڪ
1 قاشق چاے خورے فلفل
1 قاشق چاے خورے پاپریڪا
1 قاشق غذاخورے روغن زیتون
170 گرم اسفناج پخته شده
170 ڪنگر فرنگی
220 گرم پنیر خامه ای
100 گرم پنیر موزارلا
2 حبه سیر
80 گرم پنیر پارمسان
1 قاشق چاے خورے نمڪ
.
♨طرز تهیه♨
.
1. ابتدا روے سینه هاے مرغ برش ایجاد ڪرده و به یک ڪاسه منتقل ڪنید سپس نمک، فلفل، پاپریڪا و روغن زیتون را به آن اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا ترڪیب شود.
2. سینه هاے مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل ڪنید.
3 اسفناج را به همراه ڪنگر فرنگے، پنیر خامه اے، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترڪیب ڪنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روے مرغ ها پر ڪنید و تابه را به فر منتقل ڪنید.
4. به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه سانتے گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.
5. با سیب زمینے سرخ ڪرده سرو ڪنید. نوش جان😄
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا
سعے ڪنید براے پخت نان از آرد نون باگت و نان هاے حجیم استفاده ڪنید این آرد رو میتونید از نانوایے ڪه نان هاے نان باگت ونان تست درست میڪنن تهیه ڪنید.اگر هم بهش دسترسے ندارید مشڪلے نیست از آرد شیرینے پزے استفاده ڪنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه.
به جاے پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده ڪنید.
آرد نان حدود سه پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شڪر دو قاشق سوپ خورے
روغن ۵ قاشق سوپ خورے
آب دو سوم پیمانه شاید ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آردها داره
پودر خمیرمایه خشک فورے یک قاشق مرباخوری
لوازم قنادیا دارن
پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگے در بیاد آب رو بهش اضافه ڪنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه
در ڪاسه اے آرد رو بریزید وسطشو گود ڪنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر ڪمے سفته آب بهش اضافه نڪنید. خمیر ڪه جمع شد انتقال بدید به تخته ڪار تا میتونید بلند ڪنید ومحڪم بڪوبید به تخته این ڪار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل ڪاسه نایلون فریزیر روش بڪشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الے دوساعت
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید.
از خمیر چونه اے جدا ڪرده با وردنه باز ڪنید. خمیر چند میلے باشه نوتلا بریزید یڪنواخت ولایه نازڪے باشه خمیر رو رول ڪنید به شڪل حلزون جمع ڪنید روشو رومال ڪنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دماے دویست درجه تا روش طلاے بشه.به جاے نوتلا میتونید خرما بریزید
خرماے حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله ڪم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق ڪره ویک قاشق چایخورے دارچین اضاقه ڪرده با پشت قاشق خرما رو له میڪنیم آب خرما ڪه ڪاملا ڪشیده شد گاز رو خاموش میزاریم ڪاملا سرد بشه رو خمیر بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نوتلا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نوتلا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورڪ
مواد لازم:
یوفکا 3عدد
براے داخل بورڪ:
سےب زمینے آب پز 3 عدد
روغن مایع نصف استڪان
گوشت چرخ ڪرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگے و رب فلفل از هر ڪدام 1 ق م
نمک ، فلفل سیاه
براے سس:
تخم مرغ 1عدد
شیر 1 استڪان
روغن مایع نصف استڪان
طرز تهیه:
گوشت چرخ ڪرده را داخل ماهیتابه بزرگے تفت بدید ، پیاز ریز خرد شده را اضافه ڪنید و تفت بدید. سپس ادویه ها و رب ها را اضافه ڪنید و هم بزنید و اجاق را خاموش ڪنید. سیب زمینے آب پز شده و له شده را به گوشت چرخ ڪرده اضافه ڪنید و هم بزنید.
مواد سس را داخل ظرفے بریزید و هم بزنید. یوفڪا ها را به دو قسمت تقسیم ڪنید. یڪے را روے میز باز ڪنید و سس را با فرچه روے تمام قسمتهاے یوفڪا بمالید. مثل فیلم از مواد داخل در قسمت بلند یوفڪا بذارید و رول ڪنید. ڪف سینے فر ڪره بمالید و یوفڪاے رول شده را داخل سینے بذارید .میتوانےد مثل فیلم بذارید و یا به شڪل حلزونے از مرڪز قالب بذارید و دور خودش بپیچید. به این ترتیب سینے فر را پر ڪنید. سس باقیمانده را با فرچه روے بورک بمالید میتوانید به دلخواه ڪمے ڪنجد بپاشید. در فر 180 درجه تا وقتے ڪه زیر و روے بورک سرخ شود بپزد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه_لبنانی
ڪه با بامیه معمولے خودمون روش تهیه و ظاهرش ڪلا فرق داره
به خوشگلے و خط دارے بامیه هاے معمولے نیست
مگر اینڪه خمیرش را سفتتر ڪنید ولے خیلے خوشمزس
مایه خمیر یا همون مخمر یا خمیر مایه هم بهش میگن ۲ ق چ سرصاف
شڪر ۱ق چ
اب گرم ۱/۲ پیمانه یا لیوان
ماست ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۸ پیمانه (۳ ق غ پر)
پودر هل ۱ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
میزان پودر هل و دارچین دلخواهه مے تونید ڪمتر بیشتر ڪنید
زعفران دم ڪرده غلیظ مقدارے به دلخواه
آرد تقریبا ۲ لیوان (می تونید از مخلوط آرد سفید وارد سنگک استفاده ڪنید من ارد سفید زدم)
تخم مرغ ۲ عدد
خمیرمایه +شڪر +اب گرم را مخلوط ڪنید ودرب ان را بگذارید واجازه دهید تا عمل اید،
درون ظرفے دیگر ماست شیرین ،روغن مایع ،پودر هل و دارچین وزعفران را باهم مخلوط ڪنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه ڪنید
ودرنهایت آرد
ارد را ڪم ڪم بریزید تا جایے ڪه خمیرے بدست بیاد ڪه چسبنده نباشد
خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید وحدود یک ساعت در محیط استراحت
پس از استراحت وحجیم شدن خمیر، پف ان را با ڪمے ورز دادن بگیرید
ودو عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه ڪنید وبا همزن یا دست مخلوط ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینے نخودچے 👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه رُلت و شیرینے تَر👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سارما پادشاه
مواد لازم:
شےر ۴لیوان
شڪر۵ ق غ
پودر ڪاڪائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ پر
80 گرم شڪلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل شڪرے ۱ پاڪت (5 گرم و یا وانیل ایرانے ڪمی)
ڪره ۱ ق غ
بیسڪوییت پتے بور ۱ بسته
پودر ڪرم شانتے ۱ پاڪت ڪه با 1 لیوان یا ڪمے ڪمتر شیر هم زده شده( پودر ڪرم شانتے 75 گرمے است همان پودر خامه است ڪه با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادے استفاده ڪنید )
طرز تهیه:
بیسڪویےت پتے بور را در غذاساز پودر ڪنید و داخل سینے فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یڪنواخت پخش ڪنید
شیر، شڪر،پودر ڪاڪائو و آرد را داخل قابلمه اے بریزید و با همزن دستے خوب هم بزنید سپس روے اجاق در حالیڪه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش ڪنید و شڪلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخورے ڪره را اضافه ڪنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقے هم بزنید. محلبے (منظور همان مواد پخته شده) ڪه با همزن برقے هم زدید و گرم است را آرام و به طور یڪنواخت روے بیسڪوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانےد یک شب در یخچال بذارید) سپس ڪرم شانتے را به طور یڪنواخت و با دقت داخل سینے بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول ڪرده و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛