eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ : ۱ کیلوگرم سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم پیاز : ۲ عدد بزرگ رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی مرغ لبنانی مواد لازم :👇 کره .... ۲۵ گرم پیاز خلالی .... ۲ عدد سینه مرغ .... ۱ عدد سس تند .... ۱ قاشق نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین سیر ....۴ حبه گشنیز ....۴ قاشق . دستور تهیه :👇 ابتدا کره را به همراه کمی روغن مایع داخل تابه بریزد. بزارید گرم بشه. پیاز خلالی اضافه کنید. اجازه بدید پیاز تا سبک بشه. سیر اضافه کنید. سپس ادویه ها را بریزد. سینه مرغ خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس سس کچاپ تند اضافه کنید. در انتها گشنیز خرد شده را بریزد.بزارید کمی خنک بشه. خمیر پیراشکی را می تونید اگه عجله دارید آماده تهیه کنید یا از خمیر باگت یا نون لواش استفاده کنید. از مواد کمی روی خمیر بزارید. در صورت دلخواه کمی پنیر بزارید. لبه های خمیر بهم فشرده کنید، بعد در روغن داغ سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خانگی 🎥🔝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین سالاد فصل🔝🎥 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁یک ســـــلام پـاییـزی ♥️صبحتون زیبـا 🍁امروزتون پر از خوشی ♥️امیدوارم 🍁یه صبح پاییزی قشنگ ♥️و یک روز عالی وشـاد 🍁سرشار از برکت و موفقیت ♥️داشته باشید ... 🍁آرامش سهم همه شما عزیزان ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد براي سس نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2 پیمانه شکر 3/4 پیمانه نسکافه 2 تا 3 قاشق غذاخوری میتونید از پودر کافی میکس استفادهکنید در اینصورت بنا به ذائقه خودتون میزان شکر رو کمتر کنید پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سرخالی ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 200 گرم خامه صبحانه 200 گرم ابتدا از یکساعت قبل پنیرخامه ای و خامه صبحانه را از یخچال خازج کنید تا به دمای محیط برسند سمس با همزن بزنید تا یکدست شوند. شیر و شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس پودر ژلاتین را اضافه و ری حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین حل شود. ژلاتین که حل شد،مخلوط شیر را کم کم به مواد پنیری افزوده و سریع و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود. یکبار از صافی رد کنید. مواد دسر را در قالب ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید مواد را یکباره در قالب بزرگ بریزید در اینصورت قالب را کمی چرب کنید. اگر از قالب تکنفره سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست. حتما دقت کنید پنیر خامه ای و خامه به دمای محیط برسند وگرنه باعث لخته شدن ژلاتین در دسر میشود. شیر در حدی روی حرارت بماند که شکر و نسکافه و ژلاتین حل شوند. حرارت حتما ملایم باشد به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد وگرنه به دلیل وجود ژلاتین در آن میبرد. با این میزان 12 عدد تقریبا خواهید داشت که البته بسته به سایز قالب داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ 2 عدد شکر 1/3 تا 1/2 پیمانه( من کمتر از 1/3 پیمانه شکر ریختم...میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره) وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر 2 لیوان نشاسته ذرت 2 قاشق عذاخوری پُر خامه صبحانه نصف بسته هلوی پوره شده 1 لیوان(حدود 4 عدد هلوی متوسط) پودر ژله هلو 1 بسته پودر ژلاتین 1 قلشق مرباخوری ابتدا زرده تخم مرغ+وانیل +شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید. شیر را در قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا نشاسته ذرت در شیر کاملا باز و حل شود. سپس مخلوط شکر و زرده تخم مرغ را به شیر و نشاسته اضافه و هم بزنید. یک بسته پودر ژله هلو را هم اضافه و مخلوط کنید. سپس پودر ژلاتین را روی مواد داخل قابلمه بپاشید و چند لحظه صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید. سپس قابلمه محتوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد(مواظب باشید مواد نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت) دقت کنید در طول مدتی که مواد روی حرارت قرار دارد به هیچ عنوان نجوشد وگرنه ژلاتین بریده شده و دسر خراب میشود. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی مواد را هم بزنید تا ولرم شود. سپس خامه را اضافه و مخلوط کنید . در انتها پوره هلو را اضافه و هم بزنید. در صورت تمایل 1/4 قاشق چایخوری وانیل نیز اضافه کنید. مواد کرم را در قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. من مواد را در لیوان ریختم(برای سرو تکنفره) این میزان مواد حدودا 3 تا 4 لیوان دسر به شما میدهد. سپس با برشهای نازکی از هلو یا شلیل مطابق ویدئو دسر را تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ خوشمزه و مجلسی مواد لازم: سینه مرغ 1عدد آب به مقدار لازم نصف استکان روغن زیتون نصف استکان پیاز متوسط1عدد هویج متوسط1عدد قارچ300 گرم آرد2 ق غ نمک شیر1 لیوان به دلخواه موقع خوردن روی چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید طرز تهیه: سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ با سس کاری 😋😍 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۱۵ الی ۲۰ تکه پیاز یک عدد سیر ۳ الی ۴ حبه رب یا سس گوجه دو قاشق آویشن یک قاشق پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل نصف قاشق چایخوری ریزه نصف قاشق چایخوری ادویه کاری دو قاشق چایخوری روغن زیتون یک فنجان سس سویا یک قاشق برای تهیه ی سس جهت مزه دار کردن و پختن مرغ ها پیاز و سیر را رنده کرده و با تمام ادویه ها ، رب ، سس سویا ، روغن زیتون کاملا مخلوط کرده . سپس به مرغ های شسته و پاک شده اضافه کنید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید . در کف ظرف کاغذ فویل سپس کاغذ روغنی و مرغ ها را قرار داده و مجددا روی مرغ ها را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه درفر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. سپس فویل و کاغذ روی مرغ ها را برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مجدد در فر قرار داده تا برشته تر شود در صورت دلخواه می تونید گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود 😍 نوش جان 😋 پ.ن : این مرغ رو بر روی گاز هم می تونید درست کنید و نوش جان کنید . فقط شعله باید بسیار کم باشه و در کف تابه کمی پیاز یا هویج قرار بدید تا مرغ ها نسوزند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر ۲۰۰ گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر. میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون ماکارونی خودمون قری فری 😉😅. بسیار درست کردنش ساده است . موادی که برای تهیه اش استفاده کردم سلیقه ای هستش مایه ماکارونی دیگه دل به خواهی هر چی دلتون بخواد . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد ماکارونی آشیانه ۱ بسته (۸ تا ۹ عدد من استفاده کردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم . قارچ ها رو ورقه ای کردم و تفتش دادم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه . قارچ و فلفل دلمه رو هم اضافه کردم و بعد نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیدم . توی قابلمه ای آب جوش و کمی نمک ریختم . ماکارونی که فویل پیچیدم رو داخل قابلمه قرار دادم . حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم بمونه و بعد بیرون آوردم فویل ها رو . گذاشتم کمی از حرارت بیفته . همون لحظه باز نکردم تا فرم ماکارونی ها تغییر نکنه و بعد باز کردم . توی ظرفی چیدم . وسطش کمی مایه ماکارونی ریختم . دیگه تا اینجا کافیه . من یه خورده هم پنیر پیتزا روش ریختم و توی فر شعله بالایی گریل رو روشن کردم ۳ الی ۴ دقیقه تا روش برشته بشه . و بعد از پخت کمی روش سس گوجه ریختم . پ.ن: دلیل گذاشتن این ماکارونی داخل فویل اینه که وقتی توی آب می اندازیم بپزه جدا جدا و وانره و مرتب و یکدست بعد از پخت در بیادش بعدا نوشت عزیزان خشک نمیشه اصلا این ماکارونی دو تا سه دقیقه فقط گریل روشن میشه اما اگر می خواین مثل لازانیا و یا گراتن و سوفله ها می تونین سس سفید یا بشامل درست کنین و بریزین و بعد پنیر بریزین . من دیگه نخواستم خیلی چرب و چیلی بشه ولی این هم یه گزینه ای هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛