6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حال و هوای مشهد الرضا 🖤
دعاگوی شما عزیزان هستیم
❤️ @ashpazi_rooya
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرما تلی گوشتی 😍🤌
یه غذای بی دردسر برای تفریح و طبیعت
( از لحاظ صرف وقت )
هرچند دی جونی تلی گوشتیش یه مدل دیگس ، مثلا گوشتو گوجشو تفت میده
روش راحت و طبیعت گردیشم همینه که
همشو بریزی تو قابلمه و بزاری بپزه😋
#دیزی #تلیت_آبگوشت #طبیعت #غذای_خانگی #غذای_سنتی
❤️ @ashpazi_rooya
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به چه صدایی🥰
ماهی کبابی😍😋
❤️ @ashpazi_rooya
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک گوشت و سیبزمینی 😋
❤️ @ashpazi_rooya
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کباب ترکی مرغ با سس و نان 😋
فیله مرغ 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم
خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم
سس هزار جزیره به میزان لازم یا ماست و رب گوجه فرنگی
❤️ @ashpazi_rooya
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه خورشت خوشمزه ای برای ماهی کیلکا درست کرد 😅
❤️ @ashpazi_rooya
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونی قشنگیش به دورهم بودنشه😍
تماته بادمجون با نون تیری ، ریحون، فلفل سبز و دوغ یه ترکیب بهشتیه😋
گوجه رو با پیازداغ ( نمک و فلفل و زردچوبه) میذاریم کامل بپزه
بعد بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم یه ربع باهم بپزن کافیه...
البته اگه سبزی نبود پیازم اوکیه😉
#گوجه #دورهمی #تماته_بادمجان
#خونه #طبیعت #آشپزی
❤️ @ashpazi_rooya
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ 😍
مواد داخل پیراشکی کاملا سلیقهای و بر اساس ذائقه شماست 👌
ولی اگه خمیر به این روش تهیه کنید یک خمیر لطیف و خوشمزه دارین 👇☺️
آب یا شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق مرباخوری شکر و خمیر مایه درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
حالا روی ظرف را با درپوش می پوشانیم تا خمیر مایه فعال شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک، روغن مایع و مابقی شکر درون یک کاسه نسبتا گودی با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از فعال شدن خمیر مایه، آنرا به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و بدون هم زدن آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم.
حالا با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبند حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم، سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم. و بعد خمیر شما آماده است
❤️ @ashpazi_rooya
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ایشون میگن زن زندگی 😜 عجب پختی زد 😋
❤️ @ashpazi_rooya
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مرغ خوردن داره 🤤
با ماست ، رب ، نمک ، فلفل ، رزماری و کره مزه دار کرد 👌
❤️ @ashpazi_rooya