#کیش_مرغ
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
مواد لازم برای داخل کیش:
نیم کیلو مرغ بدون استخوان
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل ۲عدد
پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر)
خامه ۱ پاکت
طرز تهیه:
برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید
خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید
مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
کلم سفید و بنفش با میزان لازم
خیارشور ۳ عدد
ذرت ۴ ق غ
نخودفرنگی یک پیمانه
زیتون چند عدد
سس مایونز ۲ ق غ
ماست در صورت دلخواه ۳ ق غ
سس فرانسوی درصورت دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین .
سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه .
بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین .
نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم ۱۵ دقیقه بپزه .
خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم .
همه موادرو با هم مخلوط کردم .
برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی_موز
موز رسیده ویخ زده سه عدد
شیر دولیوان بزارید فریزیر سرد سرد بشه
کره بادام زمینی دو قاشق اونم از نوع خونگی😍
عسل دو قاشق
پودر کاکائو یک قاشق پر
همه مواد رو بریزید تو مخلوط کن چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه سپس بریزید تو لیوان سرو کمی بادام زمینی خرد شده بریزد روش ونوش جان کنید به همین راحتی خوشمزگی پاشید موز رو بزارید فریزیر واسه عصرانه درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی_سوزان
همه نکات رو توی ویدئو نوشتم...ولی باز تکرار میکنم
.
❄سعی کنید خلالهای سیب زمینی از نظر ضخامت هم اندازه باشن
❄وقتی سیب زمینیها رو در آب جوش میریزید از زمان جوش آمدن دوباره آب حدود 2 تا 3 دقیقه بیشتر نجوشونید چون سیب زمینیها زیاد پخته میشن و بعد از سرخ کردن،ترد نمیشن و حالت نرمی دارن
❄حتما بلافاصله بعد از اینکه سیب زمینی رو آبکش کردید یکم آب سرد روشون بریزید و بلافاصله در مخلوط آب و یخ بریزید تا کاملا سرد سرد بشن.
❄بعد از اینکه روی پارچه آب سیب زمینیها گرفته شد میتونید در زیپ لاک بریزید و فریز کنید یا بلافاصله در روغن سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کیک تابهای:😌
تخم مرغ ۴ عدد🥚
شکر ۱ لیوان😁
وانیل ۱ق.چ👌🏻
روغن نصف لیوان🌽
آرد ۲ لیوان😅
بیکینگ پودر ۲ق.چ✌🏻
ماست ۳/۴ لیوان😋
پودر کاکائو ۱ ق.غ🍫
.
اول حدود ۳۰ ثانیه تخم مرغها رو بزنید و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه بزنید تا مواد کشدار و کرم رنگ بشه.🥣
بعد روغن رو اضافه کنید و دوباره حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.🥃
آرد و بیکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید تا هوا بگیره.این کار باعث میشه کیک بهتر پف کنه.😍
ماست و آرد رو تو ۳ مرحله کمکم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.🤗
میتونید ۲ قاشق از مواد برای تزیین با پودر کاکائو مخلوط کنید.🍫
.
داخل تابه روغن بریزید و ۲ ورق کاغذ روغنی کفش بندازید و کمی روی گاز گرمش کنید و بعد مواد رو بهش اضافه کنید.🍳
روی گاز حتما شعله پخش کن بذارید و اول ۵ دقیقه با حرارت بالا و بعد حدود ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم کیک رو بپزید.🔥
با چنگال یا سیخ چوبی پخته شدنش رو امتحان کنید.🍴
بعد از پخت حدود نیم ساعت صبر کنید و بعد کیک رو در بیارید.🥧
خیلی پفکی و خوشمزه میشه.😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی
توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شیر یک و نیم لیوان
شکر ۲ تا ۳ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته .
توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم .می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه .
جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم .
یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه .
بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم .
از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین_مرغ
مواد لازم :👇
برنج سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران آبکرده
زرشک 100گرم
خلال بادام (دلبخواهی هستش)
.
دستور تهیه :👇
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید)
رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه وسطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید و سطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه
یه کیک بسیار پرطرفدار و خوشمزه . اگر علاقه من به طعم قهوه و نسکافه هستید😊 .
جای نسکافه می تونید از قهوه و اگر دوست ندارید قهوه و نسکافه می تونید کاکائو استفاده کنید .
می تونید جای نسکافه از کافی میکس هم استفاده کنید .
شکر حداقل میزان لازم هست اکر بخواید شیرین تر از این بشه شکر یه کم می تونید بیشتر بریزین چون نسکافه داره بسته به نوع نسکافه تون هست من از نسکافه گلد استفاده کردم اگر کافی میکس استفاده می کنید می تونید یه کم شکر رو کمتر بریزین چون کافی میکس کمی شیرینه . .
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید (منطور از ارد سفید در دستور ها ارد سه صفر ، آرد نول هست ارد مخصوص شیرینی پزی) ۳۷۵ گرم (دو و نیم لیوان)
شیر ۳۰۰ میلی ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع ۱۵۰ میلی (دوسوم لیوان)
نسکافه ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
نسکافه را در شیر حل کردم . کمی شیر رو گرم کردم و نسکافه رو بهش اضافه کردم . بعد بزارین توی محیط بمونه و دماش بره .
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کردم .
(روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .)
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و به دلخواه هر طور بخواید می تونید تزیین کنید .
من گاناش درست کردم و ریختم
برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو داخل طرفی ریختن و روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم وقتی گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و مخلوط کردم با گرمای خامه خودش راحت حل میشه و بعد از حرارت برداشتم و روی کیک ریختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_زردآلو_و_پرتقال
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
پرتقال ۱کیلوگرم
لیمو شیرازی یک
شکر ۳کیلو
-----------------
همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹
این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد
مواد لازم
برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان
۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید)
شکر ۲ لیوان(میتونید کمتر هم بریزید)
آب ۸ لیوان
زعفران غلیظ ۳ ق غ
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل
خلال بادام ۱/۳ لیوان (با مقداری گلاب خیس کنید باعث میشه خیلی معطر بشه)
طرز تهیه
برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره
آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید
کف روی آب برنج رو جمع کنید
صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه اگه در حین پخت برنج دیدید که آبش داره تموم میشه میتونید کمی آب اضافه کنید
قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید
زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره
بعد شکر رو اضافه کنید دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه
حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه
بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید بعد خلال بادوم و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید
میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه
ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره
این کار باعث میشه شله زرد بعد آب نندازه
شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خارج_کردن_دسر_از_قالب_تکسچردار
،امیدوارم براتون مفید باشه.
این قالب از دو قسمت (قالب لوف سیلیکونی) که قسمت سفید رنگه و (تکسچر) که قسمت سیاه رنگ و طرحداره تشکیل شده، البته تکسچرهای رنگی هم جدیدا تو بازار موجوده،لوازم قنادیهای معتبر این قالب رو دارن،برای خارج کردن دسر از این قالب اول خود قالب را چرب کنید و تکسچر رو محکم داخلش قرار بدین بعد تکسچر رو چرب کنید و دسر رو داخلش بریزید،وقتی دسر کاملا بست با چاقو سر و ته دسر رو از دیواره های قالب جدا میکنیم و یکبار هم نوک چاقو رو از پشت تکسچر رد میکنیم بعد ظرف مورد نظرو روش میذاریم و قالب رو برمیگردونیم و مطابق کلیپ بالا دسر رو از قالب جدا میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ
مواد لازم برای۱۰ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ ا عدد
سبزی (شوید،ترخون،جعفری وریحان) ۶ قاشق غذا خوری
هویج ۲ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
پیاز درشت ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی ۲ لیوان
پودر فلفل سیاه و قزمز به مقدار لازم
نمک و زردچوبه دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید . و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود.
۲- سپس نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند اگر رولت را برای ناهار میخواهید درست کنید بهتر است که شب قبل این کار را انجام دهید. هویج ها را درسته بپزید.
۳- گوشت را درون سلفون و یا نایلکس قرار دهید طوری که هم زیر وهم روی آن را پوشش دهد و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هویج را قرار دهید .
۴- لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و سفیدی ببندید. رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. وقتی پخته شد نخها را باز کنید و برش دهید و رولت مرغ ها را در دیس بچینید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تابستونه_شیک
داخل طالبی رو خالی کنید و با سلیقه خودتون از میوه هایی که دوست دارید استفاده کنید.
با شیر و ژلاتین, ژله سفید درست کنید(یا از ژله آلوئه ورا استفاده کنید با آب کم که ژله سفت بشه) و داخل طالبی بریزید و بذارید ژله سفت بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام به شنبه 24 خرداد خوش آمدید🌹
🌼خدایا نا امیدے را خط بزن
🌸و عشق و امید را برما
🌺ببخش و تقدیر دوستانمان
🌼را چنان زیبا بنویس
🌸که گویی در بهشت زندگی میکنند
🌺شنبهتون زیبا و شاد شاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛