eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🫕🥖 مواد لازم برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری شوید نصف پیمانه خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره دوغ محلی  ترش دو پیمانه حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت  بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جان💖 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍘🍫 مواد لازم بیسکوئیت 👇 کره مارگارین : ۱۵۰ گرم پودر قند با پودر شکر : نصف پیمانه وانیل : ۱/۴ ق‌چ پودر هل : ۱/۲ ق‌چ تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه پودر کاکائو : ۱ ق‌غ‌سرپر مواد لازم حلوا زعفرونی 👇 شکر : ۲/۵ تا ۳ پیمانه آب : ۳ پیمانه گلاب : ۱ پیمانه عرق هل : ۲ ق‌غ یا ۲ عدد هل زعفران دم شده : ۲ ق‌غ آرد : ۳ پیمانه روغن : ۱/۵ پیمانه کره : ۱۰۰ گرم 🔺برای بیسکوئیت ها میتونید به جای کره از روغن نیمه جامد هم میتونید استفاده کنید فقط اول روی بخار کتری بنماری کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه بعد استفاده کنید 🔺هرچی خمیر بیسکوئیت داخل یخچال بیشتر بمونه موقع کاتر زدن راحترید بعد ازینکه خمیرهای بیسکوئیت رو داخل سینی فر گذاشتید اول به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد داخل فر بزارید اینجوری بیسکوئیت شکل خودشو بهتر حفظ میکنه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🫕 💜مواد لازم: سینه یا ران مرغ 5 تکه سس مایونز 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری نمک ،  فلفل ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز ، پودر پاپریکای ساده یا دودی به میزان لازم 💜ادویه های استفاده شده کاملا بنا به سلیقه شما قابل تغییر هستند آب 1 و نیم تا 2 لیوان 💜مقدار آب بسته به تعداد تکه های مرغ داره یا اینکه از چه قسمتی از مرغ استفاده میکنید...ران مرغ آب بیشتر و سینه مرغ آب کمتری برای پخت لازم داره پیاز خلالی شده 1 عدد بزرگ سیر 2 تا 3 حبه ورقه شده هویج و فلفل دلمه و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 📝اگر فر ندارید میتونید تمام مراحل رو در تابه روی گاز انجام بدید و حتما زیر تابه شعله پخش کن بذارید 📝من معمولا با دمای 200 درجه به مدت حدودا 1 و نیم تا 2 ساعت بسته به سایز تکه های مرغ، خوراک را در فر میپزم 📝برای فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر تنظیم شود 📝حتما بین پخت ظرف را از فر دربیارید و از سس روی تکه های مرغ بریزید تا ضمن مغز پخت شدن تکه های مرغ خوشرنگ بشن 📝اگه خواستید گوجه گیلاسی استفاده کنید حتما اواسط پخت گوجه ها رو در ظرف بریزید تا له نشن 📝من سیب زمینی رو به صورت تنوری و جداگانه پختم و کنار مرغ ها سرو کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
موادلازم ؛ ارد.  ٣٠٠ گرم (٢ ليوان پر) تخم مرغ  ٤ عدد شكرقهوه اي ٢٠٠ گرم،،،شكرسفيد١٠٠ گرم روغن مايع  ١ ليوان بكين پودر١ ق م.  جوش شيرين 👈🏻١/٢ ق م نمك يك هشتم ق چ وانيل ١/٢ ق چ گردو خرد شده ١٠٠ گرم پوره ي اناناس  ١٠٠ گرم (بدون اب) هويج رنده شده٢٠٠ گرم (٣ عددهويج ادويه ها👈🏻دارچين ٢ ق چ، جوزهندي ١/٤ ق چ  زنچبيل ١/٢ ق چ براي فراستينگ 👇🏻👇🏻 پنيرخامه اي ١٠٠ گرم،خامه ي فرم گرفته ٢٠٠ گرم،اب پرتقال ٣ قاشق پودرقند چندقاشق طرزتهيه ؛ ارد،روسه بارالك كنين وبعدموادخشك رواضافه وباقاشق مخلوط كنين.  فرروي دماي ١٨٠ گازي ويا١٦٠ برقي روشن تخم مرغ ،شكرقهوه اي،شكرسفيدرو٥ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه،سپس روغن مايع وپوره ي ميوه رواضافه و٢٠ ثانيه مخلوط كنين،اردوهويج روبه تناوب بامايع كيك مخلوط كنين،اولي كمي ازاردرورومايع الك ومخلوط كنين،بعدنصف هويج رواضافه ومخلوط كنين،دوباره مابقي اردوگردو،اضافه ومخلوط وبعدمابقي هويج رواضافه ومخلوط كنين.  درنهايت يك دورباهمزن بزنين تامواديكدست بشه وگلوله اي ازاردنمونه ،مايع كيك روداخل قالب ٢٠ در٣٠ وياقالب گرد٢٣ تا٢٥ بريزين وبذارين داخل فر،به مدت ٤٠ دقيقه تاخلال تميزولي مرطوب،(داخل كيك مرطوبه) طبق كليپ فراستينگ پنيري رواماده وروي كيك بذا رين ،نوش جان 💐💐💐 نكته ؛ بجاي اناناس ميتونين يك عددسيب روپوره كنين ،لطفا حذف نكنين. درموردفراستينك 👈🏻ميتونين مقدارپنيروبيشتروخامه روكمتربزنين. ادويه هاروبه دلخواه ميتونين،كم وزيادكنين. من براي فراستينگ فقط پنيرخامه اي وخامه روزدم،مابقي روحذف كردم. بجاي جوش شيرين ميتونين،دوبرابربكينگ پودربزنين براي پوره 👈🏻١٠٠ گرم ،٣ تاحلقه كمپوت اناناس روباگوشكوب برقي له كردم واستفاده كردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧀🌭🥗 مواد لازم آرد یک و یک چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد روغن نصف لیوان نمک یک قاشق چایخوری شیر یک لیوان فلفل دلمه ای یک عدد سوسیس 300 گرم جعفری به میزان دلخواه طرز تهیه ابتدا تخم مرغ را با همزن می‌زنیم تا کمی سفید رنگ شود و سپس شیر و روغن را به آن اضافه میکنیم و در ادامه آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا گلوله آرد ها باز شود در ادامه سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از اینکه کاملا در مایع مواد مخلوط شدند آن را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته و پف کند سپس از قالب خارج میکنیم تا خنک شود نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
یا روغن جامد قنادی 175 گرم روغن مایع 25 گرم ارد 375 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد خامه فرم گرفته 50 گرم خاکه قند(نثار ) 50 گرم شربت(بار ) 38 گرم وانیل کمی خرمای بدون هسته 250 گرم گلاب واسه مجاز کردن شل وسفتی خرما کنجد بوداده 62 گرم پودر هل كمي طرز تهیه مواد میانی: خرما راشسته و هستشو بگيريد توي  قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار بديد اگه خرماتون خشكو سفته نيم استكان گلاب بهش اضافه كنيد بزاريد رو حرارت تا نرم بشه اگه خرماتون نرمه نيازي نيست در ظرفتون بزاريد تا بخار كند هرازگاهي هم بزنيد تا ته نگيره با پشت قاشق خرماهارو له كنيد بزاريد آبش كامل كشيده بشه تا سفت بشه حرارت رو خاموش كرده هل دارچين در صورت تمايل ميخك و كنجد بو داده و گردو رو بهش اضافه كنيد بزاريد خنك بشه براي خمير هم ابتدا روغن و خاک قند رو باهمزن مخلوط كنيد تا پوك بشه بعد زرده، کمی وانیل و رنگ زرد یا زعفران بسیارغلیظ رو اضافه كرده (من اضافه نكردم) وقتی کاملا مخلوط شد شربت یا عسل و خامه قنادی یا شیر یا بستنی+روغن مایع رو به خمير اضافه ميكنيم وقتی ترکیب شد اگر همزن شما قدرت کافی داشت بخشی از آرد را زیر همزن اضافه کنید درغیر اینصورت ارد را به کمک قاشق یا لیسک به خورد خمیر بدهید(از دست استفاده نکنید چون گرمای دست خمیر را به روغن می اندازد ) همین که خمیر جمع شد کافیست همزدن زیاد ممنوع چون اگر خمیر به روغن بیفتد درنهایت کیفیت شیرینی پایین می آید خمیر رادر نایلون قرار داده ومدت کوتاهی در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش رو بگیرد(مدت معینی نداره اگر نتوانستین بافاصله کم یا همون روز با خمیر کار کنید نگران نباشید فقط در اثر سرما کمی سفت و منسجم میشه که قبل کار مدتی بزارین در محیط نرم و مناسب کار کردن میشه) در این فاصله دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید از مواد میانی خرمایی چونه هایی به وزن 10 گرم بردارید و گرد کنید و در سینی بچینید با فاصله که بهم نچسبه بعد ازخمیر چونه هایی به وزن 20 گرم درست کنید و کمی کف دست پهن کنید و گلوله خرمایی رو بزارید بین خمیر و مثل کوفته کاملا ببندید تا خرما کامل بمونه وسط خمیر قالب فشاری مخصوص فوندانت که معروف شده به قالب کلمپه رو در نشاسته ذرت زده (مهررا در ارد گندم نزنید چون ارد روی شیرینی شما رو تیره میکند)و گلوله که مغز خرما گذاشتین توش رو بزارین تو قالب و روی سطح صاف یا ترجیحا خود سینی پخت اهرم فنری رو فشار بدین پایین تا روی شیرینی نقش مهر بیوفتد بعد با پودر پسته تزیین کنید و در فر از قبل گرم قرار دهید مدت پخت مثل اکثر شیرینی های خشک فر معمولی نیاز هست نه داغ همین که زیر شیرینی خیلی کم طلایی شد از فر خارج کنید تا سرد شدن کامل از سینی جدا نکنید چون بسیار ترد و شکنندست نکته: به دلیل تفاوت در اردها دقت کنید افزودن ارد خمیر تا جایی باشه که وقتی خمیر گیری کردین خمیر لطیف باشه و خیلی خشک نشه خمیر به دست امده در نهایت بعد از استراحت راحت قالب بخوره و به قالب نچسبه درصورتی که مطمئن نیستین که انسجام خمیر خوب هست یا نه میتوانید ابتدا یدونه تست کنید اگرخیلی پهن شد یا فرم اصلی خود را از دست داد میتوانید به مابقی خمیر مقدار خیلی کم ارد اضافه تا مجاز شود. نكته:با اين مقدار مواد كه من وزن هر كلمپه رو 27 گرم برداشتم 25 تا كلمپه بهم داد بنظرم موادش رو دوبرابر كنين چون طعمش واقعا بينظيره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6