eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
46.2هزار دنبال‌کننده
985 عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه گیلانی یک غذای خوشمزه و مفید 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
سلام مهربونا اول مهرتون پر از شادی😍 ❤️ @ashpazi_rooya
اصن از این فضا سیر نمیشدم 🥺 ❤️ @ashpazi_rooya
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر سخت و در عین حال قشنگ آشپزی میکنن 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک آبگوشت مشتی و خوشمزه 😍😋 ❤️ @ashpazi_rooya
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی مخلوط به سبک روستایی😋👌 مواد لازم : یک‌کیلو‌گل کلم یک‌کیلو بادمجان ۵۰۰ گرم هویج ۵۰۰ گرم برگ کلم قرمز ۵۰۰ گرم سیب زمینی ترشی (یارمسی) ۲۰ برگه موسیر ۴ عدد فلفل تند و سبز ادویه : دو قاشق غذاخوری نمک ، یک قاشق غذا خوری سیاه دانه یک قاشق غذاخوری گلپر ، یک قاشق غذاخوری پودر تخم‌گشنیز ، یک قاشق غذاخوری مرزه و ترخون خشک ، یک قاشق غذاخوری نعناع خشک ، یک قاشق غذاخوری چوچاق خشک ، یک قاشق غذاخوری پودر سیر سرکه ۶ لیوان ، دو لیوان آب جوشیده سرد ❤️ @ashpazi_rooya
صبح روز دوم پاییزتون بخیر و شادی🍂 ❤️ @ashpazi_rooya
آخ قربون خندت برووووم ☺️🥰 ❤️ @ashpazi_rooya
تولد مهرماهی های عزیز مبارک باشه🎉🎊 امروز تولد دی جونیه ❤️😘 ❤️ @ashpazi_rooya
آماده اید یه کلیپ خش ببینیم 👌👇 ❤️ @ashpazi_rooya
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنیدی میگن از شدت درد از چهار گوشه ی چشمش اشک اومد.. دقیقا همینجوری شدم،اونجایی هست که زیر درخت گردو نشستم یدونه گردو خورد تو سرم ،یه لحظه حس کردم سرم سوراخ شده و از چهار گوشه چشمم اشک سرازیر شد از شدت درد😹 خدا نکنه که هیچوقت گردو تر به سرتون بخوره😅 هنوز جاش درد میکنه 🥹 ❤️ @ashpazi_rooya
17.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ترشی گوجه 🤤 گوجه‌فرنگی: ۵ کیلوگرم گل‌کلم متوسط: ۱ عدد ساقه کرفس: ۵ عدد سیر: ۲ بوته سرکه سفید یا قرمز: ۱ لیوان نمک: ۴ قاشق غذاخوری فلفل‌سبز یا پودر فلفل قرمز: به مقدار نیاز جعفری ساطوری نصف پیمانه ادویه ترشی ۱ قاشق غذاخوری ♨️ راز کپک نزدن ترشی آب گوجه چیست؟ برای جلوگیری از کپک زدن ترشی آب گوجه بهتر است که پس از تهیه آب گوجه آن را تا حدی بجوشانید که ۱.۳ از حجم آب گوجه کم شود. به‌اندازه کافی به ترشی آب گوجه نمک بزنید. حتماً مقداری سرکه به ترشی اضافه کنید. سبزیجات را از قبل بشویید تا آب اضافی نداشته باشند. ترشی را در دمای ۴ تا ۸ درجه سانتی‌گراد در ظروف درپوش‌دار نگه‌داری کنید. ❤️ @ashpazi_rooya