eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.8هزار دنبال‌کننده
962 عکس
2.6هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یک سیب‌زمینی کریسپی و خوشمزه 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍چیپس😍 یکبار امتحان کنی دیگه چیپسای بیرونی نمیخوری 🫶😋 ❤️ @ashpazi_rooya
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ شکم پر 🍗 معلومه خیلی خوشمزه هستتت😋 ❤️ @ashpazi_rooya
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اریشته داغلاما ( غذای مقوی ترکی ) مواد لازم : رشته پلویی محلی دوعدد پیاز متوسط یک پیمانه عدس پخته نصف پیمانه کشمش پلویی ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی کره یا روغن محلی اگر از رشته محلی استفاده میکنید فقط ۵ دقیقه در آب بجوشانیدش ❤️ @ashpazi_rooya
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیش کباب کردستان😋 مواد لازم : گوشت گوسفند . پیاز • سیر • ماست • روغن زیتون زعفران • برگ نعنا • نمک • فلفل ❤️ @ashpazi_rooya
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمش انار آب هست ولی طعم بهشت میده🥰 ❤️ @ashpazi_rooya
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان زنجبیلی😍 این نان مخصوص فصلهای پاییز و زمستان است. مواد لازم : ۸ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست دو عدد تخم مرغ صد گرم کره دو قاشق شکر چهار قاشق روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری خمیر مایع نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری نمک دو لیوان آب ولرم کمی هم زردچوبه رومال : یک عدد زرده تخم مرغ دو قاشق شیر یک قاشق روغن مایع کمی زعفران . در تنور گازی از قبل گرم شده ) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه . مدت زمان هر یه دور پخت نام ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید. ❤️ @ashpazi_rooya
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون کماچ اشخاری با سنگ اشخار و به روشی خاص پخته میشه سنگ اشخار، ریشه نوعی گیاه هست که خشک شده و شبیه سنگ میشه به علت به سنگ اشخار معروفه از ریشه این گیاه یا هم سنگ اشخار در پخت نون کماچ اشخاری که از نون های محلی خراسان استفاده ،میشه به طوری که این سنگ رو میکوبن و با‌همینآب میذارم بمونه و از آب این سنگ برای پخت نون استفاده میکنن. این نون محلی طعم بینظیری داره که معمولا برای صبحانه یا میان وعده استفاده میشه. ❤️ @ashpazi_rooya
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه اصیل تالشی😍 یک صبحانه مقوی و قدیمی توی این ویدیو میبینید که شک نکنید طعمش شگفت زده اتون خواهد کرد؛ شیر گرم گردو خورد شده شیره خرمالو میتونید شیره خرما ،انگور، توت و غیره هم بریزید کمی کره را روی کته شمالی بریزید و از ترکیب این مزه ها لذت ببرید. باید اعتراف کنم که گرمای کرسی و خنکای باران و هوا هم قطعاً در عمیق کردم این طعم ها نقش مهمی دارند. ❤️ @ashpazi_rooya
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه زیر این سرما با یک لیوان شیر داغ یک لحظه‌ی رویاییه 🥺 ❤️ @ashpazi_rooya
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 دیزی سنگی مخصوص 🥩🥩🥩 اولین بار بود که توی قابلمه سنگی روی اتیش دیزی درست کردم و میشه گفت بهترین و خوشمزه ترین دیزی بود که تا حالا خوردم اصلا طعم دود آتیش یه چیز دیگس 😍💙😋 حسابی جای تک تکتون خالی بود رفقاااا😊 ❤️ @ashpazi_rooya