فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات برزیلی
یه شکلات راحت وخوشمزه همه دوست دارن
موادلازم
اول اینکه اصلا مواد را کم وزیاد نکنید وجایگزین هم نشه
کره 30گرم
شیر عسلی یک قوطی
پودر کاکائو 40گرم یا چهار قاشق غذا خوری سرپر بهتره از کاکائو مرغوب استفاده کنید
طرز تهیه
کره وشیرعسلی و کاکائو را مخلوط روی حرارت توی تابه نچسب باشه با حرارت متوسط روبه کم ومرتب بهم بزنید بعد از هشت دقیقه مایع کمی سفت تر می شه واگر با قاشق یه خط وسط مایع بکشید دیرتر بهم می رسه تا پر بشه وباز بهم بزنید بعد از ربع ساعت مجددا خطی بکشید ومی بینید که خط خیلی دیرتر پر می شه ومایع شکلاتی هم سفت تر شده دیگه کافیه واز روی حرارت بردارید وظرفی را چرب وشکلات را توی ظرف بریزید و سرش را بذارید تا خنک بشه بعد مقداری از مواد شکلاتی به اندازه دلخواه برداربد بهتره بزرگ نباشه ودر دست گرد کنید وتوی ترایفل یا پودر نارگیل یا مغزهای دلخواه برنید ویا ساده سرو کنید وتوی ظرف دردار نگهداری کنید تا چند روز می مونه توی یخچال باشه خیلی بیشتر ماتدگاری داره البته قبل مصرف حتما بذارید بیرون تا نرمتر بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله چشم نظر
لایه اول ژله سورمه ای رنگ : ۴عدد ژله بلو بری را با ۴لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری گذاشته تا همه ذرات ژله حل شفاف شود و به آن ۲ لیوان آب سرد و چند قطره رنگ خوراکی آبی پر رنگ مخلوط و از صافی عبور دهید تا یکنواخت شود و کف ان گرفته شود
لایه دوم ژله سفید: ۲عدد ژله آلوورا را با ۲لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ذرات آن حل و شفاف شود و بذارید کنار تا خوب سرد شود سپس ۱لیوان بستنی نرم و تقریبأ آبشده را با ژله سرد شده مخلوط و از صافی عبور دهید تا کف آن گرفته و صاف و یکدست شود
لایه سوم ژله آبی: ۱عدد ژله آلوورا را به روش بالا درست کنید اما بستنی نزنید و ۱-۲ قطره رنگ آبی بزنیدتا برنگ دلخواه برسید
لایه چهار : ٣٠گرم شكلات تيره را روى بخار كترى ذوب و روان كنيد
حفره وسط را اول تا نصف ان ژله بریزید و در یخچال بذارید وقتی سفت شد ظرف نخود را بذارید و بقیه ژله را بریزید. اگر مابقی ژله در دمای محیط کمی سفت شده بود انرا روی بخار کتری روان کنید
برای اینکه ظرف شناور نشود نخود در ان میریزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای پوست هندوانه🍉
طعم مربای پوست هندوانه شبیه مربای بالنگ است و مزه ای خاص دارد . برخی در ان گلاب هم میریزند که بسیار خوشمزه می شود .
طرز تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک
مواد لازم:
پوست هندوانه : نیم کیلو
شکر : نیم کیلو
هل سبز : سه عدد ساییده شده
زنجفیل خشک : یک بند انگشت
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه مربای هندوانه :
1- اول از همه پوست هندوانه رو کاملا تمیز کرده و لایه سبز روی اونو با پوست کن پوست بگیرید .
2- سپس با استفاده از قالب های شکل دار یا چاقو پوست هندوانه رو به خرد کنید .
نکته : چون پوست هندوانه شما سفت هست احتمال اینکه بخواین قالب بزنین سخته ولی سعی کنید پوست هندونه رو با قالب برش بدین.
3- پوست هندوانه رو با کمی آب بجوشانید ولی حواستون باشه پوست هندونه نباید له و نرم بشه همین که زا خامی در بیاد کافیه .
4- سپس پوست هندوانه ها را داخل آبکش بریزید .
5- شکر رو با 3 پیانه آب بذارین بجوشه و حسابی قوام بیاد بذارین حداقل 30 دقیقه بجوشه و سپس پوست هندوانه هارو بهش اضافه کنید . یه قل که خورد بهش هل و گلاب و زعفران دم کرده و زنجبیل رو اضافه کنید و بذارین مربا هندوانه تون چند قل بخوه و حسابی شیره مرباتون قام بیاد . در آخر آبلیمو رو به مربا اضافه کرده و پس از 5 دقیقه مربای هندوانه رو از روی گاز بردارید .
نکته : در اخر میتونید زنجبیل رو از مربا هندوانه تون خارج کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نرم و لطیف با پنیر صبحانه و جعفری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#آش_گندم
گندم ...۲پیمانه
نخود....نصف پیمانه
لوبیا قرمز...نصف پیمانه
لوبیا سفید ....نصف پیمانه
لوبیا چیتی...نصف پیمانه
عدس...۱پیمانه
جو....نصف پیمانه
پیاز داغ.زردچوبه.فلفل سیاه.سےر داغ.نمڪ.بمقدار لازم
طرز تهیه.
عزیزان تمام مواد را از شب قبل باهم مخلوط ڪرده وبا آب داغ بگذارید تا فردا خیس بخورد در طے این مدت چند بار آب حبوبات را عوض ڪنید تا ڪاملا نفخ آن گرفته شود سپس فردا مواد را با مقدار لازم آب روے حرارت قرار دهید واجازه دهید ڪه ڪاملا پخته شود حبوبات نباید زیز دندان احساس شود باید ڪاملا پخته وله شوند نیم ساعت قبل از پخت ڪامل نمک .پیاز داغ.سیر.زرد چوبه .فلفل را اضافه ڪرده واجازه دهید ڪاملا به خورد مواد برود عزیزان این آش را با لیمو یا نارنج میل ڪنید ڪه بینهایت خوشمزه س اون لیموها همون لیموهاے فریزرے ڪه براتون گفته بودم 😋😋😋 این آش با پیاز داغ فراوان حرف نداره امیدوارم ڪه درست ڪنید 😉😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر
مواد لازم برای خمیر
١ لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (یک زرده برای روی خمیر)
١ ق م شکر
۱ ق غ مخمر
۱ ق م نمک
حدودا ۵ لیوان آرد
طرز تهیه:
شیر، آب شکر و مخمر را هم زده و ۵ دقیقه صبر میکنیم.
مواد دیگر را اضافه کرده و خمیر خیلی نرم درست میکنیم. روی آن را میبندیم تا استراحت کند و ۲ برابر شود.
خمیر را به دایره هایی اندازه ی نارنگی تقسیم بندی میکنیم. داخل سینی قرار داده و ۱۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم. زرده تخم مرغ و کنجد را روی آن مالیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم.
پس از در آوردن از فر روی آن را پارچه میکشیم تا نرم شود.
مواد لازم برای همبرگر:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیاز متوسط رنده شده
۱ ق غ سرکه
۱ ق غ داخل نان باگت خشک شده ی پودر شده
نمک و فلفل ب میزان لازم
مواد همبرگر را حداقل ب مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و داخل یخچال استراحت میدهیم. آنها را به شکل همبرگر درآورده و سرخ میکنیم. سپس کاهو پیچ، حلقه پیاز، خیارشور، گوجه و سس قرمز و سفید و همبرگر را روی نون قرار داده و نوش جان میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی
مواد لازم :👇
آرد قنادی 2 پیمانه
بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود
خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3/4 پیمانه
کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم)
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری
میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید
پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم
رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند
شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود
دستور تهیه :👇
کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید
آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید
شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
پف خمیر را بگیرید.
ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه)
چانه ها را با وردنه باز کنید
از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید
قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید
روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید.
سپس به آرامی رومال کرده
فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید.
قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید
صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید.
میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره
فر برقی دما 160 درجه
میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت آلبالو
سعی کنید از آلبالوی سالم وبدونه کرم زدگی استفاده کنید
برای هرکیکو البالو دوکیلو شکر لازم است اینو بگم من البالو بدونه هسته وزن کردم آگه وزنه هم ندارید یک کاسه پر پر آلبالوی بدونه هسته دوکاسه شکر
شکر رو لای البالو بپاشید ویک لیوان اب جوش بریزید روش وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت دراین فاصله البالوها آب میندازه سپس بیرون بیارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط شعله نه زیاد باشه نه کم پخت طولانی نشه شربت تیره میشه نیم ساعت پخت باید قوام بیاد مرتب کف اونو بگیرید بزارید البالوها یک ربع تا بیست دقیقه با شهد بجوشه سپس با کفگیر سوراخ داره البالوها رو بیرون بیارید سعی کنید با تکان دادن کفگیر شهد کاملا ازش جدا بشه شهد وقتی که قوام اومد حتما از یک پارچه تمیز رو کنید تا گرمه رد کنید سرد شه غلظت میشه ورد نمیشه از تفاله البالو میتونید مارمالاد درست کردم
پیج دوم دستور مارمالاد میزارم از تفاله ها هم میتونید آلبالو پلو درست کنید بشرطی موقع بیرون آوردن هسته آلبالو رو له نکرده باشید
هرگز به تفاله چنگ نزنید یا با قاشق فشار ندید چون شربت رنگش تلخ میشه
بعضی از تفاله ها مربا درست میکنن ولی من دوست ندارم چون دیگه طعمشو داده به شربت فقط شیرینه
این شربت تا دوسال قابل نگه داری تو یخچاله البته میتونید فریزیر هم کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_آلبالو
عزیزان من اندازه یک کیلو رو میدم خودتو برحسب مقدار زیاد وکمش کنید
آلبالو بدون هسته یک کیلو شکر ۹۰۰ تا یک کیلو از البالو بخورید آگه ترش مزه بود یک کیلو وگرنه ۹۰۰ گرم بریزید
سعی کنید آلبالوی استفاده کنید که ته شون گرد باشه به البالو نگاه کنید آگه تهش یک گود کوچولو داشت به درد نمیخوره چون هسته به آون قسمت چسپیده واگر بخواید هسته رو بیرون بیارد البالو له میشه سعی کنید آلبالوی تیره استفاده نکنید تا مرباتون خوش رنگتره باشه از آلبالوی پیوندی به هیییییچچچچچ وجهههههه دونه هاش بزرگه واسه مربا خوشمزه نیست
قابلمه ای که واسه مربا ازش استفاده میکنید سعی کنید گنجایشش دوسه برابر مربا باشه
موقع پخت مربا شعله کم وزیاد نشه با یک میزان حرارت پخته شه نه زیاد نه کم با شعله متوسط پخته شه با کم دیر قوام میابه ورنگش تیره میشه با زیاد هم زود میسوزه
شعله متوسط باشه موقع پخت شعله کم وزیاد نشه 👍
میگن تو ظرف لعابی واستیل خوش رنگ میشه
شکر رو لابلای البالو بپاشید ویک فنجان آب جوش بریزید روش وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت تا البالو آب بیندازه پس از طی این مدت شعله رو روشن ومربا بزارید روش کفگیر وملاقه ویک کاسه دم دستتون باشه مواظب باشید نرید دنبال گوشی مربا زود سر میره مرتب کف اونو بگیرید تا خوش رنگ شه واسه این میگم از قابلمه بزرگ استفاده کنید پخت مربا بیشتر از نیم ساعت نباشه چون تیره میشه تو این فاصله باید قوام یابه من از مربام واسه شربت جدا نمیکنم مگر اینکه شهدش زیاد باشه چون طعم مربا به شیرینی میزنه وطعم البالو از بین میره شربت رو جدا گانه درست میکنم
یک نکته یادتون نره آگه دیدید البالو تون خیلی ابداره وخیلی آب انداخته والبالوها دارن له میشن وهنوز قوام نیومده بعد از یک ربع پخت البالو ها رو با یک کفگیر بزرگ سوراخ دار البالوها رو از تو شهد بیرون بیارید وتو ظرفی بریزید (به ارومی)وبزارید شهد قوام یابه بعد از قوام اومدن شهد البالوها رو دوباره بریزید تو شهد حدود پنج شش دقیقه با هم بپزن وگاز رو خاموش کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل نون خامه اے (شیرینی نارنجڪی)👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
چند نکته :👇
این کیک شکر نداره و شیرینی خیلی کمی داره و رنگ کیک بخاطر وجود شیره هست و در این کیک هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی اضافه نشده پس با خیال راحت می تونید این کیک رو در کنار یک فنجان چای میل کنید
لطافت این کیک نسبت به کیک های دیگر کمترهست بخاطر نداشتن روغن
همچنین شما می تونید از هرنوع شیره که در دسترستون هست استفاده کنید. من چون با شیره خرما درست کردم از نصف پیمانه خرما خشک هم استفاده کردم. شما می تونید در این کیک از کشمش یا گردو هم استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗زندگی با عشق خوشبختی ست
🌸زندگی با لبخند رویایی ست
💗و زندگی با نگاه مهربان تماشایی ست
🌸تقدیم به تک تک شما عزیزان
💗که بودنتون یه دنیا دل گرمیست
🌸زندگی به کامتون
سلام
#صبحتون_گلبارون 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی توپی با گوشت
مواد لازم: ( برای 4_3 نفر)
250گرم گوشت گوساله چرخ شده
2قاشق غذاخوری روغن مایع
2 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز سیوری
1عدد فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد گوجه فرنگی پوره شده
نمک ، فلفل سیاه
4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط
1مشت پنیر پیتزا
1 قاشق مربا خوری کره
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_ماکارونی(پاستا)
برای ۳ نفر
ماکارونی فرمی شکل نصف بسته (فرقی نداره چه طرحی باشه هر چی دلتون بخواد)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه کوچیک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد گوشتی که من استفاده کردم مواد مایه ماکارونی هست در واقع . می تونین جای گوشت مرغ هم استفاده کنین .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .
قارچ رو ورقه ای کردم و جدا تفت دادم تا اصلا آبش نمونه .
گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم ،قارچ و فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه کردم . نمک و زردجوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم .
ماکارونی فرمی رو داخل آب جوش که کمی نمک و روغن داره ، ریختم و بعد از حدودا ۱۲ دقیقه آبکش کردم و روش کمی آب سرد ریختم تا به ام نچسبن .
برای تهیه سس سفید یا بشامل : ۱ ق غ آرد سفید(قنادی) رو خیلی کم تفت دادم بهش ۲۵ گرم کره اضافه کردم . بعد یه لیوان شیر گرم داخلش کم کم ریختم مدام هم زدم تا کمی سفت بشه . کمی نمک و فلفل هم ریختم .
داخل یه ظرف پیرکس رو کفش رو کمی از این سس سفید زدم تا موادم بعد از پخت نچسبه و خشک نشه . بعد یه لایه مقداری ماکارونی ، روش مقداری مواد گوشتی ، روی اون پنیر پیتزا و بعد کمی سس سفید ریختم . باز دوباره به همین شکل ماکارونی ،مواد گوشتی و بعد پنیر پیتزا و سس سفید .
بعد ظرفم رو در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ۲ دقیقه گریل رو روشن کردم روش برشته بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور فوق العاده خوشمزه که طعم واقعی کباب را داره وخیلی راحته
طرز تهیه.
اولین کار اینه که یه تکه ذغال را روی گاز بذارید تا افروخته بشه
من نیم کیلو مخلوط گوسفندی و گوساله را با دوتا پیاز رنده شده و کمی ابش را گرفتم و جعفری ریز خرد شده به مقداری که دوست دارید ساقه جعفری را خرد نکنید با نمک و فلفل سیاه و ادویه مخلوط یا خورشتی و یک قاشق غذا خوری رب خوب مخلوط کنید بعد وسط گوشت را حفره ای ایجاد کنید ویه تکه فویل را مثل کاسه درست کنید ووسط حفره قرار دهید وذغال افروخته را قرار دهید و یه قاشق روغن روش بریزید و سریع در ظرف را ببندید تا دودی که ایجاد می شه کم بشه اینطوری گوشت دودی می شه وطعم واقعی کباب کوبیده را می گیره
ادامه کار ..... کف ظرفتون را کمی چرب وسیب زمینی حلقه شده بچنید وگوشت را کاملا روی سطح سیب زمینی باز ویکدست پهن کنید وگوجه حلقه شده را طبق فیلم روی گوشت بچینید وکمی نمک بزنید وسطح ظرف را فویل بکشید چند تا سوراخ ایجاد کنید روی فویل ودر طبقه دوم فرداز پایین منظورم است با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد بمدت تقریبی یک ونیم ساعت گوشت اولش کلی اب می اندازه وبه خورد سیب زمینی میره که طعمش را بی نظیر می کنه واجازه دهید ابش بخار بشه نه اینکه خشک بشه ودر اخر فویل رادبردارید وحدود ده دقیقه شعله بالا را روشن کنید تا کمی سطح گوشت طلایی بشه زیاددبزاریددخشک می شه حواستون باشه این کباب باید نرم ولطیف باشه نه خشک واین میزان واسه چهار تا شش نفر مناسبه با چلوی زعفرانی مطمئنم کباب بیرون را میزارید کنار چون هم خیلی سالمه وهم مطمئن هستید از چه گوشتی استفاده کردید
نکته..... با مرغ هم میتونید درست کنید فقط باید کمی دنبه با گوشت مرغ چرخ کنیم وزعفران هم برنید واز ترکیب ران وسینه با هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛