#باسلق_ترکیه
#راحت_الحقوم
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن
شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه)
پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه)
گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن
آب ۲ ویک چهارم پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپ خوری
رنگ مجاز خوراکی چند قطره
پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است
نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری)
نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله
در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه
شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره
عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن
این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس
نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پفیلا گوجه ای
#پاپ_کرون_گوجه_ای
دوسه قاشق روغن بریزید تو قابلمه تا داغ شه مواظب باشید نسوزه مقداری ذرت بریزید(ذرتهای چروکیده کهنه هستند) ودرشو بزارید وگاه گاهی قابلمه رو بلند کنید وچند دفعه از راست به چپ تکون بدید تا همه جای ذرتها پوستشو طلای بشه وقتی ذرتها صدای تق وتوقشون در اومد در قابلمه رو بردارید وشعله رو کم کنید . آبکش فلزی روش بزارید تا ذرتها نپرن بیرون نگران پاشیدن روغن نباشید از این خبرا نیست این یکی دو قاشق ،روغن جذب ذرتها شده ونمی پاشه بیرون،وقتی که صدای شکفتن ذرتا به تک وتوک رسید یعنی مرحله نهاییه شعله رو خاموش کنید پودر گوجه خشک روش الک کنید فوری در قابلمه رو بزارید وتند تند تکون بدید تا ذرتها داغه پودر گوجه بهشون آغشته بشه (ذرتها سرد بشن پودر گوجه بهشون نمیچسپه) سپس بریزید تو ظرف مورد نظر نوووووش جان بفرمایید
آبکش به این دلیل میزاریم که ذرتها عرق نکنن وترد بشن
وقتی شروع به شکفتن کردن حتما شعلهرو کم کنید
ذرت های کهنه ونم دار شکفته نمیشن
ذرت کهنه چروکیده س
عزیزان دقت کنید وقتی پودر گوجه اضافه میکنید گاز خاموش باشه وگرنه پودر گوجه فوری میسوزه
عزیزان شعله گاز اولش متوسط باشه بعد از اینکه ذرتها شروع به شکفتن کردن متوسط رو به پایین باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای محلبی
2 لیوان شیر
4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
۵ گرم وانیل
توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید.بعد از اینکه کمی ولرم شد،حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارون فرانسوی
مواد لازم :👇
پودر بادام:60گرم
پودرقند :60گرم
سفیده تخم مرغ:45گرم
شکر دونه ریز:45گرم
رنگ خوراکی:چندقطره
وانیل:نوک قاشق
دستور تهیه :👇
اول از همه سفیده تخم مرغو جدا میکنیم داخل يه ظرف تمیز میریزیم روش سلفون میکشیم و روی سلفون رو با خلال دندون 3تا سوراخ ایجاد میکنیم و میذاریم يه شب داخل یخچال بمونه تا رطوبتش گرفته شه.و نیم ساعت قبل از شروع کار هم میذاریم بیرون تا به دمای محیط برسه.با دور تند همزن میزنیم تا سفیده سفت شه بعد شکر رو تدریجی اضافه میکنیم وقتی شکر تموم شد رنگ و وانیل رو اضافه میکنیم.خوب مخلوط میکنیم.همزن رو میذاریم کنار مخلوط پودرقند و پودر بادام رو اضافه کرده و خیلی آروم فولد میکنیم.این مرحله خیلی مهمه.اصلا عجله نکنید.غلظت موادو تو فیلم نشون دادم.وقتی غلظت مواد در اون حد بود ديگه هم نزنید وگرنه ماکارون ها پاشنه نخواهد داشت.مایه رو ميريزيم داخل قیف با ماسوره گرد ساده و روی مت ماکارون پایپ میکنیم.قبل از اینکه دایره پر شه دستو به صورت چرخشی بلند میکنیم.سینی رو دو سه بار میکوبیم رو میز تا حباب هاش خارج شه.نیم ساعت تا 45مین میذاریم استراحت کنه،واسه تست هم انگشت میزنیم روی ماکارون ها وقتی به دست نچسبید باید بره تو فر.میذاریم داخل فر 130درجه که از قبل گرم کردیم.به مدت نیم ساعت.بعد پخت میذاریم خنک شه و دو به دو ساندویچ میکنیم.واسه فیلینگ من از گاناش تلخ استفاده کردم که شما میتونید از گاناش رنگی،کرمفیل،خامه،کارامل استفاده کنید. ماکارون باید 24ساعت تو یخچال بمونه تا جا ییفته.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای
ته دیگ درست کردم اونم چه ته دیگی 😉ترد وخوشمزه 😋
برای داشتن ته دیگ ترد وخوشمزه باید کمی حوصله به خرج بدید
یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید . تو صافی بریزید،جلو آب شیر سرد آبی روش بکشید. وبریزید تو آب ویخ وبزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچشپ چند قاشق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود پنج دقیقه تفت بدید مدام با قاشق هم بزنید کمی سیب سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با قاشق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم وروشو صاف میکنیم تا یکدست بچشه،برنج ابکش شده روش میریزیم ومیزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم وزعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید
اگه سیب زمیتی رو تفت ندید همینطوری بریزید تو قابلمه وبرنج رو بریزید روش به تردی وخوشمزگی این دستور نمیشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣📣📣📣📢📢📢📢📢
با عرض سلام🌺🌸
اموزش با اقای محمدی در #عصر_جدید
♦️ عزیزانی که مشتاق یادگیری و تقویت حافظه نزد اقای علیرضا محمدی کمال آبادی میباشند، لازم است این نکته مهم را بدانند که استاد در حال حاضر تکنیکی را به شما عزیزان یاد میدهند که پس از اموزش دوستان متوجه خواهند شد که نکات اموخته قبلا هم در دسترس بوده و هنر استاد توجه به این نکته های دردسترس و در عین حال باریکتر از مو می باشد
#عصرجدید
ارتباط با اقای علیرضا محمدی کمال ابادی در کانال زیر
https://eitaa.com/joinchat/2272985088C908cfa15e2