12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان برگر
آرد حدودا ۳ پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من ۳ پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده ۲۵ گرم (یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم. ۳ پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم ۱ ساعته عمل میاد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ ۳ قاشق شیر و ۱ قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه طبق وسط میزاریم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. درجه فر ۲۰۰ باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای ۲۰۰ درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکوره
طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه.
آرد نخود خام عطاریا دارن
این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه
آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان
نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد.
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری)
چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید)
دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم
یک قاشق مرباخوری شکر
حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه
طرز تهیه
یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد)
بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل تو فیلم مشخصه
مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه
روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
اب ولرم 2/3 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
بسته به جنس آرد میزان آرد متغیر هست..برای من حدود دو پیمانه ارد مصرف شد
.
ابتدا اب ولرم+شکر+خمیر مایه فوری را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.
من از خمیر مایه فوری مارک رضوی استفاده میکنم،از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید.
روغن و نمک را در کاسه بریزید و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.
ارد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که آرد جمع شود.
دقت کنید آرد را زیاد اضافه نکنید وگرنه خمیر خشک و سنگین میشه.
در این مرحله خمیر هنوز چسبنده هست بنابراین روی سطح کار کمی آرد پاشیده و شروع به ورز دادن خمیر کنید...
حدود ده دقیقه خمیر را خوب ورز دهید.
در این فاصله اگر خمیر هنوز چسبنده بود کم کم آرد اضافه کنید.
تا حد امکان سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.
در نهایت خمیر کاملا نرم و لطیفی به دست می آید که ضمن لطافت به دست نمیچسبد.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده روی آن +بزنید و با سلفون بپوشانید و در جای گرم 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
روی سطح سینی فر را آرد بپاشید.
خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی به صورت مستطیل باز کنید.
مطابق ویدئو مواد گوشتی روی آن ریخته و بپیچید.
برای مواد میانی من از گوشت چرخکرده،قارچ،فلفل دلمه،سوسیس و چند قاشق پنیر پیتزا استفاده کردم.
بعد از اینکه خمیر را پیچیدید روی آن کیسه فریز بیندازید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.
سپس با مخلوط شیر و کمی زعفران و زرده تخم مرغ رومال کرده،به دلخواه کنجد و سیاهدانه بپاشید.
در فر 180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
در فر برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر کنید.
میتونید در تابه روی گاز هم بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قابلمه ای
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاكائو ۳ قاشق
شکلات آب شده 3 قاشق
وانیل 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر
تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل بشه
شیر + روغن هم اضافه میکنیم هم می زنیم
در آخر آرد + پودر کاكائو + بکینگ پودر و الک میکنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و دیگه با همزن برقی نمی زنیم، یا اینکه خاموشش می کنیم بعد به همزدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه
شکلاتی که به روش بنماری آب کردیم هم میریزیم ؛ داخل پیاله روی سماورم هم بزارید بخارش،باعث آب شدن شکلات میشه و تمام
قالب رو با کمی روغن چرب میکنیم و سپس مواد کیک رو درون قالب میریزیم.قالب های پلاستیکی ژله، یا حتی سوپ خوری هم میشه به عنوان قالب استفاده کرد
برای جلوگیری از ریختن آب بخار شده درون کیک حتما از دم کنی یا پارچه تمیز استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻
(روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ🌸ـلام
صبح آخرین سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹
شهریور ماهتون پُر از موفقیت ☕ 🌸
🌸🍃امیدوارم توشه
🌸🍃امروزتون پُر باشه
🌸🍃از سلامتی، نشاط
🌸🍃دلخوشی
🌸🍃عاقبت بخیری
🌸🍃عشق و محبت
🌸🍃و خوشبختی و شادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛