eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوے یا بریلو وعڪس خوراڪے وچند شاخه گل طبیعے استفاده ڪردم سطح ڪیک رو صاف ڪنید عڪس خوراڪے رو میتونید همین طور به صورت ڪادرے رو ڪیک بزارید یا با قیچے اضافات رو برش بزنید عزیزان آگه خامه تون شل و آبڪے شد دوباره با هم زن یڪے دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره عڪس خوراڪے لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوسفندی استفاده کردم سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه عزیزان من تو ویدئویی چهار عدد لیمو اضافه کردم ولی نیم ساعت که پخت ازش چشیدم ترشی خورش اندازه بود دوتاشو بیرون آوردم شما دقت کنید چون چغاله ترش مزه هست کمتر لیمو بزنید تا بیش از حد ترش نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مارینارا یه سس ایتالیایی خوش طعم و بسیار پرکاربرده که معمولا برای پاستا و پیتزا و...استفاده میشه. میتونید این سس در در حجم زیاد درست کنید و بعد در قالب یخ بریزید و فریز کنید تا در موقع لزوم در دسترس داشته باشید. ابتدا روی سر گوجه فرنگیها را با کارد شکاف کم عمقی به شکل +ایجاد کنید. گوجه ها را برای 3 دقیقه در آب جوش بیندازید و بلافاصله اونها رو در آب یخ قرار بدید تا در اثر این شوک حرارتی به راحتی پوست اونها جدا بشه. حالا گوجه های پوست کنده رو در میکسر یا غذاساز بریزید تا کمی پوره شوند. ◀برای پاستا لازم نیست که سس شما زیادی له بشه ولی برای پیتزا حتما باید بافت سس یکدست و کاملا له باشه. یک عدد پیاز را ریز نگینی کنید و در 2 تا 3 قاشق روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه. سپس 3 حبه سیر را رنده و اضافه و تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه(میزان سیر به سلیقه شما بستگی داره) ◀میتونید به دلخواه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی برای خوشرنگ تر شدن سس اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ بندازه. سپس گوجه های پوره شده را اضافه وحرارت را ملایم کنید تا سس به آرامی بجوشه و غلیظ بشه. ◀هر چه تایم پخت سس طولانی تر باشه سس خوش طعم تری خواهید داشت. ◀اگه گوجه ها زیاد آبدار نباشن میتونید نصف لیوان آب به سس اضافه کنید و بذارید بجوشه وقتی سس غلیظ شد به اون مقداری نمک+فلفل سیاه یا قرمز+پودر آویشن اضافه کنید. درانتها مقداری ریحان خرد شده و کمی جعفری(به دلخواه)اضافه و کمی بعد حرارت را خاموش کنید. سس ما آمادست😍 . من این سس رو با اسپاگتی و سرو کردم. میت بال همون کوفته قلقلی خودمونه ولی با سایز تپل مپل تر😄 گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده(چون بهتره آرد سوخاری به میت بال اضافه بشه نیازی نیست آب پیاز رو بگیرید)+جعفری ساطوری(به دلخواه)+نمک+فلفل+پودر سیر+کمی زردچوبه+دو قاشق آرد سوخاری(حدودا برای250 گرم گوشت) همه مواد را با هم خوب ورز بدید تا کاملا منسجم و یکدست بشه و بعد گلوله های میت بال رو آماده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه. حالا میت بالها را در سس بریزید و صبر کنید تا در سس کمی بجوشند و خوش طعم تر بشن. اسپاگتی یا پاستای دلخواه رو در آب جوش و کمی نمک و روغن بجوشانید تا کاملا مغزپخت بشن. اسپاگتی رو آبکش کنید و به سس اضافه و مخلوط کنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی پودر پنیر پارمزان(به دلخواه) و چند برگ ریحان تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا ڪاسه شیرازی آرد سفید 1 لیوان من همیشه از آرد سه صفر استفاده میڪنم،از لوازم قنادے یا سوپرمارڪت قابل تهیه ست آرد برنج 1 لیوان روغن 1 لیوان من همیشه نصف لیوان روغن جامد و بقیه رو روغن مایع میریزم شڪر 2 و نیم لیوان اگه مثل من دوست ندارید حلوا زیاد شیرین بشه 1 و نیم لیوان شڪر اضافه ڪنید. آب 1و 1/4 لیوان تخم مرغ درشت 2 عدد گلاب مرغوب 1 لیوان زعفران دمڪرده غلیظ به میزان لازم ابتدا شڪر+آب را مخلوط و روے حرارت ملایم قرار دهید در حدے ڪه شڪر حل شود و بعد بلافاصله شربت را از روے حرارت بردارید. به هیچ عنوان شربت نباید بجوشد وگرنه میزان آن ڪم شده،در نتیجه حلواے لطیفے نخواهید داشت. شربت را به 4 قسمت تقسیم ڪنید. در ظرفے تخم مرغها+زعفران دمڪرده غلیظ را با همزن دستے خوب بزنید تا ڪاملا یڪدست شوند. سپس گلاب و 1 قسمت از شربت را اضافه و خوب مخلوط ڪنید. آرد سفید و آرد برنج را الک ڪرده و در تابه روے حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا بوے خامے آرد گرفته شود. زمان دقیق نمیشه گفت من چون تابه رو روے شعله ڪوچیک گاز و حرارت ڪاملا ملایم قرار میدم حدود 20 تا 30 دقیقه طول میڪشه تا ڪاملا بوے خامے آرد از بین بره. دقت ڪنید در نهایت آرد نباید تغییر رنگ بده و همین طور به هیچ عنوان بوے خامے نداشته باشه. سپس روغن جامد را اضافه و ڪمے مخلوط ڪنید و بعد روغن مایع را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا جایے ڪه آرد به صورت خمیر یڪدستے دربیاد. 2تا 3 دقیقه مخلوط آرد و روغن را روے حرارت ملایم هم بزنید. سپس شیره تخم مرغے را به تدریج اضافه و مدام و سریع با همزن دستی(ترجیحا) هم بزنید. سپس شربت را ڪم ڪم اضافه و مدام هم بزنید. احتمال گلوله شدن در این حلوا زیاده بنابراین باید مدام و سریع هم زده بشه. من گاهے اوقات براے همزدن این حلوا از همزن برقے استفاده میڪنم. سپس روے حرارت ملایم مدام حلوا را به صورت پارویی(رفت و برگشت) هم بزنید تا حلوا جمع شود. در انتها تابه را به چپ و راست تڪان دهید تا حلوا بقچه و در ظرف جمع شود(گهواره ڪردن حلوا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حلوا داغه اونو توے ظرف بریزید. برای این مدل تزئین ابتدا حلوا رو با فاصله از لبه ظرف به صورت گرد پهن ڪنید. با پشت قاشق چرب شده روے حلوا بڪشید تا ڪاملا صاف و یڪدست بشه. برای تزئین مدل جناقے از لیسک استفاده ڪردم ڪه فڪر میڪنم اڪثرتون دارید. مقداری از حلواے ولرم را در قیف با ماسوره بزرگ گلبرگ ریختم...دقت ڪنید براے این مدل سر پهن ماسوره گلبرگ به سمت بالا باشد. برای حجم دهے بیشتر به گلبرگها از قاشق چایخورے استفاده ڪردم(حتما بین ڪار ڪمے قاشق رو چرب ڪنید تا به حلوا نچسبه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیا چیتے قارچ براے هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید. برای درست ڪردن خوراک لوبیا چیتے و قارچ ابتدا لوبیا چیتے را شستم و براے اینڪه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض ڪردم. عده اے از دوستان براے لعاب انداختن از سیب زمینے یا آرد استفاده مے ڪنند ولے وقتے لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه ڪردن آرد یا سیب زمینے نیست. من از قبل لوبیا رو پخته و فریز ڪرده بودم. موادلازم : 3 لیوان لوبیا چیتے پخته شده 2عدد پیاز خلال یا خرد شده 1 قاشق چاے خورے از هر ڪدام (نمڪ وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه) 2 قاشق غذاخورے رب گوجه 5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده 1تا 2عدد آب لیمو تازه آب جوش به میزان لازم در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک ڪه شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگے را یه تفت ڪوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ ڪشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو ڪم ڪردم وگذاشتم ڪه خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه ڪردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛