eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی دو کیلو نسبتا بزرگ گوشت ۴۰۰ گرم پیاز یک عدد سیر سه حبه ریز شده فلفل دلمه ریز یک پیمانه گوجه یک پیمانه سبزی دلمه یک پیمانه نمک و فلفل و مرزه مقداری رب دو قاشق غذا خوری گوجه و فلفل برای روش مقداری روغن و نمک و فلفل و نعنا برای روی سیب زمینی ها طرز تهیه گوشت و پیاز و سیر و فلفل دلمه و گوجه و نمک و فلفل و مرزه رو با هم خوب قاطی میکنیم سیب زمینی ها رو پوست گرفته داخل اون رو خالی میکنیم رو روغن با فلفل و نمک و نعنا با هم قاطی کرده رو و داخل سیب زمینی ها میزنیم بعد از مواد گوشتی پر کرده و رب رو با آب رقیق کرده روی آنها میریزیم فویل پیچیده داخل فر ۱۸۰ نیم ساعت میپزیم بعد در میاریم فویل رو برداشته گوجه و فلفل رو اضافه کرده دوباره بیست دقیقه زمان میدیم تا سیب زمینی ها گریل شود و بعد نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان شکم پر بدون سرخ کردن در سالم ترین روش ✅ مواد لازم بادمجان ۵ عدد، سیب زمینی دو عدد، 300 گرم گوشت چرخ کرده ، ۱عدد پیاز ، 2 فلفل سبز ، ۳ عدد گوجه فرنگی ، 4 سیر ،، نصف لیوان آب ، روغن کافی ، فلفل ، نمک. مواد سس یک نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 1 فنجان آب ، مقداری نمک در صورت لزوم. اول پیاز رو نگینی کرده و تفت میدهیم گوشت رو بهش اضافه کرده و تفت میدهیم بعد فلفل سبز نگینی شده و سیر رنده شده و نمک وفلفل را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم بعد گوجه رنده شده رو اضافه کرده و سرخ میکنیم و نصف فنجان بهش آب اضافه میکنیم کف سینی فر فول انداخته بادمجانها و سیب زمینی چهار قاچ شده را مثل فیلم میچینیم و با برس روی آنها روغن میزنیم سینی را داخل فر ۱۸۰ نیم ساعت گذاشته تا بادمجانها نرم شوند بعد بیرون آورده شکم بادمجانها رو باز کرده از مواد بالا داخلش پر کرده و روی آن گوجه و فلفل گذاشته یک و نیم قاشق رب سس را تف میدهیم بهش مقداری آب و نمک و فلفل اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم روی بادمجانها ریخته و داخل فر ۱۸۰ درجه میگذاریم نیم ساعت دیگر تا پخته شود از غذای خود لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کتف و بال مرغ : ۲ کیلو پیاز:خلالی ۱ عدد فلفل دلمه ای : ۱ عدد آب لیمو : ۱/۴ پیمانه فلفل و نمک: به مقدار لازم پودر سیر : نوک قاشق غ کره آب شده : مقداری زعفران دم کرده: ۴ تا ۵ قاشق غ طرز تهیه : همه ی مواد رو باهم خوب مخلوط کنید و روی ظرف پلاستیک بکشید و یک شب توی یخچال قرار بدید تا خوب مزه دار شود. سپس داخل سینی فر چرب شده بچینید و روی کتف و بال ها کره و فلفل سیاه بزنیر و داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید. حدود ۱ ساعت یا بیشتر هم ممکنه طول بکشه بستگی به قدرت فرتون داره خودتون چک کنید و حواستون باشه نسوزه. بین کار هم بال هارو بچرخونید و اونورش رو هم با کره چرب کنید تا جسابی سوخاری و نرم بشن. برای توستر و فرهای برقی ۱۰ تا ۲۰ درجه کمتر داخل تابه با کمی روغن و حرارت کم با درب بسته هم میتونید درست کنید فقط از آب مواد مرغ داخل تابه بریزید و اجازه بدید مغزپخت بشه. روی زغال و اتیش هم میتونید کباب کنید. راز خوشمزگی این کتف و بال ها به کره و زعفران و اب لیمو هستش . تا حد امکان حذف نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا ها رو (۲۴ عدد پاستا استفاده کردم) داخل آب جوش همراه با روغن و نمک جوشوندم حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه لازمه . برای رنگی کردنشون هم جداگانه داخل قابلمه رنگ خوراکی داخل آب جوش ریختم و یه سری عادی هست و دو سری با رنگ خوراکی رنگ شده . با رنگ لبو و زعفران و ... رنگ نمیشه خوب و خوش رنگ نمیشه . مواد داخلش حالا به صورت سرد خواستم سرو بشه . اگه گرم بخواین مواد مایه ماکارونی و به همراه پنیر پیتزا بریزین . اما به این شکل من از نصف عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده ، یک عدد خیارشور خرده شده ،۳ ق غ ذرت ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، یک عدد هویج رنده شده به همراه یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی سس فرانسوی (به دلخواه) استفاده کردم . مواد کاملا سلیقه ای هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای داخل مواد از 200 گرم پنیر فتا(پنیر صبحانه) نگینی شده استفاده کردم...میتونید کمتر هم بریزید ولی به نظرم این مقدار کاملا مناسبه. برای ترکیب سبزی از شوید،برگ سبز پیازچه،نعناع و کمی جعفری ساطوری استفاده کردم...میتونید ریحان هم استفاده کنید...سبزی مورد استفاده کاملا به سلیقه شما بستگی داره اضافه کردن مقداری گردوی نگینی که از قبل به آرد آغشته کردید هم خالی از لطف نیست برای فرگازی دما 180 و برای فر برقی و توستر روی 160 تنظیم کنید...حدود 30 دقیقه زمان لازمه تا پخته بشه...با خلال دندان چک کنید تمیز در اومد فر رو خاموش کنید. در فر دست ساز هم میتونید این مافین ها رو بپزید. با این میزان حدود 12 عدد مافین خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 🍗🍄🍕 قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹 قارچ و مرغ یک عدد سینه مرغ رو نواری برش زدم. دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و یک عدد فلفل کاپ رو نواری خرد کردم کمی پودر زعفرون و پودر تخم گشنیز و کمی پاپریکا و نمک و فلفل من کمی فلفل قرمز تند هم زدم و دو تا نارنج تازه رو روش چلوندم همه رو باهم مخلوط کردم و داخل تابه فقط یکی دو قاشق روغن ریختم درشو گذاشتم تا نیم ساعت هم بپزه و هم سرخ بشه در نهایت یک عدد گوجه رو خرد کردم روش ریختم و دویست گرم قارچ که از قبل با شعله زیاد سرخ کردم تا آبش کشیده بشه بهش اضافه کردم دوباره در تابه رو گذاشتم و ده دقیقه بعد خاموش کردم .برای کنارش مقداری سیب زمینی سرخ کردم . سیب زمیتی رو بعد خلال کردن داخل ظرف مخصوص مایکروفر ریختم و چهار دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و بعد از اینکه از مایکروفر بیرون آوردم دو دقیقه بعد از اینکه از مایکروفر بیرون آوردیم دو دقیقه بعد از اینکه بخارش رفت داخل تابه سرخ کردم بسیار ترد و خوشمزه ❤️ نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛