14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه🍖
مواد لازم :
جوجه ۱ عدد
آب ۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
نمک، فلفل
کره ۱۰۰ گرم
آب ۱.۵ لیوان
مواد سس :
شکر ۱ ق غ
رب انار ½ لیوان
گردو خرد شده ۲ ق
نمک ½ ق چ
💥آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله سوخاری🥙
مواد لازم :
فیله مرغ
تخم مرغ
نمک، فلفل
آرد سفید
آویشن
سوخاری
پنیر مدادی
تست سوخاری :
روغن زیتون
پودر آویشن
نان تست
پودر سیر
مواد سس :
زرده ۲ عدد
سرکه ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
خردل ۱ ق غ
پنیر پارمسان
سیر ۱ حبه
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ😍
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
خیارشور ۱۰ عدد
گردو ۱۰ عدد
پیازچه ۱ دسته
جعفری ۱ دسته
مواد سس :
ماست ۱ پ
مایونز ½ پ
پنیر خامهای ½ پ
چیپس ۱ بسته
نمک، فلفل
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله یلدایی😍
مواد لازم :
خلال پسته
ژله انار ۱ بسته
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
آبجوش
شیر
انار
💥آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
171.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب داغ🥵
مواد لازم :
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
ژامبون
چیپس
آویشن
قارچ
💥آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود😍
مواد لازم :
شوید
سس کچاپ
فلفل دلمهای ¼
سوسیس ۲ عدد
خمیر هزارلا ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پودر آویشن
پودر سیر
پولبیبر
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کتلت_روسی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🥘
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
جعفری تازه ریز خرد شده ۱پیاله ماست خوری
نان تست ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پودر سیر،روغن به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۵ قاشق غذاخوری برای داخل خمیر
آرد سوخاری به میزان لازم برای سرخ کردن کتلت
طرز تهیه:
ابتدا شیر را روی نان تست ریخته و یک ربع صبر میکنیم تا نان نرم شود.میتونید بجای نان تست،از یک عدد نان باگت کوچک هم استفاده کنید.
وقتی نان تست نرم شد،شیر اضافه را خارج کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.جعفری تازه ریز خرد شده بریزید.پیاز را نگینی ریز،خرد کنید.تفاوت این کتلت با کتلت های دیگه بخاطر خرد کردن پیازه.پیاز را رنده نکنید.پیاز خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک و ادویه ها را بریزید.تخم مرغ بزنید و کاملا مخلوط کنید. برای انسجام بیشتر خمیر،پنج قاشق غذاخوری آرد سوخاری بریزید.کاملا ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد.
داخل تابه روغن بریزید. خمیر را در دستتان گرد کنید .سپس پهن کنید و داخل آرد سوخاری بغلتانید. با حرارت ملایم ،دو طرف کتلت ها را سرخ کنید.
نووش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_کاسترد و #ژله
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍹🥧🍨
به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه .
شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
.
_____________
سلام رفقا😘❤❤ #خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س
.
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀
🔮 آموزش روش نگهداری سبزی
🌱
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
اگه انبه و نارگيل دوست دارى حتما بايد امتحانش كنى كه تركيبشون محشر ميشه😋😋
#بستنى_انبه_نارگيل
انبه ١عدد (يخ زده)
شيرنارگيل نصف ليوان
وانيل ١/٨ ق چ
پودر نارگيل به مقدار دلخواه
همين همه ى مواد رو ميكس كنين و بريزين تو قالب بعد يكى دو ساعت فريزشون كنين به همين سادگى به همين خوشمزگى😋
ممنون از همراهى تك به تكتون🙏❤️
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🕯تسلیت واژه کوچکیست
در برابر غــــــــــم بزرگ ما
#کرمان_تسلیت🖤
🏴#ایران_تسلیت
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6