eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ..... دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو یک قابلمه کمی بریزید وشکر روش بپاشید این کارو ادامه بدید تا تموم بشه ودرشو بزارید وبزارید یخچال به مدت وارده تا بیست وچهار ساعت بعد از چند ساعت نگاه کنید آگه دیدید توت فرنگی کم آبه واب ننداخنن نصف لیوان آب ولرم روش بریزید . بعد از طی این مدت بزارید‌رو گاز با شعله بالا توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه مواظب باشید مربا اوایل پخت سر میره وقتی مربا سر نره به این معنیست قوام اومده مقداری از شربتش تو یک نعلبکی بریزید وبه حالت چرخشی سرد کنید آگه شهد به کندی حرکت کرد مربا قوام اومده بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه دوست داشتید در آخر کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو بزنید من نزدم بزنید .چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید مربای توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمیزنه ولی آگه خوب قوام نیاد زود ترش وکپک میزنه مارمالاد یک کیلو توت فرنگی پاک شده وخرد شده یک کیلو شکر وسه قاشق پودر ژله با طعم توت فرنگی توت فرنگی رو شسته وخرد کرده به همین روش مربا شکر روش بپاشید بزارید یخچال دوازده تا بیست وچهار ساعت سپس بزاریر‌رو گاز تا گرم بشه و توت فرنگی آب بندازه گاز رو خاموش کنید تا کمی سرد بشه با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی حسابی له کنید ودوباره بزارید رو گاز تا قوام یابد سه قاشق پودر ژله توت فرنگی رو‌در نصف لیوان آب جوش حل کرده وبه مارمالاد اضافه کنید کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو اضافه کنید چند جوش که زد وگاز زو خاموش کنید سرد که شد بریزید تو شیشه وفریزیر بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرغ بریان تیکا " مرغ درسته پاک شده با پوست 1 عدد ماست نصف پیمانه میتونین از ماست سون یا از ماست چکیده استفاده کنین هرچی ماست سفت تر باشه بهتره روغن زیتون بدون بو یا روغن مایع فرقی نمیکنه 4 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ 1 عدد سیب زمینی بزرگ 1 عدد هویج 1 تا 2 عدد سیر 4 حبه کیسه مخصوص فر نکته : این کیسه ها مخصوص فر هست و با حرارت ذوب نمیشه برای تنوری کردن و بخار پز مواد غذایی توی فر کاربرد داره از سوپر مارکتهای بزرگ و لوازم قنادی ها میتونین تهیش کنین خب حالا روی مرغ رو با چاقو برش ایجاد کنین مواد سستون رو مثل شکل توی یه ظرف بریزین که بتونین درش رو ببندین و خوب تکونش بدین اینجوری بهتر و یکدست تر درمیاد ولی شما میتونین به هر روش دیگه ای که خواستین این کار رو انجام بدین حالا کل مرغتون رو آغشته به سس بکنین قشنگ زیر پوستش تو شکمش همه جارو سس مالی کنین حالا پیاز و سیر و هویح و سیب زمینی رو تو شکم مرغتون جا بدین میتونین چند تکه کنین تا همه جاش جا بگیره و تو شکمش پخش کنین قسمت انتهایی باز مرغ رو با خلال دندون کیپ کنین و بزارینش تو کیسه درش رو گره بزنین اگر وقت داشتین بزارین 1 ساعت بمونه همون شکلی تا مرغتون حسابی طعم دار شه وقتی خواستین بزارینش تو فر با چاقو چندتا سوراخ روی جاهای مختلف کیسه ایجاد کنین که بخار مرغ موقع پخت خارج شه حالا بزارینش تو سینی فر زیرش بهتره چند لایه کاغذروغنی بزارین که سینی فرتون کثیف نشه با حرارت 200 درجه بزارین 1 تا 2 ساعت بمونه تا خوب تنوری شه اگر دوست داشتین تنوری تر شه میتونین 20 دقیقه آخر پخت روی کیسه رو باز کنین تا خشک تر و برشته تر شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ با سس بِشمال 1 بسته قارچ(۲۰۰گرم) 1 عدد پیاز سینه ے مرغ نیم ڪیلو 2 عدد فلفل قرمز 2 عدد فلفل سبز نمک، فلفل سیاه روغن مایع نان برشته مواد لازم براے سس بشامل ۱ قاشق غذاخورے ڪره ے آب شده ۱ لیوان شیر ۱ ونیم قاشق غذاخورے آرد پنیر چدار طرز تهیه: قارچ ها و پیاز را خورد میڪنیم. ماهیتابه را با روغن بسیار ڪمے چرب ڪرده و پیازها را خیلے ڪم تفت مے دهیم. قارچ ها را هم افزوده و تا زمانیڪه آبش گرفته شود، میپزیم. مرغ ها را در ماهیتابه ے دیگرے گذاشته و تازمانیڪه آبش گرفته شود میپزیم. درب ماهیتابه را بگذارید. فلفل ها را خورد میڪنیم. روغن مایع را به مرغ ها اضافه میڪنیم،فلفل ها را هم ریخته و با هم تفت مے دهیم. در این مرحله قارچ را هم با موادمان قاطے میڪنیم. ادویه و نمک را هم ریخته و بعد از ڪمے پختن؛ از روے اجاق برمیداریم. طرز تهیه سس: در یک قابلمه ے ڪوچک آرد و ڪره را ریخته و تفت مے دهیم.وقتی بوے آرد به مشاممان خورد، شیر داغ را ریخته و سریع هم میزنیم.نمڪ را هم ریخته و تا وقتے ڪه بجوش آمد هم میزنیم. وقتے به اندازه ڪافے غلیظ شد، مرغ و قارچ را به آن افزوده و سس را به خوبے به خوردشان میدهیم. موادمان را در یک قالب مستطیلے چرب شده و یا در سینے میچینیم. پنیر را به اندازه ے مساوے روے موادمان میریزیم. فر را از قبل در دماے 180 درجه گرم میڪنیم و تازمانیڪه روے غذا طلایے شود، آن را میپزیم. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍طرز تهیه ڪیک موزاییڪے شڪلاتے یخچالے (بدون فر)😍 👇🏻 📍مواد لازم: 🥡شکر یک سوم پیمانه 🍪بیسڪویت پتے بور ۲ بسته 🥛شیر یک دوم پیمانه 🧈ڪره ۵۰ گرم (میشه از روغن مایع هم استفاده ڪرد) 🍫پودر ڪاڪائو ۲ ق غ 🥜بادام و پسته خرد شده: اختیاری 🔻طرز تهیه: پودر ڪاڪائو و شڪر رو با هم مخلوط ڪنین تا یڪدست شه.ڪره و شیر رو اضافه مے ڪنیم و مے ذاریم روے حرارت ڪم تا ڪره و شڪر باز شه.بعد زیر شعله رو خاموش مے ڪنیم و مے ریزیم داخل یه ظرف دیگه تا خنک شه. بیسڪوییتمونو خرد مے ڪنیم نه در حدے ڪه پودر بشه و نه حدے ڪه درشت باشه. وقتی مایع ڪامل خنک شد بیسڪویت هاے خرد شده رو بهش اضافه مے ڪنیم و خوب مخلوط مے ڪنیم بادام و پسته و گردو خرد شده هم اضافه ڪنین. پلاستےڪ فریزر رو باز مے ڪنیم از وسط و مایع رو به صورت رولے داخلش مے ریزیم و رولش مے ڪنیم. ڪامل با دست شڪل بدین. میذارےم ۱-۲ ساعتے داخل یخچال استراحت ڪنه (ےا نیم ساعت میتونین بذارین توے فریزر) بعد از نایلون در میاریم و بعد برش میدیم و میتونید داخل شڪلات آب شده بزنید.بعد هم نوش جونتون مے ڪنین. . 🔶بجای این مواد (شیر،ڪره،شکر و پودر ڪاڪائو) میتونےن ۲۰۰ گرم شڪلات رو به روش بن مارے آب ڪنید(ےه ظرف یا ڪترے آب بذارین روے گاز تا بجوشه و یه ظرف بذارین روے ڪترے و شڪلات رو بریزین داخلش تا با حرارت غیر مستقیم آب شه) شڪلات آب شده رو با ۲۰۰ گرم خامه مخلوط ڪنید و وقتے داغه بریزین داخل بیسڪوییت ها و بعد باقے مراحل رو انجام بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان هم میتونید از ران استفاده ڪنید هم از سینه این مقدار براے چهار نفره ران چهار تڪه اگه نصف لیوان آلو ۸تا ۱۰ رب گوجه فرنگے یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرڪ زعفران ،زردچوبا،نمڪ،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا ڪف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ ڪنید من همیشه تین ڪار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط ڪفش بالا بیاد ڪافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪنید وسرخ ڪنید وقتے سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهے تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ ڪنید اواخر سرخ شدن تڪه هاے مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه ڪافے میریزیم تا به جوش بیاد وقتے جوش اومد لپه ڪه قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه ڪرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ ڪرده همراه آلو ڪه قبلا خیس ڪردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا ڪاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف ڪنید فقط با سیب زمینے سرخ شده سرو ڪنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده ڪنید طعمش عالے میشه میتونید براے چاشنے از ڪمے آبلیمو یا آبغوره استفاده ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براے 1/5 ڪیلو : شےر پر چرب 3 پیمانه شڪر 330 گرم ثعلب 2 ق چ گلاب 1/4 پیمانه خامه صبحانه 1 پیمانه زعفران 2 تا 4 ق س تزیین: خامه صبحانه نصف پاڪت پسته یا خلال پسته طرز تهیه : شکر و ثعلب را مخلوط ڪنید. شےر را به نقطه جوش برسانید. شےر ڪه به نقطه جوش رسید حرارت را ملایم ڪنید و قاشق قاشق ترڪیب شڪر و ثعلب را اضافه ڪنید و با مفتول مدام هم بزنید. بعد از اتمام شڪر، 3 دقیقه روے شعله متوسط رو به بالا شیر را هم بزنید. شےر را از روے حرارت برداشته و گلاب را به آن اضافه ڪنید. خامه صبحانه را قاشق قاشق اضافه ڪنید و مدام با مفتول هم بزنید تا خامه ڪاملا با شیر ترڪیب شود. در آخر زعفران را نیز اضافه و مخلوط ڪنید. در ظرفے مقدارے یخ بریزید و یک قاشق سوپخورے نمک روے آن بپاشید و ظرف شیر را روے یخ قرار دهید و براے حدود 15 دقیقه آنرا هم بزنید تا ڪاملا خنک شود. بعد از این زمان ظرف شیر را به فریزر انتقال دهید و 45 دقیقه زمان دهید تا بستنے ڪمے خودش را بگیرد. در این فاصله داخل یک سینے ڪیسه فریزر بیندازید و نصف پاڪت خامه صبحانه را روے آن پخش ڪنید و در فریزر قرار دهید تا خامه منجمد شود. 45 دقیقه ڪه گذشت بستنے را از فریزر خارج ڪنید و خوب هم بزنید تا اطراف ظرف ڪه گرفته است با بقیه بستنے ترڪیب شود. مجدد 45 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره آنرا خوب هم بزنید. اےن روند را 4 تا 5 مرتبه تڪرار ڪنید و هر بار خوب بستنے را مخلوط ڪنید. بعد از 4 یا 5 مرتبه بستنے ڪاملا خودش را گرفته و ڪشدار شده است و در این مرحله خامه منجمد را تڪه تڪه ڪنید و مقدارے از آنرا در بستنے بریزید. بستنی را به ظرف دیگرے انتقال دهید، بقیه خامه را به همراه پسته روے بستنے بریزید و براے چند ساعت یا شب تا صبح در فریزر قرار دهید. بستنی ڪاملا سفت و ڪشدار است و میتوانید آنرا اسڪوپ بزنید و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر تڪه هاے مرغ یا نصف عدد سینه مرغ ڪنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفرے خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمڪ و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و ڪمے و نمک و فلفل و ڪمے زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش ڪردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . ےڪ عدد پیاز رو خرد ڪردم و با ڪمے روعن یا ڪره تفت دادم و بعد قارچ هاے ورقه شده رو اصافه ڪردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه ڪردم و مقدارے با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه ڪردم و هم زدم . هویج رو رنده ڪردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه ڪردم و گذاشتم ڪمے بپزه . شےر رو ڪه در دماے محیط بود به تدریج به سوپم اصافه ڪردم و بعد ذرت رو اصافه ڪردم چون ذرت ڪنسروے بود و زود مے پزه و له نشه اخر ڪار اضافه ڪردم . نمک غذا رو هم میزان ڪردم . اخر هم جعفرے خرد شده رو اضافه ڪردم . بعد از اینڪه شیر رو اضافه ڪردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم مے تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 آشپزی خاص 🔷رنگ دادن به غذا با لبو 😋 لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در این صبح زیبا هم خدا هست هم نور زیبایی و هم عشق آفتابِ مـهربانی ارزانی پلک گشوده تان همهمه‌ٔ پرندگان نیکبختی شادی بخش بامدادتان ســــلام صبحتون بخیر و شادی روزتون مملو از عشق و مهر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو یک قابلمه کمی بریزید وشکر روش بپاشید این کارو ادامه بدید تا تموم بشه ودرشو بزارید وبزارید یخچال به مدت وارده تا بیست وچهار ساعت بعد از چند ساعت نگاه کنید آگه دیدید توت فرنگی کم آبه واب ننداخنن نصف لیوان آب ولرم روش بریزید . بعد از طی این مدت بزارید‌رو گاز با شعله بالا توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه مواظب باشید مربا اوایل پخت سر میره وقتی مربا سر نره به قوام اومده بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید دوست داشتید در آخر کمی وانیل ودو قاشق اب لیمو بزنید من نزدم بزنید .چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید مربای توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمیزنه ولی آگه خوب قوام نیاد زود ترش وکپک میزنه یک کیلو توت فرنگی پاک شده .هشصد گرم شکر ویک قاشق پودر ژلاتین توت فرنگی رو شسته وبا رنده درشت رنده کنید شکر روش بپاشید بزارید یخچال دوازده تا بیست وچهار ساعت سپس بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا توت فرنگی بپزه وقوام بیاد.یک قاشق پر پودر ژلاتین رو‌ یک چهارم لیوان آب بپاشید اسفنجی که شد.بزارید رو بخار کتری روان بشه وبه مارمالاد قوام اومده اضافه کنید.دوست داشتیدکمی وانیل بزنید من نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گاو 1 کیلوگرم(یاگوساله) بادمجان 500 گرم تخم مرغ 2 عدد فلفل سیاه ونمک سبزیجات خردشده (جعفری وشوید) روغن مایع 50 گرم طرزتهیه : ابتدا بادمجونا رورنده میزنیم وکمی نمک زده ومیزاریم 30 دقیقه بمونه. بعد نیم ساعت آب بادمجونا راگرفته وبا گوشت چرخی وسیر پوره شده ویک عدد پیاز (دلخواه) رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وسبزیهای خردشده وتخم مرغ خوب مخلوط میکنیم تا تمام مواد یکدست شود. کتلتهاراهمگی آماده میکنیم ومیزاریم 10 دقیقه بمونه وبعد درروغن داغ سرخ میکنیم. 🌷میتونید کتلتها رو درآرد بزنید وبعد سرخ کنید(دلخواه). 🌷میتونید کتلت روهم سرد وهم گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪراڪت سیب زمینے به شڪل زولبیا" سیب زمینے پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده ڪنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینے ها رو رنده ڪنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط ڪنین در آخر پنیر را اضافه ڪرده و مخلوط ڪنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتے روغن گرم شد حرارت را ملایم ڪنین مواد سیب زمینے رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شڪل دلخواه شڪوفه بزنین از قیف محڪم براے شڪوفه زدن استفاده ڪنین ڪه قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو ڪنین نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: توت :۵۰۰گرم شکر : ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم آب : ۲لیوان جوهر لیمو :۱/۸ قاشق چای خوری ✍طرز تهیه: ابتدا توت را داخل قابلمه ریخته بعد شکر وآب را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته وقتی که به جوش آمد شعله گاز را کم می‌کنیم. با حرارت کم به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم تا مربا قوام بیاییددر انتها جوهرلیمو را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم چند جوش بزندقابلمه را از روی حرارت برداشته و مربا را در همان قابلمه به‌مدت یک روز نگهداری می‌کنیم بعد در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛