"مربای کیوی"
کیوی 1 کیلو گرم بهتره کیوی ها خیلی نرم نباشن که تو فرآیند مربا پزی له نشن شکلشو حفظ شه و شیک تر و مجلسی تر بشه مرباتون شکر 3 پیمانه
خب حالا کیوی هارو میشورین خشک میکنیین و پوست میکنین
به شکل دلخواه برش میدین میتونین خرد کنین یا ورقه ورقه برش بدین
کیوی هارو داخل قابلمه میریزین و لا به لاش تمام شکرتون رو اضافه میکنین روی کیوی هارم با شکر پر میکنین
حالا در قابلمه رو بزارین
قابلمه را داخل یخچال بزارین و اجازه بدین 1 شب استراحت کنه آب کیوی پس داده شه و یا شکر شهد شه
بعد از 1 شب شکر کامل با اب کیوی به خورد هم رفتین و شهد درست شده
حالا قابلمه رو میزارین رو حرارت متوسط گاز وقتی به جوش بیاد روش کف تشکیل میشه
کفشو با قاشق فلزی میگیرین و دور میریزین
کم کم مربا غلیظ میشه شهدشو با دست امتحان کنین یک قطره از شهدشو روی انگشتتون بریزین و بین دوتا انگشت تست کنین باید کاملا چسبنده باشه وقتی قوام مناسب رو پیدا کرد
حرارت گاز رو خاموش کنین و اجازه بدین مربا در دمای محیط خنک شه و بعد به ظرف های شیشه ای در بسته که از قبل استریل و خشک کردین منتقل کنین و سر و ته داخل یخچال بزارین که مرباتون هوا نکشه
بعد از 2 روز مرباتون آمادست نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه
یه کیک بسیار پرطرفدار و خوشمزه . اگر علاقه من به طعم قهوه و نسکافه هستید😊 .
جای نسکافه می تونید از قهوه و اگر دوست ندارید قهوه و نسکافه می تونید کاکائو استفاده کنید .
می تونید جای نسکافه از کافی میکس هم استفاده کنید .
شکر حداقل میزان لازم هست اکر بخواید شیرین تر از این بشه شکر یه کم می تونید بیشتر بریزین چون نسکافه داره بسته به نوع نسکافه تون هست من از نسکافه گلد استفاده کردم اگر کافی میکس استفاده می کنید می تونید یه کم شکر رو کمتر بریزین چون کافی میکس کمی شیرینه . .
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید (منطور از ارد سفید در دستور ها ارد سه صفر ، آرد نول هست ارد مخصوص شیرینی پزی) ۳۷۵ گرم (دو و نیم لیوان)
شیر ۳۰۰ میلی ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع ۱۵۰ میلی (دوسوم لیوان)
نسکافه ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
نسکافه را در شیر حل کردم . کمی شیر رو گرم کردم و نسکافه رو بهش اضافه کردم . بعد بزارین توی محیط بمونه و دماش بره .
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کردم .
(روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .)
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و به دلخواه هر طور بخواید می تونید تزیین کنید .
من گاناش درست کردم و ریختم
برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو داخل طرفی ریختن و روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم وقتی گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و مخلوط کردم با گرمای خامه خودش راحت حل میشه و بعد از حرارت برداشتم و روی کیک ریختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_میوه_ای
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 پیمانه
میزان شکر را تا 1 پیمانه میتونید افزایش بدید.
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست غلیظ 1 پیمانه
من از ماست سون استفاده کردم
به هیچ وجه ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون خمیر کیک شل شده و میوه ها در اون فرو میروند.
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم
اگه مثل من از طعم کره خوشتون نمیاد میتونید مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین کنید.
دقت کنید مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید و با روغن قنادی کاملا متفاوته.
آرد 2 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
میوه به میزان دلخواه
میتونید از انواع میوه های تابستونی مثل گیلاس،آلبالو،شلیل ،هلو(حتما پوست هلو رو بگیرید)،زردآلو و...استفاده کنید.
هسته گیلاس و آلبالو رو حتما دربیارید
.
ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
آرد+بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید.
کره و شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
حتما کره باید 7 دقیقه با دور تند همزده بشه وگرنه بوی اون در کیک مشخص میشه
سپس روغن مایع را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را 1 دقیقه هم بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.
ماست را هم افزوده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
در پایان مخلوط آرد را در 3 مرحله ترجیحا با الک اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
مواد کیک را در قالب گرد 25 سانت یا مستطیل 20×30 سانت بریزید که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید ریخته و روی آنرا صاف کنید.
میوه ها را روی آن بچینید.
قالب را در فر 180 درجه به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید.
بسته به مدل فر ممکنه تایم پخت طولانی تر بشه که کاملا طبیعیه.
کیکهای میوه ای معمولا به تایم پخت طولانی تری نیاز دارند.
برای فر برقی و توستر دما روی 160 درجه تنظیم شود.
در تابه یا قابلمه روی گاز به راحتی میتونید این کیک رو بپزید.
میتونید نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید و روی اون گیلاس یا آلبالو بچینید و بقیه مایه کیک را روی آن بریزید در این صورت تایم پخت کیک طولانی تر میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شعله پخش کن بزارید رو گاز با حرارت کم ماهی تابه رژیمی رو بزارید (ده دقیقه) کاغذ روغنی نمیخواد چون کیک نباید از قالب در بیاد
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان سر خالی
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
کاکائو دو قاشق سر پر
بیگینک پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ وشکر و وانیل رو حدود ۸ دقیقه بزنید وکرم رنگ وکشدار شه شیر رو اضافه یک الی دو دقیقه بزنید سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. آرد وپودر کاکائو و وبیگینک پودر رو سه بار الک کرده واضافه کنید در حدی بزنید که مواد مخلوط و یکدست بشه زیادی نزنید که پف کیک بخوابه وبریزید تو ماهی تابه رژیمی چرب شده درشو بزارید به مدت ۳۰ الی سی وپنج دقیقه بعداز اینکه کیک پخت کنار بزارید تا سرد بشه
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه
تو قابلمه به روش بدون فر هم میتونید درست کنید
#محلبی
عزیزان به این نکته توجه کنید هر یک لیوان شیر یک قاشق آرد ودو قاشق شکر نیاز داره هر چند لیوان که میخواید درست کنید این اندازه محلبی ساده است
شیر سه لیوان
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی دو قاشق
شکر شش قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق سفید رنگه (اونکی زرد کم رنگه آرد ذرته)
خامه صبحانه یک قاشق پر پر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شیر و آرد وشکر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم وهم بزنید تا خوب مخلوط ویکدست بشه وبزارید رو گاز با شعله متوسط مدام هم بزنید وگرنه زود ته میگیره وگلوله گلوله میشه وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه کرده وبه زدن ادامه میدیم تا خامه حل بشه گاز رو خاموش کنید.درشو بزارید تا رویه نبنده
کیک که سرد شد یک لیوان سرخالی شیر سرد بریزید روش
محلبی که سرد شده دوباره با همزن بزنید تا یکدست بشه وبریزید رو کیک بزارید یخچال حدود یکساعت بعدا گاناش که ولرم شده بریزید رو محلبی وبزارید یخچال تا خودشو بگیره برش بزنید وبه سلیقه خود تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای عالی با عطر و طعم #کدوسبز 👌👌👌
مواد تشکیل دهنده
1عدد پیاز
5 عدد کدوسبز متوسط
250 گرم گوشت گوساله
2عدد گوجه فرنگی متوسط
نمک
فلفل سیاه
برای سس بشامل
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
پنیر رنده شده
طرز تهیه
کدو را بشویید و داخل آنرا کمی خالی کنید پشت آنرا با چنگال شیار بزنید و در آب جوش بگذارید تا کمی پخته شود.
پیاز و فلفل را خرد کنید و با کره یا روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی رنده شده و بعد گوشت چرخ شده و ادویه جات را به ترتیب داخل تابه بریزید تا پخته شود.
برای سس بشامل کره را روی حرارت آب کنید و آرد را بریزید و هم بزنید تا سرخ شود شیر را اضافه کنید تا سس یکنواختی درست شود.
کدو ها را داخل سینی فر بگذارید مخلوط گوشت را داخل آن بریزید و بعد سس بشامل و در آخر پنیر رنده شده بر روی آن بریزید.
بعد داخل فر بگذارید تا پنیر آن آب شود و طلایی شود.
بپزید و لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردور پیازچه😋
مواد لازم🔻
ماست چکیده دو پیمانه.
خیار متوسط دو عدد.
پیازچه حدود پنجاه گرم.
سبزیجات شامل نعناع، شوید، ترخون، جعفری جمعا حدود چهل گرم.
گردوی رنده شده سه قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری.
پودر زیره یک قاشق چایخوری.
پودر آویشن یک قاشق چایخوری.
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری.
نمک و فلفل به مقدار دلخواه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛