eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33هزار دنبال‌کننده
970 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ شکم پر 🍗 معلومه خیلی خوشمزه هستتت😋 ❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🍕🍖 برای ۴ نفر: نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -زیره:۱/۴قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) پودر مرزه: دو ق چ رب : دو ق غ سیب زمینی: ۲ عدد نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه. رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. در نهایت، استخون‌هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌کوب بکوبید و نوش جان کنید. مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🥟🍦 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍚🍝 پیاز روخلالی کردم، تفت دادم،کمی که کاراملی شد،گوشت رو هم اضافه و کمی که رنگش عوض شد،فلفل سیاه،زردچوبه رو بهش اضافه و کمی تفت دادم. نصف لیوان آب جوش ریختم و با شعله خیلی کم گذاشتم سه ساعت جا بیوفته. نیم ساعت آخر،یک قاشق رب رو جدا تفت دادم و به همراه یه چوب دارچین،نمک و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و تمام.. باقالی پلو رو هم که بعد ازینکه برنج جوش خورد،باقالی های پخته شده رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم، و موقعی هم که خواستم دم کنم،لابه لاش شوید ریختم و گذاشتم دم بکشه. بال هارو مزه دار کردم داخل زردچوبه نمک پودر سیر پاپریکا و کمی آبلیمو و گذاشتم داخل توستر با دمای ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه تا طلایی بشن. . . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🌭🥞 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه رشتی خوشمزه و متفاوت🌲 مواد لازم گوشت چرخ‌شده گوسفندی کم‌چرب ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه سرخالی سیب‌زمینی ۱ تا ۲ عدد متوسط پیاز ۱ عدد لیموعمانی ۳ عدد زعفران دم‌شده ۱ قاشق مرباخوری درصورت تمایل فلفل، زردچوبه، دارچین و نمک به مقدار لازم روغن به مقدار لازم ❤️ @ashpazi_rooya
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چکدرمه بسیار لذیذ و خوشمزه🍖🍖 خیلی خوشمزه به نظر میرسه😋 مواد اولیه مقدار مورد نیاز برنج ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار گوشت گوسفند ۷۰۰ گرم آب جوش ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار دلخواه روغن 👩🏻‍🎓مارو به دوستاتم معرفی کن👇🏻 •ٌ⊰☕️♥️⊱➠ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خورشت مرغ گیلانی 😋 مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش گیلانی بادمجان ۵ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد روغن به میزان لازم آب به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم سبزی مخصوص که شامل گشنیز، چوچاق، نعنا و ترش واش ۱ کیلو پاک نکرده ❤️ @ashpazi_rooya
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبات گیلانی🍭 شیر یا آب و شکر با هم‌ مخلوط میکنید و‌میزارید بپزه تا قهوه ای بشه حدود سه ساعت تا پختش زمان میبره برای اینکه تست کنید اب نباتتون جا افتاده یا نه چند قطره از مخلوط و که قهوه ای شده بریزید تو یه کاسه آب سرد وقتی سفت شد و‌جمع شد یعنی آب نبات جا افتاده بعد در صورت تمایل گلاب و بهش اضافه میکنید. ❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🎂🌭 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6