eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر🌹🌹 ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه طرز تهیه 400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نکته بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید. برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊 جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میوه وبیسکوئیت اول اناناس حلقه رو ته قالب چیده وسطش گیلاس یا البالو میگذاریم و ژله الورا را درست میکنیم یکم از ژله رو روی اناناس ریخته خیلی کم ومیذاریم داخل یخچال .وقتی ژله بست کمپوت سیب و گلابی و البالو رو میریزیم رکش و بقیه ژله الورا را میریزیم روی میوه ها ومیگزاریم تاببندد. برای قسمت زیرین باید یک بسته خامه و ۲۵۰ گرم کره ودو قوطی شیرعسل رو رو حرارت ملایم گذاشت تا مثل ماست شود بعد یک لایه از مواد خامه ای روی ژله میمالیم و یک لایه بیسکوییت که بااب کمپوت خیس میکنیم . دوباره خامه مالیده و بیسکوییت میچینیم تا آخر. بعد یک ساعت داخل یخچال میگزاریم . بعد از قالب درآورده ونوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک عطر وطعم نوتلایی خوبی داره واز لحاظ بافت هم نرم و مرطوبه. همونطور که در تصویر مشاهده میکنید رنگش هم خیلی خوش رنگه. میتوانید برای تزیینش از خامه ساده یا نوتلا استفاده کنید. ولی بنظر خودم ساده و پاشیدن یکم پودر قند در انتهای کار کفایت میکنه طرز تهیه: 1. ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) گرم میکنیم. 2. قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی میکنیم. 3. سایز قالب بین 20 تا 25 در نظر داشته باشید. 4. آرد + بکینگ پودر + نمک با هم مخلوط و الک میکنیم. 5. در ظرف دیگری کره نرم شده را با همزن برقی با سرعت متوسط میزنیم ودر حین همزدن کم کم شکر را اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. حدود 3 دقیقه زمان لازم داریم تا یه کرم نرم و یکدست داشته باشیم .(نکته1مطالعه شود) 6. بعداز اینکه مخلوط کره و شکر کاملا ترکیب شدند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم. 7. و هرکدام را 1 دقیقه با همزن هم میزنیم.(تخم مرغ اول اضافه شد 1 دقیقه هم میزینم / تخم مرغ دوم اضافه شد 1 دققه هم میزنیم و الی آخر) 8. بعداز آخرین تخم مرغ وانیل اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم. 9. 1 پیمانه نوتلا داشتیم اضافه میکنیم مجددا با همزن میزنیم. 10. کمی از تریب آرد را اضافه میکنیم.با دور کند همزن میزنیم. 11. سپس نصف پیمانه شیر را اضفه میکنیم و کمی هم میزینم. 12. دیگه باهمزن کاری نداریم. بقیه آرد را اضافه میکنیم. با لیسک هم میزینم وبعد بقیه شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم. 13. بعداز این که موادمون کاملا یک دست شد. داخل قالب میریزیم و به مدت 55 دقیقه یا تا زمانی که تست خلال دندان تمیز باشد در فر قرار میدهیم. 14. بعداز پخت اجازه میدیم کیک ما خنک شود از قالب خارج کرده و وقتی کاملا سرد شد به صورت دلخواه تزیین میکنیم. نکات خیلی مهم 1- باتوجه به دمای کره و دمای محیط و قدرت همزن ها وسایر شرایط ما چه در این دستور وچه در رسپی های مشابه زمانی را که دستور مینویسه ما همیشه بعنوان مبنا قرار میدیم ولی الویت ما چیزیه که موقع کارمیبینیم پس همزدنو ادامه میدیم تا شکر کره ما به اصطلاح کرکی و نرم بشه. این نکته کلی هستش و این که ذکر میشه حتما هم دمای محیط باشه کمک میکنه تا کیک شما بافت بهتری داشته باشه خمیر نشه /آرد گلوله نشه و..... 2- یه نکته دیگه مربوط به کره هستش وقتی در دستوری نوشته میشه کره نرم شده یا هم دمای محیط نباید بذارین کره شما آ ب بشه یا اینکه یکم بیرون موند استفاده کنین. کره نرم شده زمانی برای کیک شما مناسبه که وقتی با دوتا انگشت بهش فشار میدین نرم باشه و فرو بره ..... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته ذرت وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی گوجه سبز گوجه سبز/ یک کیلو سرکه سفید / 3لیوان آب / یک لیوان نمک / یک قاشق غذاخوری فلفل سفید یا سیاه / یک قاشق چایخوری نعنا و برگ بو / چند برگ 🔺طرز تهیه🔺 سرکه سفید و نمک و آب رو پنج دقیقه بجوشونید تا سرد شه بعد گوجه سبز برگ بو و نعنا و فلفل رو تو شیشه گذاشته محلول آب ونمک رو روش میریزیم تا دو هفته آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء هفدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.8M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ..... دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو یک قابلمه کمی بریزید وشکر روش بپاشید این کارو ادامه بدید تا تموم بشه ودرشو بزارید وبزارید یخچال به مدت وارده تا بیست وچهار ساعت بعد از چند ساعت نگاه کنید آگه دیدید توت فرنگی کم آبه واب ننداخنن نصف لیوان آب ولرم روش بریزید . بعد از طی این مدت بزارید‌رو گاز با شعله بالا توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه مواظب باشید مربا اوایل پخت سر میره وقتی مربا سر نره به این معنیست قوام اومده مقداری از شربتش تو یک نعلبکی بریزید وبه حالت چرخشی سرد کنید آگه شهد به کندی حرکت کرد مربا قوام اومده بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه دوست داشتید در آخر کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو بزنید من نزدم بزنید .چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید مربای توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمیزنه ولی آگه خوب قوام نیاد زود ترش وکپک میزنه مارمالاد یک کیلو توت فرنگی پاک شده وخرد شده یک کیلو شکر وسه قاشق پودر ژله با طعم توت فرنگی توت فرنگی رو شسته وخرد کرده به همین روش مربا شکر روش بپاشید بزارید یخچال دوازده تا بیست وچهار ساعت سپس بزاریر‌رو گاز تا گرم بشه و توت فرنگی آب بندازه گاز رو خاموش کنید تا کمی سرد بشه با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی حسابی له کنید ودوباره بزارید رو گاز تا قوام یابد سه قاشق پودر ژله توت فرنگی رو‌در نصف لیوان آب جوش حل کرده وبه مارمالاد اضافه کنید کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو اضافه کنید چند جوش که زد وگاز زو خاموش کنید سرد که شد بریزید تو شیشه وفریزیر بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرغ بریان تیکا " مرغ درسته پاک شده با پوست 1 عدد ماست نصف پیمانه میتونین از ماست سون یا از ماست چکیده استفاده کنین هرچی ماست سفت تر باشه بهتره روغن زیتون بدون بو یا روغن مایع فرقی نمیکنه 4 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ 1 عدد سیب زمینی بزرگ 1 عدد هویج 1 تا 2 عدد سیر 4 حبه کیسه مخصوص فر نکته : این کیسه ها مخصوص فر هست و با حرارت ذوب نمیشه برای تنوری کردن و بخار پز مواد غذایی توی فر کاربرد داره از سوپر مارکتهای بزرگ و لوازم قنادی ها میتونین تهیش کنین خب حالا روی مرغ رو با چاقو برش ایجاد کنین مواد سستون رو مثل شکل توی یه ظرف بریزین که بتونین درش رو ببندین و خوب تکونش بدین اینجوری بهتر و یکدست تر درمیاد ولی شما میتونین به هر روش دیگه ای که خواستین این کار رو انجام بدین حالا کل مرغتون رو آغشته به سس بکنین قشنگ زیر پوستش تو شکمش همه جارو سس مالی کنین حالا پیاز و سیر و هویح و سیب زمینی رو تو شکم مرغتون جا بدین میتونین چند تکه کنین تا همه جاش جا بگیره و تو شکمش پخش کنین قسمت انتهایی باز مرغ رو با خلال دندون کیپ کنین و بزارینش تو کیسه درش رو گره بزنین اگر وقت داشتین بزارین 1 ساعت بمونه همون شکلی تا مرغتون حسابی طعم دار شه وقتی خواستین بزارینش تو فر با چاقو چندتا سوراخ روی جاهای مختلف کیسه ایجاد کنین که بخار مرغ موقع پخت خارج شه حالا بزارینش تو سینی فر زیرش بهتره چند لایه کاغذروغنی بزارین که سینی فرتون کثیف نشه با حرارت 200 درجه بزارین 1 تا 2 ساعت بمونه تا خوب تنوری شه اگر دوست داشتین تنوری تر شه میتونین 20 دقیقه آخر پخت روی کیسه رو باز کنین تا خشک تر و برشته تر شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ با سس بِشمال 1 بسته قارچ(۲۰۰گرم) 1 عدد پیاز سینه ے مرغ نیم ڪیلو 2 عدد فلفل قرمز 2 عدد فلفل سبز نمک، فلفل سیاه روغن مایع نان برشته مواد لازم براے سس بشامل ۱ قاشق غذاخورے ڪره ے آب شده ۱ لیوان شیر ۱ ونیم قاشق غذاخورے آرد پنیر چدار طرز تهیه: قارچ ها و پیاز را خورد میڪنیم. ماهیتابه را با روغن بسیار ڪمے چرب ڪرده و پیازها را خیلے ڪم تفت مے دهیم. قارچ ها را هم افزوده و تا زمانیڪه آبش گرفته شود، میپزیم. مرغ ها را در ماهیتابه ے دیگرے گذاشته و تازمانیڪه آبش گرفته شود میپزیم. درب ماهیتابه را بگذارید. فلفل ها را خورد میڪنیم. روغن مایع را به مرغ ها اضافه میڪنیم،فلفل ها را هم ریخته و با هم تفت مے دهیم. در این مرحله قارچ را هم با موادمان قاطے میڪنیم. ادویه و نمک را هم ریخته و بعد از ڪمے پختن؛ از روے اجاق برمیداریم. طرز تهیه سس: در یک قابلمه ے ڪوچک آرد و ڪره را ریخته و تفت مے دهیم.وقتی بوے آرد به مشاممان خورد، شیر داغ را ریخته و سریع هم میزنیم.نمڪ را هم ریخته و تا وقتے ڪه بجوش آمد هم میزنیم. وقتے به اندازه ڪافے غلیظ شد، مرغ و قارچ را به آن افزوده و سس را به خوبے به خوردشان میدهیم. موادمان را در یک قالب مستطیلے چرب شده و یا در سینے میچینیم. پنیر را به اندازه ے مساوے روے موادمان میریزیم. فر را از قبل در دماے 180 درجه گرم میڪنیم و تازمانیڪه روے غذا طلایے شود، آن را میپزیم. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍طرز تهیه ڪیک موزاییڪے شڪلاتے یخچالے (بدون فر)😍 👇🏻 📍مواد لازم: 🥡شکر یک سوم پیمانه 🍪بیسڪویت پتے بور ۲ بسته 🥛شیر یک دوم پیمانه 🧈ڪره ۵۰ گرم (میشه از روغن مایع هم استفاده ڪرد) 🍫پودر ڪاڪائو ۲ ق غ 🥜بادام و پسته خرد شده: اختیاری 🔻طرز تهیه: پودر ڪاڪائو و شڪر رو با هم مخلوط ڪنین تا یڪدست شه.ڪره و شیر رو اضافه مے ڪنیم و مے ذاریم روے حرارت ڪم تا ڪره و شڪر باز شه.بعد زیر شعله رو خاموش مے ڪنیم و مے ریزیم داخل یه ظرف دیگه تا خنک شه. بیسڪوییتمونو خرد مے ڪنیم نه در حدے ڪه پودر بشه و نه حدے ڪه درشت باشه. وقتی مایع ڪامل خنک شد بیسڪویت هاے خرد شده رو بهش اضافه مے ڪنیم و خوب مخلوط مے ڪنیم بادام و پسته و گردو خرد شده هم اضافه ڪنین. پلاستےڪ فریزر رو باز مے ڪنیم از وسط و مایع رو به صورت رولے داخلش مے ریزیم و رولش مے ڪنیم. ڪامل با دست شڪل بدین. میذارےم ۱-۲ ساعتے داخل یخچال استراحت ڪنه (ےا نیم ساعت میتونین بذارین توے فریزر) بعد از نایلون در میاریم و بعد برش میدیم و میتونید داخل شڪلات آب شده بزنید.بعد هم نوش جونتون مے ڪنین. . 🔶بجای این مواد (شیر،ڪره،شکر و پودر ڪاڪائو) میتونےن ۲۰۰ گرم شڪلات رو به روش بن مارے آب ڪنید(ےه ظرف یا ڪترے آب بذارین روے گاز تا بجوشه و یه ظرف بذارین روے ڪترے و شڪلات رو بریزین داخلش تا با حرارت غیر مستقیم آب شه) شڪلات آب شده رو با ۲۰۰ گرم خامه مخلوط ڪنید و وقتے داغه بریزین داخل بیسڪوییت ها و بعد باقے مراحل رو انجام بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان هم میتونید از ران استفاده ڪنید هم از سینه این مقدار براے چهار نفره ران چهار تڪه اگه نصف لیوان آلو ۸تا ۱۰ رب گوجه فرنگے یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرڪ زعفران ،زردچوبا،نمڪ،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا ڪف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ ڪنید من همیشه تین ڪار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط ڪفش بالا بیاد ڪافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪنید وسرخ ڪنید وقتے سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهے تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ ڪنید اواخر سرخ شدن تڪه هاے مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه ڪافے میریزیم تا به جوش بیاد وقتے جوش اومد لپه ڪه قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه ڪرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ ڪرده همراه آلو ڪه قبلا خیس ڪردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا ڪاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف ڪنید فقط با سیب زمینے سرخ شده سرو ڪنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده ڪنید طعمش عالے میشه میتونید براے چاشنے از ڪمے آبلیمو یا آبغوره استفاده ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براے 1/5 ڪیلو : شےر پر چرب 3 پیمانه شڪر 330 گرم ثعلب 2 ق چ گلاب 1/4 پیمانه خامه صبحانه 1 پیمانه زعفران 2 تا 4 ق س تزیین: خامه صبحانه نصف پاڪت پسته یا خلال پسته طرز تهیه : شکر و ثعلب را مخلوط ڪنید. شےر را به نقطه جوش برسانید. شےر ڪه به نقطه جوش رسید حرارت را ملایم ڪنید و قاشق قاشق ترڪیب شڪر و ثعلب را اضافه ڪنید و با مفتول مدام هم بزنید. بعد از اتمام شڪر، 3 دقیقه روے شعله متوسط رو به بالا شیر را هم بزنید. شےر را از روے حرارت برداشته و گلاب را به آن اضافه ڪنید. خامه صبحانه را قاشق قاشق اضافه ڪنید و مدام با مفتول هم بزنید تا خامه ڪاملا با شیر ترڪیب شود. در آخر زعفران را نیز اضافه و مخلوط ڪنید. در ظرفے مقدارے یخ بریزید و یک قاشق سوپخورے نمک روے آن بپاشید و ظرف شیر را روے یخ قرار دهید و براے حدود 15 دقیقه آنرا هم بزنید تا ڪاملا خنک شود. بعد از این زمان ظرف شیر را به فریزر انتقال دهید و 45 دقیقه زمان دهید تا بستنے ڪمے خودش را بگیرد. در این فاصله داخل یک سینے ڪیسه فریزر بیندازید و نصف پاڪت خامه صبحانه را روے آن پخش ڪنید و در فریزر قرار دهید تا خامه منجمد شود. 45 دقیقه ڪه گذشت بستنے را از فریزر خارج ڪنید و خوب هم بزنید تا اطراف ظرف ڪه گرفته است با بقیه بستنے ترڪیب شود. مجدد 45 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره آنرا خوب هم بزنید. اےن روند را 4 تا 5 مرتبه تڪرار ڪنید و هر بار خوب بستنے را مخلوط ڪنید. بعد از 4 یا 5 مرتبه بستنے ڪاملا خودش را گرفته و ڪشدار شده است و در این مرحله خامه منجمد را تڪه تڪه ڪنید و مقدارے از آنرا در بستنے بریزید. بستنی را به ظرف دیگرے انتقال دهید، بقیه خامه را به همراه پسته روے بستنے بریزید و براے چند ساعت یا شب تا صبح در فریزر قرار دهید. بستنی ڪاملا سفت و ڪشدار است و میتوانید آنرا اسڪوپ بزنید و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر تڪه هاے مرغ یا نصف عدد سینه مرغ ڪنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفرے خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمڪ و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و ڪمے و نمک و فلفل و ڪمے زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش ڪردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . ےڪ عدد پیاز رو خرد ڪردم و با ڪمے روعن یا ڪره تفت دادم و بعد قارچ هاے ورقه شده رو اصافه ڪردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه ڪردم و مقدارے با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه ڪردم و هم زدم . هویج رو رنده ڪردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه ڪردم و گذاشتم ڪمے بپزه . شےر رو ڪه در دماے محیط بود به تدریج به سوپم اصافه ڪردم و بعد ذرت رو اصافه ڪردم چون ذرت ڪنسروے بود و زود مے پزه و له نشه اخر ڪار اضافه ڪردم . نمک غذا رو هم میزان ڪردم . اخر هم جعفرے خرد شده رو اضافه ڪردم . بعد از اینڪه شیر رو اضافه ڪردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم مے تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛