15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ شکم پر 🍗
معلومه خیلی خوشمزه هستتت😋
❤️ @ashpazi_rooya
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اریشته داغلاما ( غذای مقوی ترکی )
مواد لازم :
رشته پلویی محلی
دوعدد پیاز متوسط
یک پیمانه عدس پخته نصف پیمانه کشمش پلویی
ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه
کمی کره یا روغن محلی
اگر از رشته محلی استفاده میکنید فقط ۵ دقیقه در آب بجوشانیدش
❤️ @ashpazi_rooya
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیش کباب کردستان😋
مواد لازم :
گوشت گوسفند . پیاز • سیر • ماست • روغن زیتون
زعفران • برگ نعنا • نمک • فلفل
❤️ @ashpazi_rooya
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمش انار آب هست ولی طعم بهشت میده🥰
❤️ @ashpazi_rooya
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان زنجبیلی😍
این نان مخصوص فصلهای پاییز و زمستان است.
مواد لازم :
۸ لیوان آرد گندم
نصف لیوان ماست
دو عدد تخم مرغ
صد گرم کره
دو قاشق شکر
چهار قاشق روغن مایع
دو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری خمیر مایع نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری نمک دو لیوان آب ولرم
کمی هم زردچوبه
رومال :
یک عدد زرده تخم مرغ دو قاشق شیر
یک قاشق روغن مایع
کمی زعفران .
در تنور گازی از قبل گرم شده ) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه . مدت زمان هر یه دور پخت نام ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید.
❤️ @ashpazi_rooya
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون کماچ اشخاری
با سنگ اشخار و به روشی خاص پخته میشه سنگ اشخار، ریشه نوعی گیاه هست که خشک شده و شبیه سنگ میشه به علت به سنگ اشخار معروفه از ریشه این گیاه یا هم سنگ اشخار در پخت نون کماچ اشخاری که از نون های محلی خراسان استفاده ،میشه به طوری که این سنگ رو میکوبن و باهمینآب میذارم بمونه و از آب این سنگ برای پخت نون استفاده میکنن. این نون محلی طعم بینظیری داره که معمولا برای صبحانه یا میان وعده استفاده میشه.
❤️ @ashpazi_rooya
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه اصیل تالشی😍
یک صبحانه مقوی و قدیمی توی این ویدیو میبینید که شک نکنید طعمش
شگفت زده اتون خواهد کرد؛
شیر گرم
گردو خورد شده
شیره خرمالو میتونید شیره خرما ،انگور، توت و غیره هم بریزید
کمی کره
را روی کته شمالی بریزید و از ترکیب این مزه ها لذت ببرید.
باید اعتراف کنم که گرمای کرسی و خنکای باران و هوا هم قطعاً در عمیق
کردم این طعم ها نقش مهمی دارند.
❤️ @ashpazi_rooya
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه زیر این سرما با یک لیوان شیر داغ یک لحظهی رویاییه 🥺
❤️ @ashpazi_rooya
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذت خوردن دمنوش پرتقالی 😋
❤️ @ashpazi_rooya
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱
دیزی سنگی مخصوص 🥩🥩🥩
اولین بار بود که توی قابلمه سنگی روی اتیش دیزی درست کردم و میشه گفت بهترین و خوشمزه ترین دیزی بود که تا حالا خوردم اصلا طعم دود آتیش یه چیز دیگس 😍💙😋
حسابی جای تک تکتون خالی بود رفقاااا😊
❤️ @ashpazi_rooya
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه نان ساج 😋
حتي اگه ساج نداشته باشي هم میتونی این نون تو ماهیتابه هم درست
كني.
مواد لازم
آرد گندم تقريبا يك كيلو ( مقدارش کم و زیاد میشه
نمك يك ق چ
زردچوبه يك ق چ
خمیر مایه ۲ ق غ
آب به مقدار لازم
خرما يك مُشت اگر) خرما نریختین یکم شکر بریزین که نونتون شیرینی
ملایمی داشته باشه)
خمیر ۳ ساعت استراحت کنه
در این نون ما روي ساج درست میکنیم میتونین ماهیتابه بزارین داغ بشه هم توي ماهیتابه بدون روغن درست کنید.
ر ما این نون تا داغ هست یوقتای با روغن حیواني چرب میکنیم و محشر
میشه
در این نون با پنیر و چاي هم برا صبحونه حسابی میچسبه
❤️ @ashpazi_rooya
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میشه مرغ رو اینجوری هم پخت 😮💨
مواد لازم
مرغ شب قبل تا صبح تو آب و نمک فراوان
زعفرون رب گوجه رب انار
ادویه کاری ، فلفل سیاه، نمک
ليمو ترش روغن مایع
درست کنید و نوش جان❤️
❤️ @ashpazi_rooya