لازانیا مخصوص
تقدیم به همه شما عزیزان، یک لازانیا درجه ۱ ڪه امیدوارم حالشو ببرید.
برای ۶ نفر:
»»سس گوشت:
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخڪرده گوساله: ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه: ۲ عدد
قارچ: ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سفید: ۱ قاشق چاییخوری
آویشن، زردچوبه و پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
لازانیا: ۵۰۰ گرم
پنیرپیتزا: ۵۰۰ گرم
مدت زمان پخت سس: ۲۵ دقیقه
»» سس سفید(ےا همون بشامل):
ڪره: ۵۰ گرم
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ فنجان
پارمسان: ۱ قاشق غذاخوری
براے لایه بندے مواد بعد از اینڪه ڪف ظرف رو چرب ڪردید، به ترتیب نوار هاے پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا رو به صورت لایهلایه بچینید، دقت ڪنید براے اینڪه لازانیا وا نره، نوارهاے لازانیا رو در هر لایه ۹۰ درجه بچرخونید، دقیقا مثل تار و پود.
روی قالب رو فویل بڪشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دماے ۲۰۰ درجه بزارید، سپس فویل را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بزارید تا روے آن برشته شود.
شما میتونید لازانیا رو در ماهیتابه لایه بندے ڪنید و روے گاز با حرارت ملایم اون رو درست ڪنید.
در نهایت میتونید روے اون رو با جعفرے تزیین ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهے سوخاری
این مدل ماهے خیلے خوشمزه اس و ڪاملا بوے ضخمش گرفته میشه. من از ماهے قزل استفاده ڪردم. از هر ماهے اے ک مناسب سرخ ڪردن باشه میشه استفاده ڪرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهے (از هر ماهے اے میتونید استفاده ڪنید)
سےر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموے تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخورے پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهے آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ ڪوبیدن سیر. سیر رو نیمڪوب میڪنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میڪوبیم تا ڪاملا له بشه و روے قسمت داخلے ماهے رومال میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد ڪاملا ب خورد ماهے برن (روی ماهے برش هاے اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهے هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهے رو توے آبڪش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توے ے ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگے در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم ڪردیم مخلوط میڪنیم. ماهے رو ابتدا توے تخم مرغ آغشته ڪرده بعد توے آرد میزنیم. همه جاے ماهے هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتڪونیم تا در زمان سرخ ڪردن روغنمون نسوزه . توے تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شڪل ماهے ب هم میریزه و امڪان متلاشے شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهے رو با حرارت ملایم سرخ میڪنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_گوشت
مواد لازم
گوشت چرخڪرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخارے ۱ پیمانه
جعفرے ۲ قاشق غذاخوری
پونه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چاے خوری
نمک ۱ قاشق چاے خوری
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
سیب زمینے به تعداد لازم
گوجه رنده شده به مقدار لازم
سس بشامل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف ۵۰۰ گرم گوشت چرخڪرده را با ۱ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سوخارے، ۱ قاشق غذاخورے جعفرے خرد شده، ۱ قاشق غذاخورے پونه، ۱ قاشق چاے خورے فلفل سیاه، ۱ قاشق چاے خورے نمک و ۱ پیمانه پیاز رنده شده مخلوط مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و ڪاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک ڪوفته ڪوچک برداشته و ڪف دست آن را گرد مے ڪنیم و درون سینے فر قرار مے دهیم. سپس سیب زمینے ها را برش مے زنیم و ڪف ظرف و دیواره هاے ظرف مے چینیم سپس ڪوفته هے پخته شده را ڪف ظرف مے چینیم و بین آنها را برش هاے سیب زمینے قرار مے دهیم تا به هم نچسبیده باشند.
سپس بر روے ڪوفته ها یک قاشق غذاخورے گوجه رنده شده مے ریزیم و بر روے ڪل مواد سس بشامل مے ریزیم و با برس سیب زمینے هاے اطرف را به روغن زیتون آغشته مے ڪنیم سپس مقدارے جعفرے و پنیر پارمسان روے سس بشامل مے ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دماے ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار مے دهیم تا پخته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر_پیتزا
دوستان شما میتونید واسه مواد میانے از هر چیزے دوست دارین استفاده ڪنید فقط چرب وابڪے نباشه
مواد لازم .
آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار
سفیده تخم مرغ بک عدد
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شڪر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع سه فاشق غذاخوری
پنیر خامه اے یا مثلثے دوعدد
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.... اردوشڪر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے یڪدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح ڪار بڪوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه
مواد پیتزایے تن ماهی
این ترڪیب بسیار خوشمزه است پیاز را توے روغن تفت دهید سبک ڪه شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه هاے ریز خرد شده رنگے را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهے بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهے از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط ڪنید تڪه هاے تن را با چنگال ریز ڪنید ومواد ما اماده است
خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم ڪنید هر قسمت را باز زیاد نازک نڪنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه ڪه همدیگر را قطع نڪنه از موادتون روے هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محڪم بشه هر چهار قسمت اینڪار را انجام دهید بعد توے سینے را ارد پاشے وفطایر را توے سینے بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روے خمیر را رومال ڪنید ودرفر 200درجه ڪه از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک ڪنید زیر خمیر طلایے بشه ڪافیه بعد گریل را روشن تا روے فطایر هم طلایے بشه
بعد تا گرم است توے ظرف در دارے ڪه پارچه نخے گذاشتید بذارید ڪه روے فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید ڪاملا لطیف ونرم مے مونه حتما امتحان ڪنید بسیار خوشمزه است
نڪته..... توے فر یه ڪاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
به یکشنبه14 اردیبهشت🌸
نهمین روزماه مبارک رمضان🌙
خوش آمدید 🌸
ان شا الله نهمین روزه رمضانتون🌸
سرشار از اخلاص ونورانیت✨
و عبادات تون قبول حق باشه🙏
#صبحتون_بخیروخوشی🌸✨🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برساق
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر
اگر میخواید نصف کنید تخممرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید .
مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره
این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت
سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه.
زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید
این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم
از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید
آرد حدود ۶ لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه)
ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم
روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف
دو حبه قند
اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر
اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید
تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن
زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه
خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت.
سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید
خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه
بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛