eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
46.3هزار دنبال‌کننده
989 عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونی قشنگیش به دورهم بودنشه😍 تماته بادمجون با نون تیری ، ریحون، فلفل سبز و دوغ یه ترکیب بهشتیه😋 گوجه رو با پیازداغ ( نمک و فلفل و زردچوبه) میذاریم کامل بپزه بعد بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم یه ربع باهم بپزن کافیه... البته اگه سبزی نبود پیازم اوکیه😉 ❤️ @ashpazi_rooya
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ 😍 مواد داخل پیراشکی کاملا سلیقه‌ای و بر اساس ذائقه شماست 👌 ولی اگه خمیر به این روش تهیه کنید یک خمیر لطیف و خوشمزه دارین 👇☺️ آب یا شیر ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد ۳ لیوان روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۴ قاشق چایخوری شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق مرباخوری شکر و خمیر مایه درون یک ظرف مناسب می ریزیم. حالا روی ظرف را با درپوش می پوشانیم تا خمیر مایه فعال شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک، روغن مایع و مابقی شکر درون یک کاسه نسبتا گودی با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از فعال شدن خمیر مایه، آنرا به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و بدون هم زدن آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم. حالا با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبند حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم، سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم. و بعد خمیر شما آماده است ❤️ @ashpazi_rooya
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ایشون میگن زن زندگی 😜 عجب پختی زد 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مرغ خوردن داره 🤤 با ماست ، رب ، نمک ، فلفل ، رزماری و کره مزه دار کرد 👌 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فکر کن توی همچین هوا و لوکیشنی از خواب بیدار شی 🥺 ❤️ @ashpazi_rooya
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مارمالاد هلو 😋 مواد لازم هلو: ۱ کیلوگرم • شکر: ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم (بسته به ذائقه و طبع شما) • جوهر لیمو(آبلیمو هم میشه) : ۱/۴ قاشق چای‌خوری زمان موردنیاز برای پخت: ۳۰ دقیقه هلوها را بذارید بپزه تا پوره و له و یکدست شوند. سپس هلو‌ها را روی حرارت قرار دهید و شکر را در این مرحله به مواد بیفزایید. حرارت را روی حالت متوسط قرار دهید و جوهر لیمو را هم به مواد بیفزایید. البته می‌توانید جوهر لیمو را در ۵ یا ۱۰ دقیقه پایانی پخت مارمالاد هلو اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا دانه‌های شکر حل شوند. سپس اجازه دهید کمی مارمالاد بجوشد و کف‌های روی آن را جدا کنید تا رنگ مارمالاد شفاف شود. البته میتونید پوست رو جدا کنید که این خانم نکرد ❤️ @ashpazi_rooya
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک پیتزا خوردن داره 😍 مواد تشکیل دهنده بادمجان سیب زمینی کدو سبز فلفل دلمه ای قارچ فلفل چیلی پنیر پیتزا سس کچاپ مواد خمیر 👇 آب شکر مخمر روغن نمک آرد ❤️ @ashpazi_rooya
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سیر شور سفید😍 مواد لازم سیر شور سفید سیر ۵۰۰ گرم آب سرد ۲ پیمانه سرکه ⅔ پیمانه نمک ۱٫۵ قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه به مقدار کافی ❤️ @ashpazi_rooya
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه لواشک آلو 😋 مواد لازم برای تهیه ی لواشک آلو : آلو سیاه حدود 800 گرم نمک 1 قاشق چایخوری اجازه بدهید آلوها با آب جوش بجوشند، تا حدی که آب آن مقداری کشیده شود و آلوها له شوند، آلوها را با پشت قاشق له کنید. باید مواد داخل آن غلیظ شوند. سپس اجازه بدهید خنک شوند. بعد از آن سبدی با سوراخ های درشت را روی ظرفی قرار بدهید و مواد لواشک را داخل آن بریزید و با پشت قاشق روی سبد فشار بدهید تا گوشت های آلو از آن خارج شود زمانی که مواد کمتر شد با دست آن را فشار بدهید تا فقط پوست و هسته ی آلوها را باقی بماند. داخل آن نمک بریزید و خوب هم بزنید. پس از آن داخل یک سینی به قطر 30 سانتی متر سلفون یا کیسه ی فریزری پهن کنید و با مقدار خیلی کم روغن آن را چرب کنید سپس این مواد را به قطر نیم سانتی متر داخل سینی بریزید. بعد از خشک شدن قطر آن حدودا نصف می شود. بعد از آن را داخل آفتاب و سایه قرار بدهید تا خشک شود . این مدت زمان برای خشک شدن در مناظق مختلف متفاوت است و شما باید چک کنید اگر خشک نشده بود اجازه بدهید بیشتر در آفتاب بماند تا لواشک کاملا خشک شود. اگر خوب خشک نشود سبب کپک زدن آن می شود. اگر بیش از حد بیرون بماند سبب زیاد خشک شدن لواشک می شود. ❤️ @ashpazi_rooya