eitaa logo
آشپزی خاص
96هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مایونزخانگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ امروزتون زیبا شادترین ترکیب رنگها گرمای دستاتون میشه پراز مهربانی🧡 دلتون مثل گرمای مرداد♨️ پراز گرمی عشـق❤️ و زندگیتون مثـل خورشیـد☀️ امیـدبخش باشـه😇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلوای ساده خونگی که سریع آماده میشه🍮 . موادلازم: 100 گرم کره مارگارین(کره گیاهی) 1 لیوان روغن زیتون 60 گرم دانه صنوبر(پسته یا هر نوع اجیل) 1 فنجان ارده 2 فنجان آرد . شربت:🍵 . 2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما 1.5 فنجان آب 1.5 لیوان شکر آماده سازی:برای تهیه شربت مخلوط کنید آب، شکر، شیره انگور و روی حرارت بذارید تا زمانی که ذوب شود. از سوی دیگر، کره و روغن زیتون را روی حرارت بذاریدبعداز ذوب شدن پسته ها را در آن کمی تفت داده و آرد اضافه کنید، به طور مداوم با حرارت ملایم هم بزنید هنگامی که آرد بپزید، شربت را به آرامی اضافه و به طور مداوم هموار کنید (مهم نیست که سرد باشد)، کمی آن را مخلوط کنید و اگر آبدار به نظر می رسد، نگران نباشید. ارده را اضافه کنید و بلافاصله مخلوط کنید و آن را تفت بدید خب حلوا اماده اس می تونید تو قالب بریزید و تزیین کنید نوش جاااان💟🍪. چیزی که اول ویدیو می ریزه دانه صنوبر یا کاج هست که برای کاهش اشتها و کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه شما می تونید بادوم و پسته اضافه کنید🤗🍮 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1.5 لیوان آرد ذرت (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) نصف استکان پودر نارگیل (14 گرم) 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید 1 پاکت یا 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر بریزید) برای شربت: 2.5 لیوان شکر 3.5 لیوان آب 4_3 قطره آبلیمو(بعد از اینکه شربت جوشید اضافه کنید) طرز تهیه: برای خمیر تاتلی مثل فیلم نصف لیوان آرد ذرت و آرد را کنار بذارید و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. در آخر آرد ذرت و آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. اگر خمیر به دستتان چسبید میتوانید کمی آرد اضافه کنید.از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و با فاصله داخل ظرف مخصوص فر که چرب شده بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید. اگر میخواهید با شربت درست کنید در زمانیکه تاتلی در فر میپزد شربت را آماده کنید (بدون شربت هم میشه درست کرد)آب و شکر را بجوشانید(حدود 5 دقیقه)سپس آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.بعد از بیرون آوردن تاتلی از فر شربت را که خیلی ولرم نشده روی تاتلی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا شربت را جذب کند. بعد از اینکه شربت را جذب کرد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه کشی و تزئین کیک ماشین بعد از برش دادن . لایه اول رو گذاشتم . از قهوه دم کرده یا آب میوه استفاده کنین و با قلمو رویه کیک رو مرطوب کردم و بعد کمی خامه روی کیک زدم و بعد ردی اون گردو خرد شده و آناناس . دل به خواهی هستش هر چی بتواین می تونین . برای اینکه لایه بعدی رو ردی لایه اول بزارم کف لایه رو کمی خانه زدم و بعد روی لایه اول قرار دادم تا لایه ها از هم جدا نشن . و بعد دوباره با قلمو کمی مرطوب کرده و به این شکل لایه ها رو چیدم . و بعد کلا دیواره ها رو هم خانه کشی کردم و یه مقدار هم بعد خامه کشی شیشه جلو و عقب ماشین رو انحنا ایجاد کردم تا بهتر بشه . برای چرخ هاش هم با قالب مشخص کردم و بعد کمی برش و بیرون دراوردم . تا اینجای کار برای خامه کشی و استر کشی اولیه یک کیلو خانه استفاده شد . بعد در یخچال قرار دادم و رفتم سراغ خامه رنگی . برای خامه رنگی هم من معیاری نداشتم در مقدار کم ابتدا درست کردم اما دیدم کم اومد باز درست کردم تقریبا هم یه کیلو خامه برای شکوفه زدن احتیاجه . از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم رنگ قرمز . قبلا هم که گفتم وقتی خامه داشت فرم می گرفت رنگ رو بهش اضافه کنین . از هر ماسوره شکوفه می تونین استفاده کنین برای من شماره ۱۳۲ . بهتره از قیف یکبار مصرف استفاده بشه نگاه به طاهرش نکنین کار شکوفه زدن دو ساعت وقت برد برام . چون معیار نداشتم خامه کم فرم داده بودم . به خاطر این من اول قیف پارچه ای استفاده کردم اما بعد دیدم که یکبار مصرف راحت تره و نیاز به شستن نداره و در مرحله بعدی از یکبار مصرف استفاده کردم . اول شکوفه های رنگی رو زدم و جاهایی که برای شیشه ها خالی گذاشتم شکوفه سفید خود خامه . چرخ هاش از خمیر فوندانت (از لوازم قنادی خریدم )استفاده کردم و شکل چرخ درست کردم . رنگ تیره تر بشه چون ابتدا خمیرم رنگی نبود و خمیر سفید از لوازم قنادی خریدم که خودم رنگ کنم اینه که اخر کار با قلمو به چرخ ها خودم رنگ زدم . دهان و چشم و چراغ و آینه ماشین و شماره3 و نام علیرضا همه با خمیر فوندانت هستش . 🔴 وزن کیک حدودا ۳ کیلو . حدودا نزدیک ۱.۸ تا ۲ کیلو خامه استفاده شد . حدودا برای ۲۵ الی ۳۰ نفر کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خامه کشی و تزیین کیک ماشین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛