#تهچین_قابلمه_ای
.
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل
زعفران سه قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان
دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه
.
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه
.
زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید .
تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم.
روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم
.
کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم
روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یکساعت نیم میپزیم
.
برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم
.
اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید
.
نکات مهم👇
.
میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید
.
میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید
.
برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه
.
لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه
.
برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه
.
برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه
سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🟢همینجا اولش بگم ما پیازداغ خلالی رو نمیدوستیم.شما برا روی آش دوست داشتین پیاز و خلالی خرد و سرخ کنین.
🟢من آشپز نیستم این فقط روش پختِ منه.
مواد لازم🔻
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر حتی برگ گوجه فرنگی و فلفل) ۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِ پخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی یا قرمز ۱لیوان (حتما از شب قبل آب بزارین)
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ
رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک به میزان لازم
ماست چکیده ۵۰۰گرم
سیرچند حبه نعنا داغ و پیاز داغ براتزیین(من نعناع داغ نمیزنم)
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز هارو خرد میکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم. ((خیلی ها رب رو داخل آش میزنن که باید تو این مرحله اضافه بشه من خودم رب رو داخل پیاز داغ میزنم وبرا تزیین روش میریزیم وخوشمزه تروخوش قیافه ترم میشه ))
بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آب جوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم.مواد نیم پز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن (حدود ۱ساعت) سبزی آش خرد شده وشسته شده اگه دوست داشتین.آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم اگه آبش،کم بود یه کم آب میریزیم.زیاد نریزین چون سبزیها خودشون آب میدن.
یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خرد شده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه) وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم .درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ؛ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنیم (( خونه ی ما سیر رو هر کس تو بشقاب غذای خودش میزنه ))و با پیاز داغ و رب تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اصولا درست کردن کرامبل اینقدر راحته که حتی در حضور مهمون هم میتونید درستش کنید و بفرستید تو فر تا برای بعد از شام به عنوان یه دسر خوشمزه نوش جان کنید.
اندازههایی که من استفاده کردم🔻
برای درست کردن این ظرف که برای چهار تا شش نفر کافیه... سه تا سیب بزرگ پوست گرفته و خرد شده لازم داریم، نصف لیوان توتفرنگی خرد شده، یک لیوان آرد، نصف لیوان شکر، صد گرم کره آب شده، نصف لیوان جو پرک و کمی وانیل و دارچین
زمان پخت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه. فر 170 درجه
اگر میخواید کرامبل از نوعی باشه که بتونید به شکل مربع یا مستطیل برش بزنید، لازمه که یک لایه از مواد خمیر رو در زیر بریزید، در وسط یک لایه از میوه و دوباره یک لایه خمیری. که بهش "کرامبل بار" میگن چون میشه راحت برشش زد.
رنگ و روی اصلی کرامبل رو تو عکس قبلی میتونید ببینید بعد از پخت چون دیگه شب شده بود، نور خوبی برای ثبت ش نبود. خلاصه که در نهایت ش خیلی خوشگل و جذابه. معمولا کرامبل رو با یه اسکوپ بستنی وانیلی سرو میکنن. من ولی ترجیح میدم با چایی بخورمش.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_قرمز☝️☝️☝️🎥
مواد لازم:
کلم برگ قرمز 2 عدد
نمک 4 قاشق غذا خوری
سرکه سفید به مقدار لازم
شکر نصف لیوان(میزان شکر به دلخواه است)
طرز تهیه:
1. برگ های خراب روی کلم قرمز را میکنیم،کلم را شسته و پس از خشک شدن با چاقو از وسط نصف میکنیم، در اندازههای دلخواه خرد کرده و در آبکش میریزیم.(ترجیحا از پوست کن استفاده کنید که خلالی، نازک و یکدست شوند)
2. سپس کلمها را 3 بار با آب سرد آبکشی کرده، خوب که آب آن ها رفت در ظرف موردنظر ریخته و ابتدا نمک و شکر را میریزیم و بعد رویشان را با سرکه پر میکنیم.(علت شکر ریختن کم کردن تندی سرکه و همچنین خوشرنگ کردن رنگ ترشی است و حتی میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید)
3. بعد از مخلوط کردن سرکه و کلم، صبر کنید یک ساعت بگذرد تا رنگ گلم ها تغییر کند بعد آن ها را در ظرف های درداری ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از دو روز میرسد. تا 3 ماه در یخچال ماندگاری و کیفیت دارد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام
#سنگدان_چرخکرده
من اومدم بایه پست کاربردی
بچه هاسنگدان بافت منسجی داره وبه گوشت قرمز شبیه،من همیشه سنگدان را دوبارچرخ میکنم به همراه سیر(سیر اینروزهامحبولیت جهانی پیداکرده😜)چرخ میکنم،گاهی سینه ی مرغ راهم باهاش چرخ میکنم وگاهی باسویا ازقبل خیس شده چرخ میکنم وگاهی هم باگوشت قرمز چون خیلی به صرفه است وخوشمزه
پس سنگدان را طبق ذاعقه خودتون میتونید بااین سه تا ترکیب کنید وبرای کتلت هاوکوبیده گوشت ومرغ استفاده کنید
اینم بگم که اکثر رستورانهابرای اینکه قیمت کوبیده هاشون مناسبتر باشه ازچرخ کرده ی سنگدان استفاده میکنن
یه توضیح مختصردیگه ام اضافه کنم که سنگدان بخاطراینکه پوسته ی سفت وضخیمی داره واونو جدامیکنیم نسبت به بقیه ی اجزای مرغ سالمتره👌امیدوارم درست کنید ولذت ببرید چون واقعا خوشمزس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼آخرین دوشنبه مردادماهتون عالی
🌿یک اقیانوس عشق
💞یک دریا مهربانی
🌼یک آسمان آرامش
🌿یک دنیا شور و شعف
💞یک روز عالی
🌼هزاران لبخند زیبا
🌿را برای تک تکتون آرزومندم
💞روزتون زیبا و در پناه خداوند
🌼تقدیمتون عزیزانم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_نان_لواش
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد
براي سس
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
.رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
.
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.
مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_شیر
کوکوی شیر شام سبک وبسی خوشمزه😋شاید تا حال نخورده باشید امتحان کنید طعمش عالیه 😊
این مقدار مواد ,من دوبرابرش کردم
تخم مرغ دوعدد
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
شیر یک لیوان کمی کمتر
سبزی خشک شامل شوید،ترخان،ریحان یک قاشق سر پر آرد دو قاشق فرقی نداره آرد سنگک باشه یا شیرینی پزی
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن به اندازه لازم
روغن چند قاشق
پیاز رو رنده کرده ،سبزی،ادویه ها وتخم مرغ رو با هم مخلوط کرده وخوب میزنیم
آرد رو به شیر اضافه کرده وخوب میزنیم تا ارد گلوله گلوله نشه
سپس به مایه تخم مرغ اضافه کرده وخوب مخلوط کرده
ماهی تابه رو گرم کرده چند قاشق روغن اضافه کرده تا گرم بشه چند ملاقه از مایه کوکو ریخته شعله کم باشه تا طرف زیر برشته بشه سپس برمیگردونم تا طرف دیگه سرخ بشه به همین راحتی نووووووش جان😍
سبزی خشک نداشتید میتونید سبزی تازه ریز خرد شده رو بریزید
عزیزان لازم نیست آب پیاز رو بگیرید
عزیزان به دلیل شیر کوکو نرمه برگردوندنش کمی مشکله☺️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت
خمیر رو طبق دستور زیر درست کردم
آرد ۲.۵ تا ۳ پیمانه
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد)
نمک یک چهارم ق چ
شکر نصف قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا ۱۰ دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد.
بعد ۲.۵ پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه.
بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد.
.
برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و..
من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم
خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_مربایی_ترکیه_ای
مواد لازم:
کره 125 گرم
روغن نباتی نصف استکان
شکر یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل اندازه نوک انگشت
پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آرد به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه.
به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است.
نوش جان😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رب_خونگی
گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید آگه وسیله له کردن ندارید بزارید رو شعله گاز تا گرم شه دقت کنید نباید جوش بزنه فقط گرم شه کافیه بزارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه
عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید
الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست و تخم ازش جدا بشه
رب رو تو تشت بزرگ بپزی بهتره وخوش رنگتره تا تو منجل
عزیزان رب رو آگه به مقدار زیادی نگه داری میکنید بهتره اونو فریزیر کنید در غیر اینصورت باید مقداری روغن جامد آب کنید وروش بریزید رب که تو جای خنک یا یخچال نگهداری میکنید روش روغن جامد بریزید تا هوا بهش نفود نکنه ونترشه ربی که فریزیر نمیشه باید کاملا آبش کشیده شه وگرنه زود کپک میزنه و ترش میشه
چون مقدار رب من زیاد بود اونو فریزیر میکنم تو زیپ کیپ میریزیم تا جای کمتری رو بگیره آگه آب رب به خوبی گرفته شه رب یخ نمیزنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پارفه کیوی
مواد لازم
3 عدد کیوی
1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی
100 میلی خامه (نصف قوطی)
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید)
2 قاشق غذاخوری پودر قند
برای داخل پارفه
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار جو
طرز تهیه:
کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2 تخم مرغ
1.5 قاشق غذا خوری مایه خمیر خشک فوری
2 قاشق غذاخوری شکر
نمک تا دو قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است.
تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم( مانند ویدیو )
طرز تهیه:
چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد.
سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم.
در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی_فلفل__کرفس
ترشی تند و آتشین 😉این ترشی مخصوص کوفته وابگوشته واقعا میچسپه😉
حتما باید از فلفل تند استفاده بشه فلفل شیرین نمیشه
از کرفسی که برای خورشت استفاده میشه استفاده نکنید نوع کرفس استفاده شده تو فیلم نشون دادم
سرکه سفید باشه سرکه قرمز خیلی تند میشه
فلفل تند یک کیلو
کرفس ۷۰۰ گرم
شوید،نعنا،،حعفری،ریحان سفید،ترخان ۳۰۰ گرم
سیر یک بوته
هویج ۴ عدد متوسط
نمک حدود پنج قاشق سر پر سرکه به میزان لازم
فلفل رو بشورید وکنار بزارید
کرفس وسبزی رو خرد کنید وبشورید ورو پارچه پهن کنید تا ابی ازش باقی نمونه
سیر و هویج رو پوست بگیرید وخرد کنید
مقداری آب بزارید بجوشه وکمی نمک توش بریزید فلفل رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بجوشه تا تلخیش گرفته بشه سپس ابکش کنید به هیچ وجه آب روش نریزید وگرنه بعدا ترشی یا کپک میزنه یا سفید میشه
موادی که استفاده میکنید حتما ابی روشون نمونده باشه
سپس تو ظرفی که گنجایش مواد رو داشته باشه به ترتیب مخلوط کرفس وسبزی،فلفل،سیروهویج بریزید ومخلوط سرکه ونمک روش بریزید ودرشو ببنیدی وجای خنک بزارید این ترشی بعد از چند روز قابل خوردنه اگه جای خنک نداشتید بعد از چند روز تو یخچال بزارید
بعد از دو روز بچشید اگه نمکش کم بود نمک بزنید
از نمک نمکدان استفاده نکنید
نمک ترشی دونهاش درشته یا از نمک شکری استفاده کنید که تو سوپر مارکتا فراوونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_گوشت_پنیری
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و آب پز می کنین بعد با کره بصورت پوره در می آوریم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و تخم مرغ و آردسوخاری را با هم مخلوط کرده و بصورت توپ های کوچک در می آوریم و کامل سرخ می کنیم حال ته ظرف سیب زمینی بعد کوفته ها و در آخر پنیر را اضافه کرده داخل فر می پزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛