جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان
چنتا بادمجان رو کبابی کنید و داخلش رو خالی کنید و با چاقو ساطوری کنید تا کاملا له شود و با نمک و فلفل در روغن تفت بدید.در ظرفی جداگانه یک پیاز نگینی شده رو تفت بدید و بعد گوشت خورشتی یا چرخی رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعد زروچوبه و فلفل و پودر سیر و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید تا خامی رب گرفته شود سپس به مقدار لازم پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید.بادمجان هارو داخل ظرف مخصوص فر ریخته و روشو با موادگوشتی میپوشونیم.و گوجه و فلفل روش میزاریم(قابل حذف)و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار میدیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پاستیلی
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای
یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی
شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن )
دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین
و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلاتها تمیز و صاف باشه
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه
در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره
،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشوبگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید
میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه
نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید
نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید
نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ پلو
سلام دوستان همیشه همراه و مهربونم .
.
این پلوی مخلوطی بسیار خوشمزه است و می تونین از مرغ و گوشت قرمز هر کدوم به دلخواه استفاده کنین . من از سینه مرغ استفاده کردم .
برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ ۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته و زرشک به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه .
بعد از پخت ریش ریش کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم .
یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره .
قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه .
بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم .
پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشا و بتونیم استفاده کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#علي_نازيك
سلام😍
بچه ها حتماً اين غذاي خوشمزه تركيه اي رو امتحان كنين👌😋
قول ميدم خوشتون مياد
سه عدد بادمجان
فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام
گوجه دوعدد
گوشت چرخ كرده يك پياله
پياز يك عدد
ماست چكيده يك ليوان
سير چهار حبه
نمك،فلفل قرمز،زردچوبه
.
.
بادمجون،فلفل دلمه اي،گوجه رو روي شعله ي گاز يا زغال كباب كنيد،
وقتي خنك شد پوست بكنيد،
پياز رو سرخ كنيد،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد وتفت بديد،سير،نمك،فلفل وزردچوبه رو هم اضافه كنيد،
فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته رو نگيني خورد كنيد واضافه كنيد واجازه بديد آب گوجه كشيده بشه،
پوست بادمجون هاي كبابي رو هم وقتي سرد شده بكنيد،
ريز خورد كنيد،داخل كاسه بريزين،دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده ي ترش رو اضافه كنيد هم بزنيد،
دا خل ظرف سرو اول بوراني بادمجون وروش مخلوط گوشتُ فلفل دلمه وگوجه رو بريزين و نوش جان كنيد😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک تیرامیسو
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت)
1 قاشق مربا خوری قهوه فوری
از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب)
200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
2 قاشق سوپ خوری پودر قند
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک تولد آدم برفی"
اول از همه نیاز به کیک پایه داریم
میتونین از دستور رولت هم استفاده کنین یا هر کیک دیگه ای که خودتون تمایل دارین ولی تو قالب مسطح باید پخته بشه
برای کیک میتونین از دستور کیک پایه شانو استفاده کنین که تو این هشتگ هست👇
#کیک_پایه
نکته: میتونین این کیک رو با 1 قالب یا تعداد قالبهای بیشتر بپزین بستگی به خودتون داره که بخواین کیکتون چند طبقه باشه
نکته: خامه ای که استفاده میشه حتما باید خامه قنادی و فرم گرفته شده باشه
کیک رو بعد از پخت بزارین خوب خنک شه
حالا به این شکل کیکتون رو از وسط دو قسمت میکنین و قسمتهارو روی هم میزارین
2 تا بشقاب یک شکل در دو سایز یکی کوچک و یکی بزرگ انتخاب کنین بزارین رو کیک تا تنه رو از رو بشقابا یکدست برش بدیم
وقتی قسمتهای اضافی رو جدا کردین
حالا یکم شیر یا آبمیوه میریزیم روی کیک تا کیکمون تر شه و مواد خوب به خورد کیک بره
خامه میمالیم ، میوه دلخواهتون و شکلات یا هر چیزی که دوست دارین رو روی لایه ها قرار میدین
و لایه هارو به ترتیب تکمیل کنید
لایه ها که کامل شد خامه کشی اصلی رو شروع میکنیم بهتره یه ست خامه کشی سطحی انجام بدین کیک رو داخل یخچال بزارین برای 1 تا 3 ساعت خنک شه و مجدد با خامه لایه کشی کنین تا کاورتون تمیز تر شه و پوشش دهی بهتری بگیره
کل کیکو خوب خامه کشی میکنیم
حالا از پودر نارگیل برای برفی شدنش استفاده میکنیم ،
پودر نارگیل رو حسابی رو همه قسمتا میپاشین تا شکل برفی پیدا کنه
برای لباس و اجزای صورتش میتونین از
شکلات ،چوب شور، پاستیل ، میوه ، اسمارتیز ، خمیر فوندانت ویا هر چیزی که دوست دارین استفاده کنین
برای شال گردن هم میتونین کمی از خامتون رو با رنگ خوراکی مخلوط کنین یا از ژله بریلو استفاده کنین و براش شال گردن بزارین
وقتی تزئیناتش کامل شد
برای چند ساعت بزارین تو یخچال تا خوب خنک شه و فرم بگیره و بد سروش کنین
نکته:حتما از پودر نارگیل مرغوب و تازه استفاده کنین و از لوازم قنادیای معتبر خریداری کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_پفکی
مواد لازم:
2 عدد بادمجان قلمی
2عددتخم مرغ
2 تا3قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری سرصاف)
نمک
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه :
بادمجونا راپاک وحلقه ای برش بزنید.
دریک کاسه تخم مرغ+نمک+شیر+آرد بیکینگ پودر راهمگی مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه.
میتونید فلفل هم اضافه کنید.
بادمجونا رابه این سس آغشته کنید ودرروغن داغ سرخ کنید.
درکنار بادمجونای پفکی میتونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک وفلفل سیاه وکمی سیر رنده شده وپاپریکا اضافه کنید سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سڪنجبین خیار
عزیزان سعے ڪنید از نعناے عطرے (نعنای فلفلی)استفاده ڪنید شربت فوق العاده خوش عطر میشه اگه گیرتون نیومد از همون نعناے سبزے خوردن استفاده ڪنید
سڪنجبین هم به همینروش پخت میشه منتهے نعنا رو باهاش میپزید وسرڪه میزنید
مواد لازم :👇
شکر دو لیوان
آب یک لیوان
سرڪه سفید یک چهارم لیوان
خیار دو عدد
نعنا رو تمیز ڪرده ومیشوریم و دسته میڪنیم دو دسته ڪوچڪ
دستور تهیه :👇
شکر واب رو میزاریم رو گاز تا به جوش بیاد جوش ڪه اومد نعنا رو اضافه ڪنید ڪناره هاے قابلمه رو با فرچه آغشته به آب لیمو تمیز ڪنید تا شربت شڪرک نزنه شعله رو خیلے ڪم ڪنید تا آروم آروم جوش بزنه حدود نیم ساعتے طول میڪشه تا شربت قوام بیاد در این فاصله سرڪه رو هم اضافه ڪنید سرڪه زیاد نزنید ڪه بوش غالب بشه اینو بگم اگه از سرڪه قرمز استفاده میڪنید ڪمے ڪمتر بزنید چون بوے سرڪه قرمزه تنده
شربت وقتے قوام اومد تو صافے بریزید وبریزید تو شیشه این شربت خوب قوام اومده باشه ماها تو یخچال دوام داره خوب قوام نیومده باشه بعد از مدتے روش ڪپک میزنه
این شربت همراه آب لیموے تازه محشره وبسیار گواراست
خیار رو یا رنده درشت رنده ڪنید یا رشته اے بزنید
شربت ڪه اماده ڪردید خیار رنده شده رو بریزید داخل شربت ونیم ساعتے بزارید تا طعم خیار به شربت بده ونوش جان بفرمایید
میتونید تو شربت از عرق بیدمشک یا گلاب هم استفاده ڪنید
میخواید بیشتر درست ڪنید مواد رو دوبرابر یا سه برابر ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد لوبیا چیتی
سلام دوستان گلم . ڪلیپ سالاد لوبیا چیتے .
ےه سالاد خوشمزه ڪه براے بچه ها عالیه .
من وقتے بگم براے بچه هاخوبه بدونین پسر بد غذام ازش استقبال ڪرده 😉😄. مواد سالاد ها هم دل به خواهے هستش من این مدل دوست دارم درست ڪردم .😊 حتے به عنوان یه غذا هم مے تونید سرو ڪنید . .
برای ۳ تا ۴ نفر
لوبیا چیتے نصف لیوان
سیب زمینے ۲ عدد
نخودفرنگے ۲ الے ۳ ق غ
خیارشور ۲ عدد
ڪاهو یا شوید به میزان دلخواه
لوبیا رو خیس ڪردم و چند ساعت موند بعد از چند ساعت آبش رو بیرون ریختم و آب اضافه ڪردم و پختم، نمک هم آخر ڪار ریختم .
سےب زمینے ها رو هم پوست ڪندم و نگینے خرد ڪردم و داخل ظرفے ڪه حاوے آب جوش و ڪمے نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبڪش ڪرد .
نخودفرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینے خرد ڪردم .
من از ڪاهو استفاده ڪردم . مے تونید از شوید هم استفاده ڪنید . ڪاهوها رو هم شستم و خرد ڪردم .
داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط ڪردم . به دلخواه شما حتے مے تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتے آب لیمو استفاده ڪنید .
من یه قاشق سس رو با یه قاشق ماست و ڪمے آب لیمو و فلفل و نمک مخلوط ڪردم و داخل مواد ریختم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزاساندویچی
طرزتهیه
داخل نون باگت رو خالی کرده وکره و سبزی معطر(شوید یا نعناع) میزنیم و با پنیر موتزارلا و ژامبون و پنیر پیتزا پر کرده و روشون مقداری تخم مرغ زده شده میریزیم.و مجدد ژامبون و پنیر پیتزا میزاریم و با کره روشو چرب میکنیم.و به مدت ۲۰ /۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام💁♂
سه شنبه شانزدهم اردیبهشت ماه
یازدهم رمضان
دعا میکنم در
این روز زیبا از
ماه مبارک رمضان
لحظاتت همہ شاد✅
دلت از غم آزاد✅
روزگارت لبخند😍
دلت ازکینہ تهی
همہ جا،نام تو از مهر بہ لبها جاری
و تو با یاد خداوند بزرگ
بہ سلامت ببری راه بہ پیش
سہ شنبہ بهارے تون شاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_بستنی
۱۰ رنگ نیاز داشتم .
ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم .
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .
به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم .
داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .
بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.
بارها کلیپ دراوردن از ژله از قالب رو گذاشتم . مجدد هشتگ رو میزارم که نکات رو بخونین اینجا #در_آوردن_ژله
اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_نخود_چی
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه
یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم .
گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم .
بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن .
بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم .
توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم .
دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه )
بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنے میوه ای
این بستنے بسیار راحته با هر نوع میوه اے مے تونین درست ڪنین .
بدون ثعلب ، بدون تخم مرغ و بدون دستگاه بستنے ساز
این بستنے ها در واقع اگه شڪر و خامه رو حذف ڪنین رژیمے هم هستن
من از توت فرنگے، خربزه و طالبے استفاده ڪردم
براے توت فرنگی
توت فرنگے ۲۵۰ گرم(قبل منجمد ڪردن وزن ڪنید)
شےر یک لیوان
خامه قنادے یا صبحانه ۳ ق غ
شڪر به مقدار لازم(بستگی به شیرینے میوه داره)
اول توت فرنگے ها رو داخل فریزر بزارید حداقل پنج ساعتے بمونه .
داخل مخلوط ڪن یا غذاساز توت فرنگے یخ زده و شیر + خامه و شڪر اضافه ڪنید و میڪس ڪنید . من خامه صبحانه استفاده ڪردم واسه همین شڪر بیشترے ریختم . اگر خامه قنادے استفاده مے ڪنین چون خودش شیرینه شڪر ڪمتر بریزید یا اصلا نریزید . خودتون بچشین حتما شیریتیش رو خودتون تعیین ڪنین
بعد داخل یه ظرف درب دار بریزید و بزارید فریزر . ۷ الے ۸ ساعتے بمونه .
برای خربزه
خربزه ۳۰۰ گرم
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ
شڪر به مقدار لازم
خربزه ها رد خرد ڪردم حدودا نزدیک سیصد گرم شد . داخل فریزر حداقل پنج ساعتے قرار دادم .
داخل مخلوط ڪن خربزه یخ زده و شیر و خامه و شڪر اضافه ڪردم . خودتون براساس ذایقه خودتون میزان شڪرش رو تعیین ڪنین . بستگے به نوع میوه تون و شیرینے و ترشیش داره .
باز میڪسڪردم و داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الے ۸ ساعتے بمونه .
طالبی هم به همین روش درست ڪردم.
بعد از فریزر بیرون آوردم ۵ الے ۱۰ دقیقه اے بیرون بمونه چون اولش خیلے سفته و بعد با اسڪوپ بستنے ازش جدا ڪردم .
با هر چے هم دوست دارین تزیین ڪنین و سرو ڪنین .
نڪات : با هر میوه اب مے تونین درست ڪنین اگر میوه تون آبداره خیلے شیر رو ڪمتر بریزین .
میران شڪر ریختن و یا نریختن دست خودتونه .
خامه هم مے تونین نریزین اما خوب باشه خوشمزه تره 😊.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛