اسنک گوشت
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
.
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم 🌸🌸
امروز یه دستور غذای فوق العاده خوشمزه و جدید رو واستون آوردم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 💕
مواد لازم: گوشت قرمز چرخ شده 1kg
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز 1قاشق چایخوری .
پیاز بزرگ 1 عدد .
پنیر چدار.
آرد سفید 2پیمانه .
تخم مرغ 2 عدد .
آرد سوخاری 2 پیمانه .
طرز تهیه: گوشت, نمک, فلفل و پودر پیاز را کاملا با هم مخلوط کنید. پیاز را مطابق فیلم برش دهید و حلقه های آن را از داخل هم خارج کنید, داخل هر حلقه یک قاشق گوشت, سپس یک لایه پنیر و روی آن یک قاشق گوشت دیگر قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه با چنگال بزنید. هر قطعه گوشت و پیاز را به ترتیب داخل آرد,تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و دوباره داخل تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن فراوان سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده خوشمزه😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گردویی
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قارچ_سوخاری
.
برای درستکردن قارچ سوخاری، بهتره که قارچها رو به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنین. البته اگه به این شکل از تمیزشدن کامل قارچها مطمئن نیستین، میتونین کمی حوصله بهخرج بدین و بعد از اینکه قارچها را با دستمال مرطوب تمیز کردین و تمام قسمتهای سیاه اونو گرفتین، قارچها رو یکییکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنین. اگه به جای اینکار از روش شستشوی معمولی استفاده کنین، قارچها آب جذب میکنن و موقع سرخکردن آب میندازن بهتره این مورد حتما رعایت بشه.
مواد لازم :
قارچ به مقدار دلخواه
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
پودر سوخاری تند
آرد
.
طرز تهیه :
قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با چنگال هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه
پودر سوخاری ، آرد و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول داخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری .
روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کردم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه. . .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کوکوی خوشمزه
من پنج کدو متوسط را رنده درشت کردم بعد یه پیاز متوسط نگینی ریز خرد شده را با نمک وفلفل سیاه چنگ زدم که پیاز حالت لیزی پیداکنه بعد بهش کدو رنده شده و جعفری ونعنای تازه خرد شده که نسبت نعنا نصف جعفری است وپوره یه حبه سیر و حدود سه تا چهار قاشق ارد معمولی ونمک وفلفل قرمز وپودر زیره وزردچوبه اضافه کردم ودراخر چهار تاتخم مرغ ومخلوط کردم غلظت مایع کوکوتوی فیلم مشخصه زیادی غلیظ بشه کوکوی لطیفی نخواهید داشت ودراخر یه قاشق مرباخوری بیکینگ پودراضافه وخوب مخلوط کنید
سرخ کردن.......... هم میتونید با قالب کار کنید هم ساده قالب باید توی روغن خوب داغ بشه دیواره قالب حتما باید چرب شده باشه از مایع کوکویه ملاقه کوچک بریزید کمی صبر کنبد خودشو گرفت ارام با تکان دادن قالب از کوکوجدا می شه خواستید میتونید با قاشق بریزید وبصورت ساده سرخ کنید یه طرفش که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه با گوجه وخیار وشور ونان سنگک تازه وسبزی خوردن چه شود 👍
البته من هر نوع کوکوی باشه حتمااااا باید بهاش ماست هم بخورم کاملا سلیفه ایه درست کنید واز طعم وعطر سبزی داخل کوکو لذت ببرید نووووش
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم(برای ۲۴ نفر)🔻
بیسکویت لیدی فینگر (یا زبان گربه )۱ بسته
کره ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵ لیتر
شکر دانه ریز ۱/۵ فنجان
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کدو حلوایی ۱/۵ کیلو
شکر ۲ فنجان
طرز تهیه🔻
کره رو در قابلمه روی حرارت آب کنید بهش آرد اضافه کرده و کمی تفت بدید شیرو اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه(همه شیرو یکجا نریزید مقدار شیر گفته شده برای خیساندن بیسکویتها هم هست) بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و خوب موادو ترکیب کنید. اگه احیانا داخل مواد گلوله آرد بود موادو از یک صافی رد کنید( غلظت مواد باید مثل فرنی باشه اگه حین هم زدن دیدین سفت شده کمی شیر بهش اضافه کنید.) بیسکویت ها رو در شیر ولرم زده و در کف ظرف بچینید و روی اونا رو از مایع کیک آماده شده بریزید و دوباره یه لایه بیسکویت خیس خورده و مایع تا وقتی مواد تموم بشن 😊
در ظرفی کدو حلوایی خرد شده رو با ۲ فنجان شکر بذارید روی حرارت ملایم بپزه و بعد اونو با میکسر یا گوشت کوب له کنید .
حالا پوره کدو حلوایی رو روی مواد بیسکویتی ریخته روی اونو با مغز دلخواه (گردو ،پسته، نارگیل )تزیین کنید.
دسر و یک شب در یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید.
⚠️این مقدار برای یه ظرف بزرگ هست .شما میتونید مقداری که مورد نیازتون هست تهیه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
طالبی نصف یک عدد
خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک
پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه🔻
اول از همه پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم تا حالت اسفنجی بشه. بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا شفاف و روون بشه.
بعد طالبی رو داخل میکسر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. خامه و شیر و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مواد رو از صافی رد میکنیم و ژلاتین روان شده و سرد شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال به مدت 4تا 5ساعت بمونه تا ببنده.
قالب احتیاجی به چرب کردن نداره به خاطر خامه راحت برمیگرده.
اگر طعم و مزهی طالبی رو دوست داشته باشید این رو هم میپسندید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شکم پاره(قارنی یاریخ)😋
مواد لازم🔻
۴عدد بادمجان دلمه ای یا قلمی بزرگ
۴عدد گوجه فرنگی برا شکمپر کردن
۳عدد گوجه فرنگی برا پوره کردن
فلفل سبز به میزان دلخواه
رب گوجه ۱قاشق
گوشت گوساله ی چرخ شده (من۴۰۰گرم استفاده کردم)
جعفری تازه خرد شده مقداری
نمک،فلفل، زرچوبه
روغن برا سرخ کردن گوشت وبادمجانها
پیاز ۳عدد بزرگ
سیر۲حبه بزرگ
طرز تهیه🔻
👈ابتدابادمجانهارو پوست گرفتم از وسط یه برش بهشون زدم وداخل آب نمک خیس کردم
👈۲تا پیازرو رنده کردم وبا کمی روغن تفت دادم
👈سیر رو هم رنده وبه پیازا اضافه کردم
👈حالا گوشتو ریختم وخوب سرخ کردم در اخر
👈۳تا گوجه فرنگی رو پوره کردم وریختم داخل گوشت هم زدم ودرشو گذاشتم تا بپزه وجابیوفته
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈آخر سر هم جعفری رو ریختم وقاطی کردم وگذاشتم کنار
👈بادمجونهارو از آب نمک درآوردم خشک کردم ودرکمی روغن سرخ کردم (درتابه رو ببندین تا مغز پختم بشه)
👈بادمجونهارو درآوردم تو همون روغن یه پیاز ریزخرد شده رو تفت دادم
👈مغزگوجه فرنگیهارو با قاشق درآوردم وداخل پیاز داغ ریختم یه قاشق رب زدم وخوب تفت دادم ،نمک وفلفل زدم و۲لیوان ابجوش ریختم
جوش که زد تویه ظرف بزرگ ریختم
👈بادمجونهارو از قسمت برش گذاشتم تو ظرف با چنگال مغزشو یه کم نرم کردم
👈وشروع کردم به پرکردن شکم بادمجونها وگوجه وفلفلها
👈روی ظرفم کاغذ آلومنیومی کشیدم و چندتا با خلال چوبی سوراخ زدم وگذاشتم در فر گرم
⬅️میتونین روی گاز هم بپزین
⬅️شمابادمجونهارو دوست داشتین کباب کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقا
فک نکنم کسی برا صبحانه حال و حوصلههمچین چیزی داشته باشه🤦♀️😂
ولی برا شام عالیه😋😋😋
طرز تهیه:
ابتدا پیازها رو خورد کنید و خیارشورها رو هم خورد کنید همراه شوید و جعفری و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک و ادویه جا بزنید بزارید داخل نان تست ابتدا طرفگوشتیشو سپس نان رو سرخ کنید مجدد طرف گوشتی کهخوب پخته بشه میتونید در اخر هم پنیر پیتزار بریزی روی گوشت چرخ کرده و در قابلمه رو ببندین تا پنیر اب بشه و نوش جان کنید😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک کدوتنبل - خورشت کدوحلوایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کیک🔻
3 تخم مرغ کامل ،همدمای اتاق
1 سفیده تخم مرغ ،همدمای اتاق
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر، همدمای اتاق
1-1/4 پیمانه آرد
وانیل
2 ق چ بیکینگ پودر
برای مگنولیا🔻
3 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر یا کمتر
1 زرده تخم مرغ
3 ق غ پر آرد
وانیل
150-200 میلی لیتر خامه صبحانه
برای رویه🔻
بیسکوییت کاکائویی پودر شده
طرز تهیه🔻
برای کیک، یک قالب 24*24سانتیمتری مربع یا دایره کمربندی رو کفشو چرب کنین و حتما کاغذ روغنی بزارین و دیواره هاشم کاغذ روغنی بزارین و فر رو در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذاریدآرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کشدار و پفی شه بعد روغن و شیر رو اضافه و مخلوط کنید ، مخلوط مواد خشک رو اضافه و به آرامی با لیسک زیرورو کنید تا گلوله ای نمونه. مخلوط رو داخل قالب بریزید و روش تکه های بیسکوییت کاکائویی بریزین و حدود 35-40 دقیقه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شه. بعد دربیارین تا کاملا به دمای اتاق برسه.
برای ماگنولیا🔻
همه مواد بجز خامه و وانیل رو داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی گاز بردارید و خامه و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و بعدبا همزن دستی هم بزنین تا از داغی بیافته و کمی خنک شه ولی هنوز روان باشه. بعد سریع روی کیک به اختیار، یک ق غ مربای دلخواه بمالین، اینجوری جذب کیکم نمیشه کرم، و کرم رو روی کیک بریرین و سطحشو صاف کنین و پودر بیسکوییت بریزین روش یکدست و بزارین چند ساعت یخچال بعد دربیارین و کمر قالب رو باز کنین و کاغذ روغنی روهم جدا کنید و کیک رو روی ظرف سرو قرار بدین میتونین بجای پودر بیسکوییت ، روی کیک پودر گردو یا پسته بریزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۷۵ گرم
هل سابیده شده ۱ ق.چ
دارچین ۱ ق.چ
مراحل پخت باقلوا رو توی ویدئو گفتم.
زمان پخت هم حدود نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده.
⚠️چند تا نکته🔻
وقتی لایه های رویی خمیر رو میچینید حتما روی هر لایه رو کامل چرب کنید و بعد لایه بعدی رو بذارید.
این کار باعث میشه که زمان پخت خمیر ها از هم جدا بشن و کاملا ترد بشن.نکته بعدی اگه لبه های خمیرو رو به داخل فشار ندین توی فر خمیر ها شروع میکنن رو به بالا جمع میشن و باقلوا خراب میشه.
اما برای شهد🔻
شکر ۲ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
گلاب در صورت تمایل
طرز تهیه🔻
آب و شکر رو روی حرارت میذاریم و کامل مخلوط میکنیم.
وقتی به جوش اومد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم قوام بیاد.
در آخر اگه دوست داشتین گلاب هم اضافه میکنین و میذارین خنک شه.
این باقلوا اصولا با بستنی سرو میشه ولی همینجوری هم خیلی خوشمزه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ
مواد لازم:
ران مرغ ۸ عدد
سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد
پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر)
هویج ۱ عدد
فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید)
روغن مایع ۱ ق غ
رب گوجه ۱ ق م
رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید)
آب نصف استکان
آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد
فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه:
مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد)
هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت
🔶نکته.... دوستای گلم من همیشه یه دونه گوجه سفت را رنده وابشو میگیرم هم کتلت را خوشرنگ هم خوش طعم می شه دیدین یه وقتهایی به فلافل هم گوجه رنده شده میزنن به همین دلیل است بریم برای مقدار مواد......
گوشت چرخ کرده....200تا250گرم
سیب زمینی.. متوسط دوعدد
پیاز....متوسط یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه و پودرلیمو عمانی روشن باشه اگرسیاه بریزید رنگ کتلت تیره می شه و پودرزیره که ادویه اصلی است از هرکدوم یک قاشق چایخوری پر درصورت تمایل پودرسیر نصف قاشق چایخوری
اردنخودچی ...یک تا دوقاشق غذاخوری
اگر در دسترس نبود ارد گندم را کمی تفت دهید تا بوی خامی نده وبه کتلت اضافه کنید
نمک...به مقدار لازم
طرز تهیه .....
سیب زمینی وپیاز وگوجه سفت را رنده ریز کنید وابشو بگیرید بعد ادویه جات وگوشت را اضافه کنید وخوب ورز داده تا گوشت حالت چسبندگی بخودش بگیره بهتره حداقل یکساعت بهش زمان بدین تا طعم دار بشه ✖من به کتلت هیچوقت تخم مرغ نمیزنم اصلا هم وا نمیره ✖
از مواد کتلت اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وتوی دست بشکل گرد یا بیضی فرم بدین کتلت را زیاد کلفت نگیرید که وسطش خام بمونه وتوی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنیدتا مغز پخت بشه به این روش درست کنید وکیف کنید
✖هیچوقت موقع سرخ کردن کتلت سر تابه را نذارید وگرنه کتلتی خمیری دارین حتی اگر خواستید مجددا گرم کنید توی تابه بدون گذاشتن سر تابه گرمش کنید مثل روز اول ترد میشه✖
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_موزاييك
شكر يك سوم پيمانه
بيسكوييت پتي بور دو بسته و نصفي
شير يك پيمانه سرخالي
كره ١٥٠گرم
پودركاكايو سه ق غ
پودر كاكايو و شكر و با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكايو باقي نمونه.
شيرو ميزاريم روي حرارت و پودركاكايو و شكر و كره رو بهش اصافه ميكنيم اجازه ميديم روي حرارت بمونه تا كره اب و شكر اب بشن و حل بشن حالا زير شعله رو خاموش كنيد و بزاريد توي دماي محيط خنك بشه كه وقتي بيسكوييت هارو اضافه ميكنيد له نشن حالا بيسكويت هارو به چهارقسمت تقسيم كنيد و به مواد قبلي كه حالا خووووب خنك شده اضافه كنيد اگه خواستيد ميتونيد مغزي جات هم استفاده كنيد مثل مغز گردو مغز بادام و ولي من اضافه نكردم داخل قالب مورد نظر ي كيسه فريزر بندازيد و مواد رو بريزيد داخلش خووووب پخش كنيد و فيكس كنيدددد و كيسه رو روش ببنديد و بزاريد داخل يخچال تا خودش رو بگيره حدودا ٤ ساعته ميبنده بعد از بيرون اوردن از قالب كمي پودر كاكايو الك كردم و با خامه فرم گرفته تزيين كردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛