eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.8هزار دنبال‌کننده
960 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه نان همبرگر خانگی 😋 مواد لازم آب ولرم نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری شیر گرم نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره 100 گرم آرد 3 تا 4 پیمانه ❤️ @ashpazi_rooya
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ترشی فلفل تند 😍🥵 مواد لازم فلفل ۳۰۰ گرم سیر ۴ یا ۵ حبه ترخون و نعناع یک قاشق غذاخوری برای هر شیشه در صورت تمایل نمک نصف قاشق غذاخوری برای هر شیشه سرکه به میزان لازم ❤️ @ashpazi_rooya
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانوما این شیرینی رو توی تیک تاک دیدم ولی دستور تهیه اش نبود 😢 شما میدونید چجوری درست میشه ؟ برام بفرستید ☺️🙏 ❤️ @ashpazi_rooya
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم رو که دیدی اینجا رو هم بخون تا بتونی ترشی بادمجون درست کنی. . ۱- همونجوری که ننه گفت اضافه های بادمجون رو بگیرید و وسطش رو برش بزنید 🍆🍆. . ۲- اب که جوش اومد بهش نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه بزنید و بادمجونا رو بزارید توی اب تا بجوشه و نرم بشه تقریبا نیم ساعت یا کمتر ⏰. . ۳- حالا بزارید توی دستمال و یه جسم سنگین بزارید روش تا اب بامجون چند ساعتی کشیده بشه فقط مواظب باشید بادمجون له نشه ✅✅. . ۴- حالا برای شکم بادمجون : نعنا ، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه نمک مخلوط کنید و مثل ویدیو بزارید توی بادمجون و برای چند روز بزارید توی سبد توی افتاب تا خشک بشه . . ۵- حالا اب و سرکه ، نمک ، نعنا ،فلفل ، زرد چوبه که جوش اومد بادمجون رو اضافه کنید بزارید پنج دقیقه بجوشه وتمام .سرد که شد بزارید داخل شیشه و حدودا بعد یکی دوماه اماده میشه. . چند نکته ی مهم ✅✅ این ترشی هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. کمی شور مزه باشه خیلی خوشمزه میشه. 🍆🍆🍆🍆🍆 @ashpazi_rooya 🍆🍆🍆🍆🍆. .
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشتی درست کردیم بدون گوشت که همخوانی عجیبی با این روزگارمون داره 😂😂. .یه پیاز داغ مشتی میگیرید بعد سیبزمینی های نگینی رو‌خرد میکنید و اونا رو هم تفت میدید🍅🧅. . کمی زردچوبه فلفل سیاه اضافه کنید حالا گوجه های که نگینی خرد کردین رو به سیبزمینی و پیاز اضافه کنید . در قابلمه رو بزارید حرارت کم کنید تا گوجه اب بندازه و پخته بشه تقریبا ۲۰ دقیقه بعد ابگوشت بی گوشت ما امادس😂😂. . همراه با سبزی و پیاز و لیمو واااای که نمیدونی چه طعمی داره . . 🍅🍅🍅🍅 @ashpazi_rooya 🍅🍅🍅🍅. .
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت فقط به این میگن و تمام☺️☺️. . یبار چلو گوشت به این روش امتحان کن پشیمون نمیشی✅✅. . دمپخت سبزی درست کن اخر کارم گوشتای که حسابی پخته شده رو بچین روی برنج 🥩🥩. . البتههههه برنج رو باید با اب گوشت بپزی تا اون مزه ی که میگم رو احساس کنی🥩🥩. . و در اخرم اگه عطر و طعم سیر رو دوست داری میتونی بزاری کنار برنج و لذت ببری😋😋. 🥩🥩🥩🥩🥩 @ashpazi_rooya 🥩🥩🥩🥩🥩. .
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسبت مواد ترشی لبو و انار رو براتون اینجا نوشتم که کارت راحت باشه✅. . اول یه لا❤️یک بزن بعد برو بخون 🥰. . مواد مورد نیازمون : لبو ۲ عدد انار ۲ عدد اب لبو ۲ لیوان سرکه ۱ لیوان نبات چند تکه . چند تا نکته که باید بدونی ✅. .نبات حتما استفاده کن که تندی سرکه رو میگره و ملس میشه. .لبو حتما باید پخته باشه اصلا از سیر و اینجور چیزا هم استفاده نکنید بهتره . 🌺🌺🌺 @@ashpazi_rooya 🌺🌺🌺. .
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج و گردو 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا و ببین چه غذای ارزون و راحتی اوردم باب این روزگارمون 🥲🥲. . والا من تا الان نفهمیدم اسم این غذا چیه ولی ما بهش میگیم گوجه بادموجون 🍆🍅 و از غذاهای بهشتی برامون محسوب میشه البته اگه با بادمجونای محلی خودمون باشه 🍆🍆🌶🍆🧅. . روش خاصی هم نداره دقیقا همین کاری که ننه توی ویدیو انجام داد رو درست کنید🥦🍆🥦. . ادویه هم نمک کمی زردچوبه و رب گوجه با روغن تفت بدید و بریزد روی گوجه و بادمجون تا کامل بپزه. . البتهههه اب زیاد اضافه نکنید چون بادمجون خودش اب میندازه و زیاد نتیجه ی جالبی نداره غذا💧💧. . ❤️ @ashpazi_rooya
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردی که ننه میگه همون بیحالی و کسلی هست که ادم نمیدونه چی شده که نمیتونه از جاش بلند بشه✅✅. . حالا واقعا بعد از خوردن یه سری غذاها مثل ماهی و خورش سبزی ادم جون توی دست و پاش نیست و راه چارشم خوردن گرمی مثل همین رنگینک رطب هست😋 😋😋😋😋 @ashpazi_rooya 😋😋😋😋 .
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب اول بگم اندازه دقیق مواد اش رشته توی ویدیو قبلی کامل گفتم✅ . دوم : روش پخت اش رشته هم توی این ویدیو کامل نشون داده شده مابقی هم اینجا مینویسم براتون 🖍🖍. . سبزی خیلی ریز نباشه✅ . بعد با کمی اب بزارید سبزی پخته بشه و ابش کامل کشیده بشه که پخته ی پخته بشه . به سبزی اب و حبوبات رو اضافه کنید و پیاز داغی که با زردچوبه درست کرده بودین هم اضافه بشه. . چند دقیقه که جوشید رشته ها رو بریزید داخل اب و اجازه بدید که اش رشته بپزه و جا بیافته. . نکته: اگه رشته ی شما لعاب نداشت دو قاشق ارد توی یه لیوان اب بریزید و ۱۰ دقیقه اخر به اش اضافه کنید تا اش رشته حسابی جا افتاده بشه😋😋. . 🌾🌾🌾🌾 @ashpazi_rooya
سلام از جمعه و آلاچیق باصفایِ دی جونی 😘 حال و احوالتون چطوره ؟؟ ❤️ @ashpazi_rooya