فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بن_ماری
برای حل کردن پودر ژلاتین حتما ژلاتین رو روی آب سرد بریزین و یه هم بزنید و روی بخار کتری گذاشته تا روان و شفاف بشه تقریبا دو سه دقیقه طول میکشه بیشتر نذارین بمونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستداران ترشى بشتابيد كه يه ترشى خوشمزه و فورى داريم راحت و سريع درست ميشه و از طعم و مزشم كه ديگه نگم براتون😋 شايد بااسم و روش هاى ديگه اين ترشى رو درست كرده باشين اما بهتون توصيه ميكنم كه حتماً اين روش هم امتحان كنيد كه عاليه و مشتری میشین 👌خب بريم سراغ مواد لازم .
#ترشى_بادمجان_كبابى
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه ؛
بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم
نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_صبحانه
موادلازم:
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان روغن
1 لیوان شیر
2 فنجان آرد
1 ق چ وانیل
1 ق چ بیکینگ پودر
برای سس:
200 میلی لیتر خامه
150 گرم شکلات شیری تیره
میتونید از پودینگ شکلات استفاده کنید.خامه را گرم کنید تا جوش بیاید. و اجاق گاز را خاموش کنید. سپس شکلات تخته ای را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ذوب شود.
برای کیک :
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید. سپس روغن و کره ذوب شده و شیر را اضافه کنید. سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید دستی و در یک جهت مخلوط کنید. مواد کیک را در قالب کیک که چرب شده بریزید. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بزارید و آنرا با خلال دندان تست کنید تا کاملا پخته شود و آن را از فر خارج کنید. بگذارید خوب خنک شود. بعد از خنک شدن ، آن را از طول برش دهید ، هر برش را با سس شکلات اغشته دهید و به یکدیگر بچسبانید. آخرین سس باقی مانده را روی آن بریزید و بعد از خنک شدن سس ، به یکدیگر می چسبد و آماده سرو می شود. بزارید داخل یخچال به مدت یک ساعت. نوش جان😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت
#کمپوت_گیلاس
یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانومای کدبانو به راحتی میتوانند در منزل درست کنید
عزیزان این کمپوت بعد از یک روز ویا بعد از چند ماه قابل استفاده هست
دستور کمپوت فوری تو پیج دوم براتون میزارم
آب یک لیتر( چهار لیوان) شکر یک لیوان
ازش بچشید آگه شیرین تر دوست داریدکمی شکربیشتر بریزید به نظر من کافیه گیلاس یک کیلو تا یکی ونیم کیلو شسته وتمیز شده(هسته رو بیرون نیارید)
ماندگاری طولانی داره از نظر طعم ومزه کیفیت عااالی
گیلاس های سالم وبدون له شدن و کرم زدگی رو جدا کنید وبشورید وتو صافی بریزید تا خشک شن
شیشه ها رو شسته وخشک کنید
آب وشکر رو بزارید بجوشه وشکر تو آب حل شه(قوام نیابه)فقط چند جوش بزنه وشکرحل شه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد شه گیلاس ها رو تو شیشه بریزید واز شربت آب وشکر که سرد شده رو گیلاسها میریزیم تا لب به لب شه ودر شیشه رو محکم میبندم وشیشه ها رو میزاریم تو یک قابلمه بزرگ واب سرد روشون میریزیم سعی کنید آب روی شیشه ها رو بگیره .شیشه های من بزرگ بودن آب تا لبه شیشه ها نیومد.شما هم ندارید این یک بند انگشت مشکلی نداره
وروی حرارت میزاریم تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید واب کمی که از داغی افتاده شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه کنید.آگه نفس ندادن تا چند ماه داخل کابیت ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها نفس میده (هواپس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون) مگه فارسی چی بهش میگیدخانوما سوال کردن نفس دادن یعنی چی راهنمایم کنید تا تصحیح کنم بزارید یخچال وزود تر مصرف کنید از سالم بودن شیشه مطمئن شید
عزیزان درب شیشه حتماااا فلزی باشه
عزیزان کمپوت پارسال من تا این چند هفته هنوز تو یخچال بود
عزیزان انواع کمپوت به همین روش درست میشه فقط کمی شکر بیشتر بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام_فوری و خوشمزه😋
۲ الی ۳ عدد نان لواش
۱ عدد سینه ی مرغ
قارچ 300 گرم
پیاز 2 عدد
2 تخم مرغ
۱۰۰ میلیلیتر خامه ترش
۱۰۰ گرم پنیر
نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن
سینه ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز نگینی را اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید. قارچ ها را خوب خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا تمام اب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل را برای طعم دادن فراموش نکنید.
نان لواش را نواری برش داده و به صورت مربعی برش بزنید و 2 تکه را در یک قالب مافین کیک قرار دهید و آنهارو با مواد پر کرده و مخلوطی از تخم مرغ و خامه ترش و نمک و فلفل را بریزید و با پنیر روشو بپوشانید و به مدت 15 دقیقه به فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بفرستید.
و با شوید خورد شده تزیین کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_شکلاتی_ترکیه_ای
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
نصف استکان شکر
۱۰ گرم پاکت پودر خمیر مایه خشک
۵ گرم وانیل
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
1 قاشق سر پر کره ی نرم شده
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
شکلات صبحانه(نوتلا)
مواد لازم برای رویش:
طرزتهیه:
شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیاد.
سپس نمک وتخم مرغ وکره و وانیل رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید.
آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت توآشپزخانه و هوای معمولی بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید😋😍😉
بعدازاستراحت خمیر رو طبق فیلم باوردنه باز کنید وبینش نوتلا ریخته و به شکل پیراشکی درش بیارید.
اونارو توی ظرف مورد نظر روی کاغذروغنی گذاشته روش کمی زرده تخم مرغ مالیده توفربذارید ودر دمای 180 درجه فر تا زمانیکه سرخ شود، بپزید.😍
فوق العاده میشه نوش جان😋😍 .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_کاکاعویی
طعم این بستنی خیلی خوشمزست و به امتحانش می ارزه (تقریبا هم طعم بستنی های کارخونه ای اما خوشمزه تر از اونهاست)
توضیحات و اندازه داخل کلیپ مشخصه که البته نکته هارو بخونید
نکات:
دوستان گلم اندازه ماست سیصد گرم هست که داخل فیلم اشتباهی صد و پنجاه گرم گفته شد
میتونید ماست رو حذف کنید و بجاش خامه بزنید
حتما و حتما از ماست شیرین استفاده کنید.
شکلات چیپسی کاملا سلیقه ای هست و میتونید نریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛