eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه گیگاناخ آذری یک دسر فوق العاده خوشمزه🍪🍪🍪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه قارچ سوخاری 🍄🍄🍄🍄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح آدینه‌تون بخیروشادی ☕ 😊 به آدینه خوش آمدید آرزو میکنم🙏 بهترين ثانيه ها شيرين ترين دقايق دلچسب ترين ساعت ها دوست داشتنی ترين جمعه را کنار خانواده و عزیزانتان پيش رو داشته باشید..🍃🌺 "جمعتون سرشار از آرامش‌وشادی" ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاپ😋 مواد لازم🔻 آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 تا 1 پیمانه(من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست) ماست غلیظ1 پیمانه(چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید) روغن 1 پیمانه پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری مواد سس کارامل شکلاتی🔻 شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه(برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید) کره 30 گرم خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 ◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید. ◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه. ◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید. ◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻 کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود. سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید. ◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند. ◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ 3 عدد تخم مرغ درشت پودر سیر و نمک به میزان دلخواه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شیر 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه آرد 3/4 پیمانه 🌸مواد میانی کرپ سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 تا 400 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط نمک و فلفل و ادویه دلخواه نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری . برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند. سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید. آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید. کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود. صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود. ◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست. ◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند. . برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. ◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم. پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد. سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. نمک و آرا ذرت اضافه کنید. ◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد. در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید. هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید. کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید. کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته. مقداری پنیر پیتزا بریزید. در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا برای ۱ پرس ۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده عالیه. 🥩گوشت قلقلی: به ازای ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده برگ رزماری تازه: ۲ شاخه کوچک (اگه نداشتید، یک چهارم قاشق چای‌خوری رازیانه. اگه رازیانه هم نبود هیچی نزنید - البته تو همه کوچه‌ها رزماری مثل شمشاد هست) تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق جای‌خوری پودر‌سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری دستاتون رو خیس کنید و گوشت قلقلی درست کنید. . سس پاستا (برای یک پرس): بعد از سرخ کردن گوشت‌ها، اونهارو خارج کنید، و موارد زیر رو بریزید: شیر: ۱ لیوان تخم گشنیز: ۱ قاشق‌چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری پارمسان: ۲ قاشق غذا خوری خامه (اختیاری - من نزدم - اگه بزنید سس شما خامه‌ای تر میشه): ۲ قاشق غذاخوری اسفناج: یک کاسه (خورد کنید) موارد رو مخلوط کنید و چند دقیقه بعد گوشت رو اضافه کنید. پاستا آبکش شده (که هنوز یکم خام هست) رو داخل سس بریزید، آب پاستا و شیر بریزید تا سس آبدار بشه و پاستا بپزه. تست کنید و هر وقت پخت اون رو بکشید و با پارمسان تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 نخود : دو پیمانه پیاز : ۴ عدد سیر : سه عدد گوشت بدون استخوان : 500 گرم کشک : به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری نعنا داغ : به میزان لازم گردو خرد شده : به میزان لازم آب : ۴پیمانه روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم. در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. . در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید (سلیقه ای در رسپی اصلی وجود ندارد). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه ژله مجلسی🙌 ژله_ویترینی😍 تمام نکات یه ژله: 👈بچه ها من هردفعه میگم اول قالبتون رو پیمانه کنید واسه من 4 ونیم لیوان گنجایش داشت منم سه تا ژله درست کردم واسه اونایی که مشکل دارن واسه جدا کردن ژله از قالب😉 کافیه با روغن یه ذره قالبو چرب کنید 👈 شیر پرچرب رو بذارید چند ساعت توی دمای محیط بمونه(شیر پاکتی بهتره،چون هم غلیظتره و هم اینکه بقیه شیرا تا به دمای محیط برسن قطعا خراب میشن) 👈روی پاکت ژله مینویسن با دو لیوان آب اما اگه میخواید قالبی دربیاد،با یه لیوان آبجوش بنماریش کنید تا ذراتش حل بشه وقتی کاملا دمای محیط گرفت نصف لیوان شیر هم دما بهش اضافه کنید(دقیقا هم دما وگرنه شیر میبره) 👈هر لایه رو که توی یخچال میذارید نمیگم چقدر زمان میبره، فقط انگشتونو بزنید روش، اگه یکم به انگشت بچسبه به ژله بعدی هم میچسبه، لایه بعدی رو بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈بچه ها ژله با شیر و بستنی بخاطر چربیش محاله به قالب بچسبه، ولی ژله با آب احتمال بیشتره که به قالب بچسبه که اونم با چرب کردن قالب حل میشه 👈 این ژله ویترینی ارتفاعش هرچی بیشتر باشه زیباتر میشه(اما من قالب بزرگ نمیخواستم درست کنم) ی نکته مهم:👇 واسه برگردوندن قالب عجله نکنید، بشقاب رو خیس کنید و بذارید روی قالب، بعد چند ثانیه اونو بشکل عمودی نگه دارید(تا یکم هوا بگیره) بعد برگردونید 👈اگه میوه هایی مثل آناناس یا کیوی توی ژله بکار میبرید حتما با دو ق شکر یکم بجوشونیدش چون این میوه ها بشکل خام مانع بستن ژله میشن 👈ژله آلورا رو با میوه توی دو مرحله بریزید که میوه ها توی ژله معلق باشن 👈و اینکه لایه سفید ژله آلوورا رو با شیر مخلوط کردم 👈دقت کنید چون میخوام لایه ش سفیدسفید بشه یک بسته ژله آلورا رو با 3/4 لیوان آب جوش بنماری میکنم و 3/4 لیوان شیرو اضافه میکنم(که جمعا میشه یک و نیم لیوان) فکر کنم همه چیزو گفتم🤩 نوش جان😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد . برای ۴ نفر لوبیا سبز منجمد ۲۵۰ گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته ) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم رب گوجه فرنگی ۲ ق غ برنج رو از قبل خیس کردم . بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید . یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختم‌و نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده . یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم . از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد. بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه‌ی ساده و سریع با طعم به یاد موندنی😋 طرز تهیه🔻 1. ٣ عدد سیب‌زمینی رو پوست بِکن و آب‌پَز کن؛ بعد بکوب. 2. ۲ عدد تُخم‌مُرغِ آب‌پَز رو دُرشت رنده کن داخلش. 3. ۱ قاشُقِ چایخوری فلفل قرمز، ۱ قاشُقِ چایخوری پودرِ آویشن، ۱.۵ قاشُقِ مُرّباخوری نمک، ۱ عدد پیاز دُرُشت رنده‌شده و سُرخ‌شده و ۴۰ گرم کره‌یِ ذوب‌شده (یا روغن زیتون) بریز و حسابی مواد رو با هم مخلوط کن. 4. حُدودِ ۳۰ عدد برگِ ریحون تازه هَم خُرد و اضافه کن. 5. برایِ لُقمه کردَنِش؛ ۱ عدد نونِ لواش رو پَهن کن، مقداری از مواد رو داخِلِش بذار و رول کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد سفید قنادی دولیوان شکر یک لیوان کمی کمتر ماست شیرین یک لیوان روغن مایع یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری پکینگ پودر دو قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت آب یک لیوان شکر یک لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران یک قاشق چایخوری تو ریختن زعفران این دفعه دست ودلباز باشید😊 مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(حرارت متوسط)وماهی تابه رو بزارید روش تا گرم بشه و مثل فر عمل کند پانزده دقیقه برای گرم شدن ماهی تابه کافی است واشر نارنجی رنگ ماهی تابه رو حتما دربیارید تا درش زیاد کیپ نباشه وکیک عرق نکنه.بریم سراغ اماده کردن مواد👇 تخم مرغ ها رو با شکر دانه ریز آگه شکر تون دانه ریز نبود بهتره آسیاب کنید ولی زیاد پودری نشه حدود چهار دقیقه بزنید تا حجیم شه پودر هل اضافه کنید سپس روغن مایع رو کم کم بریزید تا به خورد مواد بره زیاد نزنید ماست رو اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن چند ثانیه بزنید ماست حتمااا شیرین باشه ترش باشه میبره بعد آرد وپکینگ پودر رو که‌قبلا با هم مخلوط کرده والک کرده در چند مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید هیچ گلوله آردی باید باقی نمونه زیااااد هم نزنید پف کیک میخوابه کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کی بزارید خنک شه اما سرد نشه برش بزنید وشربت رو که آماده کردید با قاشق روش بریزید تا شربت به خوردش بره برای درست کردن شربت همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید پن دقیقه بجوشه وگاز رو خاموش کنید وبزارید اونم خنک شه شربت خنک رو کیک خنک بریزید توجه کنید گرم نباشن کیک خمیر میشه آگه زیاد سرد هم باشند شربت به خوردش نمیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا برنج را با آب و مقداری نمک خیس و چند ساعت کنار بذارید.سپس در قابلمه آب را به جوش آورده و برنج خیسانده را در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج آماده شد آبکش کنید. کف قابلمه روغن ریخته و تهدیگ مورد نظرتون رو بذارید برنج آبکش رو در قابلمه بریزید و دمکنی بذارید و صبر کنید تا دم بکشه. در این فاصله در تابه یکی دو قاشق روغن بریزید و کشمش که از قبل اونو شستید رو بریزسد و یکی دو دقیقه تفت بدید با حرارت متوسط ،مواظب باشید اگه حرارت زیاد باشه کشمش باد میکنه و شکل ظاهریشو از دست میده. بعد کشمش رو از تابه خالی و دوباره به دلخواه کمی روغن و کره در تابه بریزید و زرشک شسته شده رو در مخلوط کره و روغن بریزید و حتما حرارت ملایم باشه وگرنه زرشک میسوزه،به دلخواه کمی شکر بریزید...زیاد نباید شیرین بشه چون طعم شیرین کشمش مکمل ترشی زرشکه... در آخر چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ بریزید و کمی تفت داده و حرارت رو خاموش کنید. در تابه یک عدد پیاز رنده شده رو با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه و سپس مقداری زردچوبه،فلفل سیاه،کمی فلفل قرمز،کمی پودر سیر و کمی پودر تخم گشنیز بریزید و مقداری تفت دهید در حدی که عطر ادویه بلند بشه و بعد بلافاصله میگو های پاک شده رو در تابه بریزید. کمی هم بزنید تا میگو با ادویه و پیاز طعم دار بشه. سپس کمی زعفران دمکرده اضافه و دوباره تفت بدید. حرارت گاز باید متوسط باشه. همیشه به یاد داشته باشید که تایم تفت دادن میگو بین 3 تا 5 دقیقه ست اگه بیشتر تفت بدید میگو سفت و لاستیکی میشه...ولی بین 3 تا 5 دقیقه کاملا نرم و لذیذ و خوش بافته نمک را در آخر به میگو اضافه کنید وگرنه میگو رو سفت میکنه. از قبل مقداری پیاز داغ کرانچی تهیه و به دلخواه در پایان با مقداری گردوی نگینی تفت و کنار بذارید. تا الان برنج دمکشیده ،مقداری از اونو با زعفران دمکرده مخلوط و کنار بذارید برای تزئین... برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و و به سلیقه خودتون تزئین و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 2 یا 3 خرمالو پوره شده (من از 2 عدد استفاده کردم) 1 لیوان روغن مایع 1/2لیوان گردو خرد شده 1/2لیوان چیپس شکلات کشمش کمی(دلخواه) جوز هندی بسیار کمی رنده شده 1 قاشق چایخوری دارچین 2 و نیم لیوان آرد 1 بسته وانیل (وانیل ترک 5گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 بسته بیکینگ پودر 10گرم(1قاشق مرباخوری) طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را کاسه ریخته وبا همزن برقی بزنید تا مایه سبک وکرمرنگ شود. روغن و پوره خرمالو ورنده جوز هندی و دارچین را اضافه وکمی هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را به مایه اضافه ومخلوط کنید. ودر آخر کشمش وگردو وشکلات چیپسی را ریخته وهم بزنید درحد مخلوط شدن. قالب مافین را چرب کنید ویا کپسول مافین بندازید درقالب و2/3 قالب را از مایه پر کنید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کیکها پخته شوند(زمان تقریبی حدود30 تا 40 دقیقه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت عدس من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید. سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍 تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد سیر یک حبه نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه. عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛