12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه نان همبرگر خانگی 😋
مواد لازم
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
شیر گرم نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
آرد 3 تا 4 پیمانه
❤️ @ashpazi_rooya
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ترشی فلفل تند 😍🥵
مواد لازم
فلفل ۳۰۰ گرم
سیر ۴ یا ۵ حبه
ترخون و نعناع یک قاشق غذاخوری برای هر شیشه در صورت تمایل
نمک نصف قاشق غذاخوری برای هر شیشه
سرکه به میزان لازم
❤️ @ashpazi_rooya
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانوما این شیرینی رو توی تیک تاک دیدم ولی دستور تهیه اش نبود 😢 شما میدونید چجوری درست میشه ؟ برام بفرستید ☺️🙏
❤️ @ashpazi_rooya
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم رو که دیدی اینجا رو هم بخون تا بتونی ترشی بادمجون درست کنی.
.
۱- همونجوری که ننه گفت اضافه های بادمجون رو بگیرید و وسطش رو برش بزنید 🍆🍆.
.
۲- اب که جوش اومد بهش نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه بزنید و بادمجونا رو بزارید توی اب تا بجوشه و نرم بشه
تقریبا نیم ساعت یا کمتر ⏰.
.
۳- حالا بزارید توی دستمال و یه جسم سنگین بزارید روش تا اب بامجون چند ساعتی کشیده بشه
فقط مواظب باشید بادمجون له نشه ✅✅.
.
۴- حالا برای شکم بادمجون : نعنا ، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه نمک مخلوط کنید و مثل ویدیو بزارید توی بادمجون
و برای چند روز بزارید توی سبد توی افتاب تا خشک بشه .
.
۵- حالا اب و سرکه ، نمک ، نعنا ،فلفل ، زرد چوبه که جوش اومد بادمجون رو اضافه کنید بزارید پنج دقیقه بجوشه وتمام
.سرد که شد بزارید داخل شیشه و حدودا بعد یکی دوماه اماده میشه.
.
چند نکته ی مهم ✅✅
این ترشی هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. کمی شور مزه باشه خیلی خوشمزه میشه.
🍆🍆🍆🍆🍆
@ashpazi_rooya
🍆🍆🍆🍆🍆.
.
#ترشی #ترشی_بادمجان #ترشیجات #دسرخانگی #بادمجون
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشتی درست کردیم بدون گوشت که همخوانی عجیبی با این روزگارمون داره 😂😂.
.یه پیاز داغ مشتی میگیرید بعد سیبزمینی های نگینی روخرد میکنید و اونا رو هم تفت میدید🍅🧅.
.
کمی زردچوبه فلفل سیاه اضافه کنید حالا گوجه های که نگینی خرد کردین رو به سیبزمینی و پیاز اضافه کنید
.
در قابلمه رو بزارید حرارت کم کنید تا گوجه اب بندازه و پخته بشه تقریبا ۲۰ دقیقه بعد ابگوشت بی گوشت ما امادس😂😂.
.
همراه با سبزی و پیاز و لیمو واااای که نمیدونی چه طعمی داره .
.
🍅🍅🍅🍅
@ashpazi_rooya
🍅🍅🍅🍅.
.
#گوجه #گوجه_فرنگی #آبگوشت
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت فقط به این میگن و تمام☺️☺️.
.
یبار چلو گوشت به این روش امتحان کن پشیمون نمیشی✅✅.
.
دمپخت سبزی درست کن اخر کارم گوشتای که حسابی پخته شده رو بچین روی برنج 🥩🥩.
.
البتههههه برنج رو باید با اب گوشت بپزی تا اون مزه ی که میگم رو احساس کنی🥩🥩.
.
و در اخرم اگه عطر و طعم سیر رو دوست داری میتونی بزاری کنار برنج و لذت ببری😋😋.
🥩🥩🥩🥩🥩
@ashpazi_rooya
🥩🥩🥩🥩🥩.
.
#چلوگوشت #چلوگوشت_مجلسى #گوشت #کته #غذای_ایرانی
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسبت مواد ترشی لبو و انار رو براتون اینجا نوشتم که کارت راحت باشه✅.
.
اول یه لا❤️یک بزن بعد برو بخون 🥰.
.
مواد مورد نیازمون :
لبو ۲ عدد
انار ۲ عدد
اب لبو ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
نبات چند تکه
.
چند تا نکته که باید بدونی ✅.
.نبات حتما استفاده کن که تندی سرکه رو میگره و ملس میشه.
.لبو حتما باید پخته باشه
اصلا از سیر و اینجور چیزا هم استفاده نکنید بهتره .
🌺🌺🌺
@@ashpazi_rooya
🌺🌺🌺.
.
#ترشی_لبو #لبو #ترشی #ترشیجات
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج و گردو 😋
❤️ @ashpazi_rooya
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا و ببین چه غذای ارزون و راحتی اوردم باب این روزگارمون 🥲🥲.
.
والا من تا الان نفهمیدم اسم این غذا چیه ولی ما بهش میگیم گوجه بادموجون 🍆🍅 و از غذاهای بهشتی برامون محسوب میشه البته اگه با بادمجونای محلی خودمون باشه 🍆🍆🌶🍆🧅.
.
روش خاصی هم نداره دقیقا همین کاری که ننه توی ویدیو انجام داد رو درست کنید🥦🍆🥦.
.
ادویه هم نمک کمی زردچوبه و رب گوجه با روغن تفت بدید و بریزد روی گوجه و بادمجون تا کامل بپزه.
.
البتهههه اب زیاد اضافه نکنید چون بادمجون خودش اب میندازه و زیاد نتیجه ی جالبی نداره غذا💧💧.
.
❤️ @ashpazi_rooya
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردی که ننه میگه همون بیحالی و کسلی هست که ادم نمیدونه چی شده که نمیتونه از جاش بلند بشه✅✅.
.
حالا واقعا بعد از خوردن یه سری غذاها مثل ماهی و خورش سبزی ادم جون توی دست و پاش نیست و راه چارشم خوردن گرمی مثل همین رنگینک رطب هست😋
😋😋😋😋
@ashpazi_rooya
😋😋😋😋
.
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب اول بگم اندازه دقیق مواد اش رشته توی ویدیو قبلی کامل گفتم✅
.
دوم : روش پخت اش رشته هم توی این ویدیو کامل نشون داده شده مابقی هم اینجا مینویسم براتون 🖍🖍.
.
سبزی خیلی ریز نباشه✅
.
بعد با کمی اب بزارید سبزی پخته بشه و ابش کامل کشیده بشه که پخته ی پخته بشه .
به سبزی اب و حبوبات رو اضافه کنید و پیاز داغی که با زردچوبه درست کرده بودین هم اضافه بشه.
.
چند دقیقه که جوشید رشته ها رو بریزید داخل اب و اجازه بدید که اش رشته بپزه و جا بیافته.
.
نکته:
اگه رشته ی شما لعاب نداشت دو قاشق ارد توی یه لیوان اب بریزید و ۱۰ دقیقه اخر به اش اضافه کنید تا اش رشته حسابی جا افتاده بشه😋😋.
.
🌾🌾🌾🌾
@ashpazi_rooya
سلام از جمعه و آلاچیق باصفایِ
دی جونی 😘
حال و احوالتون چطوره ؟؟
❤️ @ashpazi_rooya