لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی
کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق غ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح آمده بر روی لبت خنده بکارد
باران محبت به سرت، باز ببارد
خورشید رسیدهست که با جوهر نورش
نقشی ز خدا بر دلِ پاکت، بنگارد
سلام دوستان🌺
#صبحتون_بخیر_و_سرشار_از_شادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_قالبی
برای ۳ نفر
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به ۳ تا ۴ قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉.
حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 .
باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره .
ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آبکش کردم .
یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم .
داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا .
بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
وسطش هم کمی ماکارونی ریختم .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوبیده_بادمجان
#طرزتهیه
۳ تا ۴ عدد بادمجان یا کدو سبز
۳ عدد گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم گوشت چرخی
۳/۴ پیمانه پودر سوخاری
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و جعفری برای تزیین
گوشت چرخی وپیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده و پودر سوخاری و ادویه هارو باهم مخلوط کرده و خوووب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن.
بادمجان رو نواری برش میزنیم و سرخ میکنیم.
و بعد گوشت رو به صورت کوفته هایی در اورده و سرخ میکنیم.یا روغن و نمک میزنیم و ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه فر قرار میدیم.
در یک ظرف رب گوجه را تفت میدیم تا از خامی گرفته شود و پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده و نمک و فلفل و آویشن و نصف لیوان آب را اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا کاملا مواد پخته و له شود و به غلظت مناسب برسد.
بادمجان و مواد گوشتی رو مطابق فیلم رول کرده و داخل ظرف مناسب میچینیم و سس را روی انها میریزیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم نوش جان🌼🌸🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_پیتزایی
تخم مرغ....... ۱عدد
اب ولرم.......نصف پیمانه
شیر ......نصف فنجان
روغن..... نصف فنجان
نمک...... به میزان لازم
شکر و مخمر هر کدوم....... ۱قاشق غذاخوری
ارد حدود........3 پیمانه
مواد داخلش:
کالباس رنده شده....... حدود ۱۵۰ گرم(میتونین مرغ جایگزین کنین)
فلفل دلمه .......100گرم
پنیر پیتزا....... بدلخواه
طرز تهیه:
اب ولرم و شکر و مخمر با هم مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و حدود ۵دقیقه زمان میدیم عمل بیاد
تخم مرغ و شیر و محلول مخمر در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم
یه لیوان ارد هم از مقدار ارد تو دستور به مواد بالا اضافه میکنیم
فلفل دلمه و کالباس دوست داشتین پنیر هم قاطی مواد بالا کنین
حالا کم کم ارد اضافه کنین
این خمیر بخاطر داشتن فلفل دلمه کمی چسبنده س پس تو این مرحله ارد زیادی نریزین
وقتی خمیرتون منسجم شد روشو بپوشونین و یک ساعت زمان بدین تا عمل بیاد
در این مرحله میتونین کمی ارد به سطح میز بپاشین تا کارکردن با خمیر راحتر بشه.
قالب زده و در روغن شناور سرخش می کنیم 😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_هلویی
ساده ولی خوشگل وخوشمزه
بدون نیاز به همزن
تخم مرغ همدمای محیط ۱عدد
شکر ۲/۳ پیمانه یا لیوان (حدود ۱۲۰ گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای اینکه خمیر خوش طعم تری داشته باشین می تونید مقداری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی رنگ)هم بریزید،
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه ( به جای روغن می تونید کره اب شده هم بریزید)
آرد ۲ بعلاوه ۱/۳ پیمانه حدود ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ق چ
😋
👈تخم مرغ ،شکر و وانیل را با مفتول حدود یک دقیقه بزنید
سپس شیر وروغن مایع وبیکینگ پودر را بیفزایید کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با مفتول وسپس با دست مخلوط کنید🛑ارد تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست تمیز نچسبد،
حدود نیم ساعتی به خمیر استراحت دهید تا بیکینگ پودر عمل اید،
سپس از خمیر گوله های کوچک بگیرید دردست خووب گرد کنید طوری که سطح آن کاملا صاف وبدون ترک خوردگی باشد،
کمممی روی آنها را پهن کنید،
درون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا۲۵ دقیقه پخت دهید (بسته به سایز کوکی ها و حرارت فر هست)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوباره دستور مُرغ خوشمزه رو بزارم ڪه خیلے خوشمزه و طرفداراش زیادن
اولا :اَصلا و ابدا آب نمیخواد
دوما:مرغ بدون پوست باشد
سوما:برےم سراغ دستور ڪلی😁
اول سه عددپیاز متوسط خورد ڪنید ڪمے روغن بریزید بعد مرغا رو روش بچینید بعد 4عدد آلو بخارا اضافه ڪنید .پودر لیمو پودرزنجبیل و پودر فلفل و زردچوبه ڪمے شڪر بپاشین روش و دو قاشق غذا خورے روغن بریزید یا ۳۰ گرم ڪره بعد درشو بزارید شعله خعلے ڪم باشه بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم ڪرده و 1 قاشق اب لیمو میریزید و برمیگردونید گوشتها رو. درشو میزارید اواخر پخت نمک اضافه بشه.
نوووووش جان💖
زمان پخت ۲ تا 2و نیم ساعت😊
موقعه پخت من از درب قابلمه روحے استفاده ڪردم ک بخارش اصلا خارج نشه و ته نگیره بسوزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سورپرایز
#ژله_مغزدار
طرز تهیه
ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. انارها رو در قالب قلب بریزید و روشون ژله آلورا بریزید، یخچال بذارید که ببندن.
حالا از ژله های رنگی دلخواه استفاده کنید ولی برای کدر شدن به اونها به جای آب سرد شیر یا بستنی (وقتی ژله کاملا خنک شد) اضافه کنید.بقیه مراحل کامل توی فیلم هست. ✔️نکته. برای رنگ سفید از ژله آلورا و شیر یا بستنی استفاده کنید هر بسته رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید✔️هر لایه رو که ریختید اجازه بدید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه، بعد لایه بعد رو بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت تخم ريحان مخصوص تابستان
🥂🥂🥂🥂
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_چهل_تکه
از هویج آبپز رنده شده+کلم بنفش رنده شده+نخود فرنگی و ذرت پخته به همراه ساقه پیازچه برای تزئین استفاده کردم...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_آناناس
این چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید .کیک هم هر چی میشه . من با آب آناناس درست کردم و کمی کاکائو ریختم.
حالا کیکی که من درست کردم😊 .
برای کیک
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۸۰ گرم(۱/۳ لیوان)
آب آناناس ۸۰ گرم(۱/۳ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم(۱ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن مایع رو هم اضافه کردم و بعد آب کمپوت آناناس رو ریختم . (می تونید همین میزان از شیر یا ماست استفاده کنید)
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم ومخلوط کردم . کف قالب کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم .
توجه : اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید.
لایه دوم :
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
خامه صبحانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم(یک بسته)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
آب کمپوت آناناس نصف لیوان
آناناس خرد شده به دلخواه
روی آب آناناس پودر ژلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم کنار از دما بیفته . پنیر رو کمی با همزن زدم و خامه و شکر رو بهش اضاقه کردم و کمی زدم و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم مخلوط کردم و کمی اناناس خرد شده داخلش ریختم .این مواد رو روی لایه کیک ریختم و در یخچال ۳ تا ۴ ساعتی قرار دادم .
توجه :جای خامه صبحانه از خامه قنادی می تونید استفاده کنید.جای پودر ژلاتین از پودر ژله آناناس میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردیدشکر رو حذف یا کمتر بریزید.
لایه سوم :
یک بسته پودر ژله آناناس رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط خنک بشه .
روی لایه دوم کمپوت آناناس و آلبالو چیدم. مقداری از ژله ریختم و گداشتم یخچال تا میوه ها فیکس بشند و بعد دوباره مابقی ژله رو ریختم و گداشتم یخچال حداقل ۴ ساعتی بمونه .
نکته : میوه آناناس مانع از بسته شدن ژله میشه . من از کمپوت استفاده کردم که چون پخته شده است این مشکل رفع میشه .
بعد دورش رو با چاقو ازاد کردم و از قالب خارج کردم و داخل دیس قرار دادم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارمالاد توت فرنگی
توت فرنگی رسیده وبومی یک کیلو
شکر یک کیلو
ورق ژلاتین دوعدد ویا دو قاشق پودر ژلاتین
توت فرنگی رو بشورید کلاهکشو جدا کنید و ریز خرد کنید شکر روش بپاشید سه الی چهار ساعت کنار بزارید تا شکر آب بشه وتوت فرنگی آب بندازه
بعد از این مدت بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
کف مارمالاد رو بگیرید تا خوش رنگ بشه
با پشت ملاقه توت فرنگیا رو له کنید.تا مارمالاد قوام بیاد.
مارمالاد جوهر لبمو ویا آب لیمو نمیخواد
دوست دارید اواخر پخت کمی وانیل بزنید.من تو مربا طعم وانیل رو دوست ندارم
نصف لیوان آب سرد رو ورق ژلاتین بریزید تا نرم بشه نرم که شد آبشو دور بریزید ژلاتین نرم شده به مارمالاد که قوام اومد اضافه کنید چند دقیقه با هم بجوشن گاز رو خاموش کنید تو همون قابلمه بزارید سرد بشه سپس بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای مدت طولانی نگه میدارد بزارید فریزیر وهر هفته به مقدار مصرف در بیارید.
از پودر ژلاتین استفاده میکنید پودر ژلاتین بپاشید رو آب سرد تا اسفنجی بشه رو بخار کتری روان کنید اواخر پخت بریزید تو مارمالاد.
دوست دارید مارمالاد یکدست باشه تو مخلوط کن بریزید.وبزارید رو گاز تا بپزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍨بستنے لیمویے خانگی🍨🍋
آموزش بستنے با سه ماده اولیه ڪه براے هر طعمے میتوانید از انواع میوه ها و یا شڪلات استفاده ڪنیدو یا بستنے
وانیلے تهیه ڪنید
نڪته مهم در تهیه بستنے، هم زدن سر وقت است ڪه بهتر است پنج مرتبه و هر سرے ۳-۴ دقیقه با همزن برقے مخلوط شود تا بستنے ڪشسانے بیستر و قوام بهترے داشته باشد
مواد لازم
۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده ڪنید)
۱ تا ۱/۵ لیوان شڪر
۱ ق م ثعلب
براے عطر بستنی🍋
رنده پوست دو عدد لیمو ترش
آب دو عدد لیمو ترش
۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف ڪنید)
طرز تهیه
ابتدا به ثعلب یک ق غ شڪر و ۲ ق غ شیر اضافه ڪنید و مخلوط ڪرده و ڪنار بگذارید، اگر خواستید بستنے وانیلے تهیه ڪنید به این مواد وانیل هم اضافه ڪرده ومخلوط ڪنید و ڪنار بگذارید.
سپس شیر را روے حرارت بگذارید و وقتے شروع به گرم شدن ڪرد شڪر را اضافه ڪنید و مانند فیلم مخلوط ڪنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شڪل به هم زدن ادامه دهید )
بعد از اینڪه شروع به جوشیدن ڪرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ے هم زدن نڪته مهمے است اگر به این شڪل مخلوط شود بستنے شما ڪیفیت بهترے خواهد داشت.
تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر ڪمے غلیظ شود و رنگش به زردے بزند.
سپس از حرارت برداشته و ڪنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشے ڪه در بالا گفتم فراموش نڪنید
بستنے را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج ڪرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه ڪنید و با همزن برقے مخوط ڪنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج ڪرده و با همزن برقے ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این ڪار را در پنج مرحله با یڪے دو ساعت فاصله انجام دهید (اےن مراحل هم زدن براے این است ڪه بستنے یخے نشود)
در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنے را داخل ظرف دیگرے بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود.
اگر مواد بستنے را نصف ڪرده و مواد طعم دهنده لیمویے را همین مقدار استفاده ڪنید طعم لیمویے بیشترے خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویے خیلے ڪمے داشت و به نظرم ڪافے بود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل
طرزتهیه: 🥙🥙
اول اینڪه نخود را از دو روز قبل خیس مے ڪنم و بارها آبشو عوض مے ڪنم طورے ڪه جوانه خیلے ڪوچڪے گوشه نخود میزنه ڪه ڪلسیم نخود را چندین برابر مے ڪنه و مغز نخود خوب خیس میخوره.
من سیصد گرم نخود خام خیس میدم بعد توے آبڪش مے ریزم تا آب اضافه خارج بشه و سپس با دندانه ریز چرخ گوشت به همراه دو حبه سیر و یک سیب زمینے آبپز متوسط ڪه باعث میشه بافت لطیفے داشته باشه نخود تنها خیلے خشک میشه فلافل و یک پیاز متوسط چرخ مے ڪنیم.
اگر چرخ شما دنده ریز نداشت دو بار چرخ ڪنید من ایندفعه با غذا ساز استفاده ڪردم بعد پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز و پودر انبه و فلفل در حدے ڪه تند بشه چون فلافل باید تند باشه و ادویه فلافل ڪه عطاریها دارن اگر نبود اشڪالے نداره و نمک و بعضے ها بیڪینگ پودر میزنن یا اصلا چیزے نمیزنن ولے من یک قاشق غذاخورے مایه خمیر فورے مستقیم مے ریزم روے نخود چرخ شده و مواد را مخلوط مے ڪنم. این بار بیڪینگ پودر زدم اگر مواد سفت بود خیلے ڪم آب معمولے اضافه ڪنید و پوره یه گوجه ڪه فلافل شما خوش رنگتر مے شه. مواد نه سفت و نه شل باشد و سر ظرف را ببندید و حدود دو ساعت استراحت دهید و توے ظرف ڪوچک روغن خوب ڪه داغ شد فلافل را قالب بزنید و توے روغن شناور سرخ ڪنید در حدے ڪه رنگ دلخواه خودتان است من طلایے بشه بر مے دارم.
روی دستمال آشپزخونه مے زاریم تا اضافه روغن گرفته بشه. این مقدار مواد حدود سے تا فلافل میده البته بستگے به سایز قالب داره.
✔ نڪته
اگر فلافل شما وا رفت یا ترک زیادے خورد زمان سرخ ڪردن ڪمے آرد نخود خام اگر نبود آرد معمولے اضافه ڪنید.
👈🏻 سس طحینه
سس هاے زیادے واسه سرو همراه فلافل هست ولے من فقط این سس را دوست دارم سس عربے است و توے ڪویت همیشه همراه ساندویچ فلافل این سس سرو میشه حدود یک لیوان ماست معمولے نسبتاً سفت را با سه قاشق غذاخورے ارده و آب نصف یه لیمو خوب مخلوط ڪنید و نمک بزنید و پوره یه حبه سیر و مخلوط ڪنید و روے فلافل بریزید و میل ڪنید ماست ڪمے سفت باشه بهتره.
✔ توے ڪشورهاے عربے به همراه نخود باقالے را هم چرخ مے ڪنن خیلے خوشمزه میشه من فصل باقالے تازه یه مشت باقالے را بدون پوست مے ڪنم و همراه نخود چرخ مے ڪنم و همچنین تخم گشنیز درسته هم ڪمے قاطے مواد مے ڪنن و در صورت تمایل ڪنجد هم مے زنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت قیمه بادمجان
مواد لازم:
گوشت قیمه شده گوسفندے ۳۰۰ گرم
لپه نصف لیوان
دوعدد بادمجان
گوجه یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
لیمو عمانے سه عدد
قوره به مقدار دلخواه
رب یک قاشق غذاخورے
نمک، زردچوبه، چوب دارچین، فلفل و ڪمے پودر سیر
اول از همه بادمجانها را پوست بڪنید و داخل آب و نمک بندازید بعد نوبت لپه ها هست ڪه خوب بشوریدشون و بزارید تا خیس بخورند
پیازها رو داخل ڪره تفت بدین تا طلایے بشه بهتر هست ڪه این ڪار رو با درب بسته انجام بدین و بعد از اون گوشت ها رو اضافه ڪنید ڪمے هم بزنید تا خوب تفت ببینند و در ادامه لپه ها رو داخل ظرف بریزید
رب و ادویه ها رو به جز 💥نمک رو اضافه ڪنید و یک ڪاسه آب داخل خورشت بریزید
لیمو عمانے ها رو ڪه با چاقو زخمیشون ڪردین و خیسوندین به مواد اضافه ڪنید و بگذارید تا قشنگ خورشت جا بیفته
بادمجان ها رو خشک ڪنید و سرخ ڪنید بعد گوجه ها رو تفت بدین .
بعد از جا افتادن خورشتتون چوب دارچین رو خارج ڪنید و قوره ها و نمک رو اضافه ڪنید .
بعد از چند دقیقه خورشت رو داخل یک ظرف بریزید و بادمجان ها و گوجه رو روے اون قرار بدین .
امیدوارم به ڪارتون بیاد نوش جان
در آخر اینو اضافه ڪنم براے خوب پخته شدن آب بیشترے بریزید و دوساعت روے گاز مواد رو قرار بدین ولے اگر از زودپز استفاده میڪنید یک ڪاسه آب ڪافیه و مواد در سے دقیقه خوب پخته میشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا