eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 آرد سفید یا فانتزی ۴۵۰ گرم الک شده آب ولرم ۱ونیم لیوان دسته دار فرانسوی مایه خمیر فوری ۱ق غ (که اگه مایه خمیرتون فوری بود نیازی به عمل اومدن نداره مستقیم داخل مواد بریزید ) شکر ۱ق غ نمک ۱ق م روغن زیتون ۵ق غ کره نرم(هم دمای محیط ۱ق غ) برای رویه نان🔻 روغن زیتون ۵ق غ سیر دوحبه رنده شده گوجه گیلاسی به میزان لازم زیتون بدون هسته به میزان لازم(زیتون سیاه باشه قشنگترم میشه یا ترکیب هردو ) رزماری یا آویشن به میزان لازم دمای فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۳۵ دقیقه (بسته به دمای فرتون متغییره) اندازه قالب قطر ۳۰سانت 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه‌ی نان فوکاچیا😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کلم بنفش نمک شکر (در صورت تمایل ) سرکه طرز تهیه🔻 کلم رو بعد از شستن و خشک کردن به نوارهای باریک برش بزنید روی اونارو نمک بپاشید یک ساعت کنار بگذارید تا آب بندازه .میزان نمک بستگی به خودتون داره .من برای نصف یه کلم کوچیک از یک قاشق غذاخوری نمک استفاده کردم . بعد از یک ساعت کلم های خرد شده رو از صافی رد کنید تا آب جمع شده خارج بشه تا جایی که ممکنه کلم ها رو فشرده کنید تا آب نداشته باشند با اینکار حجم کلم ها کمتر شده و میشه کلم بیشتری در ظرف ریخت بعلاوه از ورود هوا به داخل ظرف و خراب شدنش جلوگیری میشه. حالا کلم ها رو داخل کاسه ای بریزید روی اونو شکر و سرکه به اندازه که روی کلم ها رو بگیره .بعد روی ظرف رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید. حالا دیگه ترشی خوشمزه ما آماده ست. داخل بطری شیشه ای بریزید و درشو ببندید و در یخچال نگهداری کنید. برای حفظ رنگ و کیفیت ترشی بهتره به اندازه مصرف یک هفته آماده کنید چون به مرور رنگ قشنگش رو از دست میده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله آبرنگی در واقع این ژله مثل ژله خرده شیشه هست با چند تا تفاوت اینکه توی این ژله دیگه ترکیب شیر و یا بستنی لازم نیست و اینکه ژله آلوورا که ریخته میشه باید ولرم باشه نه خیلی گرم و نه خنک . هر چند رنگ ژله بخواید و ترکیب رنگی دست خودتونه😉😀 . اندازه قالبتون رو داشته باشین ببینین با چند لیوان آب پر میشه و براساس اون میزان ژله ها رو تنظیم کنین . من ۴ از ۴ رنگ ژله رنگی هر کدوم نصف بسته و حدودا یک و نیم بسته ژله آلوورا استفاده کردم . قرمز توت فرنگی ، آبی بلوبری ، سبز لیمو ، نارنجی پرتقال نصف بسته از این ژله های رنگی رو با سه چهارم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) حل کردم و داخل یخچال گذاشتم تا ببنده بعد برش دادم و خرد و تیکه ای کردم . یک و نیم بسته هم ژله آلوورا رو با حدودا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم از حرارت برداشتم گذاشتم توی محیط به دمای ولرمی برسه اینجا این مهمه که نباید خیلی گرم و خنک باشه دلیل این هست که توی این ژله آبرنگی باید یه کمی گرمی داشته باشه تا وقتی با ژلههای خرده ترکیب میشه یه کمی از گرماش ژله های رنگی رو آب کنه و اون حالت جذاب و آبرنگی بده بهش و رنگ های دیگه هم ایجاد بشه. داخل قالب (من قالب فلزی استفاده کردم یه کم قبلش مرطوب کردم داخل فریزر ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم و بعد بیرون آوردم و ژله رو ریختم) اول ژله های خرد شده رو ریختم و بعد ژله آلوورا رو و بعد داخل یخچال قرار دادم . حتی برای اینکه قالب کمتر تکون بخوره میشه ژله آلوورا رو داخل یخچال داخل قالب ریخت که دیگه موقع جابه جایی هم تکون نخوره . وقتی خوب بست دورش رو با چاقو کمی آزاد کردم داخل آب ولرم چند ثانیه قرار دادم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . برش هم دادم که این ترکیب رنگی ها خیلی زیبا اون وقت دیده میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول بادمجونهای قلمی رو پوست کنده و داخل آب نمک گذاشتم تا تلخیش گرفته بشه بعد سرخشون کردم . تقریبا نیم کیلو گوشتو با یه پیاز بزرگ رنده شده و آب گرفته و نمک وفلفل و زردچوبه ادویه و پودر سیرو سبزی های معطر خشک و ۲ قاشق آرد نخودچی ورز دادم تا چسبنده بشه بعد دور بادمجونا پیچیدم و داخل روغن از همه طرف سرخ کردم و داخل یه تابه یه پیاز سرخ کردم و نمک و فلفل وزردچوبه وادویه و ۱ قاشق رب زدم و سرخ کردم با نصف لیوان آب و بادمجونا رو چیدم و گذاشتم تا با حرارت متوسط ۱۰ تا ۱۵ دیقه داخل سس پخته و جا افتاده بشه و آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره.. دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره. برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه رو هم مث بادمجون كباب كردم اين مدل خيلي زودترحاضرميشه يه خورده رب تفت دادم خوشرنگتربشه بعدمثل فيلم همروباهم تفت نمك وفلفل ميزنيم وسيرداغ هم اضافه ميكنيم و بعدشم تخم مرغ ونمك فلفل هم ميزنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت ۳۰۰ گرم (من از گوشت گوسفندی استفاده کردم) برنج ۲ پیمانه سبزی آش شامل ۴۰۰ گرم تره و۱۰۰ گرم گشنیز پیاز ۲ عدد نخود و لوبیا یک پیمانه(که من از شب قبل خیسونده بودم) عدس یک پیمانه نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 پیاز رو نگینی خرد کنید یا رنده کنید و با روغن تفت بدید، سپس زردچوبه رو اضافه کنید و بعد گوشت رو به پیازها اضافه کنید و مقداری تفت بدید و بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید تا برای یک ساعت و نیم کاملا بپزه. بعد از پخت گوشت نخود و لوبیای خیس خورده رو به گوشت اضافه کنید گوشتهارو از قابلمه خارج کنید با گوشکوب کاملا بکوبیدشون و دوباره به آش اضافه کنید. بعد از گذشت یک ساعت از پخت نخود و لوبیا، عدس، سبزی و برنج رو به همراه مقداری آب و نمک و فلفل به آش اضافه کنید و اجازه بدید برای دوساعت آش بپزه و کاملا جا بیافته و مثل حلیم کشدار بشه. بعد هم میتونید با پیازداغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان. ✅برای سبزی میتونید فقط از سبزی تره هم استفاده کنید. ✅از گوشت گوساله بدون چربی هم به جای گوشت گوسفندی میتونید استفاده کنید. ✅بعد از اضافه کردن برنج چند دقیقه یکبار آش رو هم بزنید برای اینکه آشتون ته نگیره. ✅میتونید سیر داغ و پیاز داغ علاوه بر تزیین توی آشتون هم بریزید که طعم دلچسبتری پیدا کنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کیک🔻 4 عدد شفتالو یا هلو متوسط 3 تخم مرغ همدمای اتاق 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه ماست 1/4 پیمانه آب گرم وانیل 1 ق غ بیکینگ پودر 2 پیمانه آرد برای کارامل🔻 1/2 پیمانه شکر 30 گرم کره 75-100 گرم خامه صبحانه برای کارامل🔻 داخل تابه شکر رو پخش کنین و بدون اینکه هم بزنین ، روی حرارت ملایم بزارین تا از کناره ها شروع کنه به آب شدن، بعد تابه رو حرکت بدین و صبر کنین تا همه شکر آب شه و رنگش کاراملی شه بعد از روی حرارت بردارین و هم بزنید و کره رو اضافه و مخلوط کنید بعد خامه رو اضافه و مخلوط کنید و اگه نیاز بود، مقداری روی حرارت هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و داخل قالب 24-20 سانتیمتری که چرب کردین بریزین و یکدست پخش کنین بعدهلو یا میوه دلخواهتونو پوست کنده و بصورت ورقه ای روی کارامل بچینین . برای کیک🔻 تخم مرغ ها و شکر رو با همزن برقی اونقدر خوب بزنین تا پفی و سبک شه بعد آب گرم رو ذره ذره اضافه و به هم زدن ادامه بدین سپس روغن ،ماست و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، بعد مخلوط مواد خشک رو که سه بار الک کردین رو اضافه و با لیسک به آرامی زیرو رو کنید. مخلوط رو روی میوه ها بریزین و قالب رو داخل فراز قبل گرم شده 170 درجه بپزین دمای فر رو بیشتر نکنین.کیک رو بعد از پخت از فر دربیارین و وقتی هنوز گرمه، دور قالب چاقو بکشین و کیک رو روی ظرف سرو برگردونین و بزارین یک دقیقه بمونه بعد قالبو به آرامی بردارین به دلخواه تزیین کنین و بعد ازینکه کاملا سرد شد سرو کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات پیتزایی این غذا رو تو هر قالبی مثل قالب مافین یا حتی ماهیتابه میتونید درست کنید، به نظرم که خیلی خوشمزه بود مواد لازم : (اندازه ها کاملا تقریبیه) تخم مرغ 4 عدد سوسیس یا هات داگ سرخ شده 1 عدد ژامبون به مقدار لازم قارچ سرخ شده حدودا 10 عدد پنیر پیتزا ذرت نمک و فلفل و ادویه و آویشن شما میتونید از مرغ پخته هم استفاده کنید. مراحل تو فیلم کاملا مشخصه، مواد و با هم مخلوط کرده داخل فر با دمای 180 درجه به مدت حدودا 30 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خوشمزه 24 عدد نان کوچک درست میشه برای خمیر : 1/5 پیمانه آب ولرم 1 ف قهوه پودر شیرخشک 1 ف قهوه شکر یک سوم پیمانه روغن مایع 1 ق غ خمیر مایه 1 بسته پودر دریم ویپ یا کرم شانتی حدود 4 پیمانه آرد 1 پنس نمک 1 ق چ بیکینگ پودر برای قسمت دارچینی : 200 گرم کره نرم شکر قهوه ای پودر کاکائو دارچین حدود 3 قاشق از هر کدوم برای خمیر::::::::آب و 1 ق غ از شکر رو مخلوط کنین بعد خمیر مایه رو اضافه کنین و یک دور مخلوط کنین و روشو بپوشونین تا پف کنه.بعد بقیه موادو بجز آرد و بیکینگ پودرو بقیه شکر اضافه و مخلوط کنین بعد کم کم آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنین تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه (زیاد آرد نزنین) آخرا با ورز دادن و روغن مایع خمیرو جمع کنین و بعد از کلی ورز دادن، خمیرو بپوشونین و حدود 45 دقیقه بزارین تا پف کنه. برای مواد دارچینی::::::: هم همه موادو مخلوط کنین و خمیر رو چند قسمت تقسیم کنین و هر قسمتو نازک باز کنین مستطیلی و روش مواد دارچینی پخش کنین و از دو طرف تا کنین و مثل کلیپ ببرین و شکل بدین و داخل قالب مافین که چرب کردین بزارین حدود 25-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزین . روی نانها شیرعسل و شکرقهوه ای و دارچین الک کنین و با گردو تزیین کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ۱ پیمانه شیرخشک ۱ ق غ(دلخواه) نشاسته ذرت ۱ ق غ نمک ۱ پنس پودر هل نوک ق چ خمیر مایه نصف ق غ ماست ۱/۴ لیوان شربت بار یا عسل ۱ ق غ گلاب ۱ ق غ روغن مایع ۱ ق غ آب ولرم حدود نصف پیمانه آب رو کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد کمی سفتتر از مایه کیک بشه اگه احیاناً از دستتون در رفت و مایه کمی شل شد مقداری آرد اضافه کنید طرز تهیه مواد خشک شامل آرد، شیرخشک، نشاسته ذرت، نمک، خمیرمایه و پودرهل رو با هم مخلوط کنید ماست، شربت بار یا عسل، گلاب و روغن مایع رو اضافه کنید آب ولرم رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه غلظت مواد کمی سفتتر از مایه کیک بشه روی ظرف رو بپوشونید و یکساعت در دمای محیط اجازه بدید استراحت کنه پف خمیر رو بگیرید و اون رو داخل قیف بریزید به اندازه مصرف یکبار که تو ظرف روغنتون جا میشه مواد داخل قیف بریزید روغن رو با شعله ملایم بزارید خوب داغ بشه نوک قیچی رو چرب کنید و خمیر رو داخل روغن داغ برش بدید اگه دوست دارید لقیماتهاتون بزرگ باشه سر قیف رو بزرگتر قیچی بزنید تا خمیر به سایز بزرگتری برش بخوره بلافاصله خمیر رو با قاشق زیر و رو کنید تا یکنواخت پف کنه و رنگ بگیره با شعله متوسط بزارید لقیمات خوب سرخ بشه و بعد بلافاصله بندازید تو شربت بار همدمای محیط البته میتونید تو شیره خرما یا شیره انگور هم بندازید که خیلی خوشمزه میشه بعد از یکی دو دقیقه از شربت بار خارج کنید بعد از اینکه خنک شد تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بمب افسانه‌ای موارد مربوط به سیب زمینی پخته: سیب‌زمینی: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم (به خوبی بپزید) تخم مرخ: ۲ عدد سفیده + ۱ عدد زرده شوید: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری 🦋👌😍😋 موارد مربوط به سس گوجه: گوجه: ۷ الی ۸ عدد (پوره یا رنده کنید) کره: ۲۰ گرم پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) زمان پخت: ۶ دقیقه . موارد مربوط به سس گوشت: روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری گردو خرد شده: ۷ الی ۸ عدد زرشک: ۴ قاشق غذاخوری زمان پخت: ۳۰ دقیقه . بعد از تهیه هر سه مورد، دست‌هاتون رو خیس کنید و بمب افسانه‌ای درست کنید. کف ظرف رو چرب کنید، اون زرده تخم مرغ اضافه رو هم روی بمب ها بمالید و داخل فر بذارید. (۴۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه) میتونید بمب هارو داخل روغن هم سرخ کنید. به نحوه سرو دقت کنید و روی کار رو با جعفری تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود خوشمزه این فینگر فود واسه تولد ودورهمی عصرانه بسیار مناسبه عزیزان به بجای خمیر میتونید از کپسولهای مافین استفاده کنید دیگه نه خمیر میخواد نه قالب خیلی هم عالی میشه کپسولهای کیک یزدی بسیار نازکه از اونا استفاده نکنید مواد لازم کره یک قاشق سوپ خوری قارچ ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد خامه صبحانه نصف لیوان کمی کمتر پنیر پیتزا نصف لیوان پیازچه تازه خرد شده نصف لیوان فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم خمیر که عمل اومده رو تخته کار کمی آرد میپاشیم وبا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم از لیوان هم میتونید استفاده کنید قالب مافین را چرب کرده وخمیر که قالب زدیم میزاریم داخل قالبها وبا نون انگشتان باز میکنیم با چنگال به ته خمیر میزنیم تا موقع پخت وسط خمیر بالا نیاد میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه برای پخت اولیه تو این فاصله قارچ رو شسته وخرد میکنیم وبا کره تفت میدیم نمک وفلفل سیاه اضافه وباهاش تفت میدیم پیازچه هم اضافه کرده هم میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم ودرشو میزاریم تا با گرمای قارچ پیازچه نرم بشه در کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ رو زده خامه صبحانه اضافه کرده کمی نمک میزنیم با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه پنیر پیتزا اضافه کرده و قارچ وپیازچه تفت داده شده همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم خمیر رو از فر درآورده و با قاشق خمیر را از مواد قارچی پر کرده کمی پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلای بشه روی پنیر که طلای شد درش بیارید لبه های مافین از کناره های قالب جدا کرده وبیرون میاریم وبا سس قرمز نوش جان کنید عزیزان خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید توجه کنید قارچ خنک شده باشه به تخم مرغ اضافه کنید عزیزانی که فر ندارن از روش بدون فر استفاده کنن عالی میشه طبق این روش توجه کنید وقتی بدون فر درست میکنید تو تک قالب باشه چون این قالبها تو بدون فر جا نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست پنیر و ژامبون دوستان این یه اسنک خیلی ساده و خوشمزه س که داخلشو پنیر موزارلا و ژامبون گذاشته شما میتونید بنا به سلیقه و ذائقه خودتون از مواد دیگه مثل کالباس و سوسیس یا سینه مرغ پخته شده یا پنیر دلخواهتونو بذارید. مواد لازم: نان تست ۸ عدد پنیر موزارلا ۱۶ قطعه ژامبون ۸ قطعع تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱ فنجان نمک ۱ ق چ فلفل ۱ ق چ کره برای سرخ کردن کمی طرز تهیه: اطراف نانهای تست رو در بیارید و روی هر قطعه پنیر و ژامبون بذارید و یه نان دیگه روی اون قرار داده و دور تا دور نان رو بهم فشار بدین تا بسته بشه . در ظرفی تخم مرغها رو بزنید و بهش نمک و فلفل اضافه کنید . نانها رو اول در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در تابه ای که کمی کره ذوب کردید سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛