#دسر_پارافه_موزی 🍨 😋
▫️پودر ژله موز ١ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️پودرژلاتين ١ ق غ
▫️شير ١ ليوان
▫️موز رنده شده ١ عدد بزرگ
▫️خامه پاكتی ٢٠٠ گرم
▫️بستنی وانيلی یا موزی ٢/٥ پيمانه (معادل ۳۰۰ گرم)
🔸ابتدا بستنی را در دمای محيط میگذاریم تا آب شود.
بعد ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری ميكنيم تا حل و شفاف شود.
پودر ژلاتين را هم با ١ ليوان شیر بن ماری ميكنيم تا کاملا حل شود.
همه مواد را میگذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه ميكنيم و خامه را نیز اضافه میکنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم. داخل قالب میریزیم و به مدت ٧ ساعت داخل يخچال میگذاریم.
♤ من همه مواد را داخل مخلوط کن ریختم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅پارافه آناناس😍😍
✍مواد لازم
ژله آناناس یک بسته
آب جوش یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل نوک ق چ
بستنی وانیلی دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آناناس خرد شده به مقدار لازم
پودر قند ۲ ق غ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بادمجون بعد از سرد شدن بریزید تو غذا ساز یک ویا دو پالس بزنید بیشتر نه .دستگاه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت استفاده کنید. اگر هیچ کدوم ندارید با گوشت کوب بزنید بقیه مواد هم با دست ریز خرد کنید
تو کاسه بزرگ همه مواد رو بریزید .نمک بزنید وخوب مخلوط کنید وسرکه روش بریزید فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز
توجه کنید بادمجون سرکه رو به خود میکشه بعد از یکساعت چک کنید اگه سرکه لازم داشت سرکه بریزید .ازش بچشید کم نمک بود نمک بزنید.لیته که آماده شد بریزید تو شیشه درشو محکم ببندید وبزارید یخچال اگه یخچال جا ندارید جای خنک وتاریک بزارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر☕ 😊
سلام به آغاز دوباره ات
سلام به بودن دوباره ات
سلام به زندگی
امروز، یه روز شاد پُراز انرژیه
لبخند بزن دوست من
و با عشق به استقبال
روز جدیدت برو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی
عزیزان توجه کنید من مواد رو که زدم تو دو قالب هم سایز ریختم وگذاشتم تو فر شما هم سعی کنید این کار رو انجام بدید یا مواد رو نصف کنید وبریزید تویک قالب
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه
آرد ۳۵۰گرم یا دو لیوان +یک چهارم لیوان
شکر ۱۹۰ گرم یا یک لیوان سر خالی
بیکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی
آب سرد یک سوم استکان یا شیر
عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری
سفیده وزرده رو از هم جدا کنید
سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند
بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید این مرحله رنگ خوراکی در حد مخلوط بزنید
همزن رو کنار بزارید
آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه
قالب ۳۰در۴۰ جواب میده
خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید
بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره
تو فر کاسه آب لازم نیست
به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه
عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه
این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده
عزیزان این کیک بدون فر هم عالی میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
.
این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️
بچه ها توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈
در واقع اینجا میرزاقاسمی در الویت با کته خورده میشه😊
تاریخچش رو هم میدونین؟؟؟؟😀
میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی، اختراع شد و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاد.
.
بریم سراغ طرز تهیه
مواد لازم :
بادمجون کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت
گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
(میتونین نزنین)
سیر خورد شده ۴ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه
طرز تهیه :
داخل تابه یه قاشق از روغن حیوانی میریزیم و سیرهارو توش تفت میدیم ، گوجه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم،رب گوجه رو هم اضافه و هم میزنیم،ادویه هارو هم اضافه و هم میزنیم و ۱ دقیقه میمونیم و بعدش بادمجون هارو اضافه و هم میزنیم،۵ دقیقه میمونیم،یدونه تخم مرغ رو بهش اضافه و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آمادس،یدونه تخم مرغِ باقی مونده رو هم برای تزیین سرخ میکنیم و روش میزاریم.
(ما چون بادمجون هارو خیلی زیاد تهیه و کبابی میکنیم و فریز میکنیم ، نشد از کبابی شدنش براتون فیلم بزارم،ما روی پیکنیک همیشه کبابی میکنیم و بعد دستمون رو آب سرد میزنیم و پوستش رو آروم آروم میگیریم(توجه کنین داخل آب نندازین بادمجون رو تا بوی کبابیِ خوبش از بین نره).
طعم سیر و بادمجون کبابی معرکس👌🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_لوبیا_پلو
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه .
برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
لوبیا سبز ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست چکیده نصف لیوان
روعن مایع یک سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم
لوبیا سبز رو پختم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_مرغ_و_پوره_سیب_زمینی
برای ۳ نفر
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
ذرت ۲ تا ۳ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم . پوستش رو گرفتم و رنده کردم . بهش یه کم کره ( یا روغن) ، نمک و فلفل اضافه کردم .
سینه مرغ رو هم همراه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و فلفل پختم و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم .
قارچ ها رو خرد کردم و تفت دادم بهش مرغ ریش ریش شده و فلقل دلمه ای خرد شده و کمی ذرت اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ریختم .
سس_بشامل_معصومه : برای سس سفید داخل ظرفی آرد رو یه کم تفت دادم و کره رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کمی نمک و فلفل ریختم .
داخل ظرف مورد نظر کفش رو یه کم با سس سفید چرب کردم و بعد یه کم از پوره سیب زمینی ریختم و پهن کردم و روش کمی پنیر پیتزا و از مواد مرغ و باز روش کمی پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و همین کار رو دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .
توی تابه روی گاز هم می تونین درست کنین فقط رویه اش تغییر رنگپیدا نمی کنه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپس کیک هندوانه
مواد لازم :
کیک ردولوت پودر شده ۱۴۰ گرم
کرمفیل وانیلی ۸۰ گرم
شکلات سفید تخته ای ۳۰۰ گرم
رنگ خوراکی سبز .
دستور تهیه :
کیک را پودر کنید و کرمفیل را بهش اضافه، ورز دهید تا خمیری شود. به اندازه گردو بردارید و با دست بهش شکل توپ بدید.
شکلات را طبق تصویر بن ماری کنید.
خلال چوبی یا نی پلاستیکی را داخل شکلات زده وداخل کیک بزاریدوچند دقیقه صبر کنید تا خودشو بگیره بعد توپک را داخل شکلات بغتانید وروی کاغذروغنی بزارید دردمای محیط نیم ساعت صبر کنید تا سفت بشن. باقیمانده شکلات را بهش رنگ سبز اضافه و دوباره روی حرارت کتری بزارید تا روان شود سپس توپکها را داخل شکلات سبز بغلتانید و بزارید خوب خشک وسفت بشن. بعد خشک شدن با قلم مو ورنگ سبز روش خطهایی ایجاد کنید که شکل هندوانه بگیره.
نکته :👇
هر بار که توپکها را داخل شکلات زدید وروی کاغذ روغنی میزارید مقداری از شکلات شره میکنه ودورتا دور پاپس کیک رو میگیره که وقتی این اتفاق افتاد باید جاشو عوض کنید بردارید وروی یک کاغذ روغنی دیگه بزارید، فقط یکبار جاشو عوض کنید کافیه.
ضمناً کرمفیل رو لوازم قنادیها دارن.
برای دونه های هندونه میتونید از سیاه دانه یا تخم شربتی استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
عزیزان ترشی مخلوط هر کسی به روشی درست میکنه
گل کلم یک عدد متوسط
هویج نیم کیلو
کرفس با ساقه یک عدد متوسط
سیر دو بوته
فلفل سبز تند ۲۵۰ گرم
خیار یک کیلو خیار چنبر نیم کیلو خیار چنبر اختیاریه
سبزی معطر نیم کیلو شامل جعفری،ریحان،نعنا،ترخون،شوید ،برگهای کرفس
من گشنیژ نمیزنم
منطقه هویج رو نمیپزیم خام میریزیم
آگه میخواید ترشی خوشمزه وبدونه کپک زدگی داشته باشید باید نکات رو رعایت کنید نباید برای درست کردن ترشی ومربا عجله داشته باشید بگید زود جمع وجور کنیم وتموم بشیم
مقدار گل کلم از همشون بیشتر باشه
دوست دارید فلفل دلمه ای رنگی هم بریزید
همه مواد رو خرد میکنید جز فلفل این رو بگم من وقتی مواد رو خرد میکنم من خیار و هرچه رو درسته میریزیم همه مواد رو حدود چند ساعتی تو آب ونمک میزارم بعد از طی این مدت آبکش میکنم یک آب سرد میکشم روش، وکنار میزارم تا آبش کاملا بره ، همه رو تو کاسه بزرگ میریزیم ومخلوط میکنم نمک رو اضافه میکنم ومیریزیم تو دبه یا شیشه هر کدوم رو که خواستید کمی تخم گشنيزوکلپر هم مابینش بریزید سرکه رو روش بریزید وبزارید جای خنک و دور از آفتاب
عزیزان آگه دوست ندارید تو آب ونمک بزارید فقط بشورید به این نکته توجه کنید حتمااا موادتون خشک باشن وگرنه کپک میزنه یا رنگ موادتون سفید میشه
از سرکه سفید انگور استفاده کردم
اگه از سرکه قرمزاستفاده کنید تنده کمی آب جوش بهش اضافه کنید
بارها گفتم از نمک ید دار استفاده نکنید سیر تون سبز رنگ میشه از نمک دریایی دونه درشت استفاده کنید
آب ونمک باعث میشه گل کلم وسیر و موسیر سفید بمونه
ترشی تا چند روز نزارید بهش هوا بخوره درش کیپ باشه بعد از دوسه روز نمکشو بچشید کم نمک بود نمک بزنید ترشی کم نمک رنگ موادش بخصوص سبزی میپره
نور خورشید بهش نزنه ترجیحا جای تاریک باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_لبو
طعم این سالاد عالیه حتما امتحان کنید
لازم نیست سخت بگیرید هرچی تو خونه داشتید
حتی میتونید از هویج پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/ذرت پخته...استفاده کنید
عزیزان دستور پخت لبو رو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بعد از گذاشتن این پست هم استوری هایلات میکنم
کناره های چهار عدد نون تست رو بگیرید ومکعبی خرد کنید .وبا چند قاشق روغن زیتون تفت بدید نون ها که دارن برشته میشن چند حبه سیر رنده شده هم اضافه کرده و باهاش سرخ کنید
دو قاشق پر سس مایونز کیک قاشق مرباخوری سس خردل و کمی نمک وفلفل سیاه ودو قاشق آب لیمو رو مخلوط کرده
یک پیاله پر لبوی پخته ونگینی خرد شده
یک پیاله کاهوی شسته وخرد شده
همراه سس
همه رو با هم خوب مخلوط کرده نون تست برشته شده و کمی گردو و چند تکه پنیر فتا رو سالاد میریزیم ونووووش جان کنید
نون تست با سس مخلوط نشه چون بعد از اندکی که بماند#سس باعث میشه نرم بشه خوشمزگی این سالاد هم قرچ قرچ نون تست با طعم سیره
پنیر اختیاریه نداشتید نریزید ولی طعمش با پنیر عالی میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
52.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه شیرینی سیگارت👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید👇🏻
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر (ترش)🐔
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
راحت و آسون با تمام نکات ریزش👌
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خامه فرم گرفته (خامه زده شده قنادی) با استفاده از پودر خامه.👆🏻👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛